רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעוונותי עוד אין טסט. וגם בדיגיטלית עוד לא צילמנו... אבל התמונה הרצופה מאד דומה - יש 4 הבדלים: * לי כבר גנבו את סמלי וולו * לי יש רקבונות תחת שמשה קדמית ובתחתית האוטו * אין לי חלון קדמי קטן(כל החלון יחידה אחת) * המראה שונה- תוחלף בקרוב לאחת מ240
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש בפורום מעונין לקנות רכב אספנות הרכב המדובר רנו 17 במצב נסיעה כמעט ללא חלודות 75000 קמ אמיתים הרכב זקוק לפחחות וריפוד בגלל התעללות ילדים האם ידוע על מכוניות נוספות בארץ האם קימים חלקים מהו מחיר ראלי לשלם עבור רכב במצב המתואר ..
הודעה אחרונה מאת ow, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין בהמלצות על בעלי מקצוע א-י-כ-ו-ת-י-י-ם לצורך ביצוע המשימה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
קארמן גאיה? 1 2
מאת bender-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אשמח לכל מידע על הרכב בייחוד ההבדלים בין הדגמים,מנועים,הספקים תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
כאשר עשיתי טיפול ביום רביעי להונדה, ראיתי שם איזה וולבו 121 משוחזרת... מישהו יודע האם היא שווה משהו? הרכב של הבעלים של המוסך, והוא שיפץ אותו בעצמו במוסך שלו... הוא אמר שהיא משנת 1963 או משהו כזה... הנה כמה תמונות שצילמתי שם... איכות לא משהו כיוון שמיהרתי, היה יום סגרירי ולא שיחקתי עם הכיוונונים מספיק מישהו יכול לתת קצת פרטים על הרכב... הוא נראה מצוין (מלוכלך, אבל מצוין מבחינה מכנית וחיצונית... ועדיין נוסע למרות שהבעלים לא נסע עליו כבר שנים...) להתראות רמי
הודעה אחרונה מאת RS6, -
תמונות מהולנד
מאת Type34- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרתי מהולנד לפני יומיים. אין ספק שההולנדים מאוד אוהבים מכוניות קלאסיות. יש שם המון מגזינים, קטלוגים וספרים בנושא בכל חנות ספרים, וגם המון מכוניות מסתובבות. יש המון וולווים ישנים, המון דה-שבו, והמון מיני, ועוד. האכזבה היחידה בשבילי זה שלא ראיתי שום VW מעניין. מישהו פעם אמר לי שיש רק עשר מכוניות כמו שלי בכל הולנד, ושמונה מהם גרוטאות. האוטו הכי יפה שראיתי שם, שלצערי לא צילמתי, היה רובר P5 פשוט מהמם. אני מצרף כמה תמונות שצילמתי, שיעניינו חלק מכם: משהו בשביל "משה": משהו בשביל ליאור:
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
ראיתי איפושהו פירסום על מחירה של רנו אלפין, ואני (לצערי ) לא יכול להיזכר איפה זה היה!!! מישהו כאן יודע על כזה דבר? תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש? אני מחפש בין השאר גם אינג'קטורים של בוש לדגם הנל. אם שמעתם על מישהו שיש לו מכונית כזו שעומדת בחצר מפורקת או ראיתם במקרה באיזו סמטה אנא כתבו לי בשרשור זה או בפרטי. תודה מראש, מאור.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הטנדר היה שייך לסבא שלי ז"ל כשעבד בבזק (הדואר בזמנו) ראיתי טנדרים בסגנון של W200 W100 וכו' כל הצעה תתקבל בברכה.. אני אתחיל לחפש תמונות.. מאור.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברת אולדסמוביל תיסגר באמצע השנה, אחרי כ 100 שנות פעילות. היא היתה הראשונה שיצרה מכונית בייצור סידרתי (Curved Dash) בתחילת המאה העשרים. לקראת העלמותו של המותג, החליטה ג'נרל מוטורס לייצר סידרה של 500 מכוניות מחמשת המותגים המיוצרים על ידי אולדסמוביל ובניהם גם את האלרו המשווקת כאן כשברולט למרות שהיא אולדסמוביל. אז אם מדברים על מכונית אספנות שמיוצרת היום, הנה לנו רכב סטנדרטי, פשוט, שמצא את מקומו בנקודת זמן הסטורית. הנה האתר המוקדש לסידרה ההסטורית:http://www.oldsmobile.com/olds/collectors/index.html
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום היתה לנו השתלמות נהיגה והועלתה השאלה בקשר לרישוי רכבי אספנות (נחשו ע"י מי)... והתשובות שקיבלתי היו כי בקרוב ישונו התקנות , יהיה מותר לנסוע יותר מ 60 קמ"ש (לא ידעתי שיש הגבלת מהירות) ואי אפשר יהיה לעשות טסט לאחר 4 שנים לרכב שלא עשה טסט (לטענת המרצה הרכב ירד מהכביש!). ה כ צ ע ק ת ה גילי
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
מה אנחנו יודעים על הדגם הזה בארץ הקודש? כמה יש? איפה ולמי? קל/קשה להשיג חלפים? שווה/לא שווה?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הערב נסעתי לראשונה על ה"אספנות"מרמת גן לכפר סבא. שעת ערב גם קצת קר (אויר קר ממש טוב לקרבורטור) הדוושה לחוצה כמעט עד הסוף (אין שעון טורים!) והמהירות המרבית 80 קמ"ש. נכון שזו אספנות ונכון שוולו טנק מאד יציבה אבל...קצת לא נעים שה BX עוברת בזילזול... (במאמר מוסגר במקור כנראה יוצרה עם שני קרבורטורים אבל בארץ פרקו והשאירו אחד-בגמר השיקום נשקול קרבורטור כפול בחזרה)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לשאול כמה בערך אמור לעלות מנוע חדש בנפח 4000 ???צביעה מחדש של כל הרכב??? ולהעביר את האוטו טסטים של בערך 3 שנים ??? ולמי שבאמת יודע מהי בערך צריכת הדלק לרכב??? (הבנתי שהמון) בנוסף מהי עלות הביטוח??? (העניין עדיין לא יצא לפועל זה עדיין בבדיקות וחישובים ויש זמן.... )
הודעה אחרונה מאת Road Master 1, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רצ"ב עוד כמה תמונות להנאתכם (?). הרכב אמנם מלוכלך מאוד, אבל אפשר כבר לראות את הסוף... ובהתייחס לתמונות הקודמות - הרכב "יושב" נמוך יותר, התקנתי את הפגוש האחורי (אחרי ניקוי מאסיבי של כ-4 שכבות צבע ישן...) והמושבים סו"ס במקומם, אחרי ריפוד טוטאלי. מה דעתכם? (הערות מרושעות תמחקנה על ידי העורך, ואם לא - יכה בכם הברק!)
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 8 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
ברשותי שני אגזוזים של אופנוע(VX800), שמה לעשות הגיע הזמן לחדש את ציפוי הניקל החיצוני, מניסיון העבר של בעלי Rים ציפוי כזה או אחר בחלקו הפנימי של צינור האגזוז פגע במנוע. ביקרתי אצל הבחור מרחוב הרכב 9 (גלונומטה) שם הבטיח לי הבחור שאין סיכוי שהציפוי יגיע אל חלקו הפנימי של הצינור ואין צורך לסתום את הפתחים לפני תחילת העבודה. משהו כאן לא נראה לי הגיוני, כשהצעתי לסתום את הפתחים בעצמי אמר שהכלה תצוף באמבטיה ולא תשקע וזה לא טוב. אם למשהו יש הניסין או הידע אשמח לקבל תשובה עינינית. נ.ב התשלום שביקש עבור העבודה 800 שקלים לא כולל. תודה
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת סקר שאני עורך, כולכם מוזמנים לבחור את הב מ וו הקלאסית האולטימטיבית. http://classiccar.co.il/forum/viewtopic.php?t=733 אז מי זאת תהיה? אולי ה507 המרהיבה עם מנוע הv-8? או אולי סדרה 02'? או בעצם הקופה היפהפיה,הcs ,או מחליפתה, סדרה 6 האגדתית? או אולי מכונית העל, הm-1? הצביעו והשפיעו! שמוליק.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פורסמה בעיתון מוסטנג שנת 1966 למכירה במחיר התחלתי של 28K ש"ח. האם מישהו מכיר / ראה / יודע ויכול לתת לי פרטים מקדימים. המחיר נראה לי נמוך וזה מחשיד.
הודעה אחרונה מאת yoavshafir, -
קארמן ג'אה
מאת מיכאל- 0 תגובות
- 889 צפיות
למכירה קארמן שנת 65 -055767979 פרטים נוספים +תמונה http://www.classiccars.co.il/
הודעה אחרונה מאת מיכאל, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבוקר מוכרת האוטו התקשרה והסבירו לה שרישום כאספנות -רק במשרד הרישוי בחולון. האם אפשר לרשום כ"אספנות" במשרד בכפר סבא...? בתודה.
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
2800סמ"ק V-6 במצב טוב אפשרות החלפה 642756-064 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
הוצע לי לקנות FC-150-טנדר על בסיס CJ-5 משנות ה60 כנראה. הרכב במצב גרוטאה-מצריך שיפוץ מקיף ולמעשה אני קונה בעיקר את הרשיון עם קצת בודי ושלדה-ללא מנוע גיר טרנספר -התוכנית היא להלביש חלקים מדגמים מתקדמים יותר-של CJ כמה אמור לעלות רכב כזה במצב הזה? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
יש הרבה אתרים להורדת ספרים וכבר הורדתי כמה פיזו. לא הצלחתי למצא אתר הורדה לוולו... משהוא יכול לעזור?
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם הרכב די אמין? בעיות מיוחדות? מכלולים וחלקים יקרים?? וכל מה שאפשר תודה רבה מראש!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היכן ניתן לקנות בארץ?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חלון קדמי שבור
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בזמנו היצעתי למשרד המועדון לבדוק אפשרות להפצת "קלאסיקון" או כל עיתון אחר באמצעות המייל. זהו Newsletter מעוצב וקליל, שנשלח לחברים אחת לתקופה. זוהי דרך מצויינת לחסוך עלויות הדפסה ודיוור - שהן המרכיב העיקרי בעלות העיתון. יורת ויותר ארגונים עוברים כיום לעיתון אלקטרוני, ועל ידי כך גם מצליחים להגדיל את תדירות העיתונים (נניח במקום 4 בשנה, 12 בשנה). בנוסף - המערכת יודעת לשלוח את העיתון בצורה אוטומטית בפקס למי שאינו בעל תיבת אימייל. (בכל מקרה העלויות הכבדות נחסכות). עלות ראשונית של רכישת המערכת הממוחשבת נמוכה מאוד (חצי ממנה היא תרומה שלי) ומכוסה כבר בדיוור הגליון הראשון. עד היום - כמה חודשים לאחר השיחות הראשונות - לא הורמה הכפפה במועדון. אני עדיין ממתין לפגישה רצינית …
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 914 צפיות
מחפש מדיד שמן לג'יפ וויליס (מודל 42) מי שיכול לעזור לי בבקשה שירשום משהו תודה *הכותרת נערכה, להבא נא לרשום יותר מאשר - "עזרה דחוף".*
הודעה אחרונה מאת willis, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבת. נוסעים לבקר את ההורים בירושלים. הפעם לוקחים את ה LTD לביקור ראשון בבירה. נכנסים לאוטו ומתיישבים. מה זה? מישהו חסר? יש ה-מ-ו-ן מקום מיותר... מניעים ויוצאים. לאוטו מנוע 400 אינץ' מעוקב שזה בערך 6500 סמ"ק, שמוציא 260 כ"ס. זה לא הספק היסטרי, אבל בהחלט מספיק לשנע היטב את המפלצת הגדולה על חמשת נוסעיה. עולים על כביש שש. לחיצה קטנה על הגז, והאוטו עף קדימה. לזה הוא נועד: כביש ישר ארוך ופתוח, ואין אחד שיכול עליו. כלומר יש הרבה שיכולים עליו, אבל כולם דווקא מאיטים להסתכל על החזיון הלא שגרתי. הזכרים משועשעים או בוחנים במבט חמור סבר, והנשים חולמות לצאת עם הגבר הסקסי שנוהג באוטו כזה.... מתחברים לכביש מספר אחת, עוברים את שער הגיא, ומהר מאוד נגמרת האידיליה: מתחילים הסיבובים…
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפשת משאבת הגה הידראולית וחלקים לתיבת הגה לקורבט סטינג-ריי שנת 73'. למי שיש ו/או מי שמבין בנושא - נא להשאיר הודעה. שירה.
הודעה אחרונה מאת shira, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- makatuvkan
- BassDriver
- amosbmw
- מ.צ
- פאר האורה
- שביט
- ezuf
- Markm4
- avic78
- Nemesis
- davemustaine87