רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
עזרה בזיהוי
מאת ororororo- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו פרסם בענתיקות בדרכים... אני לא מצליח לזהות
הודעה אחרונה מאת ororororo, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום הגעתי למפגש מועדון החמש בחיפה ושמעתי בחצי אוזן על איזה מפגש משותף לחיפאים ולתל אביבים שאמור להתקיים בחיפה בשבוע הבא...?! אם יש למישהו פרטים על המפגש אשמח לשמוע. תודה אייל.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
תמונה שנסרקה ממוסף '24 שעות' מהעיתון היומי "ידיעות אחרונות". והשאלה הנשאלת - "יש לך אולי כזה לקורטינה?" לחובבי המיני: http://planet.nana.co.il/idanlove/Mini.jpg *נ.ב אתם מוזמנים להוסיף תמונות שיש לכם לדיון הנ"ל. גם אני אמשיך לעדכן אותו וזאת בעקבות ריבוי כתבות כאלה שיש במוסף 24.
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
פולקסוואגן שירוקו
מאת fz1-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מודל 75,יש איזה ערך אספני?
-
מחפש את הספר 2003 Standard Guide to Cars and Prices 1901-1995 -15th Edition אם למישהו יש והוא רוצה למכור/ להשאיל? שיחזור אליי בבקשה בה"פ
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 991 צפיות
מחפש סטארטר לMGB בדחיפות מסוג LUCAS 2M100 אודה לכל מידע בנושא בברכה גלעד
הודעה אחרונה מאת mgmort, -
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
וולוו *הודעתך נערכה, קרא את כללי הפורום - להבא נא לרשום כותרת עם יותר אינפורמציה!*
הודעה אחרונה מאת ororororo, -
מחיר לאופל GT 1 2
מאת msigal-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
עשרת אלפים דולר לאופל ג'י.טי. משופצת במצב טוב ומעלה - מחיר סביר? **** הכותרת נערכה ****
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותי ספר רכב מקורי באנגלית של סדנת תיקונים למי שמעונין לצלם. בנוסף, מחפש חלקים לדגם משנת 54.
הודעה אחרונה מאת אורן י, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
שלום מחפש כסא, כידון, אגזוז, פנס אחורי ובכלל חלקים לאופנוע. יש ברשותי ספר רכב למי שמעוניין לצלם.
הודעה אחרונה מאת אורן י, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חומר בעיברית על פורדאנגליה משנת 61עד 66 וגם על פיסטה 79 עד83 בראשותי פיסטה 83וללא טסט שנה, נוסעת איך אפשר לשמר אותה. גם רוצה חומר על אוטובוסים ישנים משנות ה50 והלאה.
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא ממש בעסקי הענתיקות אבל ראיתי שברולט בלאייר 57 למכירה אז החלטתי לפרסם פה אולי מישהו ירצה אותה, אז ככה: שברולט בלאייר שנת 57 רשום שהיא אחרי אוברול מלא צבע כחול-כסוף היא ניראת טוב טלפון: 052-3631140 לא בשבת. אם סתם פתחתי שירשור במקות לא ראוי, מתנצל, אבל חשבתי שיהיה טוב להביא לידעתכם. יום טוב, איתי.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 997 צפיות
בישיבת ועד המועדון שנערכה ביום שלישי 22 יוני 04 נבחרו בעלי התפקידים הבאים: יו"ר ועד המועדון - נחום קדמיאל סגן יו"ר ועד המועדון - זמי לוין גזבר המועדון - זמי לוין כמו כן נבחרה ועדת כספים בהרכב הבא: זמי לוין אירית בורג יורם מקובר מתניה הלוי מנחם ניר
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לכל חובבי פורד אנגליה בקרוב יפתח אתר שיהיה ברשותי ואני מועניין שיהיה בו גם את האנגליות שבארץ ובשביל זה אני צריך את עזרתכם עם יש ברשותכם פורד אנגליה בכל מצב שהוא אבקש לשלוח לאימייל שלי תמונות וכמה מילים על המכונית ועם ריאתם במגרש או במוסך פורד אנגליה הבקש לשלוח לי תמונה האתר יפתח ממש בקרוב והכתובת תתפרסם בפורום זה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יוסי2, -
- 1 תגובות
- 869 צפיות
כיצד משפצים\מחדשים מגיני שמש(ליד בת שלוםהנהג וליד הנוסע)? פרקתי את שלי , הבד כבר קרוע ובלוי, בפנים יש מסגרת ברזל מסכנה וחתיכת ספוג דקה שכבר התפוררה מזמן. איך אפשר לבנות לבד מגיני שמש חדשים ובמידה וצורה שאני רוצה? תודה ושבת שלום.
מחפש מראות
מאת מישה- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מראות למיני דחוף
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על הסידרה כולל דגמים, מנועים, מחלות , אמינות וכו תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תראו את התמונה...האם קוראים לזה באמת "מכונית עממית" ? מי שעיצב את הרכב היה גידם ?... מה זה, אמנות פלסטית בסגנון פיקאסו ??... למישהו יש פרטים על ההסטוריה של הדבר הזה ? בני, אני בטוח שתוכל "לגרד" פיסת מידע... אולי זה לא אמיתי ?... בכל אופן, גם את הרקע לא זיהיתי... יש לי ניחוש אחד - סוסיתא אמפיבית ? תנו לדמיונכם להשתולל, חולה~הגה
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים "טיפ" ממקס על פורד קפרי שעומדת בחולון. הייתי שם היום ושאלתי את אחד השכנים בחניה לגבי הרכב אך הוא לא ידע להגיד לי של מי הרכב. צלמתי את הרכב ולהלן התמונות. האיכות אינה בשיאה כיוון שצילמתי זאת עם הפאלם שלי. אולי מישהו יודע משהו לגבי רכב זה. תודה אמיר
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה יצא לי לראות הרבה רכבי אספנות בדרך לעבודה בשעות הבוקר בהן אסור לרכבים אלה לנוע (7:00-9:00). שאלתי היא: האם בכל זאת כן ניתן לבטח רכב אספנות כדי שיהיה ניתן לנסוע בשעות האלה? כלומר, האם יש חברות ביטוח שיש להן פוליסה שמכסה את ה"חור" הזה בביטוח? או שכל הרכבים האלה הם בגדר עבריינים? דני.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רצוי ידני אך גם אוטומט יהיה בסדר
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כתבה חביבה שכתב ליאור ברוך על פתוחות קלאסיות (אלפא,פיאט,טריומף ו MGB) דבר אחד עורר את סקרנותי, ממתי הפיאט 124 ספיידר נפוצה יחסית והאם מדובר אכן בעשרות בודדות כפי שנטען בכתבה, למיטב ידיעתי ואחרי למעלה משנה של חיפושים יש אולי עשרה עד 15 מכוניות (לי ידוע על 8 ו-2 שכראה החזירו את נשמתן וגופן לבורא על אחת דובר בפורום,זו הכסופה שעמדה בלה גרדיה).
מחפש פחח טוב
מאת רן 75- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש פחח טוב באזור המרכז או השרון לאלפות שלי ולחיפושית
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
סופה של מוסטנג
מאת XOFIRX-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ביום שבת בצהרים נסעתי בכביש חוצה שומרון וראיתי תאונה בהמשך הכביש כשהיתקרבתי ראיתי שמדובר בפורד מוסטנג פתוחה מתחילת שנות ה-60 בצבע תכלת מעוכה במעקה הבטיחות לפי מה שראיתי כניראה שהיתפוצץ הגלגל באמצע הנסיעה ממש כאב לי הלב על האוטו (אין לי מושג מה עם הניפגעים)
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לקנות רכב שעומד כבר 18 שנה במצב מעולה . לרכב ק"מ נמוך יחסית הרשיונות מוקפאים כבר 18 שנה כמה אני יכול לבקש על האוטו? מה אני צריך לבדוק? הרכב חונה מתחת לבית בת"א בטעות עליתי עליו הצלחתי לשכנע את הבעלים למכור עכשיו רק צריך מחיר
- 6 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מועדון מרצדס ישראל יצא לדרך בחסות אתר הרכב הקלאסי-קלאסיקאר כל בעלי רכבי מרצדס אספנות לסוגיהם השונים מוזמנים בקישור הבא: http://www.classiccar.co.il/clubs/default.asp?club_ID=10
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, מצאתי אומגה שנת 78. הרכב היה שייך לאדם שנפטר והעביר את הרכב לנכד שלו. הנכד לאחר תקופה שהרכב עמד בבית נתן אותו למוסך עם מכתב שהוא נותן לו את הרכב ללא תמורה. הנכד כבר לא איתנו והמוסכניק רוצה למכור את הרכב. יש לו את המכתב מהנכד והוא ינסה לגייס לי עוד מסמכים שיש לו בבית. הרשיונות לא הופקדו כלל במשרד הרישוי. והשאלות: 1. מה עושים בכדי לקבל רשיון על שמי? 2. קיים בגרמניה (ואני מאין בעוד מדינות בעולם) אפשרות של לגשת לבית משפט ולהציג את הסיפור. גם יש להוציא מודעה בעיתון ארצי כך שאם יש למישהו הוכחת בעלות הוא יכול להציג אותה. אם לא הוכחה בעלו על הרכוש המבוקש בית המשפט מאשר את הבקשה ואז (במקרה שלי) אוכל לקבל העברת בעלות כחוק. אשמ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
החלטתי לצבוע לבד וספה אספנות במצב לא רע. אשמח לשמוע מה הצעדים הדרושים כגון (אני חושב כך): 1. ניקוי ושיוף 2. צבע יסוד - איזה סוג, כמה זמן להמתין עד לשכבה הבאה וכו' 3. צבע ראשון - איזה סוג 4. ספריי לגימור מטלי.- מה מומלץ אולי שם של מקום מומלץ לרכישת החומרים ( כולל תיקוני פחחות קלים). תודה מראש שלמה
-
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו שמע אולי על סיטרואן SM למכירה ? היתה כאן, ב-CF, תמונות של אחת באזור כ"ס... האם היא למכירה ? למישהו יש פרטים עליה ? SM אחרת\נוספת ? אנא עזרו...
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כמו הכותרת, אני מעוניין לדעת מהו רכב האספנות הכי ישן שקיים בארץ? תודה לעונים. פליקס.
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 113 אורחים (הצג רשימה מלאה)