רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בהתאם למסורת תתקיים השקת דה שוו ששופצה, בנוכחות נציגי היבואן.האירוע יתקיים בשעה 17:30 ב-27.02.04, במתחם החניה של "קופי טו גו" בפינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב, ליד שער 8 של האוניברסיטה. לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש, בין אורחנו החשובים והלא שגרתיים יהיו חברנו מאגף צפון ומועדון הדה-שבו הישראלי, תודה מראש על ההבנה וההסכמה, צפויים אורחים רבים וקהל רב ואנו מקווים בעזרתכם לקיים מפגש יפה ואיכותי כמו תמיד. לידיעתכם בין אורחינו המכובדים יהיו: חברת "לובינסקי" היבואן הבלעדי של פיג'ו וסיטרואן בישראל : מר עופר גרין סמנכ"ל מכירות ארצי שגרירות צרפת הנספחות הכלכלית…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
פיאט 128 ספורט 1 2
מאת מינימן- 17 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט כפי שכולם יודעים ומכירים אותי , אני חובב מושבע של מיני אבל נפלה בחלקי האפשרות הבאה : יש לי חבר שיש לו פיאט 128 ספורט שנת 73 צבע אדם מדהים - היא בתהליכי שיפוץ אחרי פחחות , ובאמצע שיפוץ המנוע והוא עשה עוד כמה דברים. אבל לצערי הוא נקלע למצב כספי לא נעים , משכנתא ולחץ של הגברת , אז הוא היציע לי לקנות אותה , או לפחות למכור לו אותה . השאלה שלי היא כמה הרכב הזה שווה , מה ערכו במצב הנ"ל לפי דבריו החלקים של הרכב הם כמו של פיאט החדשות כך שניתן להשמיש אותו בעלות נמוכה יחסית , מה אתם אומרים האם כידאי להכנס לפרוייקט? ומה המחיר הראלי של רכב מסוג זה ? זה לא הרכב מקלאסי קאר - שמוצעת למכירה . מיני…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ברשותי לנדרובר ישן מאוד חמש ספרות מעונין לדעת כיצד אוכל להעבירו על שמי למרות שכרגע הוא ללא טסט ורק עכשיו אני אמור להתחיל לשפצו כמוכן אם יש מישהו שיש לו חומר כגון ספר רכב או כל דבר אחר הקשור בענין אשמח אם יידע אותי בתודה מראש גדעון
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
פירוט: סיטרואן CX שנת 1979 נפח מנוע 2400, 4 ציל גיר ידני 4 הילוכים חלונות חשמליים (קידמיים), נעילה מרכזית, מראת נהג חשמלית, מזגן. מרכב - עיניכם הרואות- סביר פלוס. יש לתקן בדחיפות את הגג ופיצוצי צבע קלים. פנימי - שמור ויפה, אין פיצוצים ב"דש בורד", ישנו שבר קל בלוח המכוונים שניתן לתיקון בקלות. מנוע - תקין, מיובא משנת 86. גיר - תקין, למעט חריקה בהכנסה להילוך שני. כמו כן יש להחליף תושבת גיר. בלמים תקינים. מזגן - תקין, אך ודאי צריך להוסיף גז. מערכת הידראולית - תקינה. ישנו צינור דק שיוצא ממיכל הנוזל, שניתק ממקומו. יש לחברו למקום (לא יודע היכן...), ולמלא שמן. חישוקי גלגלים (ג'אנטים) מסגסוגת קלה. צמיגים ניראים חדשים אבל ישנים מאוד (בני 6 לערך). חשמל…
הודעה אחרונה מאת רפי 2, -
-
אופל קדט 66
מאת מור- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תמונות נוספות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני . אבל לא בשביל להנחות את התוכנית כי אם בשביל הטריומף TR3A והוולוו המלאך המדהימות שלו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
לבעלי דיאן
מאת איל פלד- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אצל חיים ואלי ביטון ממוסך ביטון בירושלים יש מנועים (מיבוא) לדיאן 02-6536325.
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
מחפש רפד "על" 1 2
מאת ליאו-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכול הקורא הרכב שלי בשעה טובה בשלבי "פיניש" לאחר שנה ואני זקוק להמלצה חמה חמה חמה על רפד "על" באמת לא סתם מישהו שניתקלתם בו אלא מישהו עים קבלות{עבודות שאתם ראיתם} עדיף באיזור המרכז אבל לא מחייב.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אופל קדט 1100 שנת 66 למכירה , שנה ללא טסט -רכב אספנות, מנוע נוספ ,צמיגים חדשים, מנוע בשלבי סיום שיפוץ -ראש משופץ בלוק לאחר חריטה וסליבים,( סטרטר דינמו משאבת מיים בקליות לכל הפנסים חדשים נוספים חדשים(ספרים) ניתן לקבל תמונות בe-mail של הרכב מבפנים ומבחוץ. 7000 ש"ח מור 067-204981
הודעה אחרונה מאת מור, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש אמריקאית עדיפות 2 דלתות לפני שיפוץ עד שנות ה-70 תודה למי שיכול לעזור גם נטושות
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת הגיעו הגרילים מארה"ב דרך הים. הסיפור לקח כמעט שלושה חודשים, אז למי שקנה חלקים ושלח אותם surface שיתאזר בסבלנות. לעינייננו, הגרילים הם יד שניה כמובן ועלו רק 27 דולר, הם ישרים ובמצב טוב, אך הגיעו דהויים מאוד - הניקל היה נראה מת לגמרי. ניקוי מהיר בראבינג קומפאונד (פוליש נגרים) החיה את הניקל באופן מדהים, הגרילים פשוט נוצצים. אני ממליץ לכל מי שיש לו ניקלים או מעוניין בפוליש מעולה שיקנה את החומר הוא זול מפני שהוא תעשייתי והוא מגיע בפחית שתספיק לשנים. אני חידשתי בעזרתו ניקלים ברכב שלי שהיו נגועי חלודה ברמות גבוהות מאוד. יגאל
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש דחוף סירטוט של המרכת חשמל באלפא סוד. אז אם אפשר לינק בבקשה אני יודה לכם מאוד תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנחנו רוצים מחפשים כמה מכוניות מה שנמצא ראשון נתחיל לשפץ מרצדס ישנה ככה שנות השבעים פלוס מינוס אם יש לפני אפילו יותר טוב פונטיאק פייר בירד קורבט ישנה שנות השבעים... אנחנו מאוד רציניים ואם נראה מכונית טובה לשיפוץ אנחנו נקנה... מה שרציתי לבקש אם מישהו יודע ראה מכונית נטושה למכירה בכל לוח או משהו שיפנה אלי כי אנחנו ממש רוצים למצוא מכונית ולהתחיל בפרוייקט
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מנוע 1300. מצב מעולה. טסט לחצי שנה. 7000 שקלים. משה 053-311858
הודעה אחרונה מאת rivm43, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט היום יום שבת עשיתי טיול קטן ולכל המעוניינים - מצאתי בקיבוץ דברת ליד עפולה טרנספורטר VW משנות השישים כמו שהיה לאבי 75 - במצב טוב מי שמעוניין אני יכול להביא פרטים מינימן נ.ב דרך אגב מה קרה לטרנספורטר של אבי75 ראיתי שהיא מפורסמת בעיתון פוקוס במחיר מצחיק - מה העיניין - יש למשהו מושג למה המחיר ירד ? שוב תודה מינימן
הודעה אחרונה מאת foks, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום בדרך לעבודה ראיתי את הרכב הבא,הלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי לקחת אותו על המקום.
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם להלן אתר יפיפיה הלוקח אותנו לסיור מודרך במוזיאון של מכוניות מיקרו- ענתיק. מאות תמונות באיכות מעולה של עשרות מכוניות נדירות ומדהימות. מי אמר שקלאסית אמיתית זה רק אמריקאיות בעלת שרירים ??? מומלץ ביותר !!! http://www.microcarmuseum.com/tour יניב.ש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו-וולבו 145 71' מנוע 2.0 קרבורטור (גיר ידני). איזה סוג מצבר הוא צריך? אמפר? וולט? או אם יש עוד פרמטרים?..
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבנתי שהאיסור על נסיעה בין 7 ל-9 לא חל בשבתות וחגים. זה נכון? ומה הדין ביום שישי? בתודה..
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באתר הבא 10 שאלות טריוויה קצרצרות: http://www.aaca.org/bntc/kidskorner/trivia/1/quiz1.htm לכאורה קל, למעשה.....
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה אופל קדט 72 4 דלתות + חלקים נוספים ומנוע תקין נוסף שלמה לחלוטין ללא טסט . דרור 931364 - 054
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני אומנם אוהב פורדים ישנים ולא אחליף את האסקורט לשום דבר אחר בקרוב, אבל לא הרכב הזה הוא חלום ילדותי. כשהייתי קטן לא הכרתי בכלל את פורד - ידוע שברה''מ התפארה בתוצרת רכב ומה שראיתי מסביבי היו בעיקר מכוניות מתוצרת מקומית. רכב יחיד מתוצרת חוץ שהסתובב בעיקר בעיר הבירה והיה של דיפלומטים זרים היה מרצדס 230 או 280 - אני זוכר את הצורה שלהם. חלמתי אז על רכב כזה והוא היה כמו משהו בלתי ניתן להשגה. ופתאום עכשיו מתברר לי שאין בעיה להשיג את החלום הזה בסכום די הגיוני (בסביבות 16 - 20K). מדובר ב-230E מודל 1978 שנראת בדיוק כאילו עכשיו יצאה מאותו חלום ילדות שלי. עכשיו השאלות: 1.מה אתם אומרים על המחיר? 2.האם הרכב אמין - יחסית למודל שלו. 3.יש משהו מסויים …
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יוצר מודל כזה? בתודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום כאשר אני אוציא את הרישיון החדש לרכב ויעביר אותו לאספנות ואלך לשלם אגרה בדואר, אני חוזר למשרד הרישוי ומה בדיוק אני מבקש מהם על מנת שיסכימו לעדכן לי את האגרה מיידית על מנת שאוכל לבצע העברת בעלות ולא להמתין כמה שבועות לעידכון ???? ואיך השירות במישרד הרישוי בפ"ת ?? (כי בחולון השרות גרוע). תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי מכם שעוד זוכר - כשהייתי ילד, ראיתי סרט ישן של ג'וני וייסמילר בתור טרזן, שחור-לבן כמובן (סרט אספנות). בסרט זה טרזן וג'יין הגיעו אל בית הקברות לפילים, אליו הפילים הביאו את חטי הפילים שמתו. אז למה אני מטמטם לכם את השכל עם סיפורי ילדות? אז ככה, שהיום מצאתי את בית הקברות ההוא! כשהעברתי את הספיידר מהפחח לחשמלאי, ראיתי את מגרש החניה של מוסך וולוו-הונדה "אלטשולר" שבאיזור התעשיה תל-חנן בחיפה. מעבר לזה שהמוסך נראה כמעט מת, בחצר הקדמית שלו שוכבים בערך 20 וולוואים מדגמי 144 ועד 244, ואפילו סאאב 95 סטיישן. עצוב למדי , במיוחד שאני בטוח שהרבה מכם יוכלו למצוא שם המון חלקים מבורג ועד מנוע. למי שצריכים חלקים לוולוו מהדגמים של שנות ה-60' וה-70' - זה המקום בשבילכם!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
אופל מנטה שנת 72 ידני מנוע 1600 אחרי אוברול ואחרי שיפוץ גיר. (הגיר והמנוע לא מורכבים לרכב הם בחדר שלי לקישוט) הרכב זקוק לפחחות וצבע לא חסר שום חלק! + רכב שלם זהה (גרסת ראלי) אוטומט לחלקי חילוף (מחוסר דלת נהג+ תא מיטען + דשבורד+ שמשה קידמית שמכרתי אותם בניפרד) הכולל את כל החלקים כגון מנוע גיר אוטומט, מושבים, ריפודים של הגג הדלתות, גלגלים, אקסים, וכו..... במחיר זנות של 14000 שח. לפרטים נוספים צרו קשר ירין אלקיים 055831358 ניתן להתגמש ממש קצת במחיר.
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ביום שבת הבאה 24/1/2004 נקיים את המפגש הראשון של מועדון הNSU הישראלי. המפגש יערך באיקאה בשעה 11 בבוקר. בעלי פרינצים למינהם וסתם סקרנים מוזמנים. לפרטים נוספים נא צרו קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ניתן להתאים מדגמי 84 ומעלה? או מכל דגם אחר
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
שלום רב אני מחפש מתקין למזגן מיקצועי וחשוב מכל רציני להתקנת מ"ע מזגן מההתחלה ברכב שלא היה בו מזגן מעולם כל מי שמכיר משהו בבקשה קשרו אותי אליו . תודה מראש ליאו
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב,