Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טראנס אם

ey
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי שום קשר-ראיתיי לפני כמה זמן מישהו בראשל"צ עם קמארו RS מהסידרה הראשונה.אדם מבוגר.רכב בצבע שחור במצב מעולה.סביר להניח שנקנה לאחרונה בארה"ב.על החלונות האחוריים היו מדבקות של "הולי" ו"CRANE".מע' הפליטה היתה של FLOWMASTER .

עם חלונות סגורים שמעתי אותו לידי ברמזור.

ד"א-האם מישהו יודע מה קרה לפלימוט ברקודה שעמדה בילדותי בחיפה בירידה ממרכז חורב לנווה שאנן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בלי שום קשר-ראיתיי לפני כמה זמן מישהו בראשל"צ עם קמארו RS מהסידרה הראשונה.אדם מבוגר.רכב בצבע שחור במצב מעולה.סביר להניח שנקנה לאחרונה בארה"ב.על החלונות האחוריים היו מדבקות של "הולי" ו"CRANE".מע' הפליטה היתה של FLOWMASTER .

עם חלונות סגורים שמעתי אותו לידי ברמזור.

ד"א-האם מישהו יודע מה קרה לפלימוט ברקודה שעמדה בילדותי בחיפה בירידה ממרכז חורב לנווה שאנן.

הברקודה עדיין באיזור ההוא, של אותם בעלים והרכב עומד למכירה. ההבדל בין איך שהוא היה נראה אז להיום, שהיום הוא צריך דחוף פחחות צבע וצמיגים חדשים והחלפה דחופה של ידית העברת ההילוכים של סובארו אוטומט :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תודה רבה על הניסיון אבל הרכב הנ'ל (כמו שליאור כבר ציין) הוא פונטיאק פיירבירד

שנת 74 (תקנו אותי אם אני טועה)

אבל תודה בכל מקרה

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

אם אתם כבר מדברים על זיהויים ועל מה ראיתם, אז יש לי שאלה ! :?

לא זכור לי איפה שמעתי, אבל הפסיקו בייצור של הפיירבירד/טראנס-אם והאחרונות יצאו בגרסאות לאספנים בלבד ?

אם מישהו יודע, שיפרט !

תודה, חולה~הגה.

פורסם
אם אתם כבר מדברים על זיהויים ועל מה ראיתם, אז יש לי שאלה ! :?

לא זכור לי איפה שמעתי, אבל הפסיקו בייצור של הפיירבירד/טראנס-אם והאחרונות יצאו בגרסאות לאספנים בלבד ?

אם מישהו יודע, שיפרט !

תודה, חולה~הגה.

ייצור הפיירבירד והקמארו הופסק בשנת 2002. בשנה זו יצאו גרסאות מוגבלות של דגם ה-SS של הקמארו ודגם ה-Trans-Am של הפונטיאק, תחת תת-דגם של 35 שנה לדגמים אלו, במחיר קצת יותר גבוה אך עם אבזור מיוחד וצביעה מיוחדת.

צירפתי תמונות של הדגמים המיוחדים הנ"ל.

ליאור.

הקמארו:

2002-Camaro-SS-35th-Anniversary-1.jpg

הטראנס-אם:

2002_pontiac_firebird_trans_am_collector-1.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...