רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
Ma ze harerhev haze shave liknot oto ve ma beereh hamehir shelo ? mishehu yahol laagid li . toda ולכל המתחכמים והלא מבינים: מה זה הרכב הזה. שווה לקנות אותו? ומה בערך המחיר שלו. מישהו יכול להגיד לי? תודה (תורגם מעברית לעברית על ידי בני, מנהל הפורום כשירות לאקדמיה ללשון עברית)
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בשוק עתיק הגעתי עם הרנו 16 שלי כמובן ופגשתי את חבר המועדון נרקיס שגם הוא נוסע ברנו 16 יפה ומשופצת. כמובן שתכף ומיד צילמנו את הרגע ההסטורי ולהלן תמונות של שתי המכוניות. ומה המציאה? בתגובה הראשונה.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה לפני בערך שנה אח שלי קנה מיני 1000 שנת 82 בלי טסט ולכן עדיין לא בוצעה העברת בעלות. במהלך השנה עבדנו על האוטו בעזרת מדריך היינס והצלחנו להניע לשפץ את הקרבורטור להחליף ציריות ולסדר את הברקסים. עכשיו אחרי פציעה לא קשה בתאונת אופנוע קשה לאחי לעבוד מתחת לאוטו וגם נגמרה לו הסבלנות וגם לא נשארה הרבה עבודה, להרכיב את הגלגלים להחזיר את הקרבורטור ולהחליף את התפס שמחזיק את האגזוז. אז אנחנו צריכים מוסך שיסיים את העבודה וינפק אישור בלמים ואם יש מוסך שיסכים לטפל בכל הסיפור של החזרת הרכב לכביש והעברת טסט זה בכלל יהיה מצויין. וחוץ מזה איזה מסמכים צריך מבעל הרכב בשביל הטסט ?
הודעה אחרונה מאת psxr, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
HI, so Yesterday i went to the last of three days ... ladies and gentelman it was amazing!! the cars the settings the organisation it was all perfect. i drove up there (a 2.5 hrs drive from NYC, through small roads in upstate NY and CT) in my ALFA ROMEO 1964 sprint special only to arrive with another 1000 classic and vintage cars. the wholle event was sponserd by ROLEX and BMW it was flawless.... here are some pictures ( i took about 95 of them so here are selected few): elad the "italian" parking lot another perspective of the italian parking lot Austin Healy anyone??
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קודם כל אני אוטו-טו נהג חדש עכשיו אני כנראה הולך לקנות אמריקאית ישנה אבל זה לא העניין, השאלה שלי היא אם הרכב שלי מוצהר כרכב אספנות אני לא יכול לנסוע ביון 7-9 בבוקר רק בכבישים מהירים או בין-עירוניים (ואני יכול לנסוע בעיר) או שאסור לי לנסוע בכלל בבוקר?
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
תכננתי לגת לטסט מחר יום שישי...מאחר ולוולו 144 עדיין מספר רגיל נגשתי למכון ברעננה וביקשתי לוחית אספנות. אחד המנהלים הסתכל עלי ואמר " לך תעשה טסט ואחרי זה תטפל במספר...אולי בכלל נכשיל אותך על בלמים" למרות שהרכב מאובק ולא בדקתי נוריות ואורות נגשתי לטסט. נכשלתי על נורית אור בלם ויותר חשוב על "בלגויינט בהגה"- האמת שגם לי הם נראו קצת עתיקות אבל לפני חצי שנה עברו טסט אז לא טיפלתי.... מסקנה מן הארוע- למרות כמה סיפורים קשים על התנהגות מכונים לרכב אספנות (גם בפורום זה) במקרה שלי הרכב אמנם נבדק בקפדנות אבל הכשילו בצדק ובאופן עיניני.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה (לא שלי) פלימוט ואליאנט 68 050-8781680 (לא בשבת) בנתניה נראית שלימה (קצת חלודה סביב חלון אחורי ) טסה חסרה, ריפוד בצד הנהג קרוע, חישוק צופר חסר. בסה"כ שלימה עם בודי קווים ישרים, לא יזיק לה צבע חדש. לפי מדבקות הטסט פעם אחרונה היתה ב 2000 (אלא אם כן לא הודבקו המדבקות).
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבועיים של עבודה בוינה אבל בעזרתו של יעקב ברנע, חברנו הישראלי שהוא בעל אוסף הענתיקות הכי גדול באוסטריה, הגעתי לפתיחת הראלי מוינה לטריאסט (ליד ונציה), יומיים ו 750 ק"מ די מתישים. אז הנה כמה פנינים מארוע הזינוק:
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני בשלב נפשי ופיננסי מתקדם לקראת התחלת תהליך ייבוא של רכב אספנות. אני מכיר ויודע את תהליך הייבוא ויש בידי מחירון קראוס עדכני לגבי הרכב הספציפי. שאלתי היא מהו ההבדל בפועל בין מצב 3 למצב 4 ואיך אני יכול לוודא שהרכב ייכנס לארץ במצב 4:wink: . תודה מראש לכל העונים! גורג
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצ"ב קישור לאתר שמצאתי דרך YNET: מכוניות יוקרתיות שעברו תאונה http://www.wreckedexotics.com/murcielago/
-
ראיתי על הכביש סוסיתא, מרוב התרגשות רשמתי את המספר 1. יש למישהו הערכה כמה סוסיתות נוסעות בכבישי ישראל ? 2. באיזו שנה התחילו לייצר אותה, מתי הפסיקו, ומדוע ? (שיקול כלכלי ?) 3. האם ניסו לייצר בישראל מכונית אחרת תוצרת כחול לבן מאז ?
-
אתר בשם קארטל
מאת victora- 4 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
אם מישהו מכיר אתר שמוכר רכבים ואופנועים בשם קארטל או משהו דומה לזה אשמח לקבל את הקישור תודה
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
מחפש באגי
מאת Koby Millo- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש עבור חבר באגי חוקית במצב טוב. נא לשלוח הודעות בפרטי. תודה קובי
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חגיגה מוטורית והרמת כוסית לרה"ש קאנטרי קלאב גלי גיל בקריית מוצקין מזמין את מועדון החמש ליום כייף ביום שבת ה-4 בספטמבר, הכניסה עם רכבי אספנות לרחבת הדשא (התצוגה ללא חבלול). ההגעה החל מהשעה 11:00 פיזור החל מהשעה 17:00 ליוצאים מהמרכז: 09:45- מפגש בתחנת הדלק "פז האשל" בצמת הסירה הרצליה 10:00- יציאה חברי מועדון בעלי רכב אספנות וכרטיס חבר בתוקף! ובני משפחתם מקרבה ראשונה בלבד יהיו זכאים לכניסה חופשית למתקני הקאנטרי. בתכנית: תצוגת כלי הרכב לקהל הרחב ברחבת המדשאה בתוך הקאנטרי. הופעה של צמד בשירים מכל הזמנים. הרמת כוסית לשנה החדשה. שתייה חמה חופשי. ניתן לאכול במסעדת הקאנטרי במחירים עממיים - הנחה של 20% מהמחירון בהצגת תעודת חבר מועדון בתוקף. רחצ…
הודעה אחרונה מאת dj_dan, -
ריח רע ברכב 1 2
מאת איז'ו- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
מהי הדרך הכי טובה להיפטר מריח רע ברכב?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היכן ניתן למצוא גומיות לחלון קידמי ואחורי לטנדר ויליס (פתוח) חשבתי לתומי שיהיה קל למצוא .. אבל מסתבר שלא !!! אם יש רעינויות אשמח לשמוע, אני מעדיף לקנות גומי חדש ולא משומש. תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 928 צפיות
לכל באי הפרום שלום רב, אני מאד מעוניין לעשות את הטיפולים לרכב שלי באופן עצמאי. גם בגלל החיסכון שבדבר וגם בגלל שזה יוצר היכרות טובה יותר עם המכונית. בעיה אחת שמטרדה אותי היא כיצד ניפטרים מהשמן הישן שמנוקז מהמנוע. אני לא רוצה לנהוג כמו בימים עברו בהם היו שופכים את השמנים באיזה שדה. זה מזהם מאד ומסוכן לסביבה. אז למי יש עצה כיצד נפטרים מהשמן? בתודה מראש צפריר
הודעה אחרונה מאת ביצ'בול, -
-
גיר ללנצ'יה בטא
מאת yuvk-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הגיר של לנצ'יה בטא "התגלגל" לפיאט / לנצ'יה אחרות (למשל האם גיר של ריתמו/דלתא יתאים). לחילופין - מישהו יודע איפה אפשר למצוא גיר משומש לבטא - או בטא לחלקים? ואחרון - האם יש ספקי חלקים שמתמחים בבטא (בחו"ל כמובן). תודה! יובל
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהוא מכיר מוסך שמתעסק \ מומחה לוולבו 121\122 באזור המרכז? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מצאתי סט ג'אנטים משומשים בשוודיה, עבורם דורש המוכר שווה ערך ל 1,800 ש"ח. הבנתי שמס הקניה אמור להיות 45% בתוספת מע"מ. מבירור עם פקדס עלות המשלוח היא כ- 800$, מה שעושה את כל העסק ליקר להחריד. האם למישהו הניסיון והידע איך ניתן להוזיל משמעותית העלויות הנ"ל? בתודה מראש, עופר
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה צריכת הדלק הממוצעת של הרכב?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה התמונות של הרנו 16 מרות המואבייה TL אוטומטית מודל 78 אני מניח שאפרק ממנה כל מה שאני צריך במהלך השבוע ותודה לאלון וסתם תמונה של הרנו שלי בשביל הכיף
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב, משעה בסביבות 8:30 בבוקר, הסיירה המסכנה שלי לא קיימת באופן פיזי יותר... בעקבות לחץ מסיבי של השכנים והעריה, מסרתי אותה לפירוק, פירקו לי מנוע, גיר, רדיאטורים ועוד, פירקתי עוד כמה דברים קטנים, והיום בבוקר הגרר לקח אותה למיזבלה... עצוב, אבל אין מה לעשות...
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4 אלף צפיות
שבת שלום, http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=469903&contrassID=2&subContrassID=7&sbSubContrassID=0 באמת מחמם את הלב. סער
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מגיע "שוק עתיק" - ספטמבר 2004 יום ו' - 10.09.2004 - 14:30-09:30 במרכז הירידים - גני התערוכה , תל אביב גם השנה נקיים את "שוק עתיק" (למכירת חלפים ורכבי אספנות) במתחם של מרכז הירידים בתל-אביב , באותו שטח כמו באירוע הקודם ,משער הכניסה של גן האורנים הפניה הראשונה שמאלה � רחבת החניה Parking 2. לחברי מועדון שחברותם בתוקף הכניסה עם רכב תהייה ללא תשלום, חובה להציג כרטיס חבר בתוקף. מומלץ להצטייד בשמשיות!!! הוציאו את הג'אנק מהמחסנים , . . . . . ובואו . . נא להתעדכן במשיבון ובאתר המועדון בבוקרו של יום
הודעה אחרונה מאת ninja, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי רציתי לשאול, האם מישהו התנסה עם המוצרים שאמורים לתקן סדקים בשמשות? http://www.leakpro.com/windshield.htm http://www.toddlertime.com/kathiproducts/ האם יש אפשרות לקנות את המוצרים בארץ? האם מישהו בארץ מיתעסק עם זה? עושה תיקונים (חברה או אדם פרטי)? אנא, לא השערות, אלא אם באמת יש למישהו ניסיון עם המוצר... תודה מראש, גילי
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הייתי היום במפגש ושמתי לב לפונטיאק הזה.. מישהו יודע פרטים על הרכב? מישהו מכיר את הבעלים של הרכב? ליפני כמה שבועות אותו הבן אדם בא למפגש עם קורבט לבנה מדהימה ... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=57B382A9F84A44348BB64D83A0BA0457&alid=117341 תהנו
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
ציפוי נחושת
מאת T- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
מישהו שלח אי פעם חלקים לציפוי.... נחושת?? כן, כמו ניקל אבל קצת אחרת.... נחושת. האם מישהו שיש לו נסיון יכול לעזור בפרטים? סוגי נחושת (אדומה/ צהובה), מחיר והעיקר - איך זה נראה בסוף? תודה, T
ייצור שמשות בנתניה
מאת T-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
במזל טוב, לאחר פחחבע (פחחות+צבע) ומכניקה, הגיע שלב ההרכבה. שמעתי שבנתניה ישנו מפעל לייצור שמשות רכב. מישהו מכיר פרטים? אפרופו, מדובר ב 304 קבריולט יפהפיה. תודה, T
הודעה אחרונה מאת איז'ו, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- David32
- פאר האורה
- דובצע
- לירון .ה.
- blackpolo
- הרקוליטו
- פולו,גולף
- garicho
- arice
- DareDevil
- yahaga