רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל "להזיז את העניינים" עם הקאפרי שלי, כלומר, לעשות לו ביטוח וטסט. השאלה - איפה הכי זול ומשתלם לעשות ביטוח (אספנות, מן הסתם, חובה+צד שלישי)? הודה על התשובוצ/הצעות, אפשר גם בפרטי. תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
עזרה בזיהוי 1 2
מאת ororororo-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכב שזרוק באיזה חצר...
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאחר וראיתי שהורידו את השרשור של כל הספרים לא ידעתי היכן לשים את ההודעה אני כבר שבועיים מחפש את הספר בנרות.. ולא מוצא אם מישהו יכול לעזור- אפילו בתשלום- אודה לו מאוד! שי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת toonami, -
- 1 תגובות
- 988 צפיות
אני מעוניין מאד בתמונות של משאיות מהקמת המדינה ועד לשנות התשעים, לכל מי שיש תמונות של אבא דוד סבא וכדומה,רצוי בשחור לבן שיפרסם או אני אישית אבוא לקחת לצלם ועם יש צורך אחזירם. אני בטוח שיש תמונות בכל מיני אלבומים ואין להם מתעניינים.
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
שלום. יש לי למכירה חלקים שונים לפרינץ 4. בקליות לפנסים אחורי+ קדמי משאבות דלק (חדשות מקוריות) תושבות מנוע ועוד כול מיני דברים קטנים מי שמעונין לקנות יפנה אלי בפרטי
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
שלום חברה אני יחסית חדש בפורום ואני מעוניין לעשות פרויקט חדש, ולכן אני מבקש את עזרתכם, אני מחפש רכב עד 1950 מכל דגם לפני שיפוץ במחיר סביר תודה מיראש גיא
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביום ה' שעבר מלאו לוולוו 25 וחצי שנים, ושמתי פעמי למכון הטסטים. חשבתי, לתומי שהטסט יעבור די בקלות כמו שלושה הטסטים שקדמו לו, זאת לאור העובדה שהאוטו עבר בדיקה במוסך יום קודם, וכל הטעון החלפה בגיזרת הברקסים - תוקן. ובכן, הפעם מזלי לא שפר עלי.... הסתבר שרפידות הבלימה שהוחלפו מאחור, אינן תקינות ויש בעיה בבלימה מאחור - ואז הם מחליטים על הדרך לפסול גם את צינורות הברקס שאמנם קצת יבשים - אבל שלמים לגמרי. - זיהום אוויר CO 8.33% במקום 4.5% - הקרבורטור כמו חדש WTF - צמיג רזרבי (165) לא מתאים לארבעת חבריו (195) , על אף העובדה שכבר 20 שנה הרכב נוסע כך. - מנגנון יד לא רשום ברשיון (זה דווקא הם צדקו - אבל לא התעקשו בפעמים הקודמות...) טוב, אז ראיתי שיהיה לי שב…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
היום יצאתי במקרה להסתובב באיזור המגרשים של ממ"ן באיזור התעשיה הצפוני של לוד, במבט לא מעמיק ראיתי שם מרצדס ישנה, שתי דלתות, משהו משנות ב-70, כמו כן ראיתי שם וולוו ישנה ומשאית וולוו שעומדת שם גם כן - וכל זה מבלי להתעמק... השאלה היא איך מוציאים משם את הרכבים? יש עם מי לדבר? למישהו יש עם זה נסיון? רון.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה אחת מתוך 2 בארץ לנצ'יה ספיידר ( גג טרגה נפתח ) זאגטו ( מיוצרת בסדנת זאגטו ולא במפעל לנצ'יה ) מקורית ושמורה צהובה והמחיר מציאה !!!! 0524669595 יובל
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב מעוניין לקבל תשובות בנושא דואר אוויר (עבור חלקי חילוף) 1.מתי משלמים למכס: כשערך החבילה מגיע ל 50$ כולל משלוח או 50$ + משלוח? 2.אם משתמשים במשלח כדוגמת FedEx או UPS האם גם אז משלמים מכס, (בהשוואה לשירות הדואר האמריקאי Global Express)? 3.מתי משלמים למכס? כל חבילה שמגיעה נבדקת, או שהבדיקה היא רנדומלית? 4.מתוך ניסיונכם, אם מי עדיף לשלוח FedEx/UPS/DHL או Global Express ? בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בין השנים 70-76 עדיף רכב נוסע 052-510199 יעקב
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
סיטרואן GS
מאת בני ל- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. מישהוא חיפש פו בנרות סיטרואן GS ? היום ראיתי אחת שלמה מושבתת בלוד. מי שישאל יקבל הסבר.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם , המוריס 10 שלי תפסה טרמפ על "גרר אילן " המצפון לפחח (שעשה לאלעד את המנטה ) לסיום פפחות וצבע . אעדכן בהמשך איך מתקדם להנאת כולם ביי ולהית' דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני עומד כרגע לפני רכישת חיפושית אספנות ואני כרגע אוסף כמה שיותר מידע על חיפושיות! אני צריך שתעזרו לי קצת....איזה דגם יותר עדיף 1200 או 1300? ואם אפשר בבקשה בבקשההה פירוט קצר על כל דגם ואיזה דגם הכי כדאי לרכוש!! תעזרו לייייי אני כבר מת להגיע למפגשים ולשאוג ברררררררררררר
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש המלצות למכונאי טוב, עם ידים עדינות ואוהבות. האם יש מכונאי מומלץ לבעלי מועדון החמש? התמקצעות ברכב אמריקאי - פלוס. (באזור המרכז בבקשה - ת"א, רמת גן, פ"ת) בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בימים בהם מכונית לא עלתה כמו בית, ימים בהם המכונית לא הייתה סמל סטאטוס... בימים בהם הרכב לקח אותנו ממקום למקום ביום שמש חם או בגשם זלעפות לטיול עם המשפחה או סתם לסיבוב בעיר, כשהיה מגיע הרכב לסוף ימיו, היו מחפשים שדה נטוש, פרדס צדדי, שביל עפר, מחנים את האוטו בלי שאף מסתכל, מורידים את המספר ומאותו הרגע זהו משכנו ומעונו של הרכב.... תערוכה זו מציגה את נקודת הראות של הרכב, אשר מבחינתו נתן את כל מה שיכול היה לתת, הגן על נוסעיו בשרב, בחורף ובסתיו, לקח את בעליו לכל מקום אשר חפץ עד שיום אחד, כשקצת גמגם, קצת נתקע, כשהגיע לגיל זקנה, השליכוהו....ומאז, נמצא הרכב בודד ועזוב, תחת כיפת השמיים, חשוף ופגיע... במשך מספר שנים צולמו מאות כלי רכב נטושים בכל רחבי הארץ, בעיקר בשטח פתו…
הודעה אחרונה מאת לארק, -
-
רציתי לדעת כמה בערך עולה להחליף לאוטו אנגלי את ההגה לצד שמאל?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני 6 חדים עברתי טסט. היה מודפס על הרשיון "אישור מוסך מורשה" וגם הבאתי כזה. קבלתי טופס חצי שנתי חדש. מודפס עלין רק "אספנות" האם יכולים שוב לדרוש אישור בלמים ??(פשוט לא שמרתי אישור קודם)
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דרושה: אמריקאית,שברולט, לא משנה מאיזו עדה, עם מצב מכאני כמה שיותר בקנטים, מצב פח - דפיקות לא נורא, חלודה כמה שפחות.צבע לא מענין. פנים לא מענין. חייבת להיות אספנות! עדיף אחת עם טסט, אבל לא חייב. תודה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לצערי- עלי לפנות את החניה . מאידך - אני לא רואה מתי בפעם הבאה, יהיה לי זמן לשפץ מיני אחרת . ולכן - למכירה מיני מינור 1000 1977 - לחלקים (ללא רשיונות)! המכונית מושלמת כמעט לחלוטין. חסרים מס' פריטים פשוטים וזמינים כגון פנס ימין, תושבת לפנס שמאלי אחורי , משאבת מים. הגוף מושלם ללא חלודה פושעת , שמשות שלמות ,פנים הרכב שלם אף הוא .כל הידיות ,הטסות וכד' קיימים . בנוסף למיני, יימכר מנוע 1000 נוסף שירד ממיני שנת 1982 והונע בפעם האחרונה לפני כשנתיים. פרט לכך יש לי ח"ח נוספים כגון אלטרנטור, סטרטר, בקליות חדשות , ג'נטים וכד' . אוכל להשאיל / לצלם לקונה המאושר ספר רכב היינס של מיני מינור . לפרטים נוספים - נא ליצור קשר בה"פ . יניב.ש
הודעה אחרונה מאת ^עמית^, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג?(פירוקיות לוולבו וכו במרכז)? כמה אמור לעלות אלטרנטור חדש?? תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
מחפש מנוע במצב טוב עדיף TBI רון 0545438203
הודעה אחרונה מאת bigboy, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 802 צפיות
רק יומיים-שלושה וכבר הורדתי כמה תמונות של חברים שאמנם מלאים רצון טוב, אך לא הבינו. הורדתי תמונות שמצולמות בהן מכוניות "סתם כך" כאילו בתצוגה. לא היה בהן שום "ערך מוסף". מה שהכי עצבן אותי שחברים לא יודעים לקבל את העניין ברוח ספורטיבית וישר מאשימים אותי בהיכרות אישית ובהעדפה שלא מהעניין. אז לידיעת כל אלה שמטילים דופי ביושר שלי ו/או סתם זורקים קצת בוץ כנהוג במקומותינו: מי שיעיר לי בהערות לגופו של אדם ולא לגופו של עניין, ישכח מתשובה שלי אליו... בני, מנהל הפורום.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נסעתי לתומי בת"א ועיני צדו את הרכב הבא פיאט 850 Special צהובה למכירה הרכב נראה שלא נעשה בו שימוש לאחרונה, מצבו: יש הרבה חלודה מסביב לפנסים האחוריים ובפינות שונות (דלתות, מכסה מנוע ..) הגג במפתיע שלם באה עם גלגלי מגנזיום מזעזעים (המקוריים עדיפים בעיני) נראית שלימה בסה"כ. מישהו ראה אותי מתעניין ואמר שהוא מכיר את בעל הרכב והוא דורש 15,000 הטלפון הוא: 056-734499 לא לשלוח לי הודעות כי הרכב לא קשור אלי בשום אופן.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
שלום חברים . לאור ההתעניינות של לא מעט חברים, נראה לי כי יש מקום להקדיש לפחות שרשור למכונית הכל כך ישראלית הזו. עם קצת גאווה לאומית ושיתוף פעולה מצד החברים נוכל ליצור שרשור סוסיתא - תצפיות, חלקים, מוסכים, ספרות ובעצם - מה לא . אולי בעתיד מישהו ירים הכפפה ויקים אתר סוסיתא ובהמשך אולי מועדון .... מגיע לה לסוסיתא- פאר התוצרת הישראלית ,שבעבר הלא רחוק היתה אחד הרכבים הנפוצים בארץ, לחדש ימיה ולפאר שוב את כבישי הארץ כרכבי אספנות. מר בני הספל - אם תוכל להעביר לכן את ההודעות והתצפיות שכבר דווחו לגבי הסוסיתות - זו תהיה התחלה מצויינת. ובכן תצפית סוסיתות: בקרית מוצקין נצפתה סוסיתא סטיישן כתומה שנת 74 לערך . נראית במצב נסיעה. לא רחוק ממנה- כרמל דוכס 74 בער…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי האם משהו יכול לתת מידע בנושא הוספת חגורות בטיחות למושב אחורי(לרכבי אספנות) זקוק בשביל כיסא לתינוק האם זה מותר/ אפשרי? ואם כן המלצות על בעלי מקצוע בברכה גלעד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
שאלה על רנו 16
מאת אסף- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קראתי בעיון את כתבתו של יובל באבטומוביל החדש על הרנו 16. לא הבנתי את עניין בסיס הגלגלים השונה משני צידיו של הרכב. האם זה ייחודי לרנו 16?
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 1 תגובות
- 906 צפיות
אחרי שכבר הייתה לי ווספה שתיקנתי ואהבתי (וזרקתי) אני מחפש עוד ווספה כדי לשפץ. התקציב מאפשר כ600שח בשביל הקניה עצמה. רציתי לדעת עם יש פה למישהו משהו בבסיגנון או אם מישהו יודע איפה להתחיל בחיפושים? (גם למברטה תתקבל בשימחה) תודה
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב במצב מצויין הרכב תמיד עמד מתחת לחניה מקורה נצבע פעם אחת בלבד משנת 68 מנוע BIG BLOCK מזגן מקורי כיסאות חשמליים מקוריים מחיר סופי 25000 ש"ח מחיר מצחיק לרכב ברמתו לרכב אין טסט אני אמכור את הרכב עם מלאי חלקים 2 גירים למנועי BIG BLOCK 2 בקקאסים חלקים לפרונט מנוע 440 ספר ראשי מנוע קרבורטור +ראש אמצעי יש עוד חלקים רבים אני נאלץ למכור עקב בעיות איחסון אני מבקש המחיר סופי הרכב היחידי בארץ מתאים גם לחתונות 4642756-052 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
[הדיון מאושר - מאושר ע"י בני ומאושר שנכתב על ידי ] כן, מי מאתנו לא זוכר את התקופה שאסקורטים למכירה היו (כמעט בכל) פינת חן קטנה בדרום ת"א, היית מגהק ומישהו היה זז ומוכר לך קורטינה. אוטוביאנקים "קמו" להם מתחת לכל בלטה מצויה, פיג'ו 505, 504 חיפושיות בשפע. אלפאסודים בזיל הזול. פיאט 127 לכל דורש. טנדרים של דודג' היו לא רק מחסן ירקות אלא עובדה חיה ונושמת. (אני חושב שהעניין הובהר ) אם יש לכם לוח רכב מעיתון/מגזין ישן - אשמח אם תעלו אותם לכאן באמצעות סריקה או העתקה של מודעה חביבה עליכם וציינו מאיזה עיתן ומהו התאריך שממנו נלקח. תודה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92