Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסור, אסור, אסור, אסור לך לגעת ברכושו של אדם אחר ללא רשותו. לא להרים, לא להסיר, לא לחשוף וכלום. אלו הם, כמו שנמרוד אומר, כללי אתיקה, וכמו שאני אומר, כללי התנהגות בסיסיים. בכיסוי הרכב יש אמירה מסויימת של בעליו שמתכוון לכך שהוא אינו מעוניין שתחשוף או אף תצלם או תפרסם באינטרנט את מה שנמצא מתחת לכיסוי.

שים לב שמדובר כאן בהתנהגות בסיסית ובהתחשבות פשוטה בבעל הרכב, דברים שלא עשית...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוב יקר.

ימי הקיבוץ העליזים חלפו עברו.

אנא , הפנם בבקשה את העיקרון הפשוט שמה שלא שלך , אתה לא צריך לגעת. בכלל.

עכשיו , אתה צריך להתנצל בפני הבן אדם... במקום זה , צריך לעשות הפוך: , קודם להתנצל , להכיר ולהתיידד ולאחר מכן לגעת ולצלם.

אדוני יעזוב את המקום...אדוני חושב שפה זה שוק?

פורסם
אסור, אסור, אסור, אסור לך לגעת ברכושו של אדם אחר ללא רשותו. לא להרים, לא להסיר, לא לחשוף וכלום. אלו הם, כמו שנמרוד אומר, כללי אתיקה, וכמו שאני אומר, כללי התנהגות בסיסיים. בכיסוי הרכב יש אמירה מסויימת של בעליו שמתכוון לכך שהוא אינו מעוניין שתחשוף או אף תצלם או תפרסם באינטרנט את מה שנמצא מתחת לכיסוי.

שים לב שמדובר כאן בהתנהגות בסיסית ובהתחשבות פשוטה בבעל הרכב, דברים שלא עשית...

אוקיי... הבנו בפעם העשירית בערך שחזרו על זה... :roll:

פורסם

לא נורא... לא ניגרם נזק...

והכי חשוב, אתה למדת שיעור שלא עלה לך הרבה (בדם יזע או דמעות)!

בפעם הבאה אני מניח שלא תעשה את זה...

והכי חשוב, תסביר את זה חברים שלך ולכל מי שאתה מכיר ויש לך השפעה חיובית עליו :-)

גילי

נ.ב. אולי אפשר לנעול את השירשור הזה, כלונו למדנו ממנו משהו, לא?!

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דבר ראשון - בזה, שאתה נוגע בכיסוי/רכב של מישהו אחר, אתה עלול להיסתבך, אפילו שזה "לא עבירה על החוק"! אתה יודע, שלא תעשה כל נזק ולא תגנוב כלום, אבל האם בעל הרכב שתרח לכסותו ורואה מישהו שמרים כיסוי בהכרח יחשוב ככה? רוב הסיכויים, שהוא יתפוס קריזה וירצה ללמד את "הפורץ" לקח! אתה בטוח, שאתה רוצה את זה? ואם זה בנוסף לכל אדם "קרוע", שגם לא יודע לרסן את עצמו? זה שווה את זה?

ובנוסף, כפי שנאמר כאן כבר כמה פעמים, אולי בן אדם כלל לא מעוניין, שמישהו יידע שיש לו כזה אוטו, ואיפה הוא חונה? במקומו, זה מה שהייתי עושה, כדי להיתחמק מכל מיני נודניקים בסיגנון "מוכר", "מה המנוע שלה", "כמה היא עושה" וכ"ד!

עם כל הכבוד, לא שלא הייתי מתעניין באוטו המיוחד הזה, אבל לפחות הייתי מנסה קודם למצוא למי הוא שייך (בעדינות), ולהכיר בן אדם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה התחיל כך בגיפ שלי שעמד מכוסה,ואחרי כמה הרמות

וסקרנויות למינהן בא מישהו והרים את הגיפ ביחד עם הכיסוי.

ונגמר סיפור אהבה של 18 שנים.

בפעם הבאה שמישהו ינסה לברר מה הרכב מתחת לכיסוי

מבלי לקבל רשות,ובנוכחותי, אני לא אחראי לתוצאות.

צר לי על האלימות אבל כנראה שזו הדרך שנותרה.

• תוכן חדש...