רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
חובבי רכבים יקרים... אני יודע שבשביל רכבים ישנים צריכים סבלנות אבל אני מבקש ממכם.. אני יודע שמיני זה לא רכב שכל כך קשה למצוא ואני מקווה שמישהו ממכם יוכל לעזור לי.. אז בבקשה תעזרו לי למצוא את הרכב שאני כל כך רוצה! מיני ישנה... 1000 במצב נסיעה נחמד... או 1300 במצב נסיעה נחמד( רצוי יותר.. חמדנות )... הקושי הוא שהתקציב שלי הוא דל נורא כי זה כל הכסף שהספקתי לחסוך ואני מתגייס בקרוב (חודש) ולפני הגיוס היתי רוצה להתחיל לפנק אחת שתהיה באמתחתי. התקציב הוא 6-7K אני יודע שזה מעט אבל זה כל מה שיש לי אז כל אחד שיוכל לעזור לי בדרך כלשהי אני אודה לו מאד... נ.ב דרוד, החזרתי לך הודעה בפרטי כמו שביקשת. אודה לך אם תגיב לה... תודה מראש וסליחה על ההטרדה החוזרת בשני…
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו יודע איפה ביוון אפשר להשיג חלקי חילוף לאופנוע r-25/3) bmw שנת-54). שמעתי שאפשר למצוא שם חלפים במחירים סבירים אז אולי שווה לנסוע. אשמח לקבל כל סוג של מידע שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת אורן י, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, במהלך שיטוטיי באינטרנט אחר מידע על פיאסטות, נתקלתי בדגם הזה. האם מישהו ראה, שמע ,מכיר אחת שנמצאת אצלנו בארץ? http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.fiesta-mk1-register.de/bilder/cabrio%2520neu%25204.jpg&imgrefurl=http://www.fiesta-mk1-register.de/cabrio.htm&h=960&w=1280&sz=84&tbnid=zZPUnyn4sccJ:&tbnh=112&tbnw=149&start=4&prev=/images%3Fq%3D%2Bfiesta%2Bfly%26hl%3Diw%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26sa%3DN שי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 905 צפיות
מספר תמונות של רכבים עתיקים - רובם בריטים:
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
טסט לחצי שנה. מצב מכאני טוב מאוד. פח - מעט חלודה בגג וזהו!!! מחיר מבוקש 22000 ש"ח טל': 516946 - 052
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אז ככה: אני רוצה להחליף את המנוע של הקאפרי שלי מ-1600 המקורי, ל-2000 של סיירה. ב"עמדה מס' 1" אמרו לי, שעקרונית אין להם אישור, אבל אם בא לי "לשבור ת'ראש" מול היצרן, ולנסות להשיג אישור - מבחינתם אין בעיה, ואם היצרן יאשר - אז סבבה... הבעיה - איך בדיוק עושים את זה, ממה להתחיל, מה צריך בשביל זה, וכמה זמן זה עלול לקחת - אני דיי מוגבל, השכנים לוחצים שאעיף כבר את הסיירה מחניה, וכבר התחילו לשבור לי אותה... אז, אם למישהו יש ניסיון, במיוחד עם פורד, הודה לו על המידע! גנאדי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מישהו כבר קיבל אותו?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם מישהוא עשה אצלו עבודה? איך הוא מבחינת פחחות וצבע? מבחינת רפדות? מחירים? תודה רון קאר 053-8095092
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
שלום לכולם, אשמח להזמין את אלו המעוניינים למשרד של קלאסיק-קאר בכפ"ס. במיני ספרייה תוכלו למצוא לעיונכם: - עשרות קטלוגים לחלקים מכל סוג ושנה (בעיקר לאמריקאיות). - ספרים, אינדקסים, ספרי מאגרי חלקים, אנציקלופדיות וכו'. - ארכיון מגזיני רכב קלאסי. כמובן שמי שמגיע מוזמן להתייעץ בכל נושא הקשור לשיפוץ רכב, ייבוא חלקים וכו'... כל הנ"ל, ללא כל תשלום, כשירות לכל מי שהמכוניות הקלאסיות הן חלק מחייו המעוניינים מוזמנים ליצור קשר במשרד של קלאסיק-קאר, טלפון: 09-7681434 שעות הפעילות: א'-ה', 10:00-18:00. ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
רציתי לדעת באיזו חברה כדאי להביא חלקים.מיסגרת לחלון קידמי . דשבורד.ועוד כל מיני חלקים קטנים .
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נוספה גלריה של תצלומים מיוחדים. הגלריה "דביקה". על מנת לפנות לה מקום הורדתי את ההתפקדות להרשי וקרלייל וביוליי (בגלל הענות חלשה) וגם איחדתי את לוח הארועים עם הודעת המבוא על המועדון. בני
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
בפרדס כץ, במגרש חניה בסוף רחוב החלוצים פנדה יפה ושלמה אין לי קשר לרכב רק ראיתי אותו הנה הטלפון למי שמעונין 052-2240972
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 913 צפיות
שלום הזמנתי מספר חלקים מארה"ב לרכב. השתמשתי בשירות Global Express mail שהוא שווה ערך ל FedEx ושות'. נאמר לי שזה עלול לקחת בין 3 ל5 ימי עסקים.(היום זה היום החמישי) החבילה הזו יקרה לי מאוד מאוד. בעזרת מספר המעקב, אני רואה שהסטטוס של החבילה כרגע, שהיא הגיעה לישראל אתמול, וכרגע היא במכס. מה קורה עכשיו? האם היא משתחררת מהר? האם זה יכול להתעכב שם? והכי חשוב איפה אפשר לברר (מספרי טלפון או כתובת). ערך החבילה 80$ חלקים ועוד 60$ עבור משלוח. חברים, כל תשובה תתקבל בברכה. תודה מראש מאיר
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
כבר המון, אבל המוווווווון זמן שאני בחיפושי רכבים (גם כדי לדווח בפורום למצילים השונים, וגם כדי למצוא דברים לעצמי...אם יימצא לנכון, בינתיים לא)... מחוץ לאזור תל-אביב, ליד שמורת טבע, צמוד לגדר בתוך שדה ענק מלא בכלום, יושבות להן ליד שביל שנראה שרגל אדם לא דרכה בו כמה שנים טובות, שתי סברות צמודות אחת לשניה... בתור אחד שלא מכיר את הרכב, אך ראה את צורותיו השונות באינטרנט, זיהיתי את הרכבים (במבט ראשון מרחוק, חשבתי שאלו סובארו פשע...)... האחת הייתה מכוסה במן בדים כמו טלאים ענקיים, והשניה השתזפה בשמש... פה מגיעה המכה בלב, שני הרכבים מעוכים לגמרי ולא ניתן לשקמם... רק חלקים פה ושם. האמת, כמו כולם, גם אני חשבתי שזהו סוג הדברים שנעלמו מהעולם ולא יחזרו עוד, אך טעיתי? אני מודה.…
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא, זו לא עוד התחלה של בדיחה יש לי מיני מיינור משנת 78' והייתי רוצה לשלוח אותה לארצות הברית, ערך רגשי וכאלה. למישהו יש רעיון איך עושים את זה? כמה זה עולה בערך (בטח יותר מהאוטו אבל כמו שאמרתי, ערך רגשי...)? מה הפרוצדורה? ולא, אני לא מוכרת...
הודעה אחרונה מאת zxcvb, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעיקבות שירשור שניפתח ב"אחזקה וטיפולים" הצצתי ברישיון שלי ולא ראיתי כל זכר לכך שהרכב אשר ברשותי הוא ידני... תקין? לא תקין? האם בשנים האילו לא הקפידו על כך? אגב הרכב הוא ידני... גילי
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
שלום אני מחפש להחליף את הפילטר אוויר. פורד מוסטנג 1965 עם מנוע 8.(ראה תמונה) הצעות? איפה לקנות? בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי... נתחיל דווקא במחשבות שעלו לי לפני שנירשמתי. והעיקרית היתה "למה אני צריך את זה?! 6 שנים בחיל חימוש לא עשו אותך "איש מיקצוע" טוב מספיק? אין לך מספיק ידע? אתה לא מספיק מיקצועי?" מיותר לציין כי היום אני חושב אחרת... אמנם הקורס לא יכול (ואין זו כוונתו) להפוך אדם מן השורה למכונאי ממוחה, אבל הוא נותן כלים וידע בשביל להיתמודד עם פרוייקט שיפוץ רכב, בחירת בעלי מיקצוע, שיטות שיפוץ וביכלל נותן טיפים חשובים (לעתיד טוב יותר). והכי חשוב, מכין אותנו לקראת הקפיצה למים העמוקים (השורה האחרונה היתה מכוונת לכולם, ולא רק ל"ירוקים" שבינינו)... בתחילת הקורס ישנו הסבר על שיפוץ הרכב, איך מתחילים עם פרוייקט כזה, מה עושים ואיך מיתקדמים. טיפים רבים של …
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי קבלתי מרצדס 200 כסופה מקרוב משפחה מחו"ל , הרכב היה משמש אותו בעבר כשהוא היה מגיע לארץ , על הרכב לא שולם מכס וברשינות רשום לי בהגבלות שלא ניתן לבצע העברת בעלות , האם משהו מבין בתחום ויודע האם ניתן לאחר 25 שנה לשלם מכס על הרכב ? שאלה נוספת במידה ואפשר לשלם את המכס ואני מעביר את הרכב על שמי האם שווה לעשות לו 7 טסטים או לחכות כמה שנים ולעשות לו 13 טסטים בתור רכב אספנות (הבנתי שזה זול משמעותית) . תודה
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
-
פיאט בלילה 1 2
מאת eamzaleg- 17 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היום אח של חבר שלי קנה רכב מאד מיוחד וישן. הרכב נקרא [למיטב ידיעתי] פיאט בלילה, הרכב שנת 36 והוא מונע ע"י מנואלה שנמצאת בחזית. הרכב הנ"ל עמד הרבה זמן ליד הגרוזלם פוסט בירושלים ואפילו הזכירו אותו בפורום יותר מפעם אחת. הפיאט זקוקה לשיפוץ טוב אך היא לא במצב סופני. לפי הבנתי מהחבר הרכב עומד להיות מוצע למכירה בזמן הקרוב אם למישהו יהייה עיניין שישלח הודעה עם טלפון ואני אעזור בנושא.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2484569608&category=6472 נלקח מפורום המועדון אלפא רומיאו...!
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ה GTV שלי למכירה, ותיקי הפורום בוודאי זוכרים את הפרוייקט בראשיתו. קישור לפרטים: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=45491 (מנהלים - אני מקווה שזה בסדר לפרסם זאת כאן באופן חד פעמי - אם לא, נא למחוק)
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לצילומי סרט (סרט שיפורסם בפסטיבלי קולנוע בינלאומיים ולקהל העולמי והישראלי), דרושות מכוניות במצב נסיעה, מכל יצרן ודגם, משנות החמישים (1950-1959). לפרטים נא לפנות אליי בטלפון 054-4554944 או בה"פ. תודה! ליאור. (גילוי נאות: מפרסם הודעה זו כעזרה בלבד לאותם אלו שמחפשים, ללא תמורה כספית)
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
או במילים אחרות FIREBIRD או CAMARO רצוי משנות ה-70 המאוד מוקדמות. מישהו מכיר את הפיירבירד הכחולה שנת 1974 מלוח פוקוס? איפה עוד אפשר למצוא מכוניות כאלה? תודה, עמית.
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם כן, פרסמו אותן !
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האבטומוביל מס. 54, במתקונת חדשה, כמעט הכל בצבע, בשיתוף עם "מסע עולמי" וחברנו איל פלד. בחוברת: אגדת אולדסמוביל, 50 הקלאסיות הכי אהובות בבריטניה, רנו 16 בת ארבעים, לוחיות רישוי, הקטר מנהרים ועוד ועוד. לחברי המועדון בחינם ישר לבית לאחרים במכירה חופשית. תהנו!!!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, האם רכב אספנות שנשתמרו עליו לוחיות הרישוי המקוריות שלו יכול ליסוע איתן במידה והן תקינות? למשל רכבים משנות ה-50, אני לא יודע בדיוק את הצבע (לבן, כתום ..?!), יכולים לנוע בכבישי ארצנו ולעבור טסט עם לוחיות הרישוי המקוריות? או שמא מחוייבים כל הרכבים בארץ (בפרט רכבי אספנות) להחליף את הלוחיות בהתאם לשינויים המתבצעים בהן לפי החוק? אם אפשר להרחיב גם בנושא, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
סובארו פשע
מאת yyyuval- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברה יש לי ההזדמנות לרכוש סובארו 1600 אוטו DL ארבע דלתות 78 במצב סביר+ השאלות שלי 1 חסר לרכב 2 טסטים אחרונים (מ9/2003) האם ניתן לעשות העברת בעלות בלי לשלם אותם? 2 אם כן האם צריך גם לעשות טסט? 3 אני מתכנן לחכות עד 2008 כדי לעלות אותה לכביש כ-אספנות-האם אצתרך להמשיך לשלם טסטים עד אז? מפני ששמעתי שאחרי טסט שני לא משולם- הרכב מורד אוטומתית ואפשר להחזירו רק אם עוברים מכון ה תקנים הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!! יובל (cj5 1963) נא לענות רק עם באמת יודעים נב רוצים על הרכב 3000 לפני הוצאות תודה
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האלפא שלי נולדה לה באיטליה הרחוקה בשנת 71'. לפני כשנתיים, דאגתי לרשום אותה כרכב אספנות ומאז לא העברתי אותה טסט ואולם אני משלם מדי 1/2 שנה את האגרה. בכוונתי להתחיל בשיפוצה ואני רוצה לברר עם חברי הפורום האם יש לי סיבה לחשוש בענין חידוש רישיונות, מעבדות וכיוצ'. האם אני יכול להמשיך לשלם את האגרה מידי 1/2 שנה ללא הגבלה ולכשהשיפוץ יסתיים פשוט להגיע למכון רישוי ולהעבירה טסט רגיל? ; האם יש טעם להקפיא רישיונות? ; האם לאחר "הקפאה" יש צורך לבצע בדיקת מעבדה? אני משער שהעניין עלה כבר לדיון ואולם לא הצלחתי למצוא דבר. בכל מקרה הבנתי שיש/עתידים להיות שינויים בעניין וכל אינפורמציה תתקבל בברכה. בתודה מראש לכל העונים,
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יושבת בירושלים בתןך חצר מתחת לעץ , מוזנחת ביותר אך לא נטושה. יד ראישונה ! שנת 69 הבודי שלה ישר אך כמובן חסר חיים , אין לה גג , אין לה חלונות .... אלוהים ישמור כמה חבל...
הודעה אחרונה מאת orm7,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 130 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- הלוחש למכוניות
- Ctzvi
- יותר נהג פחות אוטו
- joelsnet
- ברווז
- orankohn
- garicho
- yoni162
- AviorXD
- Gosser1860
- IsraCar
- o.r