רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט כמו שידוע לכל אני חובב מושבע של מיני אז אני מחפש מראה פנימית ( מקורית) למיני - המראה שמתחברת עם בורג לגג הרכב אני לא מחפש מראה שקונים מאוטו דיפו אלה את המראה מיניקל היפה חפשתי באי ביי אך ללא תוצאות - אם משהו יכול לעזור בחיפוש אז אשמח מאוד , אם למשהו יש אשמח לקנות בכל אופן אם משהו צריך יש לי מראה שמאלית מניקל כמו שיש אצלי ברכב - אם משהו צריך אשמח לעזור מינימן
הודעה אחרונה מאת Asi, -
אישור מוסך
מאת כרמל טוכמן- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם לרכב אספנות (המבצע כמובן שני טסטים בשנה) יש להביא אישור מוסך בשתי הפעמים, או בפעם אחת בלבד?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לאספנים מבינים - אחרונה בסדרה של 8500 יחידות בלבד במצב נדיר שמורה ומבריקה כחדשה 50,000$ [email protected]
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבקש עזרה בזיהוי אופנוע בתודה 057582559
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי חבר שמעוניין לייבא מארה"ב שמשה אחורית של קרמן גיאה דגם 34. הוא קיבל הצעות מחיר בסך מאות דולרים על המשלוח. מישהו פעם עשה דבר כזה? אפשר לעשות את זה יותר בזול?
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לויני יש גג עשוי חומר דמוי-גומי שחור וגמיש. חלק זה אמנם שלם, אבל הוא מוקף ברוכסנים ל"דלתות" (שתי אוזני גומי קטנות שסוגרות מהגג עד לדלתות). הרוכסנים האלה, שנדמה והוחלפו כבר בעבר, לא במצב מתפקד... היכן ניתן למצוא רוכסנים ארוכים וגדולים כאלה, היכן ניתן לתקן את הגג? לויני קר בלי הכובע שלה, נשמח לתשובות רועי הכובע של ויני מהצד הפנימי הרוכסן הסורר זו ה"דלת", בצילום איכותי במיוחד הרוכסן של הדלת התפסים של הגג, שמתחברים למרכב בחלק האחורי
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מרצדס 74 במצב טוב אפשר לרשום אותה כרכב אספנות זקוקה לטיפול במנוע במחיר זול 057582559
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה ואני חייב לסדר אותה... רק שאני לא יודע היכן היא. קלאץ' הפסיק להפריד. לחיצה עליו לא מפרידה בין מנוע לגיר. הילוך ראשון ורוורס לא נכנסים לגמרי, השאר במשך הנסיע - בקושי. על מה להסתקל? - לא נתקלתי בעבר בדבר כזה. יש לציין שהברנדה כרגע מונעת ע''י מנוע 1100 חליפי בזמן שהמקורי הורדתי לשיפוץ. יש הבדל בקוטר מצמד בין המנועים, אבל החלפה בוצעה יחד עם המצמד קומפלט. אומנם מיסב לחץ נשאר מקורי של 1300 מכיוון שלא זוהה שום הבדל ביניהם - לפחות ויזואלית, פשוט מקורי היה במצב יותר טוב, לכן השרנו אותו. איפה אני מחפש את התקלה? האם מיסב לחץ יכול לגרום לזה? כאבל קלאץ מכוון עד הסוף - מהלך דוושה ארוך ביותר, כך שזו לא הבעיה. אנא, עזרו לי, כדי שאוכל בסוף שבוע לת…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבים המיני בפרט למשהו יש את הפרוספקט המקורי של המיני מיינור בזמן שנמכרה בארץ אני מתכוון למיני גרסה 2 ו 3 בעיקר אם ניתן לסרוק ולעלות אני אשמח מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
אוסף המיני הפרטי שלי 1 2
מאת מינימן-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט כפי שכולם יודעים אני אוסף את המיני האחרונות שנשארו בארץ על מינת לשמרם העינין שראיתי באתר קלסיקקאר שתי מיני למכירה , בעלי הרכב דורשים מחיר שנראה מופרז . השאלה שלי היא האם יש משהו שמכיר את המיני הללו ויכול לתת את המלצתו האובייקטיבית בנושא מהיכן הבעלים של הרכב שואב את המחיר הזה ? מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
-
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
כידוע יש לי פורד קפרי היום הלכתי למקום שחשבתי שיש שם קפרי ושהגעתי הסתבר שזו אופל שמאוד דומה לקפרי וגדולה יותר שאלתי את בעלי המקום על האוטו והוא אמר לי שזו אופל קומודור או משהוא כזה בכל אופן רכב מהמם אבל דרושה השקעה גדולה מידי פעם ראשונה שאני רואה רכב כזה ואפילו לא מצאתי תמונה אחת באינטרנט האים מישהוא מכיר את הדגם הזה ויכול לפרסם תמונה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
הארד טופ 4 דלתות ספורט סאדן. 6 טורי 3858cc גיר רגיל. צבע אדום , גג לבן. גנטים מגנזיום , צמיגים רחבים. 319933-051 9538205-03 מריו.
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שישאיר הודעה! תודה
הודעה אחרונה מאת willis, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מנסה לאתר בחור בשם גיל (שם משפחה גולן אבל לא בטוח) מאזור המרכז אשר עד לפני כמה שנים החזיק במרבית רכבי הטריומף בארץ. עד כמה שידוע לי היו ברשותו עשרות מכוניות. האם מישהו יודע כיצד ניתן להגיע אליו? האם הרכבים עדיין ברשותו? תודה מראש למשיבים.
הודעה אחרונה מאת L, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי שעיין ב"אוסף המיני הפרטי שלי" הבין שיש בעיה! מי שאוסף מספר מכוניות מתקשה להחזיק אותן (את כולן ) על הכביש שלא לדבר על הצגתן לציבור. פתרון אפשרי- שכירות ארוכה (כמו בליסינג) בתמצית (פרטים אפשר ללבן אח"כ ) אם מישהוא היה משאיל לי רכב אספנות לשנה הייתי משלם אגרות טסט וביטוח ומובן נזקי פגיעות...נוסע בכף ומציג הרכב לציבור כמעט יום יום.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלחתי מארה"ב דרך Ebay גרילים וחלפים נוספים דרך הים, במה שנקרא surface. עברו כבר מעל לחודשיים והחבילה עדיין לא הגיעה! האם זה נורמאלי או שאני צריך להתחיל לחפש בקרקעית הים? ואם החלפים חייבים במכס, איך אני מיודע על כך? האם יוצרים איתי קשר? או שאני צריך ליצור קשר עם רשות הנמלים, המכס, או אולי דואר ישראל בכדי לדעת פרטים על החבילה שלי? תודה לכל העונים. יגאל
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 16 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
חבר בשלבי שיפוץ של מוסטנג 67 הוא מעוניין בסט גומיות לכל הרכב אשמח לקבל כתובות בחו"ל או במקרה למישהו יש סט כזה והוא מעוניין למכור מספר הטלפון 642756-064 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 978 צפיות
050736960
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
או בקיצור כמה זמן צריך לחכות... הרכב שנת 79, ללא 6 שנים טסט... עוד שאלה שמיתעוררת (היות ואי אפשר להעביר בעלות ללא טסט) הוא האם ניתן (או האם מישהו עשה כזה דבר/ממליץ/יש רעיון) לעשות חוזה לפיו אני קונה את הרכב ומעביר אותו טסט ורק אז הבעלות עוברת אלי? האם זה לא מסוכן? צריך לשלם את השנים האבודות, אין הנחה לחיילים/סטודנטים/אנשים טובים? בקיצור, האם עדיף לי לשלם את הטסטים ולנסוע אם המכונית, או לשים אותה אצלי לשנה (או פחות) ואז להעביר אותה לאספנות בעזרת הבעלים המקורי), כמובן כפוף לחוזה חתום ע"י עו"ד... האם צריך להוריד במחיר (דהההה ), כמה נהוג? תודה על ההיתיחסות... תודות מיוחדות לאילו שיתנו עצות מועילות, אם מישהו מוכן לעזור בנושא וליתרום מהידע שלו באו…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מחפש דחוף מדיד שמן לג'יפ ווילס מודל 42... מי שיש לו או שיודע איך להשיג בבקשה שישאיר לי הודעה! תודה...
הודעה אחרונה מאת erik, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו יש נסיון בבחירת צבע מתאים למנוע (צביעה חיצונית). הבלוק והראש - ברזל יציקה (כן... זה וויליס...). אני מתכוון לצבע עמיד בחימום ושלא יורד בקלות בשטיפת מנוע. אל תפנו אותי לצבע תנורים - אני מכיר אותו היטב. כאן מדובר בטמפרטורות יותר נמוכות (לדעתי מקסימום 110-120°, לא צריך 400°) וצבע תנורים לא עמיד ונפרד מהמתכת די בקלות. תודה T
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגשמים שירדו גרמו לביטול המפגש הקודם אבל אנחנו אופטמים לגבי יום חמישי הזה. פרטים על המפגש: http://www.classiccar.co.il/clubs/event_details.asp?event_code=20&club_id=4 וסיפור קטנטן על המפגש הקודם: http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?cat=54&club_id=4&A_ID=184 בני אני מקווה שהפעם אין לך תוכניות אחרות ותוכל להגיע. גם תוכל לראות את המוסטאנג של דיגו. מצפים לראותכם קובי http://www.classiccar.co.il/muscle
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
ital-merica
מאת Ranster- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
2 "שכנות" מדהימות לשיפוץ... אלפא ג'וניור 1.6 1974 קורבט סטינגריי 1976 ו...עדכון קטן מהמיני
הודעה אחרונה מאת T, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מדי פעם אני נתקל וקורא כל מיני שאלות של אנשים פה לגביי עזרה במכונאות או שאלות מסויימות לגביי תקלה ברכב , ורואה שיש פה הרבה גאונים וחכמים שעוזרים מכל הלב וזה יפה לדוגמא,שאל פה מישהו,רכב שלא הניע כמה שנים ,מה עליי לעשות עכשיו על מנת להניע אותו שוב בביטחה ובלי לגרום נזק כלשהו למנוע,אז ענו כמה אנשים וביניהם דרור הגאון,ונהנתי לקרוא את התגובות,יש פה אנשים שמוכנים לעזור. מה שאני מציע,שיכול באמת להיות מועיל לכולם,להוציא מדריך ולכתוב שם בראשי פרקים כל נושא שקשור לבעיות ברכב ואבזור כגון,מכונאות,בלמים,אלטרנטור,חשמל קצת,וכאלה, ולתעד את כל הבעיות שם ופתרונם,ולהדפיסו בכמות עותקים גדולה,ולהפיץ זאת בתשלום עלות ללא רווח,או שאפילו לתעד זאת באתר זה ומי שרוצה יוכל להדפ…
הודעה אחרונה מאת T, -
אם יש לכם תמונות של פיאט 127 1050 סמ"ק שיובאה לארץ בין השנים 84-87 שיצרף בבקשה. (תמונות מישראל) כמו התמונה הבאה:
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה שמטרידה אותי ואשמח אם תפתרו לי אותה. היום יש הרבה מאד לוחות שמפרסמים רכבי אספנות למכירה,מגמה מבורכת. מה שפחות מבורך הם המחירים,לא ראליים גם למי שלא מבין מהחיים שלו,מי יקנה דה שבו ב37000 שח,דודג דארט ב30000 ועוד אין ספור דוגמאות. מישהו מכם שמע על מישהוא שמכר במחיר מופקע רכב אספנות או שמכוון שהפרסום חינם,מה איכפת למוכר להדביק מחיר מההפטרה. אני לא מדבר על רכבי אספנות נדירים ונחשקים שהמחיר הגבוה מוצדק גם לפי מחירונים בין לאומיים.
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נמסר לי שבאתר של ליאור בלוח המודעות הוא פורסם למכירה, האם מישהו מכיר את הבעלים?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה צריכה לעלות אחת כזאת ? ומה בקשר לטיפולים , טסטים ואחזקה שוטפת ?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
שטיח לרצפה??
מאת bender- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג שטיח שהולך על כל הרצפה של הרכב? שטיח ,לא שטיח גומי!! דק שניתן לחתוך אותו לפי הכיסאות וכו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- makatuvkan
- BassDriver
- amosbmw
- מ.צ
- פאר האורה
- שביט
- ezuf
- Markm4
- avic78
- Nemesis
- davemustaine87