רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי מספר שבועות של שתיקה - אני שמח לצרף תמונות חדשות של הפיאט. מכיוון שאני משתדל לעשות דבר הכל לבד מצד אחד (עם קצת עזרה של המקצוענים, אבל מי בודק...), ומצד שני ניהול משרד זה לא קל, ברור למה זה לוקח לי כל-כך הרבה זמן. אז זהו - הצבע צבוע, הריפוד מרופד, הניקלים מנוקלים (יש מילה כזו? לא חושב. נו, טוב, שיהיה) וכל מה שצריך זה לנקות את כל האבק והלכלוך, לעשות טסט ו...קדימה למפגש השבועי! מקווה שתהנו. סליחה על איכות הצילום - אני משער שצלם מקצועי אני כבר לא אהיה, אז זה מה יש! אשמח לקבל הערות, הצעות וכו' (ובעיקר הודעות כמו "וואו", "משו משו" וכל שאר הרפרטואר של הפיקיות... )
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הינה כמה תמונות מהטיול לחפציבה ,תודה לצליק עבור ההסבר ולמי שטרח לפתוח את בית המשאבות . היה טיול מהנה . להתראות בטיול הבא .
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני יודע שדשנו בנושא, אבל... רכב שלא עשה טסט כמה שנים... אם הוא לא "אספנות" אין כל בעיה, ניגשים למישרד הרישוי, מעבירים סטאטוס לאספנות, מעבירים בעלות ותתחדשו... אם הרכב כבר מוגדר כאספנות, ככה נאמר לי מהמישרד, לא ניתן להעביר בעלות עד שלא עושים טסט... אמנם לא משלמים אגרות.... אבל עדין, די מציק כי צריך להעביר טסט, ולא תמיד זה אפשרי.... אם יש למישהו משהו לחדש לי אני ישמח.... גילי
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
מיני למכירה
מאת ashpiz- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
המיני מיינור הזאת למכירה, היא במצב מצוין חיצונית ופנימית, כל מה שהיא דורשת זה השלמת חלקים קלה (פנסים...)תראו בעצמכם
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש (בנוסף לאינוצ'נטי ) ביאנקי אברט . עזרה דובי [email protected]
הודעה אחרונה מאת z-man, -
-
קפרי מוזרה
מאת XOFIRX- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
להל"ן תמונות של פורד קפרי מהצפון מישהו מכיר את הרכב הזה? כי כל החלק הקידמי שלו זה של פורד טאונוס והפנסים האחוריים הם של סובארו. מישהו מכיר את האוטו ויכול לספר לי עליו ?
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם הבנתי שברשות הפלסטיניאית שוקדים על לימוזינה חדשה . איך בונים אותה למשהו יש רעיון ? מינימן
הודעה אחרונה מאת theshadowmaster, -
סגירת פינים??
מאת bender- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באמצעות מה ניתן לסגור את הפינים(צופציקים) מהצד השני של הגוף?? נגיד פסי ניקלים או גריל שיש להפ פינים שנכנסים לגוף עם מה תופסים אותם מהצד השני?? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם בצער רב וביגון קרה המקרה ומשאית צהלית שיפצה את החלק האחורי של הולוו 144 שנת 71 שלי. עלות התיקון הוא כ- 8000 ש"ח. הפחד שלי שהשמאי יכריז על הרכב כ total lost מה שלא כל כך מקובל עלי. כיצד בה לידי ביטויי ה- total lost ברכבי אספנות שהערך שלהם הוא משהו לא מוגדר ?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש ? מכיר מישהו שמכיר מישהו...?
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למי שמעוניין ברשותי מספר כלי רכב שאני מעוניין למכור- 1. אופל קדט קופה (חלון אחורי שוכב) 1973 אוטומט נפח 1200 מחיר-3800 ש"ח 2. סאאב 99 1974 1974 אוטומט נפח 2000 מחיר-2500 ש"ח 3. גיפ' ויליס 1962 נפח 2200 במצב נסיעה אבל דורש שיפוץ מחיר-6500 ש"ח לפרטים נוספים 055-313922
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 877 צפיות
שאלה קטנה האם משהו יוצא מהדרום שאפשר לחבור אליו אנחנו כבר 2 ליאו.
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם נדמה לי שראיתי איפשהוא שבשבת זו מתקיים המפגש השנתי המסורתי של אופנועים ומכוניות אספנות ברידינג. בקלאסיקון שפורסם בימים אלו הדבר לא מוזכר. מישהו יודע משהו ??? תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
נמרוד שלום אני נוסע ביום שני לארה"ב ומקווה לחזור עם רכב. אני מעוניין להביא פורד מוסטנג משנת 1965 או 1966, אבל אם לא אמצע את הדגם המבוקש, אז אשתדל למצוא מוסטנג מעניינת לא פחות. רציתי לבקש את עזרתך, אם תוכל לשלוח לי במייל את מחירון דגמי פורד מוסטנג מהשנים 1964 - 1970 על שלל גרסאות המרכב (הארדטופ\פאסטבק\פתוח) ב 6 רמות השונות. תודה מראש מאיר 252212 066 [email protected]
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם מישהו שמע על רכבים כאלה משנים מוקדמות למכירה בכל מצב גם ללא טסט אבל עם ניירות אשמח לקבל פרטים בטלפון 054343473 תודה אלי
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב אני מחפש גרר בשביל להעביר רכב מכפר סירקין למושבה יסוד המעלה שבצפון. מרחק נסיעה של כ-160 ק"מ/2.5 שעות. רצוי גרר עם ליפט היות והרכב נמצא על רמפה בגובה 1.50. אני יודע שהמחיר לא יהיה זול עקב זמן העבודה. האם משהו מכיר בעל גרר או בעל אמצעי תובלה אחר אמין, הוגן, ונחמד? תודה על כל המלצה ועצה. מתן
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אמנם לא אספנות מבחינת הגיל אבל בכל זאת בעל יחוד. פג'ו 604 שנת 82, נמצאת במגרש מ.מ. מכוניות בירושלים (מאחורי התחנה המרכזית). רשיונות מופקדים, אוטו בלי טסט כ- 3 שנים. יש לאוטו כמה נקודות חלודה מאוד לא יפות. המחיר הרשמי הוא 6000 ש"ח, אבל ניתן יהיה להוציא את האוטו משם בערך ב-4. בהצלחה, זיו.
הודעה אחרונה מאת zivim, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצתער,פשוט שכחתי להשאיר את מספר הטלפון שלי-065-582717,העסק שלי בדרום תל-אביב,וכמו שציינתי פעמיים בהודעה הקודמת,העזרה שלי תינתן ללא תמורה במוצרים "שלי",ובמוצרים קנויים,אני יילחם עם הספקים למחיר מינימום.אפשר להיתקשר אלי מתיי שרוצים או להשאיר לי ה"פ.אגב שמי חן ופרחי הוא שם משפחתי.אפשר בכיף להיייעץ איתי גם בנוגע לחלקי חילוף,יש לי ידע רב.
הודעה אחרונה מאת doron204, -
-
מיני מינור
מאת Booly- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שמכרתי את הקליאו שלי (לטובת אוטו חדש לאשתי) הגיע הזמן בכל זאת להשקיע בפרוייקטון משלי. החלטתי לחפש מיני במצב נסיעה כך שיש לה רישוי ולא ציך להשלים שנים של טסטים ולעשות מבחן של מכון התקנים וכו. אני מחפש אבל המקורות שלי מצומצמים ולכן החלטתי לפנות לכן ולשאול אם מישהו מכיר איזו מיני במצב נסיעה סבירה אז שיאמר לי. אני לא רוצה אחת שכבר שופצה לאחרונה היות וגם המחיר יהיה בהתאם ואילו התקציב שלי מצומצם. תודה
הודעה אחרונה מאת Booly, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האופל קדט ה"חדשה" שלי היגיע ליעדה סוף סוף , מוכנה עובדת יפה ונראת יפיפיה . 1200 אוטומט , לשיפוטכם
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
404 קבריולט 1967
מאת 404-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היכן ניתן למצוא חלקים לרכב זה?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
האם מישהוא מכיר מקום שמשחזר\מייצר בקליות\חלקי פנסים\פלסטיקים?? אולי אפילו באמצעות דוגמא?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש אינוצ'נטי עם עדיפות לדה- טומאסו אבל לא חייב . או בתור אופציה ביאנקי אברט (אם עדיין קיימת ) תודה
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים, מישהו יכול לתת לי הערכה, כמה בערך יעלה לי גרר ל-2 מכוניות (קאפרי וסיירה) מת"א ליבנה? למישהו יש הצעות זולות? (שתיהן במצב "על הגלגלים"). תודה!
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כפי ששמתם לב אני די חדש בפורום,אבל חובב גדול מאד של מכוניות קלאסיות.בעיסקי אני יצרן מוצריי גומי,בעיקר לרכב,ובכיף מוכן לעזור לכל מי שייפנה אליי המפורום ללא כוונה מסחרית כמובן,כי העזרה ההדדית היא אחד הכייפים הכי גדולים של התחביב נזה.יש לי ליין ענק של מוצרים שפשוט "ייצאו מהשירות" ברבות השנים,וכיום יכולים לסייע מאד למשפצים,שלפעמים נתקעים חודשים במהלך השיפוץ בגלל גומייה פשוטה,שאפשר לייצר החצי שעה...אני חוזר ומדגיש שאני מוכן לעזור ללא שום כוונת רווח.ניתן תמיד לפנות אליי בהודעה פרטית או בדואר אלקטרוני ואני ייעזור בכיף.
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משאבת דלק חדשה sbg.p.h110 130$holley פלטר אויר אדלברוק חדש 14" 500 שח אלון 050-520301
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מנוע v8 v6 לקאמרו שנת 71 וגיר תודה
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פעם (אולי גם היום) היו לוקחים 2 מכוניות שעברו תאונה קשה ועושים מהשתים -אחת. אני לא חושב שזאת הכוונה: את כל היצירה אפשר לראות, וגם לקנות, ב: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2467472903&category=6467#ebayphotohosting נמרוד
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הטיול לקיבוץ בית ניר 20.03.04
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הנה כמה תמונות מהמפגש הראשון של מועדון הקרמן גיאה הישראלי, שנערך 19/3/2004, בכפר רות. האוטו הלבן הוא קבריולט משנת 1970, האדום הוא קופה משנת 1967, והדגם 34 האדום הוא האוטו שלי, משנת 1969.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 396 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אתרוג
- Michaelgir
- natco
- Aviady001
- אורח לרגע
- שחר 1
- Johnathan
- Boris
- BoazB11
- David32
- Itzik-b
- MiniMiz3r