רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שהבקשה קצת משונה ומוזרה אבל.... אני מפתיע את החברה שלי ואני מעוניין להשכיר נהג+רכב (העדפה רצינית לאמריקאית קלאסית מרשימה או איזה S קלאס חדשה ואפילו בימר מסדרה 7) ביום שישי בערב לנסוע מהסיטי טאוור לטיילת ובחזרה.... אם יש מישהוא שמעוניין אנא צרו איתי קשר בה"פ ותתנו לי טלפון
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
תגידו מברוק: אחרי חודשים ארוכים, ושתי נסיעות לאנגליה, תם השיפוץ הגדול (חוץ מכמה דברים קטנים שאני יודע עליהם ועוד כמה דברים שאני אגלה בהמשך...) וה- TR3A שלי (שנת 1958 למי שתוהה) עברה השבוע טסט.
הודעה אחרונה מאת MGA, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, ההודעה נשאלת פה בשמו של בחור שעובד איתי. יש לו ווספה 67 יד 1, במצב מעולה אבל זקוקה לצביעה. דרושה המלצה לצבעי טוב באזור ת"א, שיהיה מוכן להתעסק עם צביעה של ווספה. לפי דבריו של הבחור בכל מיני מקומות של צביעת רכב לא היו מוכנים להתעסק עם הווספה. תודה, גיא.
הודעה אחרונה מאת MGA, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרבה על סיטרואן, מוסטנג, טריומף 1500, הרשי וקרלייל. גם על אולדסמוביל, נורטון, מורגן, תמונות הסטוריות של ג'יפ המון תמונות (רובן בצבע) מטבעון, ברקאי, אברבנל,בית ניר. וכמה מילים ותמונות על יואחים לוין ז"ל... תהנו!!!
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מעוניין לקבל מידע על לוטוסים מסוג אלן פלוס 2 (גם אלן רגילים למי שמכיר) - רק על כאלו שנמצאים בארץ ולא בחול (אני לא מתעניין במחיר כי אני לא צריך לקנות כזו) אשמח לקבל שמות של בעלי לוטוסים כאלו כדי להחליף איתם מידע. תודה ירון
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת באיזה רכב מדובר, תודה לעונים...... http://community.webshots.com/s/image6/6/41/74/76264174emhauB_ph.jpg http://community.webshots.com/s/image6/6/42/11/76264211MAbXIi_ph.jpg
הודעה אחרונה מאת שמר, -
עבור מתן (לא מצליח לשלוח תמונות בפרטי) אייל
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
למכירה רנו 15 לחלקים ניתן גם לשפץ ניתן להשיג רישיונות פרטים ב 055?971008
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
איזה שמן לשים?
מאת max-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי! השאלה שלי - איזה שמן כדאי לי לשים ברכב(פורד אסקורט 79) עכשיו כשהמנוע משופץ? לפני השיפוץ הייתי שם 20 - 50 שהוא מאוד צמיג (כך המנוע היה פחות דופק ). עכשיו כשכל החלקים הוחלפו - אולי כדאי לרדת ל-10 - 40? כמובן שמדובר בשמן מינרלי. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 3 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לחברים שלום ! אני מנסה לעזור לחבר לאתר מיני טרקטור הולדר OLDER 1960 בכל מצב . החבר ציין שלטרקטור יש יכולת תימרון גבוהה בשל ציר שמובנה במרכז השילדה , לכן אבקש את עזרתכם בכל מידע שיכול לעזור ועשוי להוביל אותנו אליו. תודה מריו.
הודעה אחרונה מאת mario, -
MGB רודסטאר
מאת מוטי-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רציתי לדעת האם מחיר של 65,000 ש"ח עבור MGB פתוחה במצב טוב מודל 65 הוא הגיוני?
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
מודל 64 יד שניה מטופח משומר..... מדהים. מנוע טורנאדו גיר 3 ו 4X4 . ניתן ליצור קשר עם תומר 054-4441992
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בגדול הוולוו שלי נוסעת חלק, המנוע בעל שני הקרבורטורים עובד שקט ועגול, ובעמידה במישור או בירידה לא מרגישים את המנוע בכלל. לעומת זאת כאשר אני מגיע למצב של עצירה בעליה אז המנוע לא עובד עגול והוא רועד. הקרבורטורים עברו שיפוץ, ניקוי וכיוון לפני שלושה שבועות ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הבעיה הייתה גם לפני שיפוץ הקרבורטורים. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש יגאל
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות כבלי הצתה מנחושת, בכל חנות ו/או חשמלאי רכב ששאלתי אמרו שהיום כבר אין - יש רק מפחם. (תשובות בנוסח "חפש בדרום תל אביב, יש המון . . ." לא תתקבלנה.} אגב האם מישהו יכול לתת הסבר מדוע עדיפים חוטי נחושת, ואם באמת הם יותר טובים - מדוע לא משתמשים בהם יותר . . .? תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה וולוו 121 שנת 1962 מנוע 1800 במצב טוב. פרטים בפרטי!
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
[נצפתה] מרצדס 280S שנת 69
מאת Guest gonen- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בר"ג שנת 69, רשומה כאספנות. לבנה. נראית במצב טוב. לא זקוקה לשיפוץ חיצוני מאסיבי. עם טסט. יד שניה. דגם 280S גיר אוטומטי. *** לדעתי מדהימה. 056791588. *** להזכירכם - נצפתה ! לא לשלוח ה"פ.
-
- 1 תגובות
- 927 צפיות
בן כמה שנים צריך להיות רכב כדי להקרא רכב אספנות בארץ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחבר לעבודה יש 121 מודל 1965 המשמש אותו כרכב יומיומי (כלומר לרוב הוא בא במונית ). את הרכב קנה במשכורתו הראשונה בקבע לפני כ 15 שנה, ומחזיק בו מאז. למרות אמצעי האבטחה הקפדניים, מדי פעם נעלם לו משהו. הפעם זה זוג פנסים אחוריים. אז: א. אם הגנב/ת קורא, הלוואי שתגיע למיון בזמן שביתה. ב. אם מישהו יודע היכן להשיג פנסים כאלו בזול (הוא כבר מחפש ב eBay ), שיודיע לי בה"פ. ג. אם זה הגנב שיודע איפה אפשר להשיג פנסים בזול.....תקרא את סעיף א. נמרוד
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעקבות פניות ענייניות של מספר חברים המבקרות את ארגון האירוע, ומאחר והארוע לא תוכנן כמיטב המסורת של אירועי מועדון החמש (ראו המפגשים המוצלחים כדוגמאת: לי-גד במודיעין, הצדעה למשמר-הגבול בחוה"מ פסח והתצוגה בארבנאל), צר לי שגם נוהלי הנסיעה בשיירה שהוטמעו עם השנים במועדון לא יושמו בארוע יום העצמאות בטבעון. וועד המועדון יסיק מסקנות לגבי יוזמות פרטיות של חברים תוך עזרה בתכנון לפי הסטנדרטים שהורגלנו אליהם. בכבוד רב נחום קדמיאל יו"ר מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ביום שישי היה לי העונג להביא את האוטו שלי למפגש של מועדון החמש בפעם הראשון, אחרי סיום השלב הראשון של השיפוץ שלו. הנה כמה תמונות שצילמתי באירוע.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
שיפוץ ספידומטר
מאת Type34-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו מכיר בעל מקצוע שיכול לשפץ ספידומטר ישן של VDO? הוא עובד בסדר, אבל עושה המון רעש.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין מזגן בוולוו 122 שלי. בגדול יש לי כבר את מרבית החלקים, מדחס, רדיאטור למזגן, צנרת ופולי כפול שכבר מותקן ברכב. חסרה לי רק היחידה הפנימית. אם למישהו יש יחידה כזאת אשמח לרכוש ממנו אותה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג אחת? אני גם מחפש מתקין טוב ולא יקר באיזור חיפה והצפון. תודה מראש לכל העונים יגאל
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 908 צפיות
ראיתי אתמול אחת במצב דיי מוזנח שמצריך שיפוץ מקיף אבל ניראית חמודה בגלל התוספת הזאת מאחורה-הסטיישן כדאי ללכת על משהו כזה או שניתן למצוא יצור כזה במצב טוב יותר? כמה נדיר הדגם הזה? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במגרש גרוטאות מול אזור התעשיה החדש של ראש העין מדי פעם דברים מעניינים אתמול ראיתי שם משאית ישנה לא שמתי לב איזה דגם אבל היתה לה צורה קלאסית מעוגלת כזאת והיתה נראה סה"ב במצב תקין,כמו כן יש שם טרקטור ישן של ג'ונדיר בשלבי פרוק. אני חושב שהם גורסים את הרכבים שם ומוכרים חלקים אפשר פשוט לקפוץ ולראות. אלי
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במוסך קטן ברח' ז'בוטינסקי בפ"ת, בין רח' הסיבים לתחנת הדלק, יותר קרוב לסיבים, קצת בפנים בצד ימין (דרום). בנו של בעל המוסך הוא בחור מאוד נחמד שאוהב מכוניות מהירות. לא יודע לגבי מחירים, אבל המכונית עם מנוע גמור ועיקולים. אח איזה אוטו זה התמה טורבו... דב
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני זמן מה ראיתי פרינץ ונדלקתי.. כמה שאלות: כמה שווה פרינץ 1000 לפני שיפוץ ולאחר שיפוץ? פרינץ שלא הניעו אותה 4 שנים-מה צריך בשביל להניע? וכל פרט שהוא על פרינץ יתקבל בברכה! בתודה!!
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש איזה רכב שאני מעוניין לקנות אבל 2 דברים שאני צריך לברר ואין לי מושג איך, אולי למישהו כאן יהיו רעיונות... פרטים קודם: הרכב שנת 60+ רישיונות מוקפאים (הבעלים אומר שהם הקפיאו אותם כי הם רצו לשפץ ובסוף התיאשו), אין מנוע... שאלותי: 1) האם אפשר לדעת מה עלה בגורלו של המנוע לפני/בזמן ההעברת הבעלות? נראה לי מוזר שמנוע "נעלם" (הבעלים אומר שככה הוא קיבל את הרכב - עוד יותר מוזר)... אני רוצה להיות בטוח שלא יבוא אלי יום אחד מישהו ו .... 2) אם הרכב היה מונית, איך אני יכול לברר את זה, הרי אם אני קונה אותו אני צריך לשלם את המכס או משהו כזה... 3) מה צריך לעשות אם הרישיונות המוקפאים, להפשיר אותם? יש לי מיקרו-גל טוב... אבל אני לא רוצה שהם יהפכו למים תודה! גילי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
מרצדס דיזל
מאת sun34- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני בערך כ-15 שנה בערך הלכנו לראות אני ואבי מרצדס 180 או 190 משנות החמישים, שפורסמה בעיתון למכירה, המיוחד ברכב הוא שהיה עם מנוע דיזל מקורי ,צבע שחור , הרכב היה שמור בצורה לא רגילה והיה מקורי לחלוטין הרכב עמד בפתח תיקוה,עוד פרט שידוע -בעל הרכב היה רופא. יש למישהו מושג האם הרכב הזה עדיין בארץ?
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה זה האוסטין הזאת?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
באחת מבתי המכירה הפומבית היוקרתיות הוצגו למכירה המכוניות הנ"ל (בתמונה) במי הייתם בוחרים? ?(חוץ מה ENZO ) בכבוד רב turbo נ.ב אייל פלד , אני ממתין לתשובה בקשר לה"פ. **** הכותרת נערכה ****
הודעה אחרונה מאת ishpuz,