רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהוא מכיר פנצריה לרכבי אספנות באזור המרכז?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה סיטרואן ויזה קלאב נדירה מנוע 652 סמ"ק לפרטים טל: 053671716 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת ow, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם! יש לי סאאב 95 שנת 73' מושלם,מנוע תקין ומניע V4 לאחר אוברול (האוטו עומד כבר כמה שנים), רשיונות מוקפאים במשרד הרישוי. וכן ישנה גם סאאב נוספת לחלקים (גם כן מושלמת מנוע לא תקין). מחפש D200 עדיף 4*4 ,גם ללא מנוע (יש לי D200 עם מנוע תקין אך האוטו רקוב לגמרי). אודה מראש לכל מי שמעוניין או יכול לתרום מידע בעניין. מוטי 054-4703935 או ב EMAIL: [email protected]
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מתי מתקיים האירוע שוק-עתיק של מועדון החמש ?... XXXOFIRXXX, חבר בפורומים, אמר לי שזה מתקיים פעמיים בשנה בגני התערוכה. מישהו יכול להוסיף עוד פרטים ? תאריכים ? שעות ? פעילויות ? תמונוות משוקים קודמים ?... כל תגובה תתקבל בברכה, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=958155
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! ובכן הרצת המנוע הסתיימה ועכשיו אני מרגיש את כל הסוסים רעננים ומוכנים למרחקים, עליות, ירידות וכו'. אך יש 2 בעיות: 1. בעיית התנעה. פעם ההתנעה עושה רושם של כאילו מצבר חלש, פעם לא. פעם אני נאלץ להניע בדחיפה - פעם מתניע כמו חדש. החלפתי מצבר(!!!) - התופעה לא נעלמה. אני חושד בסולנויד. השאלה - ניתן לקנות חדש? אני לא רוצה מפירוקים כי זה כבר השלישי שאני מחליף, כל אחד בא מאוטו בן יותר מ-20 --- אין טעם. אם ניתן -איפה? במסגר לא מצאתי... 2. דפיקות באזור שסתומים - דקה - דקה וחצי רק כשמנוע קר נשמעות דפיקות לא חזקות (רק אני שומע ) מאזור גל נדנדים. לאחר דקה - נעלם לגמרי. אין שימון? - משאבה חדשה, כל המעברים נוקו בקפדנות רבה. שוב, הרעש ממש פיצי אבל בכל זאת... …
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
אם אני לא טועה, הוא כתב שהוא חוזר לארץ המובטחת ביום שבת...(היום ?) אז הנה נושא "ברוך שובך" מכל חברי הפורום: בני היקר, כשתקרא הודעה זו תכתוב חוויות, תמונות, אירועים וכלללל מה שיש לך להוסיף. אז שוב ברוך הבא, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איפה אני צריך לעשות לוחית זיהוי לרכב האספנות ???????
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
שנת 74, פחחות בסדר, מנוע עומד 6 שנים אחרי שיפוץ, פנים סביר, לא קטסטרופה. הנה היא על הגרר , גרר בני כמובן מגדרה, ובבבית החדש שלה.
-
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב יום רביעי. התנועה זורמת בעצלתיים בפינת הרחובות דרך נמיר וההלכה בת"א. מאפר בעדינות עוד קצת מהסיגריה וממשיך להתקדם במהירות שלא עולה על 2 קמ"ש. ואז זה בא: חבטה שמרעידה את כל הרכב. עוד מוגבל בקופסת פח לא רואה לאן לנסוע. עוצרים בצד. מחליפים פרטים. סיכום הנזק: בקלית אחורית שרוטה וסדוקה מעט, שיפשופון על הכנף האחורית, שיפשוף ושקע בפינת המגן השמאלי. את הנזק ליונדאי (הפוגעת) לא טרחתי אפילו לבדוק. הרי אצלו - כסף יסדר הכל. בעצם - גם אצלי. רק שזה כרוך בריצות וטירטורים (השגת החלקים). המסקנה - ל א לנהוג ברכב אספנות בשעות העומס. למרות שזה יכול לקרות בכל שעה אחרת. ושוב הנוסחא של "לא משנה כמה אתה זהיר " וכו' עובדת. אז אתמול זה נגמר רק …
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למי שיודע משהו ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מידע כללי על אופנוע Harley-Davidson משנות ה- 40 דגם האמר 2 פעימות בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזאת אודה לו מאוד, יש לי 99 שנת 1970 במצב מושלם אתמןל במפגש בדפנה נחו עיני על 99 ראלי כחולה יפיפיה אמיתית במצב מדהים אם יש למישהו מושג מי הבעלים אשמח לשמוע על כך אם לא כנראה שאצטרך לרעות בשדות זרים ולנסות להשיג כזאת בשבדיה
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאוהבי הקורבט.... דגם מיוחד זה של הקורבט, נקרא Motion Mako. ייחודו הוא בכך שהוא נמכר בזמנו ע"י סדנת Motion (סדנא נוספת מוכרת בסגנון זה, Yenko) אשר אבזרה את המכונית באופן שונה, שיפרה ביצועים, שינתה מעט (לפעמים הרבה ...) עיצוב וכו'. שימו לב לחלון האחורי, לכנפיים הקדמיות המוגבהות, לפנסים האחוריים השונים כל כך מהקורבט המוכרת ועוד. יש האוהבים עיצוב זה, יש שלא...דבר אחד בטוח, הן נמכרות בהרבה מאוד דולרים וערכן האספני גבוה מאוד. למעוניינים לקנות, הזדרזו, המכירה מסתיימת עוד מספר ימים... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2480613938&category=6168
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היות ומו"מ שניהלתי עומד לעלות על שרטון... והיות שהקיץ המגיע מאפשר לי שעות אור לעבוד קצת על רכב חלומותי שיבוא,אנא עיזרו לי למצוא פיאט 124 ספיידר או MGB ( טריומף TR לסוגיה היתה מתקבלת גם כן אך נוכח המחירים הנדרשים וההיצע המצומצם ספק אם יש טעם לחפש). אשמח גם לקבל מידע על פיאט קלאסית אחרת ובמיוחד דגמי 500, 600 מולטיפלה (אם יש כזו כלל בישראל),דגמי 1300/1500/1800 היות וגורם הזמן אצלי מוגבל למדי ונוכח הידע והניסיון הטכניים שלי אין כל בעיה ברכב עם תקלה מיכנית כזו או אחרת אך הבודי צריך להיות במצב סביר שכן בעניין זה אהיה תלוי לחלוטין בבעלי מקצוע נדירים ויקרים.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היום שמו לי פתק של הערייה... "הרכב שלך מהווה מיפגע סביבתי, ועליך לפנות אותו תוך בשבועיים" שתי שאלות: 1) הוא חונה ליד הבית שלי (אמנם לא חניה פרטית אבל עדיין), גם אז זה לא טוב להם??? 2) בדרך כלל שמים את הפתק (מדבקה) אחרי איזה חודשיים שהרכב עומד (יש בישוב רכבים שעומדים כבר חצי שנה ולא שמו להם כלום)? גילי אגב, לאף אחד אין תשובה לגבי השאלה על השילדה ששאלתי?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה: מילא, הבנתי, שאני אשתמש בשמן 20-50. OK! אבל, יש כמה סוגים!!! הבחירה (לפחות ממה שיש ב-ACE): (הכל, מן הסתם, תחת 20-50) 1) של "דלקול" - "SF" 2) של "דלקול" - "SG" 3) של "AMERICAN EAGLE" - API SL/CF 4) כנ"ל - משהו XHD SF ויש עוד כמה דברים אחרים... לפי מה שאני מבין, כל ה- "F"ים הם התקנים, אבל מה בתכל'ס אני בוחר? ההבדל במחיר הוא לא הכי משמעותי, אבל מה עדיף, מן הסתם? תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלומות שוב ליושבי הפורום הנכבד.... דרושים רכבי פיג'ו, מסדרת 4XX לדורותיה... ישנות ומשופצות משלל שנתותנים. עבור כתבה בעיתון הארץ. פניות והפניות במייל או במסרים תתקבלנה בשמחה. [email protected] תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת 404, -
- 1 תגובות
- 682 צפיות
1988-91 במצב טוב מחירון
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר מקום טוב לשיפוץ ברקסים לויליס 64 באזור תל אביב
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
ביטוח אספנות
מאת ttzz- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חלק אולי זוכרים ששאלתי לגבי העברת בעלות טסט לרכב הושבת רציתי לדעת עד כמה בערך יכול להגיע ביטוח חובה וצד ג לאספנות ידוע לי שזה יותר זול מרגיל משהו אמר לי בערך שאלה עד כמה יכול להגיע.. קראתי את הודעת פתיחה של פורום ולא מצאתי תשובה תודה לעונים צביקה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
לאחר המפגש הגדול הראשון יש מספר עידכונים באתר של המועדון... שווה לבוא ולהציץ. 1.כתבות חדשות (כולל כתבה על המפגש) 2.תמונות מהמפגש בגלריה 3.נרשמו הרבה חברים חדשים. http://WWW.CLASSICCAR.CO.IL/MCI צוות המועדון. נתראה במפגש הבא.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום כשנסעתי לי לתומי , פתאום ראיתי מכונית ישנה ו... אהבה ממבט ראשון !!!!!!!!!!! ישר ירדתי מהאוטו לראות את המכונית ( אני מציין שאני לא מתעניין יותא מדי במכוניות ישנות חוץ מה-אלפה ספיידר של דוד שלי ,שדרך אגב למכירה ) לאחר שחקרתי קצת את האוטו , זה מה שהיה כתוב מאחורה : spit fire al3 (אני חושב, היה קצת שבור ) ו.. מילה ... וואי שכחתי , בסופה היה את האותיות ph . מישהו מכיר , שמע ... נסע ... , אם אפשר לקבל פרטים בבקשה !
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 22 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם....... צירפתי מספר תמונות של סמלי מכוניות קלאסיות אשר צילמתי אי-שם. מי מזהה? מי יודע? בין הפותרים נכונה יוגרל סמל של סובארו ג'סטי 1. 2. 3. 4. 5. 6. - ולסיום....של מי ה"ישבן" הבא?:
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
רשיונות מופקדים
מאת miro-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רכב מודל 75 הפקדתי את הרשיונות ליפני 4 שנים בעוד כחצי שנה אוכל להפוך אותו לאספנות האם אצטרך לבצע בדיקת מעבדה ?
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
-
מחפש אוטו....
מאת בנצי- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש אסקורט,קדט , בעצם כל רכב שהוא אספנות והוא אמין וזול... אפשרות להחליף סוויפט 88 עם מזגן תמורתו. אני חייל כרגע ואני זקוק לרכב פשוט וזול לעכשיו ואחר כך הוא יעבור שיפוץ. משהו שנראה רע אבל נוסע אפילו עם30 שכבות של טמבור.... באמת אשמח אם מישהו יעזור לי בזה כי אני ממש זקוק לזה... תודה
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם בדגם של האוטו שלי (מרצדס 190 שנת 64) השילדה פריקה? האם אפשר לפרק אותה מהמרכב (ולשלוח לניקוי / צביעה) ללא באלגן מיותר (ריתוכים וכו')? עצות... גילי
מיני מיינור
מאת Smario- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בין אילו מחירים ניתן להשיג מיני מיינור במצב טוב?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אודה לכל מידע היכן ניתן להשיג תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אולי ההודעה הראשונה שלי בפורום האספנות ... אני מנסה לאתר עבור חבר יקר שלי חלקים מאוד ספציפיים לרכב שהוא משפץ ... מדובר על מרצדס 200 , גיר רגיל , מנוע 2000 סמ"ק משנת יצור 1965 . החלקים החסרים לו כרגע הם : פנסים אחוריים - ימין\שמאל , מראה פנימית , מראות צד ימין\שמאל . אם למישהו יש מושג איפה ישנם רכבים נוספים כאלה או מקורות לחלפים אני אשמח לדעת עליהם .
הודעה אחרונה מאת בני ל,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 91 אורחים (הצג רשימה מלאה)