Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 164 1971

עילם בורבין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי וולוו 164, שנת 1971. אני לא ממש מבין במכונאות, אשמח להמלצה לגבי מוסך אמין לטיפולים השוטפים.

המושב האחורי לא מחובר למקום וזקוק לריפוד, אשמח להמלצה גם בענין זה.

האם ניתן להתקין חגורות בטיחות למושב האחורי?

היכן ניתן להשיג בקליות למאותתים הקדמיים ולפנסים האחוריים? היכן ניתן להשיג מראות צד מקוריות?

תודה

פורסם

אחת הבעיות הקשות של הרכב הנהדר היא שפשוט קשה מאוד למצוא לו חלפים.

חלפים מכניים יותר קל כי המנוע הוא בעצם "מנוע וחצי" של 144 2.0 אבל בכל הנוגע לבקליטים ניקלים וכיוצ"ב, יכול להיות שתצטרך לייבא או שמישהו ייצר לך.

המכונאי שמטפל לי ב-244 השביע אותי לא לקנות 164 כי אין לו כוח לבלבול המח של חיפוש החלפים, אך למרות הכל נראה שאשבר באיזשהו שלב.....

בכל מקרה ברכותיי על הרכישה, ואם יש לך שאלות אתה מוזמן ברצון...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ב eBay :

http://search.ebay.com/ws/search/SaleSearch?sokeywordredirect=1&ht=1&sosortproperty=1&satitle=volvo+164&from=R8&sacategory=6028&catref=C1

לגבי החגורות, תבדוק אם יש נקודות עיגון מקוריות. עד כמה שאני זוכר, וולבו היו הראשונים לצאת עם חגורות בטיחות סטנדרטיות ברכב נוסעים כך שסביר שיש. גם אם אין, אפשר להתקין בכל רכב חגורות בטיחות. תקנות משרד התחבורה לא מחייבות אותך להתקין במושב האחורי, אבל כדאי מאוד בכל זאת:

http://www.andoauto.com/instructions.htm

נמרוד

פורסם

יש נקודות עיגון לחגורות ב-164 (לגבי שנת 1973 בטוח, וסביר להניח שגם קודם....)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תהיה בטוח שהרכב הגיע לארץ עם חגורות בטיחות מאחור, זה היה בסטנדרט של וולוו מאמצע שנות השישים. ואם אין חגורות אז נקודות עיגון בטוח יש.

ל- 122 שלי התרוצצתי כחודשיים לחפש חגורות למושב האחורי. אחרי שהשגתי זוג שיתאים התכוונתי להרכיבם ואז עם הרמת הכסא האחורי, נתגלו לעיני סט מלא, קומפלט, כמעט חדש של חגורות מקוריות, מחוברות ומעוגנות שמישהו חשב שהמקום היאה להן הוא מתחת לכסא ולא על מותניים של נוסע.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

איזו הפתעה!

חשבתי שנפגש רק במילואים, ולא בפורום של רכבי אספנות.

כל הכבוד על הוולוו!! חשבתי שאתה מחפש סיטרואן DS :-)

אשמח לראות את הוולוו, אפשר לעשות מפגש של שבדיות במילואים.

ולגבי חגורות הבטיחות - אין לי ספק שכל רפד איכותי יוכל להתקין לך חגורות .

בקליות אפשר אולי להשיג במחסן של היבואן. באופן מפתיע הם עדיין מחזיקים חלפים לדגמים הותיקים. אם כי, הוולוו 164 אכן בעייתי מבחינת חלפים -אבל מדובר ברכב סופר איכותי ומתקדם לזמנו.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

שלום יניב.

שכחתי שאני יכול להתיעץ איתך. איבדתי את מס' הטל' שלך.

זה נכון לגבי ds אבל בשביל זה עוד אין לי מספיק זמן וכסף.

יש לי כמה דברים שאני צריך יעוץ אז אשמח לדבר איתך.

עילם

• תוכן חדש...