רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז בהמשך לדפיקה שסיפרתי עליה בעבר, הוחלט להקדים את השיפוץ לרכב. אז ככה - חלקי ניקל וסמלים הובאו משבדיה, גרילים חדשים בדרך מארה"ב. והרכב סיים פחחות והוא לפני הצבע הגג היה מלא שקעים- הוא טופל ונראה כמו חדש חלודה בחלק התחתון של הדלתות והכנפיים - הפח הוסר ונבנה מחדש. העבודה מקצועית ללא שימוש בשפכטל פחחים, כל חלקי הפח נבנו מחדש, קטנים וגם גדולים. כרגע הרכב לפני שיוף עד היסוד ולאחר מכן יצבע בצבע יסוד ובשלוש שכבות צבע. מאחר ולא פורק המנוע, וגם השמשות לא פורקו (אין מה לדאוג הפח בחיבור עם השמשות במצב מצויין) הוחלט שלא לשנות צבע ולהשאר בגוון קרמי. אז פשוט תהנו מהתמונות בתקווה לשלוח תמונות סיום בשבוע הבא.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפס לוח שעונים או שעון בורר לגיר אוטומט מסומן בתמונה מרצדס 280 1972 בודי 108
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
קח מעט צבע ותמהל אותו במדלל, את היכול להישתמש במיכסה של הצבע (בחלק הפנימי). קח ספוג (לא ישן ומיתפורר) טבול אותו הצבע המדולל, נגב את שאריות הצבע ותצבע... הצביעה נעשת ע"י טפיחות של הספוג על המישטח... בהתחלה זה יראה לא אחיד אבל שזה מתיבש זה נהיה אחיד וחלק, אין שערות של מיברשת, או את הפסים המעצבנים.... וגם הצבע ניתפס יותר טוב... החיסרון, יותר זמן, יותר ליכלוך על הידיים, וצריך גם לא מעט ספוגים... בהצלחה!!!
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
זיהוי מכונית 1 2
מאת yb- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם !!! אני כבר הרבה זמן עובר ליד האוטו הזה ואני פשוט חייב לדעת מה הסוג שלו (מופיע עליו המילה "GREMLIN" אם זה עוזר) , אם אתם יודעים אז תגלו לי !!!
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שלי מסיים שיפוץ בעוד כשבוע. אני מעוניין לצבוע חלקים מסויימים במנוע בשחור ובכסף. רציתי לדעת איזה סוג צבע מתאים. האם עדיף ספריי? והיכן ניתן להשיג. תודה
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
-
b.m.w alpina
מאת s.b.m.w- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רבים מכירים את גרסאות ה M האימתניות לדגמי ב מ וו,אולם לא כולם מכירים את alpina, שפעלה לשיפור דגמי ב מ וו עוד בשנות ה60, וקיבלה את הדחיפה העיקרית וההכרה בדגמיה המצויינים בשנות ה70. סיפורה המלא של אלפינה: http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=182&club_id=12 ותרשו לי לסיים באחד החלומות המתוקים שלי: לילה. כביש מהיר. רמזור אדום. רק אני והסדרה 6 alpina b7s turbo שלי . כביש ריק. לצידי נעצרת אחת מכוכבות המכירה בזירה הספורטיבית המקומית(ומכונית נהדרת בפני עצמה), רמז- היא בצבע כחול (ההולם אותה ביותר). הנהג, צעיר שעדיין לא חידש את רישיונו אף לא פעם אחת, לוטש עיניו בבריה המשונה כמותה לא ראה, כמותה לא ידע. לטיפה קטנה על דוושת הגז,ורע…
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עקב הצורך לפרסם ככל שניתן את מועדון ה-5 (אשר למעשה אנו הנהנים מפעילותו), ומאחר ונסיעה של שיירת מכוניות גורמת ליתר תשומת לב - אשר גם ממנה כמובן שנהנה -מאשר נסיעה בבודדת, מועלה כאן הרעיון לקיים קווי נסיעה למפגשישי. חברי הפורום והמועדון מהאזורים השונים מוזמנים להתארגן לקבוצות יציאה מכמה נקודות מרכזיות. רצוי להניף את דיגלי המועדון על הרכבים - דבר שיעניק מימד מאורגן ורישמי לנסיעה. ליוצאים מכיוון השרון: השבוע תצא שייירה מצומת רעננה (בצד דרום) על יד מזנון החיילים בשעה 15:45. טלפון לבירורים ותיאומים - 053-535970 - אבי. ניתן ורצוי ליידע חברי מועדון שאינם חברי פורום ולהפיץ את הרעיון. חברים המעוניינים לארגן נסיעה מאורגנת מאזורים אחרים מוזמנים להצטרף ולפרס…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב, נתקלתי בשברולט נובה שמחכה בסבלנות עד שמישהו יגאול אותה משעמומה. לפי מדבקות הטסט והאבק, האוטו זז בפעם האחרונה בשנת 2002. מדובר בדגם 4 דלתות, סוף שנות השבעים, במצב חיצוני סביר ומעלה. שמתי פתק מתחת לוישר. ועכשיו השאלות: כמה אמור להיות שווה אוטו שכזה, אין לי מושג כמה להציע עליו. חוץ מעלויות הטסטים, לאלו צרות אני אמור לצפות מרכב שלא זז שנתיים, ומאוד בגדול עלויות של צרות שכאלו ? מה מצב זמינות החלפים ומוסכים לרכב הזה בכלל, ובאיזור ירושלים בפרט. ולקינוח, חוץ מ- 'אחי, אני עושה לך טובה שאני מפנה לך את החנייה', יש עוד טיעונים שנועדו להוריד במחיר הרכב? המון תודה מראש, זיו.
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש למישהו המלצה על מוסך שמוכן לטפל בדגם הזה?
הודעה אחרונה מאת eliad, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קניתי וולוו 164, שנת 1971. אני לא ממש מבין במכונאות, אשמח להמלצה לגבי מוסך אמין לטיפולים השוטפים. המושב האחורי לא מחובר למקום וזקוק לריפוד, אשמח להמלצה גם בענין זה. האם ניתן להתקין חגורות בטיחות למושב האחורי? היכן ניתן להשיג בקליות למאותתים הקדמיים ולפנסים האחוריים? היכן ניתן להשיג מראות צד מקוריות? תודה
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
-
- 4 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
האם חוק איסור בנסיעה בין השעות 7-9 הוא אסור גם במקרה של אופנוע אספנות (אם כן למה?) האם יש 75 אחוז הנחה בביטוח גם לאופנוע אספנות? מאור.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
העברת בעלות
מאת אלקטרון- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי רכב שנת 74 ואין לרכב טסט קרוב ל-5 שנים השאלה שלי זה לצורך העברת בעלות אני צריך לעבור טסט מעשי? או שרכב אספנות פטור מטסט מעשי?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני זוכר שהיו כאן כמה מרכבי החלל האלה, גם הם מתוצרת "אמריקן מוטורס" האם משהו מהם שרד?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
052-508548
הודעה אחרונה מאת yairk, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני בטוח שאני לא היחיד ששמע שיש איזו אפשרות לקבל שרות במשרד הרישוי גם בימי השביתה ??? אם יש משהו שיכול לעזור, אני אשמח מאד. תודה מראש צבי
הודעה אחרונה מאת rally205, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מי עושה היום את העבודה הזו? (פעם היה משהו ביפו ליד סלמה בשם יעקב. הוא עוד חי?) כתובות בבקשה , אם יש טלפון , מה טוב... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 21 תגובות
- 34.6 אלף צפיות
אני מוכר פולקסווגן טרנספורטר שנת 73 אספנות יד שנייה בלבד (היתה 30 שנה אצל יד אחת ) גיר אוטומט מלא אורגינאל נפח מנוע 2000 סמ"ק עבר שיפוץ לפני כחודש ונוסע חלק יש מזגן רק שלא עובד מכוון שצריך להרכיב מדחס חדש במנוע,7 מקומות כולל הנהג,אפשרות להרכיב עוד מושב יחיד,לוח שעונים מקורי ולא שבור,מושבי עור מקוריים,טסט עד ינואר,בקיצור הרכב מקורי לחלוטין,הצבע מקורי לא עבר שום פחחות או תיקונים,ללא תאונות הרכב,מצב מעולה,נראה מדהים ויפה,כל הניקלים יפים ,רכב מהמם,לנסוע ולכייף. מחיר מבוקש-33,000 ש"ח ! רק לרציניים בבקשה. 054750367 אבי
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
מבקש המלצה
מאת רועי41- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כמתענין מבקש לדעת האם כדאי להכנס להרפתקאה של שיפוץ אופנוע מתוצרת B.M.W או B.S.A מתחילת שנות השבעים מנסיונכם ברצוני לקבל תמונה על מצב חלקי החילוף בארץ אם קיים ? וסדר גודל של הוצאה בהנחה שהאופנוע במצב נסיעה ועל איזה משני הכלים כדאי ללכת? לידיעה אין לי רקע במכונאות
הודעה אחרונה מאת רועי41, -
רנו 4 שנת 88
מאת matan-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי ובוקר טוב אם אפשר בבקשה לעזור לי בפרטים לגבי רנו 4 שנת 88 (השנה אינה מתאימה במיוחד לרכב אספנות, אך הרכב די מזכיר נשכחות) פרטים כגון החזקה, בטיחות, צריכת דלק, נתונים וכדומה. הרכב נראה מצוין חיצונית ובעליו מבקש עליו 6000 ש"ח (מבחינה מכנית לא בדקתי, ראיתי אותה בחטף בתחנת דלק)...האם המחיר ריאלי לדגם זה ולשנה זאת? תודה ויום נעים מתן
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו יכול לפרסם בפורום או באתר מועדון החמש תמונות מהאירוע המוצלח בשבת האחרונה.
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
-
קצת על ווספה
מאת אלקטרון-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי השבוע בתל אביב עוד ווספה שלערכתי היא משנות ה-60 -70משופצת ונוסעת במצב טוב והאמת די התלהבתי וממש בה לי לשפץ ולשחזר ווספה אז עכשיו אני רק צריך למצוא כזו ווספה בקיצור אם משהו ראה או בעל ווספה משנות ה-60-70 אני מעונין בתודה מראש שגיב 052255262
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מנסיוני האישי, אין כמו EBAY למחפש החלפים המתוסכל. המאמר הנ"ל מסביר די יפה איך עובד העניין. http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/615/559.html
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סיפורה של יורשת העצר - רנו דאופין סיפורה של יורשת העצר של ה 4CV אשר כבשה את המכירות ואת מסלולי המרוצים באירופה.... מאת: דויד אבוטבול המשך הכתבה : http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=178
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
VW Karmann Ghia
מאת Gilad- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מעוניין ברכישת VolksWagen Karmann Ghia Convertible לאספנות למי שיש מידע על אנשים שמוכרים וגם הערכות כמה היא יכולה לעלות לי או כל אינפורמציה אחרת תתקבל בתודה
הודעה אחרונה מאת iDo VW, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היות והשרשור הקודם התנפח פתחתי שירשור חדש וקודם כל אני מקבץ את שתי ההודעות שהן תיארתי את מה שהולך עם הרכב ולבסוף תהיה הפנייה לאלבום של המוסטנג הנמצא באינטרנט. הוספתי שתי תמונות של ההגה הישן ושל ה"אין הגה" (לצד תמונה של ההגה החדש). אז ב 8 נובמבר כתבתי: בשקט בשקט, כמעט בלי להרגיש, המוסטנג עוברת השנה סבב שיפצורים ועידכונים שמקיף כמעט את כל המערכות למעט מערכת החשמל והמנוע שהוא, טפו טפו טפו, בסדר גמור. אז קודם כל הסטוריה: מאז שקניתי את הרכב, (לפני 14 שנה) הוא עבר שידרוג מערכת החשמל על ידי חברנו יורם מקובר (חשמלאי בחסד, בעל מוסטנג והעיקר חבר טוב), צבע (לפני כשמונה שנים), ניקלים לפני שלוש שנים, ועוד פה ושם. השנה התחלתי כאמור בסבב חדש שכלל עד כה את החלפת גג הסקאי, דב…
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך להחליף את הצינור ממתכת שיוצא ממשאבת הברקסים הראשית לתוך האוטו ומשם לגלגלים האחוריים איפה ניתן לקנות צינור כזה(הצינור ממתכת בעל קוטר די קטן) באזור המרכז?? תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 808 צפיות
בימים האחרונים התחילו להסתנן לפורום הודעות הגובלות בהשמצות והוצאת דיבה. היות והרמזים שפיזרתי בשרשורים הנוגעים בדבר לא הובנו, אני מזהיר בזאת שמכאן ואילך כל מי שיכתוב דברים הנוגדים את כללי הפורום, ייחסם ולא תהיה לו אפשרות להתבטא כאן. אנא זכרו שהפורום הוא מקום מפגש לאנשים בעלי תחביב משותף. לא פורום פוליטי ולא שום דבר אחר . בידידות בני
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא ביטחתי את הרכב שלי [ויליס קומפקט 58] כבר 6 שנים. למישהו יש מושג כמה צריך לעלות ביטוח חובה וביטוח צד ג' לרכב אספנות?
הודעה אחרונה מאת חביתוש, -
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני לא מאמין שאני כותב פה ( פורום אספנות ואני מקווה שהאוטו נחשב לכזה בכול מקרה לפני שבוע אני נוסע באזור רמת גן בצד אני רואה שברולט קורבט שנת 85-87 מוזנחת מאוד ונראה במצב די טוב , עכשיו רציתי לדעת מה אני עושה בקשר לחלקים עם יהיו חסרים במנוע לדוגמא או תיבת הילוכים פלסטיקם פנימים וחיצונים, עם יש מס על צמיגים וג'נטים ? בכול מקרה אני ישאלה עוד שאלות בהמשך תודה לכול אלה שעזרו לי לקבל תמונה יותר טובה על האוטו שגרם לי לעצור בצד ולהסתכל על האוטו שלי ( 307 SW חדשה )ולחשוב עם היה שווה לקנות אותה ?!
הודעה אחרונה מאת ido fallach, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חייב כמה שיותר ספרות, אתרים, חברים מומחים הכככככככללללל! בבקשה מי שיש לו אפילו פיסת מידע על איפה ובמי אני יכול להיעזר... שייכתוב בבקשה! תודה רבה רבה מראש, מאור.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 297 אורחים (הצג רשימה מלאה)