Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאור התנהגותו של "אבי 75" בפורום - הייתי נזהר לפני שהייתי עושה איתו עסקים

למה?

מר טוכמן, אתה עשית עסקים עם אבי 75? נכווית ממנו באיזו שהיא צורה?

אני לא מכיר את אבי 75 ולא את הרכב שלו או את ההסטוריה שלו כמוכר או קונה מכוניות. אבל לשפוט בצורה כזאת בן אדם על סמך קריאה חלקית של הודעות שלו שבאו כתגובה להתקפות שהוא חטף ממשתמש מסויים שכל עולמו בפורום היה להתקיף את אבי 75, נראה לי לא לעניין.

ובכל מקרה, מדובר במכירת רכב על ידי בן אדם שלא נראה שהוא סוחר, ומפרסם את אותו רכב יחיד כבר זמן רב. לא בהסכם ממון לחיים משותפים. איזו סיבה שבעולם יש לפסול עסקה כזאת? יש דרכים לשפוט מוכר וכדאיות של עסקה, לבדוק את הרכב ואת הסטטוס שלו. לשפוט על סמך הודעות פורום את כדאיות העסקה לא נראה לי נבון.

פורסם

שלום רב

לאחר שקראתי את הודעת כרמל טוכמן צונזר,אני יכול להבין צונזר

שאין לו רכב כזה ומתוך קנאה כנראה הוא גורם להסתה רעה נגדי והוצאת דיבה!!!

למר אישפוז היקר תודה על תגובתך בעניין,מי כמוך יודע שיש פה כמה אנשים שמנסים להרוס

שם טוב של בין אדם על לא עוול בכפם,ולעומת זאת יש רוב טוב של אנשים אינטיליגנטים יותר

כמוך שיודעים לפרגן ומבינים עניין.

הבין אדם שחושב להוציא עליי דיבה ומנסה לגרום לי לשם רע,אני לא ארד לרמה שלו .

השורות הבאות נמחקו כי זה לא פורום פוליטי והתוכן נוגד את כללי הפורוםאמן כן יהי רצון

ברכות לכולם

ממני חבר המועדון

פורסם

כמה משעשע - אל תפסיקו

AVI75 וכרמל טוכמן קדימה אני בטוח שיש לכם עוד מה להגיד אחד לשני

לא יהיה מה להגיד כי השירשור ננעל

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...