רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
ניסיון של מרצדס מסוף שנות ה-60 ועד סוף שנות ה-70 לייצר מכונית על עם מנוע וונקל. מרצדס C111 - מנוע 4X600 סמ"ק וונקל הספק 350 כ"ס, מהירות סופית 290 קמ"ש ו-4.8 שניות למאה. http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.der-wankelmotor.de/Motoren/Motoren_Mercedes/motoren_mercedes.html&prev=/search%3Fq%3Dmercedes%2Bc111%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8 עמית
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שמעתי שקיים בארצינו אולדסמוביל עם מנוע בנפח 9600 ו450 כ''ס האם זה נכון? אם כן למי הרכב שייך והאם הוא למכירה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עשיתי חיפוש קל ולא מצאתי איזכורים לרכב הנ"ל. באפשרותי לרכוש אחת כזאת במחיר סביר (לא לפירסום כמובן) אמנם עדיין לא אספנות , שנת 82 אבל מהמם בהחלט אשמח לקבל מידע כללי על הדגם והאם מישהו יודע מה מצבן בארץ? (כמה יש בכלל) תודה דורון
הודעה אחרונה מאת z-man, -
-
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בשלבי פרוק ראשונים. פח ומנוע.... דפרנציאל וסרן קדמי עדיין מורכבים... והחלודה...א ישמור!
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
אני מקווה שאזכה היום בלוטו מאחר וראיתי תמונה של המכונית שעליה אני חולם וככל הנראה אמשיך לחלום - מרצדס שנת 300SL Roadster 1957 מצ"ב לינק) http://www.symbolicmotors.com/framesets/page2.html
הודעה אחרונה מאת MGA, -
- 6 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
מתי רכב נחשב לרכב אספנות? ומה התהליך כדיי שיכירו בו ככזה?
הודעה אחרונה מאת יואב ש, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נדמה לי שזה המקום הנכון למצוא להם בית חם. יש ברשותי מספר מחזיקי מפתחות ישנים השייכים לדגמי מכוניות יחודיים... והחלק הטוב שלא תצטרכו להוציא על כך כסף... מחזיק של Morris Minor 1000 ממש חדש, הוא בצורת "אגס" דמוי עור, כאשר עליו יש מדליון מתכת ועליו סמל עם שור והכתובית. זה נראה מעניין למדיי... שני מחזיקים מקוריים זהים מלבד המספר, של פג'ו 404 ו-403... אלה שני מגיני "משולש" שחורים עם פלסטיק שקוף שמתכתיו ראש אריה עם הכתובית מזהב... יש גם מחזיק של משאית Leyland, מגן מתכת מבריק עם מגן קטן יותר בצבע כחול כהה במרכז עם נמר כתום נחמד והכתובית... חפץ פשוט נורא אך חביב... מחזיק מעניין של Chrysler International, מאחורה כתוב Dodge Dart ו- Plymouth Valiant מחזיק של…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! עקב התחממות כדור הארץ, וסימני "חולשה" מצד הקרפדה המוברצת של אחי (החיפושיט שלו) רצינו להתקין שעון חום מנוע. אבל כאן זה לא פשוט כמו בפג'ו... כאן אין מים, אין רדיאטור... חשבנו לחבר שעון חום שמן, אבל אין לנו מושג לאן אפשר לחבר את הסנסור? אצלי באוטו (מרצ' 64) יש שעון לחץ שמן, והוא מיתחבר לפילטר שמן... יש למישהו ניסיון עם זה? עצה טובה? גילי
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 1 תגובות
- 959 צפיות
כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם וולבו 122 מנוע 1800 2 קרבורטורים יכול לשמש כרכב יום יומי??(15-20 אלף קילומטר בשנה) מבחינת אמינות?? ויותר חשוב האם שימוש שכזה ברכב הנ"ל יטמון בחובו הוצאות גדולות??(אחזקה, דלק וחלפים למיניהם)? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצאתי רכב מודל 82 עד כאן הכל יפה. אך אליה וקוץ בה, לרכב אין טסט כבר משהו כמו 4 שנים אני מעוניין להחזיר את הרכב לכביש, במה זה כרוך? ומה ההוצאות על כך? הבעלים אמר שעל הרכב יש חובות של כ- 3K בגין אי תשלום אגרות. ד"א, מדובר על קורטינה.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 2 תגובות
- 874 צפיות
היי, אני רוצה להתחיל להגשים את חלום הרכב הקלאסי שלי... לשם כך אני מחפש אתרים עם גלריות של מרצדסים לדורותיהן. כמו כן אני מעוניין במרצדס מהשנים 68-75 קופה/ספורט - לא איכפת לי המצב. אם אתם מכירים אתרים מעניינים + הצעות - אני אשמח לקרוא.
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי יסורים רבים והפסד ימי עבודה נמאס לי. שני שמאים כל אחד לחוד אמרו שהם יתנו מקסימום 5000 עבור תיקן הרכב. זה מגוחך ולא הוגן במיוחד לאור העובד שאני לא אשם. אבל אנחנו יודעים באיזה מדינה אנחנו חיים. הכרזתי על הרכ טוטל לוסט גם שם אחרי ריב ארוך ואני אקבל כ- 6000 ש"ח. משהו מעוניין לקנות את הגרוטאה ? בכל מקרה אני מעדיף שיהיה לה שימוש. וולו 144 שנת 71: מנוע בסדר מזגן טוב חימום עובד וטוב !! פנים שמור כולי תקווה שאף אחד לא יעבור דבר כזה מעצבן.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום נסעתי לי ברנו 16 שלי צפונה להשקה של הלארק. אכן רכב יפה ומשופץ באופן מקצועי ומעורר הערכה. הנה כמה תמונות.
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב פסח ממש לפניי שנה היצטלם לו הקליפ שרובכם צפיתם בו בוודאי,השיר היום יום הולדת בביצוע בארי סחרוף ואינפקטד מאשרום הפך לקליפ,המפיק ראה את הלארק בתמונה שתליתי במקום עבודתי,אני מעונין ברכב לקליפ בסדר השבתי לו,הנה 2 תמונות שצולמו בעת ההפסקה בצילומיי הוידאו,זו הייתה אחת החוויות היותר מרנינות שהיו לי.
הודעה אחרונה מאת ido fallach, -
-
mile
מאת המיינור מסטר- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה ק''מ זה מייל?
הודעה אחרונה מאת a.c, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 886 צפיות
לפי מה שהפנו אותי מפורום-טכני, אחזקה וטיפולים. אז ככה, אני צריך מקום שיש בו חלקי חילוף ללנצ'יה (פריסמה סימבול 89). שיהיה בו הכלללללל, וגם חלקים חדשים (לא מתאונות). תודה. ואם מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין מאיטליה או איפה אם אני נוסע לאיטליה עצמה אני יכול למצוא מקום שאמור להיות בו הכל.... שוב תודה! (נהיה קצת יותר ספציפיים, משאבת בלם (זאת משאבה מיוחדת שמחלקת את הבלימה לכל גלגל בנפרד) וגם חלקים שקשורים למכלול ההילוכים החל מהידית ועד לחיבור לגיר, תודה).
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש כסאות בודדים לווספה ישנה 053255262 *הודעתך נערכה, להבא דייק יותר בכותרת!*
הודעה אחרונה מאת אלקטרון, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם זהו טייפ 14?? עד איזה שנה יש את הדגם הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
למי שמחפש מיני
מאת Eddy- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש אחת בלוח פוקוס במצב טוב שנת 82 050-235535
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רכב הנ"ל לצורך שפוץ( חדש בעסק) מעוניין בספרות מקצועית של הרכב, ומקורות לחלקי חילוף תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניינת לקנות מנוע של פרינץ 1000 *הכותרת נערכה, להבא נא לפרט יותר בכותרת*
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נתקלתי באחת בebay... פשוט מושלמת... אח... אם רק היה אפשר להביא לכאן רכבים ישנים בלי לעבור מסכת עינויים שמביישת את האנקוויזיציה (שלא נדבר על להכפיל את מחיר הקניה, סתם כך כי אנחנו גרים בישראל). לינק לפריט בebay - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2483067607&category=6428
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
elmotors במוסקבה
מאת danש- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
elmotors הוא בית מלאכה לשיפוץ, תכנון ובניה של מכוניות. החל משיפוץ סטנדרטי וכלה בבניית רכב משלב הרעיון. http://www.elmotors.webzone.ru/index.htm המייסד ואחד השותפים הוא אדוארד רויטמן. אדוארד הקים בתחילת שנות ה 90 בדרום תל אביב בית מלאכה ליצור פיירינגים לאופנועים. העסק לא הרוויח והוא נאלץ לסגור. הוא לא ויתר על החלום שלו וב 1994 עזב את הארץ והקים את אלמוטורס במוסקבה. באתר, בין השאר, מכונית קטנה מתכנון של אדוארד, לפי רעיון של לקוח, עם שני מנועי yamaha FZR100 ומרכב מבוסס על zaz zaporozhets, ומכונית moskvich 401 שקבלה השתלת מנוע BMW 2.5 ליטר 24 שסתומים. האתר לא עודכן לפחות 3 שנים. מעניין מה קרה מאז.
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במצב חדש
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי התחיל לשפץ אלפא ספיידר משהו יפה ביותר שנת 72 הבעיה שאין שמשות לרכב - איפה אני יכול למצוא / לקנות להזמין שמשות לרכב המדובר דברתי עם החברים בקיבוץ צובה והם אמרו שאין ולא ניתן להשיג יש עוד רעיונות בתודה מינימן
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
להלן תוצאותיו של מרתון סריקה וחיפש שרת מתאים לאירוח תמונות בסדר גודל שכזה. הכתבה נסרקה באופן שיהיה קריא ונוח לקריאה. אתם מוזמנים להשאיר כסף בתיבת הה"פ (ליאור - הפעם הזאת On The House!) תהנו! תמונת שער עמוד 1 עמוד 2 - חצי עליון עמוד 2 - חצי תחתון עמוד אחרון
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מיני מיינור דור 1 עם מנוע מושתלשל הונדה !!!! http://www.gomini.com/fs/vtec/vtec.htm יש אפשרות ליבא ולאשר דבר כזה בארצנו???
הודעה אחרונה מאת C_U, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי לאחרונה פלימוט וואליאנט שיושבת לא רחוק מביתי בחצר בית.מדובר בדגם עם גלגל על הבאגז. במבט שטחי היא נראית שלימה אבל ישנם לא מעט כתמי חלודה.וגם מבפנים המצב לא מזהיר. הבעלים רוצה עליה 15000 ש"ח והוא לא יודע מה מצבה המכני. א) איזה מנוע יושב ברכב הזה? ב) זמינות חלקים מכניים ? זמינות חלקים קוסמטיים-ניקלים פנסים וכו...? ג)האם העסקה משתלמת? האם כדאי בכלל להיכנס לפרוייקט כזה?כמה עולה כזה רכב במצב סביר ותקין? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
טריומף ספיטפייר\MG מידג'ט\MGB אני רק מתעניין מתוך אהבה, אבל מה הסיכוי למצוא כלים כאלו למכירה ובאילו סכומים הבריטיות האלו מחליפות ידיים(ביחס למצבן כמובן) ?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 114 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- Haim_gds
- SlowRide
- VVWpolo
- zvigolden
- פול-טנק
- גור אדם
- osheri
- discoTD5
- itaysamurai
- דוב המערות
- eladts