רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לבקשתו של בני הספל, ולהנאת כולנו, עוד כמה תמונות מרומא. (לא ממש מבין באיטלקיות, מקווה שזיהיתי נכון).
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עם רכב אספנות (אולי אפשר לארגן נסיעה משותפת)??? למרות שבכלל לא בטוח שאני אגיע...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חג שמח לכל חובבי הענתיקות
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי לכולם! סוף סוף האסקורט MK2 שלי קיבלה את המנוע המשופץ שלה ועכשיו אנחנו מסיימים הרצה. מנוע שופץ מ-א עד ת כמו שצריך עם החלפת כל החלקים הנעים, חריתה והכל. עכשיו אני מעוניין להחליף את קרבורטור הפשוט של פורד שיש לי ל-WEBER DGV כמו שיש לאסקורט GT ואני מאמין גם לקפרי(?). אני כנראה צריך להחליף גם סעפת יניקה(..מן הסתם..). המנוע הוא מסוג KENT 1300 - דומה למנוע 1600 של קפרי. השאלה - מישהו התנסה בהחלפה שכזאת? מישהו יודע כמה העסק יכול לעלות? אולי מישהו מוכר? תודה לעונים, מקס. נ.ב. השאלה כבר מופיעה כמובן בפורום מועדון הפורד...
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברומא נהג כרומאי, ואם יש לך כבוד, ויש כבוד, ועניין, ויש עניין בקלאסיות איטלקיות (אבל לא רק איטלקיות) אז כדאי לדעת שרומאים בעלי "ענתיקות" נפגשים בכל יום ראשון הראשון בחודש (כלומר First Sunday of the Month) בערך ב-10-11 בבוקר ומציגים את מכוניותיהם בגאווה. מקום המפגש פיאצה אלבניה (Piazza Albania) ברובע טסטאציו (Testaccio) שהוא באופן כללי מדרום-מזרח למרכזה של רומא. ואם כבר אתם באיזור הזה, וביום ראשון, אז תרשו לי טיפ קטן: התחילו את הבוקר מוקדם בשוק הפשפשים פורטה פורטזה (Porta Portese) שנמצא בטרסטברה (Trastevere) ומשם הליכה קצרה וחציית נהר טיבר על גשר סובליציו (Sublicio) תביא אתכם אחרי לא יותר מרעשר דקות-רבע שעה למפגש של "אחינו" האספנים ברומא. והנה טעימה קטנה של אחת מלא מעט…
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- 1 תגובות
- 927 צפיות
האם יש נקודת מפגש בתל-אביב בו נפגשים אלו שנוסעים לטבעון מאחר ואין לי מושג כיצד להגיע לשם?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משהו יודע מה בודקים במכון התקנים לרכב שהרשיונות היו מוקפאים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש פחח טוב ומומלץ רצוי מניסיון אישי. בבעלותי מרצדס 78 280C. הפחחות לא דורשת בניית רכב מתפורר מחדש (בכל זאת מרצדס) אלא בעיקר תיקון רקבונות ברצפת הרכב (דורש ריתוך פחים מחדש) ותיקוני חלודות ורקבונות בחלקים מסויימים במרכב. וחשוב מאד שאחרי הצבע קווי הרכב יהיו יפים. מניסיונכם האם כדאי לפרק חלקים חיצוניים (פנסים,םסי קישוט,טמבונים וכו') לבד או להשאיר לפחח. על פי המידע החלקי שנמסר מה נראה לכם מחיר הגיוני ?? אודה על תגובותיכם גיא
הודעה אחרונה מאת הצדיק, -
-
האירוע בטבעון
מאת msigal- 1 תגובות
- 873 צפיות
מישהו ידוע פרטים? מי, מה , מתי היכן וכו'?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
הנה כמה תמונות שצילמתי היום... חשבתי בהתחלה שזאת ספיידר ולא ממש נראה ככה אחרי שאני משווה תמונות
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
מישהו יכול להאריך שנת יצור לרכב אמריקאי ,מספר 6 ספרות מתחיל ב- 182 ?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם :] תגידו איפה המפגשים בימי שישי בצהריים שעברתם מרמת-גן?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://iaroc.netnow.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=6284&sid=fe5dd4085ec2c6751bb5d6deffc85776
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשביל חבר יקר, אבל בזול, מחפש (בארץ) 5 צמיגים 135-15 לסיטרואן דיאן. כל הפנייה ועצה, על סמך ניסיון אישי וטוב, תתקבל בהרבה ברכה ותודה. ואם למישהו יש אז בכלל משובח. וחג עצמאות שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מהנוע המקורי הוא בנפח 1.2 כמה שאלות: 1) רציתי לדעת מה הנפח המכסימלי שאני יכול להגדיל אותו (בצורה חוקית כמובן )... 2) האם המנוע זהה למנוע של חיפושית, 411? 3) האם אפשר "לדחוף" שם את המנוע 6 צילינדר שיש לפולצווגן (ב 411 ובפורש 914)? תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
רדיו אמריקאי
מאת yami-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רכשתי בארה"ב מספר חלקים עבור ב.מ.וו ישנה שבבעלותי. בין יתר החלקים קיבלתי מהמוכר גם מכשיר רדיו מתוצרת BLAUPUNKT (רדיו קאסט) עם סקאלה דיגיטלית (כלומר - לא כל-כך ישן). הבעיה - לא ניתן לכוון את המכשיר לתדרים של תחנות הרדיו בישראל, שכן הקפיצות הן במספרים לא-זוגיים (לדוגמא- 88.1, 88.3 וכד'). האם ניתן לפתור את הבעיה או שעלי להשלים עם העובדה שמדובר ברדיו אמריקאי שאינו מתאים לארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת yami, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם חזרתי מארה"ב ביום שישי. מטרת הטיול היתה בין היתר להגיע לחגיגות ה 40 למוסטנג, שנערכו במסלול המירוצים בנשוויל, טנסי. מה היה שם? ובכן, כ 3500 מוסטנגים!! 250 "וונדורים" לחלקי חילוף!! תחרויות שיפוט בין התמודדים, מירוץ מכוניות (מוסטנגים בלבד) לאורך כל היום במסלול המירוצים של הנסקאר, הצגת המוסטנג החדשה לעיני הקהל, ועוד ועוד ...והיריעה קצרה מלהסביר את מה שראו עיני. לכבוד האירוע הצטידתי במצלמה דיגטלית, ולא הפסקתי לירות צילומים. הרגשתי עשיר ב"מראות", ב"ריחות", ובנוסטלגיה שאפפה אותי. אם יש גן עדן לאוהבי רכב, ולמוסטנג בפרט, הרי שהיתי בו, וחברים...זה פשוט כמו להתהלך בחלום.. אשמח לשתף את חברי הפורום בתמונות ובסיפורים.. מאיר
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רכב שנקנה לפני כשנה , הסתכלו להאנתכם
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 915 צפיות
יש לי חיפושית שנת 71 יותר נכון לאבא שלי בכול מקרה אני רוצה לשפץ אותה ולעשות אותה קבריולט מישהו יודע אם זה מותר מבחינת משרד הבטיחות האם אני יוכל לקבל רשיון לכזה דבר
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם יש שינוי במיסוי על יבוא רכבי אספנות בעקבות הורדת המיסים האחרונה (של ביבי) ??? *בדקתי בקישור שיש בהודעה הדביקה בפורום טכני אבל שם רשום שהכל מעודכן לשנת 2003 ...
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבעייה הזו מוכרת ל(כמעט) כל מי שנוסע בג'יפ פתוח. כנראה בזמן נסיעה מהירה ובגלל משטר זרימת האויר נשאב אויר מהחלק האחורי, המכיל גזי פליטה, אל תוך הואקום היחסי שיש בקבינה. התוצאה? אתה נוהג מסטול... השאלה היא אם אני מוציא את האגזוז הצידה (לצד ימין - כמו בסופה) במקום היציאה הרגילה אחורנית - זה אמור לעזור? T
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
הנה דבר נחמד ששמעתי : המכונית-אספנות הזאת היא בכלל לא שלך... זה הוא אתה ששייך לה. כי מי בעצם מתחלף? אנחנו !!! קונים/ מוכרים/ מתים/ יורשים/ מוצאים.... ומי נשאר? האוטו. לכן, במקום לומר "אני הוא בעל רכב האספנות הזה" אמור מעתה - "כיום מי ששייך לרכב האספנות הזה הוא אני". ולסיום - יום עצמאות שמח לכולם! ושניפגש בקרוב אצל בני מטבעון. שמעתי שהוא שייך לכמה מכוניות מעניינות. T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מיני מינור למטרת שיפוץ משנות ה-70
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדרסים לגי"פ cj .פילטר אויר פתוח .שלט לכננת worn דחוף חדש -משומש. טל 052-448009 אלון
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 876 צפיות
חיפושית ששופצה לפני מספר שנים הוסיפו לה מלא תוספות. עכשו הבעייה שהיא עמדה 4 שנים בערך... ויש לי בעייה עם הרגלית של הברקס...היא תקועה ולא זזה.. היה ככה גם עם הקלאץ...השפרצתי את התרסיס שמשחרר והשמשתי קצת בכח..תנועות הלוך וחזור וזה הסתדר. לעומז זאת עם הברקס אני לא מצליח. מה אפשר עוד לעשות חוץ מלהחליף את כל העסק?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי חיפושית 1200 ויש לי מצבר 12V 70A(מקסארה במקור). לחיפושית שמים בד"כ 45, 55 אמפר..השאלה היא האם זה יכול להזיק..
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 2 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
(זה בכוונה לא בשירשור של המשאיות העתיקות): יש לי חבר שאוסף תמונות מפעם בהן מופיעות משאיות. רצוי ועדיף מהארץ, אבל כל דבר מעניין. דב
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממה שרואים מכאן כל החלק של התא נוסעים ומסביבו ניראה כמו של רכב מירוץ אירופאי ישן כמובן... אבל רק החזית ניראית מודרנית אני מבולבל תודה לעוזרים ולעונים
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין בחלקי חילוף ל cj 5 (עדיף ממודל 1974). 1.אגזוז 2.לוח שעונים 3.סוויטש וכל חלק במצב טוב.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
טעות
הודעה אחרונה מאת msigal,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 344 אורחים (הצג רשימה מלאה)