רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם מישהו בבקשה יכול לשפוף אור על הרכב היפייפה הזה בקשה ELI
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
מחפש סוסיתא
מאת Rifo- 2 תגובות
- 910 צפיות
אני מחפש סוסיתא למכירה על מנת לשפץ קלות ולהפוך לרכב תצוגה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
רכב נדיר ומקורי,1973 אוטומטי,הכנה למזגן,יד שנייה שמור ומטופל ומושלם+טסט. רק למבינים! 28,500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התפרסם הבוקר ב"ידיעות אחרונות" קישור לאתר הכולל מגוון של קטלוגים טכניים ועלוני פרסום לרכב אמריקאי קלאסי. מומלץ ביותר. http://www.oldcarmanual.com/
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
אתר מעניין
מאת igalezra- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתר מעניין לברושורים של רכבים קלאסיים http://www.oldcarmanual.com
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 984 צפיות
המכנית היא פורד אסקורט איזה שנה היא ? ומה נפח המנוע? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
מחפש מידע על פרסומת לפולקסוואגן חיפושית שנפסלה לשידור. הפרטים היחידים שאני זוכר הם: 1) זה היה בשנות ה60 או תחילת ה70 2) הקריינית שסרבה להקריא את הפרסומת הושעתה מהרדיו (לא ידוע לי התחנה) 3) המקרה הזה הופיע פעם בסדרה 'תקומה' (כן כן, גם לי יש סטיות למינהם. ילד בגיל 11 יושב ורואה תוכניות של יהורם גאון שמספר על הביצים שדודתו מהמשק הביאה לו בתקופת השוק השחור ) נ*ב - האם ישנם עוד תשדירים של פולקסוואגן או יצרני רכב גרמניים נוספים שנפסלו לשידור? אם כן אז מתי נפסלו ומהן הסיבות לכך? תודה מראש, עידן.
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש אפשרות למצוא פורד פיק-אפ משנות החמישים בארץ? דוד שלי מתקרב ליום הולדתו ה75,בהתייעצות עם בני המשפחה חשבנו אולי אפשר למצוא פורד פיק אפ ישנה לשפץ אותה,ולתת לו אותה מתנה. כיוון שבצעירותו היה לו פורד כזאת בצבע תכלת וכל היום הוא מדבר עליה,רצינו לשמח אותו טיפה. השאלה היא האם יש אפשרות למצוא אחת כזאת ? רצוי לפני שיפוץ אפילו במצב מחפיר ביותר, כי אנחנו רוצים לעבוד כצוות על המתנה מן גיבושון כזה למשפחה. מחיפושי ברשת מצאתי רק במצב תצוגה בארה"ב והמחירים שלהם בשמים. אשמח אם תדריכו אותי איפה לחפש כדי למצוא אחת. תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צינור ברקס אחורי (צינור הגומי) לוולוו 121. המון תודה לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם!!! היום ה- 24.7 קיבלתי את מכונית פורד אסקורט המכונית לא נסעה 10 שנים אבל שלמה לגמרי יש לה קצת חלודה על הגג זאת המכונית הריאשונה שלי אז אני צריך קצת עזרה איך אני יודע איזה שנה היא? מאיפו כדי להתחיל לשפץ ? מאיפה אני מסיג חוברת ? אני ישמך אם תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
מחפש ג'אנטים מגנזיום יפים למרצדס 200 שנת 80' בודי 123 רצוי 14" אם כי מידות גדולות גם יתקבלו אך רצוי עם צמיגים 054-7442860
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
המשך לפורד
מאת ehud- 0 תגובות
- 853 צפיות
תודה על העזרה על צד המכונית רשום de luxe המכונית בצבע אדום (אני מיתכון היתה אדום) הבאתי אותה משכן . אני מנסה כרגע להכניס תמונה
הודעה אחרונה מאת ehud, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
בלוח המכירה/קניה של אתר אלפא רומיאו הישראלי מפורסמת 124 ספיידר. נראית מצוין. המספר שפורסם שם לא נכון. מישהו מכיר את הבעלים ??? תודה עידן 050-531062
הודעה אחרונה מאת silver-mr2, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם... יש למישהו מושג אם "חוקי" בארצנו להסב חיפושית לחיפושית המכונה באחה? כלומר כנפיים מקוצצות,הגבהה, מנוע חצי חשוף וכו'? מישהו יודע אם מעולם הייתה גרסא כזו מתוצרת VW? או שזו הסבה שהפכה ל"טרנד"? והכי חשוב.....אם אני "חותך" כנפיים...חושף מנוע....משנה חזית...כמו הבאחה ה"מקורית"....אני עובר טסט? כי אם כן, אני עומד לבנות חתיכת מכונית .... תראו מה הולך שם....: http://www.azbaja.com/baja_s_1999.htm ליאור. תמונה של כמה, לא משהו, אבל זה הכיוון:
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 892 צפיות
בסוף שנות ה 70 מחירי הדלק שברו שיאים,ואחד הדברים העיקריים שעיניינו את הצרנים,היתה צריכת הדלק של המכוניות,מה שיצר לא מעט מוטציות מוטוריות כמו הקיטן של רליאנט הבריטית,שהיתה אמורה לסוע 24 ק"מ לליטר.באותה תקופה המכוניות הקטנות של רנו היו ה 4(שאף פעם לא היתה ממש קטנה)וה 5,שהיתה להיט בשנים האלו.בשנת 78 החלה רנו לתכנן את מחליפתה של ה 4 הארכאית,שכבר אז היתה מיושנת להחריד,ונמכרה בזכות האינרצייה.יתרה מזאת,רנו תכננו לעבור בתחילת שנות ה 80 לייצור ברובוטים,וה 4 לא היתיישבה עם התוכניות הללו,והרכבתה היתה ידנית.פרוייקט החלפתה נקרא ויסטה,כשהתכנון הסופי היה כנראה לקרוא לה רנו 2.בתכנונה החליטו רנו הפעם להציב את המנוע והגיר לרוחבו של תא המנוע,בניגוד לכל דגמי רנו עד אז,שהשתמשו במנוע אורכי,על …
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מנוע V8 בלבד (לא מעוניין ב ו6 צילנדר), לפני שיפוץ, אבל נוסעת, במחיר בסביבות ה 5000 ש"ח. עדיפות למכוניות בעלות מראה ספורטיבי. (קופה, שתי דלתות - מליבו, פיירבירד, קמרו) ואספנות בלבד (מודל 74 ומטה) 0544-912044 (להתקשר בצהרים) לירן א.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
רנו 11 למכירה
מאת sun34-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמובן לא אספנות אבל מודל 86 4דלתות 5הילוכים+ טסט שמורה מאד יד 2 מושבתת עקב פריצת אטם ראש מנוע,תימכר לפרוק או שיפוץ. 09-7601711לבקש את דוד. הרכב נמצא ברעננה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 16.5 אלף צפיות
מנוע 1200. נוסעת, אך ללא טסט. רשומה כאספנות. מחיר מבוקש 3500 ש"ח. נמצאת בנס-ציונה. הפגוש האחורי מושתל מדגם של לפני 1967. יש במגרש עוד 2 חיפושיות לחלקים מהם ניתן לקחת מה שצריך כחלק מהמשא ומתן, אותו יש לנהל עם טל בירגר: 5737821 - 050. המכונית לא שלי, ואין לי שום קשר אליה או מידע עליה, פרט למה שציינתי. אני מעלה תמונות שלה כטובה לטל. נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש לקנות חיפושית שנת 1968-1969, רישוי (ניירות) חובה (לא הכרחי בתוקף), מצב מנוע/גיר וכו' לא חשוב, העיקר ששלדת המכונית תהיה תקינה וגוף המכונית יהיה שלם. ככל שמצבה הקוסמטי (ריפודים, דיפון, דש-בורד) וכו', גרוע יותר, מה טוב. למי שיש לו חרק דומה בנמצא, אשמח אם תצרו קשר בטלפון 054-4554944 למי שיבין את הרמז, ראו ערך PIMP MY RIDE תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש הפורדים הקרוב יתקיים ביום שישי הקרוב 23.7 מאחורי איצטדיון רמת גן (היכן שהיה פעם המפגש של מועדון החמש) החל מהשעה 16.30
באילו שנים יוצר הדגם עם הפנסים הכפולים מקדימה? סביר למצוא אחת כזו? בהמשך יבואו שאלות נוספות תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לשפץ ג'יפ מסוג CJ5 מתישהו,כשהכיס ירשה. רציתי האם קל להשיג ג'יפ כזה בארץ האם זמינות החלקים טובה (יחסית) בהנחה שמוצאים משהו במצב סביר האם השיפוץ יהיה יקר מאד? האם יש בארץ גם את הגרסאות הצבאיות של הרכב M38 האם יהיה לי מותר לצבוע אותו כמו ג'יפ צבאי משנות הששים מה שהייתי רוצה זה לשחזר אותו כג'יפ צבאי מתקופת ששת הימים יש לי מכר באנגליה שעשה את זה התמונה מצורפת כמובן שבארץ הוא יצטרך להשאר עם המספר הצהוב תודה ערן
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
למכירה עקב מעבר דירה, רום כרמל שנת 81. הרכב יד שניה, אך אינו אספנות עדיין ,ומכיוון שלא ניתן לבצע העברת בעלות אשמח למכור אותו לחלקים. מספר טלפון: 052-667821
הודעה אחרונה מאת natan, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כן אני יודע שכבר שמתי תמונה שלה בת'רד של הגרוטאות, אבל אני לא עומד בפיתוי לספר לכם עליה קצת יותר. הרכב משנת 75, דגם TS, שזה אומר בדיוק כמו שלי. יד ראשונה, מושבת מ97. 100,000 ק"מ בלבד. איך הבעלים אמר: הבן גר כאן מעבר לרחוב, הבת ברעננה, זה מספיק קרוב בשביל שאם הם רוצים אותי אז שיבואו לקחת אותי. איש נחמד, נהג לטפל ברכב בעצמו, עשה לו כמה שינויים קטנים. היום, כמו שרואים מהתמונות האוטו משמש כמחסן שלו מתחת לבניין. לדעתי הוא ימכור אם מישהו ירצה לשפץ, רכב שראוי לשיפוץ, הכל בפנים שלם ובמצב סביר לחלוטין, כולל ריפודי העור, לוח השעונים וכדומה. החלקים שחסרים בתמונות (גריל, טסות, ניקלים וכדומה) מפורקים ונמצאים בבית בשביל שאף אחד לא יקח אותם...
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבא שלי פולני, אבא שלי נהג לאסוף ג'אנק מאחורה בחצר המשק, כל החברים ידע - אצל מושיק אפשר לזרוק ה-כ-ל. וכך, במשך קצת יותר מעשור צבר אבי המאושר ערימות של ג'אנקיאדה, החל מגרמופון ישן עד רכבים... מה לא היה שם? 2 מרצדסים משנות ה50-60, עוד כמה אמריקאיות משנות החמישים, טנדר פורד קנדי עם הגה ימני (היה של סבא שלי, כתבתי עליו כאן פעם תחת user "בדוי" (למה בדוי? סיפור ארוך...) רוב הרכבים היו במצב לא רע בכלל (רובם עוד נסעו). כ10 רכבים במספר. לפני כ12 שנה אחי הגדול החליט לעשות סדר בחצר, אבא שלי נכנע ולא פחות מ30 משאיות לקחו משם את ה"זבל" שאבא שלי אגר... השריד היחיד מכל הסיפור הוא הפורד הקנדי משנות ה40... מה הייתי נותן בשביל להיות אז קצת יותר גדול מילד בן 13 ש…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
ווילס טנדר
מאת שחרוש- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה ווילס טנדר סגור ללא מנוע ליפני שיפוץ 054-7952195
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר'ה שלום מישהו מכם מכיר תזוג בעלי הקורבט האדומה שבאה למפגשים?? אני צריך תטלפון שלהם יש מצב שמישהו מארגן לי אותו?? *הכותרת נערכה, להבא אנא דייק יותר בכותרת!*
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם.... כידוע למי שיודע, קלאסיק-קאר נותנים חסות למועדוני רכב קיימים וכאלו אשר רוצים לקום, אם הם נמצאים מתאימים. לפני זמן מה, פנה בחור בשם "יחזקאל" אשר הציג את עצמו כבעל מכונית מדגם "סלבה" כבר 14 שנה, הרוצה להקים פורום לבעלי מכוניות "סלבה". לא שמעתי מעולם על יצרן זה ולאחר חיפושים הנחתי שמדובר במישהו שבאמת השקיע...וניסה למתוח....במקרה הזה, כמו שתראו בתכתובות המייל הרשומות למטה, המותח, נמתח...והכל הפך לשטות מוחלטת, אך משעשעת....אני המצאתי דגמים של "סלבה"...הוא ענה בחיוב ובהתלהבות....העלה בי חיוך, או שתיים, או יותר...קבלו : 9/05/04 שלום, שמי הוא יחזקאל, ואני בעל מכונית סלבה כבר 14 שנים עכשיו. אני חבר במועצת בעלי הסלבה בשרון ומכיוון שללא מעט א…
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
היי, קיבלתי רכב מהעבודה, ובשמחה מהולה בצער אני רוצה להחליף/למכור את המונדיאו שלי (מי שמעוניין, המודעה כאן - http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=45160) ולהגשים חלום ילדות - איטלקיה "ספורטיבית" ישנה, שאוכל לתחזק בעצמי (וזה חשוב לי מאד, אני רוצה לעשות את המקסימום לבד, לא ע"י מוסכניק). יש בקלאסיקאר מישהו שמוכן להחליף איתי תמורת ג'וניור 1600 מודל 1973. לפני שבכלל אני הולך לראות את הרכב, רציתי לשמוע את דעותיכם המלומדות לגבי היכולת לתחזוק עצמי של רכב כזה (אני לא מוסכניק, אבל יש לי מקום, כלים וידיים די ימניות). מה לגבי זמינות חלקים ? המנוע הזה "המשיך" גם לאלפות אחרות ? מה לגבי קרבורטור, גיר וחלקי פנים ? תודה על כל מידע רלוונטי .
-
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש חיפושית, נוסעת עם רשיונות שנת 74 ומטה. אם מישהו מכם מכיר מישהו שמעוניין למכור, או ראה איפה שהוא אני אשמח לקבל פרטים. תודה
הודעה אחרונה מאת D master,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 130 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- הלוחש למכוניות
- Ctzvi
- יותר נהג פחות אוטו
- joelsnet
- ברווז
- orankohn
- garicho
- yoni162
- AviorXD
- Gosser1860
- IsraCar
- o.r