Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נושא כאוב שהרגשתי צורך לשתף אתכם בו...

gibsonlp
שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אבא שלי פולני,

אבא שלי נהג לאסוף ג'אנק מאחורה בחצר המשק, כל החברים ידע - אצל מושיק אפשר לזרוק ה-כ-ל.

וכך, במשך קצת יותר מעשור צבר אבי המאושר ערימות של ג'אנקיאדה, החל מגרמופון ישן עד רכבים...

מה לא היה שם? 2 מרצדסים משנות ה50-60, עוד כמה אמריקאיות משנות החמישים, טנדר פורד קנדי עם הגה ימני (היה של סבא שלי, כתבתי עליו כאן פעם תחת user "בדוי" (למה בדוי? סיפור ארוך...)

רוב הרכבים היו במצב לא רע בכלל (רובם עוד נסעו).

כ10 רכבים במספר.

לפני כ12 שנה אחי הגדול החליט לעשות סדר בחצר, אבא שלי נכנע ולא פחות מ30 משאיות לקחו משם את ה"זבל" שאבא שלי אגר...

השריד היחיד מכל הסיפור הוא הפורד הקנדי משנות ה40...

מה הייתי נותן בשביל להיות אז קצת יותר גדול מילד בן 13 שלא מבין כלום מהחיים שלו...

איך אפשר היה לזרוק את האוצרות הללו, מישהו מוכן להסביר לי?

גרר... :mad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאן הכל פונה ?

אני מניח שלמזבלה, אבל לך תדע...אולי המכוניות מצאו דרכן לאנשהו או למישהו...

אני מכיר המון סיפורים עצובים כאלה...המון !

מה לגבי כל האנשים שמחזיקים רכב קלאסי ומסרבים למכור במחיר שבו הם לא עושים "קופה" על חשבון הקונה ? לא עצוב ?

עצוב מאוד בגלל שלרוב הם לא מוצאים את הפראייר שישלם את מה שהם דורשים וכך המכוניות נרקבות למוות עד שלא נותר מהן דבר לשחזר...

ויש סיפור קטן אחד כזה במרחק רחוב מהבית שלי - אינוצ'נטי למכירה עם בעלים שרק מחפש לעשות עליה קופה קטנה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאן הכל פונה ?

אני מניח שלמזבלה, אבל לך תדע...אולי המכוניות מצאו דרכן לאנשהו או למישהו...

אני מכיר המון סיפורים עצובים כאלה...המון !

מה לגבי כל האנשים שמחזיקים רכב קלאסי ומסרבים למכור במחיר שבו הם לא עושים "קופה" על חשבון הקונה ? לא עצוב ?

עצוב מאוד בגלל שלרוב הם לא מוצאים את הפראייר שישלם את מה שהם דורשים וכך המכוניות נרקבות למוות עד שלא נותר מהן דבר לשחזר...

ויש סיפור קטן אחד כזה במרחק רחוב מהבית שלי - אינוצ'נטי למכירה עם בעלים שרק מחפש לעשות עליה קופה קטנה...

בצורה שבה הועמסו הרכבים (שופל) אני בספק אם נשאר משהו לשפץ, זה לא היה גרר שפינה אותם...

הרכבים נלקחו עם עוד עשרות (אולי מאות) טונות של זבל אחר לבאר ישנה שהייתה באיזור (יותר מ50 מטר עומק...) לפחות דבר אחד טוב קרה מכל הסיפור - אף אחד לא יפול לבאר הזו יותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם המרצדס?

חבל אני צריך חלקים :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...