Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת וספה אספנות

shlo73
שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

החלטתי לצבוע לבד וספה אספנות במצב לא רע.

אשמח לשמוע מה הצעדים הדרושים כגון (אני חושב כך):

1. ניקוי ושיוף

2. צבע יסוד - איזה סוג, כמה זמן להמתין עד לשכבה הבאה וכו'

3. צבע ראשון - איזה סוג

4. ספריי לגימור מטלי.- מה מומלץ

אולי שם של מקום מומלץ לרכישת החומרים ( כולל תיקוני פחחות קלים).

תודה מראש

שלמה

מבקש המלצה על מקום לצביעת ווספה אספנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצתי למקום לקנות ממנו צבע, מקשה ויתר החומרים לצביעה -

טופ קולור

03-5617533

יצחק שדה 37 ת"א

הם גם ישמחו לייעץ לך לגבי כל יתר השאלות שלך.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהסבירו לי בסוכנות של sikkens הסדר הוא

ניקוי יסודי מכל חלודה, צביעה עם wash primer (נקרא גם etch primer) - מתיבש תוך כחצי שעה, או צביעה עם אפוקסי באיבוק, התזה של שפכטל דק - מתייבש תוך כחצי שעה, ליטוש עם נייר 1200, צבע מטאלי, ואחרי כשעתייים לק - כמה שיותר שכבות - יותר טוב, לפחות שתיים.חצי שעה בין שכבות.

זה רלוונטי לצבעים אקריליים כמו sikkens או glasurit.

בניגוד למה ששמעתי, אפשר ללטש גבשושיות של לכה אקרילית אחרי התקשות ולקבל משטח חלק יותר.

מי שמוצא טעות בנ"ל מוזמן לתקן

אני בהחלט ממליץ על sikkens, צבעים טובים וגם שרות טוב. אוטוטרייד - יד חרוצים 9 בתל אביב

אין לי שום קשר אישי לסוכן הנ"ל

השתמשתי גם בתרסיסי צבע שמכרו ב"אוטודפו" שהיו מצויינים לדעתי (חוסך שימוש במדחס ואקדח צבע) אבל לצערי הפסיקו להביא אותם. עם תרסיסי צבע הרכב שמוכרים ב"יעקובי" יש לי נסיון רע. יקרים יחסית, קטנים והלכה לא שקופה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוסיף, שכשמתחילים לצבוע יש לרסס שכבה ראשונית דקה מאוד, להמתין 10 דקות, ואז להמשיך בצביעה. השכבה הראשונית הזו נותנת הדבקה טובה לצבע.

לא להחזיק את המרסס קרוב מידי ולא לפוצץ משטחים בצבע. לצבוע בתנועות מדודות וישרות מצד אל צד. תמיד לצבוע בכמה שכבות דקות ולא באחת עבה, שתיזל ותשאיר סימנים לא יפים וגם תתיבש אחרי שנתיים. אגב: צבע לא יכסה על פגמים ושיופים, לכן להקפיד שהיסוד חלק לגמרי לפני שמתחילים. כפי שאמרו פה כבר בפורום: ההכנה עושה את התוצאות הסופיות.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...