Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פחח טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש פחח טוב ומומלץ רצוי מניסיון אישי.

בבעלותי מרצדס 78 280C.

הפחחות לא דורשת בניית רכב מתפורר מחדש (בכל זאת מרצדס) אלא בעיקר תיקון רקבונות ברצפת הרכב (דורש ריתוך פחים מחדש) ותיקוני חלודות ורקבונות בחלקים מסויימים במרכב.

וחשוב מאד שאחרי הצבע קווי הרכב יהיו יפים.

מניסיונכם האם כדאי לפרק חלקים חיצוניים (פנסים,םסי קישוט,טמבונים וכו') לבד או להשאיר לפחח.

על פי המידע החלקי שנמסר מה נראה לכם מחיר הגיוני ??

אודה על תגובותיכם

גיא

פורסם

אני ממליץ מאד על מוסך ביטון בגבעת שאול ירושלים. וזאת על סמך ניסיון אישי.

בעל המוסך הוא גם חבר מועדון החמש ובעלים גאה של מספר מכוניות ישנות ומעניינות.

1965 MGB

פורסם

יש למישהוא את הטל של ישראל מאלקנה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על מוסך ביטון בירושלים.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
יש למישהוא את הטל של ישראל מאלקנה ?

ישראל גנה, אלקנה 03-9362443 כל יום מ-8:30-16:30 בימים א'-ה'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עזרא מאיזור תעשייה של המוסכים בבני ברק...תאמין לי צ?ב??עי בחסד...הוא צבע לאבא שלי משאית של מרצדס

לא מבדילים בין התיקון לצבע המקורי, זה לא צבע לבן או משהו זה צבע טורקיז שקשה להגיע לגוון המדוייק שלו...בקיצור אם אתה בקרבת מקום בבני ברק ליד .מ.מ.מ ,זה המקום!

Honda hornet 600

פורסם

לעניין המחיר - זה כמעט כמו התשובה לשאלה 'כמה עולה שמלה אדומה?'. אתה חייב לקבוע מה רמת השיפוץ אליה אתה ררוצה להגיע, לקבל הצעת מחיר, לבדוק איזה וכמה חלקים ורכיבים צריך לקנות או להשיג (חדשים ו/או משומשים), ולא פחות חשוב, ויש לזה קשר לעלות, לנסות ולהחליט איזו מסגרת זמן אתה מקציב לפרוייקט (ואז להכפיל...).

לעניין הפירוק - יש כיף וסיפוק גדולים לפרק לבד. כשהבאתי את יקירותי לשיפוץ (אצל מוסך ביטון בירושלים), בימים הראשונים פירקתי שם לבד (עם עצות חכמות, כלים מתאימים וגם עזרה כשהיה צריך) כמעט הכל. כל מה שצריך היה ללכת לטיפול מיוחד (ציפוי ניקל, מכניקה עדינה, שיפצורים קטנים וכו') נארז והלך איתי משם. שאר הדברים סומנו, נרשמו ונארזו על ידי (וזה היה מאוד מועיל כמה חודשים אחר כך). בעצם, מה שאני אומר לך, שתעשה מה שעושה לך טוב. אם אתה אוהב לגעת בידיים - גע. אם לא - תן למישהו שאוהב (וגם מתפרנס) מזה.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

האם מישהו שיפץ אצלו?? הייתי אצל הבחור אבל לא זכיתי לראות עבודה גמורה שלו...

אם מישהו שיפץ אצלו ויכול לפרסם תמונה לכל הפחות זה מאד יעזור.

אגב ישנו פחח בשם גאלו שגם אצלו הייתי ונתקלתי באותו הסיפור אז אם יש למישהו המלצות על אחד מהם - יתקבלו בברכה!!!

פורסם

המחיר יכול לנוע בין 1800 ש"ח - 8000 ש"ח , אי אפשר לדעת במדוייק, תלוי אם צריך להוסיף חלקים, להחליף וכדומה.

לגבי פירוק לבד - רק אם אתה יודע איך עושים זאת, כי אחרי זה סתם חבל, לפי דעתי תשאיר את האוטו שם, תחזור אחרי יומיים לקחת אותו וזהו. אני תמיד אומר : "אם כבר עושים עבודה, אז עושים עד הסוף וטוב", אם כבר החלטת להשקיע, אז תשקיע עד הסוף.

בהצלחה.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

• תוכן חדש...