רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
נו בשעה טובה גליתי פורום של משאיות ועוד שדוב מנהלו אחלה אז נכון שהיום כבר יצא לי כול הנושא נהיגע מכול הכיוונים. אבל בכול זאת זה נשאר בדם. הדרומי פעם נהג רכב כבד היום נהג קלנועית
הודעה אחרונה מאת אלקטרון, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי חיפושית שלא נסעה 12 שנה איך אני מניע אותה? ** כמובן מבלי לגרום נזק כלשהו!
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
פיאט 128 ספורט 1 2
מאת K&N-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שמתי לב שהרכב הזה לא הוזכר כאן בעבר. היתה לי יפהפיה כזאת תקופה קצרה (הרכב הראשון שלי) שנת 73 (כמו הדגם של מומי) 1300CC עם קרבורטור כפול,אך בזמנו לא ידעתי מה יש לי ביד. למישהו יש רכב כזה ? אפשר לקבל קצת נתונים טכניים עליה,תמונות,קריירת מירוצים-בקיצור כל פיסת אנפורמציה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצב חיצוני טוב מאוד מצב מכני לא ידוע (מודעה ממכונית העומדת ברחוב...) חלונות ממוגנים במצב סופני. אוטו במצב נסיעה (משמש את בעליו באופן שוטף) אסתר 068-556010 (אין לי שום קשר לבעלים - נא לא להשאיר הודעות בה"פ)
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מצאתי אונימוג 410 דיזל !!! למכירה . (הרכב לא שלי אלא של חבר). נא לשלוח ה"פ ואני אעביר אליו.
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- 2 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
זוכרים את את התמונות שחבירנו "השושנים" העלה פה בפורום טיפין טיפין. אז לכל המעוניין, קבלו את הלינק לחיפוש באתר התמונות הלאומי: http://147.237.72.31/scripts/topsrch/topapi.dll?ShowSearchHtml&H1& פשוט יש להקליד כל נושא שחפצה נפשכם. עמית
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1000ש"ח הרכב שלם מכאנית כולל מזגן מתאים לכל הפורדים
הודעה אחרונה מאת dodge, -
איך ניקראה הסובארו הקטנה של פעם עם המנוע האחורי כניראה 600 סמ"ק (לא הסוברית כמו שהיתה בצבא). אים אפשר לקבל תמונה שלה ואים יש עוד כאלה נוסעות. אני שואל את זה כיוון שהציעו לי אחת כזו לפני שלוקחים אותה לגריסה ולא רציתי. איך היה האוטו הזה?? כי אני לא זוכר שהם החזיקו הרבה מעמד אבל היה אוטו חמוד מאוד.
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה ניתן לעשות במקרה של רכב שאינו רכב אספנות והינו ללא רישוי תקופה ארוכה. האם יש דרך כל שהיא לבצע את העברת הבעלות לפני ביצוע הטסט שכן לרכב דרוש שיפוץ לפני שיוכל לעבור טסט???
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהוא מכיר מוסך שמטפל באופנועים קלאסיים?
הודעה אחרונה מאת erik, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אופנוע במוו 750 או רביט או ביסאי אם ארגז מאחורה
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! שאלתי היא כזאת: מה ההבדל בין המנוע של קאפרי 1600GT , מנוע של קאפרי "רגיל" (75-6), ומנוע סיירה 2000 (84). מבחינת המיבנה החיצוני אין הבדל (אני לא מדבר על תושבות מנוע וכאלה בסיירה, כרגע לא רלוונטי)? ומה ההבדל (אם קיים) בגיר, לטובה/לרעה? במילים האחרות: מה יותר כדאי: לשפץ מנוע שלי (כאמור, למי שלא הבין: דגם אוטו:MK2, 74', GT), להרכיב מנוע אחר מקאפרי "רגיל" (במצב טוב), או להחליף את כל חט"כ לזו של סיירה (כאמור, 2000, 84', גיר אוטומט 3 הילוכים גם כן)? עיזבו כרגע עלויות/זמן/ערך היסטורי. מה שמעניין כרגע - מבחינת התנהגות של האוטו (כח/זריזות). מה דעתכם? אנא, רק מי שבאמת מכיר את הרכבים הנ"ל. תודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש שם של דגם של אופנוע. של BMW משנת 1967, 500 סמ"ק. ככה הוא נראה בדיוק. מישהוא מכיר? כמה הוא נדיר בארץ? ומה הוא שווה? תודה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אתם מאתרים משהו שמעניין אתכם, כדאי ליצור קשר עם מח' חזות העיר בעיריה המתאימה. כבר קרה לי יותר מפעם שהם שיתפו פעולה (שמו הודעה שמתריעה על סילוק והיו לידי כך שאוכל "לפנות"). זה חצי בסדר, כיוון שבעל רכב עדיין יכול לחלט אותו ע"י תשלום עבור גרירה ואיכסון, אבל שווה תמיד לנסות! דב
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי גורר באגי ללא רשיונות שמחוברת בצורה קשיחה (ע"י יצול) לוו גרירה של ג'יפ. לג'יפ וו חוקי, רשום ברשיון. הבאגי אינה "עגלה נגררת" ולמעשה אין לה שום סטטוס (איןלה מספר רשוי). הוא טוען שישנה תקנה שמאשרת בפירוש את התרגיל הזה, שהוא חוקי לגמרי. לטענתו לג'יפ מותר לגרור ולבאגי מותר להיגרר, והכול חוקי וגם עומד במבחן בוזגלו ...(השוטר בוזגלו עצר אותו כבר כמה פעמים ולא יכול היה לתת דו"ח). האמנם? T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב ברשותי טריומף ספיטפייר 1500 שסוף סוף לאחר מספר שנים הצלחתי להעלות חזרה לכביש. אני זקוק למכונאי שמכיר/מבין/מתמחה ברכב מסוג זה על מנת לטפל במנוע . אודה למי שמכיר אדם שכזה ויכול לעדכן אותי בעניין. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Playmouth61, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב הוזז מחנית הבנין למגרש צדדי לפני כחודשיים. שוחחתי עם בעל הרכב ולפי העוינות והתקיפות נראה לי שפונים אליו הרבה, חבל, אבל נראה שהרכב הזה הולך לעמוד הרבה זמן בתקוה שלא יפורק או לא יגרר על ידי העיריה.
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום קיבלתי את תעודת החובה שלי (אספנות) וחשכו עייני שראיתי את הסכום, 2200 ש"ח כמעט. שאלתי את הסוכן שלי על מה ולמה? הוא ענה שלרכביפ פרטיים יש הנחה משמעותית בביטוח (משהו סביב 500 ש"ח) ואילו למשא בלתי אחוד (מתחת ל4 טון) יש הנחה קטנה מאוד בחובה. הנכון הדבר או שאני צריך ללחוץ עליו עוד קצת? יוני
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעוניין בהיסטוריה על הרכב וולוו s144 משנים 68-69 (חומר לקריאה) באינטרנט או בעיתון.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
למכירה פורד פלקון אחרי פחחות וצבע , בודי במצב מצוין שלמה , יש הכל , דרוש המשך שיפוץ , מנוע תקין ועובד . דרור . 931364 - 054
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
למכירה שני ספרים : 1. Haynes Repair Manual 2. Chilton Cutlass הספרים מיועדים בעיקר לכל רכבי GM ,אולדסמוביל ודיגמהם משנות ה-70 וה-80 פרוט מלא של חשמל , מנוע , מרכב , טיפולים ופתרון תקלות - חובה. הספרים הינם במצב טוב מאוד. מחיר כולל 80 ש"ח לפרטים 052-646130
הודעה אחרונה מאת x0xorena, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
בטוח שיש למי מכם גג קשיח שזרוק באיזה מחסן ואין לו שימוש. אנא פנו אליי בפרטי
הודעה אחרונה מאת בועז1965, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בסוף השבוע הזה אני נוסע לצפון ובתכנון להגיע למוזיאון הקלאסיות בתפן. מישהו היה? איך המקום מומלץ?
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חייבת להמכר מושקעת אפשרות החלפה 642756-064
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי הרלי דוידסון ובעקבות תעריפי הביטוח המוגזמים החלטתי לחפש אופנוע קלאסי לסופי שבוע. מצאתי מישהו שמוכר את האופנוע הנ"ל, אך מכיוון שאין לי מושג לגבי אופנוע זה רציתי את עצתכם. כל מי שיודע על מחלות ילדות או בגרות של האופנוע הנ"ל . למה כדאי ולמה לא כדאי לקנות אותו. אנא שתפו אותי בפרטים. תודה אייל.
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
או שלמנהלי הפורום יש משהו נגד טרנספורטרים. כל ההודעות שלי נמחקות.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לשמחתי אהיה סוף סוף בחיפה בסופ"ש, אבקש לדעת היכן מתקיים המפגש של חברי המועדון ביום שישי בחיפה ובאיזה שעות? מאחר ואינני מכיר את חיפה בכלל אודה עבור הסבר מפורט (אני מגיע ממחלף גנות).
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זהו... כנראה הגיע הזמן.. הלך לו. חמישים ושתיים שנה הוא הסתובב על סטנדרט (יכול להיות??) בלי הרבה תלונות. במהלכן החליף שניים שלושה טרנספרים, גיר אחד לפחות, אקס אחורי וקדמי, המון הגאים וגם מספר לא מבוטל של בעלים.. ועשיו הגיע זמנו לדפוק את עצמו, בשני טלטלים לפחות, לדעת. בשני טלטלים לא היו "קליפות". טלטל ישר על קראנק. ומי שאכל אותה היה כמובן הטלטל, הלא מחוסם. הקראנק (מידה סטנדרט!) נלחם כמו חרב סמוראית וניצח. יכול להיות שהקליפות נטחנו ונעלמו? או נפלו? אולי אכתוב פעם ספר - לאן נעלמו הקליפות? הבוכנות (מידה סטנדרט) כבר עייפות, השסתומים סתומים ובקיצור - אכן הגיע הזמן. אבל באמת באמת מגיע כבוד למנוע הזה. מנוע מודרני ומסובך אמנם מוציא פי-ארבע כוחות סוס, אבל חי חלקי-ארבע זמ…
הודעה אחרונה מאת T, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני מספר שעות קיבלתי לידיי את המפתח לחיפושית מודל 69. אני אמור להעביר אותה טסט ביום חמישי/שישי (הוצאתי רישיון זמני במשרד התחבורה). יש למישהו טיפים טובים לעניין? איך אני מסיים את העניין בצורה הכי חלקה ומהירה? אגב, אני צריך מצבר - האם ניתן למצוא יד שנייה במצב נורמאלי או שעדיף להשקיע 300 ש"ח ולקנות חדש? כל טיפ נוסף יתקבל בברכה. תודה נ.ב. ביטוח לאספנות הולך בביטוח ישיר או שצריך סוכנים מיוחדים? יש למישהו המלצה על ביטוח זול ואמין?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
פיאט ספיידר 1972 1 2
מאת msigal- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למי שחיפש את ההוכחה שרכבי אספנות זה התמכרות - חודש וחצי אחרי שמכרתי את הקרמן גיהה האהובה שלי (אל תקראו לי בוגד - זה היה בצער רב ומחוסר ברירה), מצאתי בלוח CLASSIC CAR מודעה לפיאט ספיידר. בהתחלה זה נראה לי מצחיק - רכב קטנטן, מנוע 900 (כמו בפיאט 127, סיאט פורה, פיאט אונו 45 ועוד...) אבל אחרי מחשבה שניה - בודי פתוח, 2 מושבים, מנוע אחורי והנעה אחורית, 52 כ"ס על 700 קילו, והכי הכי חשוב - שם שמעביר צמרמורת - ס--פ--י--י--ד--ר . נשמע מרושע, נכון? אז ככה, שהרכב כ"כ קטן שאני בקושי נכנס (זה לא שומן - זה שרירים...), אבל אחרי הכל הוא נוסע טוב, במצב מכאני מושלם כי הבעלים הקודם היה מוסכניק, והחזיק בו 14 שנה. מבחינת פחחות צריך אמנם עבודה, אבל הבסיס בהחלט טוב. חלקים וגג חדש הזמנתי כבר…
הודעה אחרונה מאת בני ל,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- makatuvkan
- BassDriver
- amosbmw
- מ.צ
- פאר האורה
- שביט
- ezuf
- Markm4
- avic78
- Nemesis
- davemustaine87