רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם ללא ספק מפגש מעניין עם המון מכוניות מדהימות בתמונות הבאות תוכלו לראות חלק מיזערי מכמות הרכבים הרבים שהופיעו נ.ב מי שיודע או מכיר את הרכבים, שירשום (באנגלית) את הדגם ושנת הייצור תגובות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
cj5
מאת עמוס קאשני- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש חלקים.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
Formula 1974
מאת מיכה ש- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
For Sall, need body restoretion, all orginal parts hand 4 5.700cc 052-508548
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתר נוסלגיה ישראלית נחמד . נראה כי הושקעה עבודת איסוף לא קטנה . שימו לב לקטגוריית הרכבים . להנאתכם. יניב.ש mailto:?subject=לינק לאתר מדליק על נוסטלגיה ישראלית&body=http%3A//www.nostal.co.il
-
אלפא נדירה במגרש גרוטאות
מאת Guest l'Anonimo-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
במושב קוממיות שבדרום (ליד אשדוד) נתגלה מגרש גרוטאות ובו זרוקות אלפות שונות כמו ג'וליה, ברלינה וכולי, רובן במצב בלתי שפיר בעליל. בעודי עובר על התמונות, אני נתקל באיזו אלפטא שלא ממש מסתדרת לי. במבט שני היא נראית עוד יותר מוזרה, ואז פתאום אני קולט ולא מאמין, זאת ALFA 6. למי שלא יודע, ALFA 6 הוא רכב פאר שיוצר בין השנים 79 ל86 במספרים קטנים למדי. לרכב מנוע V6 בעל 3 קרבורטורים כפולים (!) בנפח 2500 סמ"ק, שלדה מתוחכמת מאוד בעלת מתלה דה דיון אחורי ומוטות פיתול מקדימה, ופנים מפואר ומאובזר ביותר. סדרת הייצור השניה של הרכב קיבלה הזרקת דלק, ובמבחר האופציות היו קיימים מנוע דיזל וגם תיבה אוטומטית של ZF. לגבי הרכב הספציפי שבתמונה: זוהי דוגמא של סדרה ראשונה מייצור מוקדם, מש…
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהוא מכיר חשמלאי רכב אמין וטוב מאיזור המרכז\ת"א?? לשיפוץ דסטבוטור ועוד כמה דברים תודה
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש בהולנד ארמון שנקרא Palais Het Loo ששימש את מלכי בית אורנג' כארמון קייץ במשך כמה מאות שנים. חוץ מערמות של תמונות, רהיטים עתיקים, וגנים מטופחים, יש תצוגה קטנה של מכוניות ששימשו את בית המלוכה. בשבוע שעבר ביקרנו שם. המבקרים ההולנדים לא הבינו למה עומדת משפחה ישראלית ומתפקעת מצחוק מול אחת המכוניות: נמרוד
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
כמעט כל חלק אפשרי!! גם לוי 4 וגם ל2 פעימות כולל חלקי פח, מנוע, גיר, ניקלים וכו וכו
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 869 צפיות
מחפש גאנטים מגנזיום למיני מינור
הודעה אחרונה מאת מישה, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שנת 65 1800 ,2 קרבורטורים , אוטומט, 2 דלתות , הנעה אחורית יש הרבה הרבה עבודה אבל היא תהיה יפיפיה
הודעה אחרונה מאת Vtt, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאילו אתרים בחו"ל (לא מחייב מארה"ב) ניתן להזמין חלקים (חלקי מנוע, צילינדרים 1.8 וכו'. זה כבד, אני יודע, ביגלל זה אולי רצוי מארופה ), והאם מישהו היתנסה (ויש לו מילה טובה/רעה על אחד מהם. זה הכי חשוב, כי יש מלא אתרים, השאלה היא האם מישהו באמת היתנסה עם אתר מסוים ויכול ממש להמליץ, או לקטול)? האם יש למישהו איזה "טיפ"? מה כדאי להביא? (אני רוצה להגדיל את המנוע ל 1.8 )? איך להביא (מה כדאי לכתוב על החבילה כדי שזה יצא אולי יותר זול)? יש לי קרוב מישפחה בניו-יורק, האם כדאי להשתמש בו ? אם כן איך??? תודה לכל העונים... נ.ב. למי שלא מרגיש בנוח לענות כאן ניתן להשאיר הודעה פרטית תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפגש הפורדים הקרוב יתקיים ביום שישי הבא 23.7 מאחורי איצטדיון רמת גן (היכן שהיה פעם המפגש של מועדון החמש) החל מהשעה 16.30 כולם מוזמנים!!!!
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך לבחור את הקרבורטור המתאים ? יש נוסחה ! נכון שאנחנו כולנו מתים על נוסחאות ? אז להוציא מחברות ולרשום !!! How To Calculate CFM: Engine size (CID) x maximum RPM / 3456 = CFM CFM @ 100% volumetric efficiency (Example: 350 CID x 6000 RPM = 2,100,000 / 3456 = 608 CFM) ובעברית : גודל מנוע באינצ'ים כפול מהירות סיבובי המנוע המרביים חלקי 3456 = ייתן לנו את כמות הספיקה הדרושה למנוע שלנו. אבל זה נותן לנו את כמות הספיקה במצב של 100% ניצולת מנוע..ואין כזה דבר. אבל קודם נסביר את הדוגמא : מנוע בגודל 350 אינץ' רבוע (5700 סמ"ק) * 6000 סל"ד מנוע /לחלק ב 3456 = 608 עוצמת ספיקה. אז 608 CFM זה מה שהמנוע הנ"ל דורש, אבל יש לקחת בחשבון שרוב המנועים הרגילים מג…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מנגנון הגה כח של וולו 245 שנת1985 מתאים לוולו 144 שנת 74 ? פשוט מצאתי 245 "שחוטה" וחשבתי אולי...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלומות. היום הסתיים תהליך מייגע של קרוב לחודש וחצי, והצלחתי לשים את ידי על מדריך (ממוחשב) של פיאט 126, הצ'יקיטיקה המדריך הוא בעל משקל עצום (168 מגה-בייט) ומחולק למספר פרקים: Bodywork - מרכב Clutch & Gears - מערכת ההילוכים Electrics - חיווט ואלקטרוניקה (מ-א-ו-ד מפורט ) Engine - מנוע General information - מידע כללי Steering - מערכת ההיגוי Suspension - מתלים Techdata - מפרט טכני המדריך הזה הוא אחד המדריכים היותר מפורטים בהם נתקלתי, ובהחלט ההמתנה הייתה שווה. כל פרק כולל עשרות תמונות ותרשימים באיכות טובה וקריאה (אנגלית). בהחלט תענוג לקרוא. קשה לי להאמין שיש פיאט 126 שעדיין נוסעות בכבישי הארץ (למעט אחת שראיתי לפני הרבה זמן נוסעת על כבישי …
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שנת 72. מצב חיצוני לא משהו (אבל בגבולות הסביר), מצב מכני טוב, כך נטען. גג מתקפל במצב לא טוב, נראה שהמנגנון יזדקק להחלפה. אשמח לקבל כל פידבק אפשרי - מה לבדוק, במה להתמקד, מה צריך להוות עילה לויתור (נא להעלות נימוקים כבדי משקל, כי אני די מאוהב כרגע ). מה הסיכוי למצוא חלקי חילוף בארץ ? האם יש "מומחים" שמתמצאים ברכב הזה? כמה פיאט 850 רגילה יכולה להוות מאגר חלפי חילוף לספיידר ? האם היו מספר ורסיות של ספיידר בשנתון זה או רק אחת ? האם מדובר במנוע 903 סמ"ק הותיק של פיאט ? תודה רבה מראש. ארנון
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מוזיאון של כ 450 מכוניות הסוקר את תולדות המכונית והתפתחותה לאורך הדורות. רוב המוצגים שייכים ל Ghislain Mahy ששיפץ אותן במו ידיו בעזרת שני בניו. יש התמקדות בתעשית המכוניות הבלגית, במיוחד FN ו Minerva , אבל רוב המכוניות הן קלאסיות אמיתיות מכל העולם. תערוכה מענינת מאוד מוקדשת למהנדס ומעצב Giotto Bizzarrini שעבד בפרארי, למבורגיני, ISO , ואף ניסה ליצר מכוניות-על משל עצמו. קטע אחר מוקדש ללמבורגיני וסוקר דורות של מכוניותיה עד ל Murcielago . במקום קפיטריה עם קיר זכוכית ענק דרכו אפשר לראות את כל המוזיאון תוך כדי לעיסת סנדביצ'ים מעוצבים, וחנות מזכרות עם אלפי דגמים מיניאטורים של מכוניות קלאסיות. מומלץ בחום. נמרוד
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 898 צפיות
שימו לב להודעה הזאת שהתפרסמה בפורום מרוניות של תפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=35156479 מישהו שם ברר ומדובר בשתי קונטסות לשיפוץ ואחת לחלקים
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
רשיון לבאגי
מאת sun34- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הלכתי לראות באגי יפה למכירה מאלה שניבנו בארץ בשנות השבעים, ברישיון לא מוזכר כלל באגי וגם לא חיפושית רק פולקסווגן. האם זה תקין ? הבעלים טוען שאין לו בעיה לעבור טסט.
הודעה אחרונה מאת bender, -
איך אפשר להוציא רשיונות לרכב שנת 64 שבעלו ניפטר. שמעתי שאפשר ליפנות לעורך דין .שמישהו יעזור לי
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שמעתי שקיים רכב כזה בארץ ? אם כן איפה הוא נמצא? והאם הבעלים מוכר?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
אופל קדט C קופה
מאת דרור-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה , אופל קדט C קופה, אספנות, 1974 מנוע 1200 אוטומט , טסט , צמיגים חדשים , סטרטר משופץ מש. מים חדשה ,פנסים אחוריים חדשים , רכב מטופל , 10,000 שקל . דרור.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
תמונות - השקת פיאט טופולינו - מועדון החמש 09/07/04
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 1 תגובות
- 960 צפיות
מחפש גיר ידני לטאונוס 72 או קורטינה mk3 דע כמה שאני זוכר, זה אותו גיר זה הגיר הקצר יותר, לא כמו של הסיירה תודה אודי
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות מן השיפוץ התפרסמו בפורום. אבל יש בעייה... במשך 20 השנה האחרונות היה מותקן ברכב מנוע עם מספר שאינו תואם לרשיון! (גם טסט אחרון היה אז ) איך אני מסדיר את הבעיה.? בתודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 17.3 אלף צפיות
באיזה דבק צריך להשתמש ? אני יודע שאם מדביקים בדבק "קשה" כמו אפוקסי או דבק מהיר (3 שניות) אז השמשה יכולה להיסדק מכיוון שמדביקים חלק מתכתי על זכוכית - ולמתכת וזכוכית יש מקדם התפשטות שונה בחום - והתוצאה הרת אסון. לא ניתן להדביק גם עם RTV (אמנם הוא גמיש ולא יגרום לסדק) מכיוון שלוקח לו המון זמן להתייבש ואי אפשר להחזיק את המראה במקום במשך שעה. חשבתי גם על פס דבק דו-צדדי אך הוא לא נראה לי מספיק חזק. השאלה אם כן - עם מה להישתמש ?
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
-
BMW M6 1987
מאת victora-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול פגשתי בחורה צעירה הנוהגת ברכב מדהים סידרה 6 שחור עור לבן כל הפנים של הרכב במצב מדהים כששאלתי אם על המחיר טענה שרוצה עליו 150K ש"ח זה סכום מטורף לבקש על רכב מטריף אם מישהוא מכיר עוד רכבים כאלה אשמח לדעת סתם קוריוז יוצרו 8533 רכבים כאלה משנת 83-89 יש עוד כאלה בארץ ?
הודעה אחרונה מאת victora, -
-
וינאל'ה גאמין
מאת מוטי- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך שהוינאל'ה גאמין של צוקי גנבה את ההצגה ביום שישי האחרון. צוקי מגיע לך הרבה כבוד - ישר כח.
הודעה אחרונה מאת טריומף, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול בקשר לשעות מ9 בערב עד 7 בבוקר מדוע אסור לנוע לרכב אספנות? ואם אני נע זה קנס או מה יהיה בשעות האלה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה חיפושית רשוי אספנות שנת 73' טסט 11/2004 שמורה ומטופלת לפרטים : דרור 052-22.62.62
הודעה אחרונה מאת dror467,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92