Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח חלפים דרך הים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי מארה"ב דרך Ebay גרילים וחלפים נוספים דרך הים, במה שנקרא surface.

עברו כבר מעל לחודשיים והחבילה עדיין לא הגיעה!

האם זה נורמאלי או שאני צריך להתחיל לחפש בקרקעית הים?

ואם החלפים חייבים במכס, איך אני מיודע על כך? האם יוצרים איתי קשר? או שאני צריך ליצור קשר עם רשות הנמלים, המכס, או אולי דואר ישראל בכדי לדעת פרטים על החבילה שלי?

תודה לכל העונים.

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

מנסיון - קודם כל תוודא עם המוכר שאכן הדברים נשלחו, מתי והאם הכתובת שנרשמה נכונה.

אח"כ - חודשיים זה בערך הגבול העליון שאמור לקחת. בד"כ - בין חודש לחודש וחצי.

אתה תקבל הודעה הביתה שעליך לגשת לסניף דואר ראשי שיש בו סוכנות מכס, ושם תצטרך להציג קבלות על העלות. אם העלות הכוללת מעל 50$ (כולל עלות המשלוח!) תצטרך לשלם מס + מע"מ, כך שכדאי להיות מוכן (מזומן עדיף. אני לא בטוח שהם מקבלים צ'קים, בטוח שלא אשראי).

אם אין בידך קבלות, תנסה להוציא מ-E.BAY תדפיס של דף הרכישה (הזכיה במכרז) עם ציון הסכום, או שתעשה מה שאני עשיתי - שיקרתי לגבי הערך, הצגתי את החלקים לקרמן בתור חלקים לחיפושית (נשמע הרבה פחות "יוקרתי"), התבכייני קצת והכי חשוב - דאגתי שעוד בארה"ב מישהוא יעביר את החלקים "טיפול בוץ" על מנת שאלו ייראו ישנים ומגעילים. תאמין לי שזה משתלם...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

OK, דרכת על היבלת... :D ככה: דבר ראשון, מה אומר המוכר? דבר שני: חודשיים זה כבר מתחיל להראות קצת מפחיד, אפילו ל- Surface... שאלה: האם עשיתה מה שניקרה "ביטוח" אצל המוכר? האם מוכר נראה לך אמין? לגבי חיפוש: תיקח ממוכר כל מידע האפשרי, והחשוב ביותר - אם יש לו איזה מספר משלוח או משהו, ועם זה תפנה ל"דואר חבילות" (לא זוכר את המספר, אבל יש ב-144). מניסיון - הם לא מוכנים לעבוד ללא מספר, אבל בסה"כ הם חברה נחמדים שמנסים לעזור...

ולגבי "איך אדע האם צריך לשלם מס?" - :D:D:D ידידי, אל תדאג, הם כבר ימצאו אותך! :D:D:D אם וכאשר יגיע אליך הודעה על קבלת המשלוח, ותגיע לקבלו בדואר, תופתע לגלות כי לפני שתוכל לקחת אותו, עליך לשלם סכום הנקוב בטופס המצורף ממכס!

כל מה שנאמר כאן הינו מניסיון אישי בלבד. אפילו היה לי מיקרה, ששילב בין שתי השאלות שלך: קניתי איזשהו דגם של משאית, מאד יקר, והוא פשוט לא הגיע!!! :shock::shock: השתגעתי, חיכיתי לדעתי יותר מחודשיים, שיגעתי את המוכר (שלא היה עדיב במיוחד), חיפשתי - כלום! זהו, הייתי בטוח ש"הלך", התבאסתי, ופתאום יום אחד מגיעה הודעה מדואר. כשבאתי, גיליתי להפתעתי, שלא רק שהדגם הגיע "בריא ושלם", אלא אני צריך עוד לשלם 100 ומשהו ש"ח כדי לשחררו! אבל זה כבר לא הטריד אותי מן הסתם מרוב השימחה!

ככה שאולי זו גם הסיבה של העיכוב של החבילה - לא צריך לספר לך, איך עובדים עובדי מכס בארץ... :cry: בכל מקרה, בהצלחה ואל תאבד תיקווה עדיין! וכן, גם נעלמו לי כמה משלוחים, ולא מצאתי אותם, לא יקרים במיוחד, אבל זה מה-זה מבאס!!!! :mad:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

לגבי המוכר, דיברתי איתו והוא אמר שהוא יהיה מוכן לזכות אותי על הכסף.

הוא נראה לי די אמין ומספרו ב- Ebay הוא די גבוה, סימן שהוא ותיק ואמין.

מדובר בשתי חבילות נפרדות, הראשונה של הגרילים עלתה 27 דולר לפני משלוח

והשנייה חלקי בקליות ופנסים עלו 50 דולר לפני משלוח.

כל חבילה ממוכר אחר. (שני המוכרים ותיקים ב- Ebay).

אני באמת אנסה לבקש את מס' החבילה או המשלוח

תודה.

וולוו 240, שנת 83

פורסם

לגבי 27 דולר - אין מכס.

לגבי 50 - זה כבר גבולי, כי כזכור לי, מיסוי חבילות רגילות מתחיל מ-50$ (או 55, אני לא בטוח), ככה שזה כבר שאלה של מצב רוח במכס... מחיר משלוח לדעתי לא משחק תפקיד במיסוי ולא נכלל במחיר של החבילה לצורך המס. להבא, תשתדל לבקש ממוכר שירשום שמחיר נמוך מ-50 $ על הקופסה, למרות שגם אז אין אחריות שלא יחליטו לבדוק בכ"ז... אם המוכר מסכים לפצות אותך - מה טוב, רק חבל שלא קיבלתה מה שרציתה... לי קרה כבר, שהחזירו לי את הכסף, ושבוע אחרי קיבלתי חבילה (וזה היה הרבה מעל הזמן הצפוי), כמובן שהודעתי והחזרתי בחזרה את הכסף... בהצלחה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הפטור ממכס הוא עד 50$ כולל עלות המשלוח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה בטוח? עד עכשיו זה לא מה שראיתי "בשטח"!

פורסם
הפטור ממכס הוא עד 50$ כולל עלות המשלוח

לדעתי לא כולל משלוח מאחר ואם לדוגמא קניתי בורג ושלחתי בדואר מהיר הגעתי כבר לסכום של 50$ :!::?:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

תתנחם, אני הזמנתי חלקים לגולף מבריטניה בסוף יולי האחרון,

וקיבלתי אותם באמצע נובמבר. יכול להיות שעכשיו אחרי שהשביתה הסתיימה, זה כבר הולך יותר מהר.

No worries 8)

פורסם

המכס הוא ללא משלוח ללא ספק.

אני כבר קניתי כמה וכמה דברים דרך Ebay שעברו את ה- 50 דולר לאחר משלוח, ומעולם לא חוייבתי במכס. יתרה מכך בשבוע שעבר קיבלתי סט גומיות לרכב שעלה 90 דולר לפני המשלוח וכ- 98 דולר כולל המשלוח ולרא חוייבתי במכס, בדואר אוויר הן הגיעו מקנדה בפחות משבוע!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

אני כבר קניתי כמה וכמה דברים דרך Ebay שעברו את ה- 50 דולר לאחר משלוח, ומעולם לא חוייבתי במכס. יתרה מכך בשבוע שעבר קיבלתי סט גומיות לרכב שעלה 90 דולר לפני המשלוח וכ- 98 דולר כולל המשלוח ולרא חוייבתי במכס, בדואר אוויר הן הגיעו מקנדה בפחות משבוע!!

חבל שלא קוראים את מה שנכתב כבר פעמים רבות:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14714

גלול לתחתית העמוד הראשון ותקרא. תקרת הפטור כוללת את המשלוח.

זה שלא חייבו אותך אומר שפשוט פיספסו. הרווח שלך אבל זה לא אומר שבפעם הבאה לא ישימו לב.

נמרוד

פורסם

תגידו - לא קראתם את מה שכתבתי? הרגשתי כאילו כולם חוזרים שוב ושוב על אותם הדברים שכבר עניתי עליהם: המשלוח נכלל גם נכלל במסגרת הפטור ממכס, והסכום הוא 50$ - בדוק! אם לא נגבה מכס בעבר על סכום גבוה יותר, היה לרוכש מזל, הא ותו לא!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...