רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי עבודת פחחות וצבע האסקורט כמעט גמורה הפחחות והצבע נעושו בביתי והנה התוצאה....
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
למכירה, אוסטין מיני מיינור מייפר 1984 1000CC , מקורית לחלוטין, מצב נדיר! מנוע, מכאני ופנימי כחדשה. מחיר : 14500 ש"ח. בבקשה, רק פניות רציניות אורן - 0544400604
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 0 תגובות
- 976 צפיות
מועדון הרכב הקלאסי והאספנות ישראל אירוע סוכות 3 ימים ב'-ד' 06.10.2004-04 מוזיאון חיל האוויר בחצרים בתאריכים 06-04 באוקטובר (חול המועד סוכות) יתקיים "ראלי" המועדון למוזיאון חיל האוויר בחצרים. בחסות מוזיאון חיל האוויר ועיריית באר שבע. מה בתכנית ? 04.10.2004 יום ב' - לוח זמנים: (עקב היום העמוס יש להקפיד על הלו"ז). 14:30 - הגעה למוזיאון חיל האוויר בחצרים (בשיירה שתצא מת"א). 15:30-14:30 - הפסקת רענון וכיבוד קל במקום והתמקמות וחבלול כלי הרכב במצב תצוגה בלבד!. 15:30 - הסעה לבית ההארחה "בית יציב" וקבלת החדרים. 19:30 - ארוחת ערב …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיפושית מושקעת ושמורה שנראית חדשה דנדשה במצב מכני מצויין רישוי אספנות .( אחזקה בזיל הזול). צבע כחול מטאל. 1300 סמ"ק. שנת 68 . ריפודי עור לבנים, כולל בדלתות. וכל התענוג הזה ב 8000 ש"ח ותאמינו לי זה מחיר מציאה לחיפשוששית הזאת. ט"ל : 052-5710572
הודעה אחרונה מאת dror467, -
מרצדס 380 SE V8
מאת as74- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מרצדס שנת 82 יבוא אישי,דגם יחידי בארץ,מנוע 3800 8 צלינדרים,רכב פול חשמלי,סאנרוף,מזגן מפוצל,ציפוי עץ מהגוני בפנים הרכב,מגנזיום,מערכת DVD . רכב במצב של תצוגה,חדש לחלוטין. לרצינים בלבד. פלאפון-057654616 שמואל.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
כמובן עם ניירות ורשיונות. בה"פ. שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
לפני כחודש שמתי לב לאמבונס ישן שזרוק לו ברמת השרון. לפני שבוע שמו לו פתק מהעיריה. אני חושב שחבל על כזאת פיסת היסטוריה. מישהו מעונין?
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סט מושלם של ריפוד חדש לגמרי שלא היה בשימוש אפילו פעם אחת כולל 2 מושבים קידמיים,ספסל אחורי,ריפודי דלתות ושטיחי לבד לכל הרכב במידה ובתצורה המקורית של הרכב!!(סאאב 95\96) הכל חדש לגמרי וברמה גבוהה 2500 ש"ח 052-3980166
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
"יגעת (שילמת) ומצאת,תאמין" כנראה שחז"ל יודעים בכל זאת משהו,אחרי חיפושים ארוכים, נסיעות לכל קצווי הארץ,גישושים לגבי יבוא אישי ומו"מ של מספר חודשים עם הבעלים הקודמים, נסגרה עסקה והפכתי להיות בעלים גאה ושמח של פיאט 124 1800 סמ"ק מודל 1978 (דגם CS1 ) שהגיעה לה לישראל בשנת 1982. הבעלים הקודם החזיק אותה משנת 1989 והיה יד שלישית. הרכב מעולם לא עבר תאונה או פחחות,הצבע מקורי,יש קצת מכות וחלודה אך אין,תודה לאל,שום חומר או מילוי ומה שרואים זה מה שקיים. המנוע והגיר גם הם מקוריים והרכב עבר 85000 מייל שהם כ 135000 ק"מ. מחר מתחיל טיפול יישור קו כולל טיימינג והחלפת כל השמנים ואח"כ יתחיל תהליך איסוף לקראת השיפוץ הקוסמטי שיעשה בעתיד עם סיום פשיטת הרגל הנוכחית.... מצורפות מספ…
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש בחור שאמר לי בזמנו שהוא שיפץ עם אחיו\אביו וולבו 121\122 ויש\היה להם מוסך של וולבו וניסיון רב מאזור חיפה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מפגש מועדון מרצדס הראשון התקיים ב-04\08\20 כתבה ותמונות אודות המפגש בקישור הבא: http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=305 להתראות במפגש הבא!
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 4 תגובות
- 959 צפיות
150 מודל 67
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 2 תגובות
- 842 צפיות
כיצד מתנהל כל התהליך של רישום ב ebay ? כיצד נרשמים? ואיך הולך התהליך אם אני רוצה למכור דברים לחו"ל ? וכן אם אני רוצה לקנות מחו"ל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
שיעמום יומי בעבודה..שיטוט באנטרנט...וו....ווואאללההה..תמונות שמעירות אותי, פשוט קשה להשאר שאנן..
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
סמל לפורד אסקורט
מאת ehud- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מאיפה אפשר להשיג סמל לפורד אסקורט (הסמל זה האותיות של פורד)
הודעה אחרונה מאת ehud, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכוון שחברה שלי גרה בקיבוץ יקום - בדרכנו החוצה ראינו את ההתאספות, כמובן שחזרנו על עיקבותינו ע"מ לצפות בפלא (אין כמו רכבי אספנות, טוב נו... גם פורשה חדשה בסדר ) ביציאה מהמתחם, בכיכר, נכנסה לי BMW קבריולט אספנות בכח לכיכר תוך התעלמות מוחלטת מזכות הקדימה שלי ונאלצתי להתחמק בעדינות ע"מ לא להכנס בה. לא אסון - אבל לראות דבר כזה במפגש זהירות בדרכים... בתקווה שחברי המועדון באמת יפנימו את מה שהם מנסים להעביר לקהל הרחב...
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 2 תגובות
- 970 צפיות
מישהו יכול לתת לי פרטים מדוייקים לגבי איך אני מגיע למפגש, מתי הוא בדיוק, ואיפה הוא ? אם אפשר, תנו לי כתובת מדוייקת או ציור מפה כי אני דביל ולא מבין כ"כ מהר... תודה !
הודעה אחרונה מאת udical, -
Suzuki Rv50
מאת Yogev- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
למרות שהוא לא אספנות, ולא בטוח שכאן תמצא הישועה, ההרגשה הפנימית שלי אומרת שכאן זה המקום הנכון, ופה נמצאים האנשים הנכונים מהם לבקש. ובקצרה, אני מחפש טוסטוסון חמוד מאוד שיוצר ע"י Suzuki באמצע שנות השמונים, ועונה לשם Rv50. מבחינתי אני מוכן לאסוף כזה לחיקי בכל מצב שהוא (אפילו ריקבון מתקדם), ואם יהיו לו רישיונות אפילו עוד יותר טוב. תודה, יוגב
הודעה אחרונה מאת srack, -
כמה הייתם מוכנים לשלם על גריל חדש לגמרי אורגינל לפורד אסקורט שנת 79?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
חלקכם ראה, חלקם אולי עוד לא, חלקכם הגדול יקרא באופן מרפרף בלוח המודעות של קלאסיקאר ויגלה את המודעה הבאה: http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=3&ad_id=2446 את המודעה הזו ראיתי לראשונה ב 19/08/2004. (קצת אחרי שקיבלתי הצעה לקניית פורד מאוד יחודיית במחיר אטראקטיבי ששווה כל שקל) אבל, עם כל הכבוד ל"פורד מאוד יחודיית במחיר אטראקטיבי ששווה כל שקל" להסביר לכם את האובססיה שלי לקורטינות (במיוחד Mk.3)? לתאר לכם כמה איברים אני מוכן לתרום בשביל לאחוז בהגה של אחת כזו ולהגיע איתה למפגש האוניברסיטה או כל מיני מפגשים של רכבים קלאסיים למינהם? אני מניח שלא... והמחיר המצב המכאני קרץ לי, המצב החיצוני בטח שהתאים לי (אני מדבר על התרשמות ראשוני…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ג'נט + צמיג של ביואיק משנות ה-80. 200 ש"ח 054-4765012
הודעה אחרונה מאת x0xorena, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה, זוג טסות, דומני ששניהם שיכות לאולדסמוביל. 20 שקל ליחידה. אזור המרכז מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים תודה לכל 80 משתתפי מסע זהירות בדרכים שהתקיים היום. חברינו ובני משפחותיהם על שלל מכוניות ואופנעי האספנות יצאו בשני טורים האחד מהצפון והשני מאיזור המרכז והתקבצו להם יחד, לאחר מסע בשיירה כהצדעה ומתן תמיכה למלחמה בתאונות הדרכים, הבטיחות והזהירות בדרכים, בקפה בונו בכניסה לקיבוץ יקום. במקום התקיים הפניניג רב משתתפים אשר צפו הביטו וראו את מכוניותינו ואופנועינו על שלל הכרזות למניעת תאונות הדרכים, הזהירות בדרכים והבטיחות בדרכים. שמות החברים שכרזותיהם זכו בתחרות משה אזולאי עזיזי אריאל אילן יוחנן דורון סגל ושוב תודה ועד מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
וולוו 121- תמונות 1 2
מאת שי .מ.-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז כמו שהבטחתי, הנה תמונות של הוולוו שאני אתחיל לשפץ בהקדם האפשרי. אשמח לשמוע תגובות לטובה ולרעה, מה מצבה ביחס ל... וכו' תגובות יתקבלו בברכה http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=349A8E573FB84405B3515B0BE6347DA4&alid=110611 שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
-
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רכב שנת 72 גיר אוטומט , סלון עור שחור מקורי במצב טוב . שולמה האגרה של הרכב אך עדיין לא עבר טסט מעשי , ישנה עבודה פחחות (יש חור ברצפת תא המטען ) על הרכב ועבודת קוסמטיקה בעיקר (השלמת ניקלים , החלפת שמשה קדמית ) . מחיר הרכב 3500 ש"ח . מכיוון שלבעל הרכב אין טלפון ניתן להתקשר אליי 052-5646634 ולהשאיר פרטים . הרכב לא שלי , לא לשלוח ה"פ .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה בעקבות דיון בשיפוץ דה שבו שם נאמר" ניתן לייבא שלדה כזאת באופן חוקי לארץ לאחר קבלת אישור ממשרד התחבורה" אז השאלה עקרונית אני יכול לקבל אישור לייבא שילדה חדשה של חיפושית ממקסיקו או 504 מארגנטינה.. או אם יש באיזה מקום שילדה של וולו??
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. קורה לא פעם, שכשאני מגיע למפגשים בימי שישי בהדר-יוסף בשעות אחה"צ, אני נתקל בתופעות הבאות: 1. אין מקום באופן מוחלט , עקב מכוניות שסתם לא קשורות למפגש , ומצוקת מקום. 2. כתוצאה מכך החליטו מועדון החמש ושות' למנוע כניסת מכוניות למתחם שאינם חברים ואו לא שייכים לרכבי אספנות. ברצוני לציין שמועדון החמש אינו מכליל מכוניות אמריקאיות בנות 20 ו25 שנה על קטגורית מכניות קלאסיות שמצויות אצל רבים מאיתנו ,ולא פעם מוצאים את עצמם "מחוץ-לגדר" על-כן ישנה חשיבה לארגן מיפגשים במתכונת זהה ,באזור אחר שיקבע, רק לרכבים אמריקאים של שנות ה-70 וה-80 (ויש קהל גדול - שאגב לא מגיע מאותם סיבות) דעתכם חשובה. אורן.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המושבים של שנת 65 לא משנה מצב 052-3980166
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
למי שאין כח לקרוא את כל הסיפור, מנסיוני נראה שרכב מיושן (מעל ל-19 שנה אך ללא רישוי אספנות) שהופקד רשיונו כשהטסט בתוקף, גם אם לתקופה ארוכה, לא נדרש לבצעה בדיקת מעבדה. ועכשיו לסיפור המלא: השבוע החזרתי לכביש את הדה-שוו שלי לאחר כמעט 8 שנים של אחסנה (בהמתנה לגיל המתאים של ושלי , הדה-שוו אוכסן במצב נסיעה טוב ודאגתי להפקיד את הרשיונות כאשר הטסט שלו היה עדיין בתוקף (יום לפני הסוף...), כאמור השבוע הוצאתי אותו מאחסנה כחצי שנה לפני גיל האספנות שיגיע בינואר השנה, ניקיתי את הלכלוך של העכברים, בדקתי נוזלים, הוספתי מצבר - והדה-שוו הנאמנה הניעה בלי בעיה - מדהים! החלטתי להחזיר אותה לכביש כבר היום וכך להקל על הטיפול וההשמשה של הרכב בלי תלות בגרר ובמוסכים הנוהגים להפתיע בעלי רכבים …
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שמח להזמין את כולכם, בעלי מכוניות אמריקאיות או סתם חובבי אמריקאיות למפגש ענק!!!! לפרטים : http://www.classiccar.co.il/forum/viewtopic.php?t=1396 19.8 9 בערב ע"י קניון איילון...
הודעה אחרונה מאת ido fallach,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92