רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברחו ההגנה טנדר וויליס עומד בחניה קורטינה mk-2 שנת 69-70 לדעתי
הודעה אחרונה מאת אמיר וינברג, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי רכב עדיין לא יודע איזה שנה אני מנסה להשיג את המספר של בעל הרכב רכב מסוג אופל מאוד מזכיר את הפורד קאפרי רק קטן יותר מבחינת אורך ורוחב שתי דלתות 5 מקומות אני אנסה לארגן תמונה, מישהו יכול לברר איזה דגם זה וגם לעזור לי בתמחור של הרכב. הרכב נראה במצב טוב לא יודע מה מצב המנוע אין חלודה למראית עין אך הרכב אינו משופץ למרות שאין דגם או שנה מישהו יכול לעזור להעריך אותו???? וכמובן למצוא את שמו של הדגם והשנים בהם הוא יוצר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dayanhay, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו שמע במקרה על הודעה של משרד הרישוי שהם מעוניינים לשלם עבור השבתה של רכבי אספנות? לא מצאתי קונה לרכב שלי (פיאט 850 שנת 69' יד שניה) ולכן אני מתעננינת בכך, האם מישהו שמע משהו על זה (הייתי במשרד הרישוי, ואף אחד שם לא יודע לאן להפנות אותי...) ויודע פרטים לגבי זה ולאן פונים?? לוטם
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
אופל קומודור
מאת חן פרחי-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקנות אופל קומודור 2.5 ידנית 2 דלתות שנת 71 gs במצב טוב יחסית,נוסעת כמו נמר,ולא רקובה.יש רק בעייה אחת-הרישוי שלה פלשתינאי...שלחתי בעבר הודעה לפורום מה אפשר לעשות בנדון ולא קיבלתי אף תשובה לרפואה.קילתי ייעוץ,אומנם לא רישמי איך להפוך אותו חזרה לישראלי-רק הצרה שזה לא ממש חוקי...מה לעשות?חבל על האוטו כי הוא נהדר.
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום 14.03.04 הסיוט של כל אחד מאתנו התרחש אצלי בחניה. אתם וודאי תוהים במה מדובר, אז הסיוט התחיל שפתאום נוכחתי לדעת שהכיסוי שמכסה את הרכב במהלך כל שעות השבוע מושמט על הרצפה, וככל שהתקרבתי לרכב נוכחתי לדעת שליבי פועם בחוזקה ובפחד כי בן___ חיבל לי ברכב. נוכחתי לגלות כי פנים הרכב הפוך דהיינו כל הדברים זרוקים על הרצפה, ידית הגיר שהובאה במיוחד מאנגליה נגנבה, סמל של מועדון MG העולמי נתלש מהגריל הקדמי. למזלי לא נלקחו פריטים נוספים ולא גיליתי שריטות על הרכב, ככל הנראה רכב שעבר הפריע למנוולים לעשות מלאכתם. לצערי הצטרך להמשיך עם נידודי השינה והפחדים כי יבואו בני__ וימשיכו את מה שהז__לא הספיקו לעשות. חבל כי ישנם אנשים שליבם אינו איתנו ועניהם צרות מלהבין כי בשבלנו מ…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. באפשרותי להביא לארץ מכונית כזאת, האם הדגם הוא הובא לארץ באופן כלשהו? האם הערך האספני שלו גבוה? פשוט הבנאדם (שהוא קרוב שלי) רוצה לחזור לישראל, ולהביא אותה איתו.. הוא מתכוון לפתוח עסק, האם מישהו מעוניין באחת כזאת? זה משהו רציני לא צחוק. הנה תמונות שלה: בכל מקרה, הבחור רוצה לבדוק אם יש מעונינים, הרכב יש לציין במצב מושלם לחלוטין מכל בחינות. ללא שום נוקודות חלודה וללא כלום. הרכב מודל 63
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מישהו ששיפץ סוסיתא כלשהי לעזרה לפני התחלה של פרויקט.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הערב נסעתי עם רכבי ופתאום בעת האטה לקראת רמזור כבה הרכב, מאיתור תקלות ראשוני נראה לי שאפשרויות התקלה הם : קרבורטור(מגיע דלק מהמשאבה עד ליציאה מהפילטר לפני הקרבורטור). אמובילייזר{האמובילייזר מנתק רק את הכוהל(יש סטרטר ואין ניצוץ}] במבט לפלטינה היא נראית תקינה אולם מכיוון שהייתי ללא שום כלי עבודה הזמנתי שרותי חילוץ דרך משגריר שם אני מנוי. הסברתי לפקידה את מהות התקלה ולתדהמתי לאחר שעה הם שלחו גרר, לאחר שיחה עם מנהל המשמרת הצלחתי להבין את מדיניות "הראש הקטן" של שגריר-נאמר לי שבגלל שהרכב ישן שיקולי החברה הם לשלוח גרר ללא ניסיון של איתור תקלה בסיסית. כנראה שצוות "שגריר "למד איתור תקלה במערכות הזרקה והצתה אלקטרונית בלבד!!!
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
שווה שיפוץ? 1 2
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חזרתי מנווטים באזור נבטים, ותראו מה מצאתי! לעניות דעתי מדובר בנובה מ 1964. כמה יעלה לי לשפץ? נמרוד
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הנה הקישור לאתר מדהים.... יש שם איזה אחד שממש בנה אלפה מחדש!!! אפשר בהחלט למוד ממנו http://www.alfarestore.com/index_splash.html כמה שאלות: 1) למה הוא שם מסקינטייפ לפני שהוא חותך עם הדיסק? 2) איך הוא עושה את הריתוכים היפים האילו? עם רתכת CO2? גילי
הודעה אחרונה מאת גדי מלץ, -
מחפש אמריקאית
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש אמריקית עדיפות 2 דלתות ליפני שיפוץ
הודעה אחרונה מאת מיכה ש, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קודם כל כמה שווה בערך רכב כזה משופץ??? דבר שני מאיפה אני יכול להשיג לו לוח שעונים??? שלישי איך הגיר שלהם (מדובר על גיר 5 הילוכים קדמיים + הילוך אחורי. ורבעי ואחרון איך המנוע שלהם??? ה1600 4 צילינדר??? וכמה שיותר פרטים על הרכב יעזרו לי כגון איך הנסיעה שלו??? מה המהירות המירבית שהוא יכול לסגור?? יציבות? כח?? וכו..... תודה רבה ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 0 תגובות
- 974 צפיות
שבוע טוב לכם ! אתמול טיילתי בת"א עם חברים ותוך כדי נסיעה ראיתי מיני מיינור לבנה חונה על המדרכה ברחוב אלנבי והיה עליה שלט למכירה , אם מישהו מכיר את בעל הרכב או שגם ראה אותה למכירה ויש לו את הטלפון אני מאוד ישמח לקבל את המספר . תודה מראש ושבוע טוב .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
איפה מומלץ לפרסם את הרכב שלי?
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רום כרמל שלמה לחלקים בלבד 2000 שקל גמיש
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האם רכב ישן עם מנוע קטן ישרוד קילומטראז' כזה ? ליתר דיוק , אני מתכוון בעיקר ל רנו 4 או סיטרואן דיאן שיקחו אותי לעבודה וחזרה כל יום.
הודעה אחרונה מאת Vtt, -
-
- 1 תגובות
- 925 צפיות
בשבוע שעבר מצא חן בעיני מישהו הוינקר הקידמי של המוריס אוקספורד שלי... למיטב ידיעתי מכסה הפלאסטיק הזה היה מותקן גם במוריס מיינור.אשמח לקבל עזרה מכל מי שיש ברשותו מידע לגבי אחד מהדגמים האלה...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שמעתי שיצאו תקנות חדשות בקשר עם רכבי אספנות - ביטול הגבלת שעות הבוקר, מיסי רישוי, ביטוח, תנאים להעלאת רכב על הכביש ועוד... האם מישהו יכול להעמיד דברים על דיוקם???
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לפני כמה ימים הייתי באיזור נווה שאנן במרכז זיו , וראיתי שם רכב מהמם , בצבע ירוק מוזר כזה ונראה כמו מכונית מהחלל החיצון ! האוטו מטופל להפליא אין בו אף שריטה , ומבפנים עוד יותר יפה !! מאחור היה לו שני אגזוזים אחד מימין והשני משמאל שניהם גדולים ומובנים בתוך הטמבון ! מקדימה האוטו מפלצתי , הסמל שהיה עליו ( כמו יגואר ) אך זה לא נמר אלא ציפור ארוך ביותר ובמקום ראש של ציפור היה ראש של בן אדם . אחרי שעיינתי בכל םינה באוטו ראיתי שכתוב מקדימה ובצדדים שזו קאדילק . את האמת חיכיתי שם איזה 30 דקות בתקווה שאולי בעל האוטו יבוא ואוכל לבקש ממנו להסתכל טוב מבפנים ללא הצלחה בסוף התייאשתי ... אגב היה באוטו משהו מוזר , על ה דשבורד מלמעה בצד שמאל של הנהג היה איזה משהו שאף …
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ידיות ניקלים בקליות ציריות הגה +ציר+מסרק הגה ראשי מנוע פילטרים שסתומים בוכנות שעונים(ספחדומטר,שעון חום מנוע,דלק) שמשה קידמית גריל קידמי ועוד!! הכל מקורי ואורגינלי!! 053-980166
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום בעיתון ידיעות של יום שישי במדור ממון פורסמה מודעה מטעם מועדון החמש על קיום שוק עתיק ב- 12/03/04 בגני התערוכה כלומר ביום שישי הקרוב, לא מצאתי איזכור לכך באתר המועדון וגם לא בפורום, האים מישהוא יכול לאשר את הדבר ???? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כמי שמגיע לעיתים למפגשים בת"א - מהצפון, אני חייב לציין כי המפגשים בת"א הינם מרהיבים ,מאלפים ומהנים במיוחד !! כזה היה המפגש האחרון ביום שישי . מאות אנשים ! ועשרות רבות של מכוניות מדהימות מכל הסוגים. מאפיין מרכזי במפגשים בת"א הינו הכמות ההולכת וגדלה של מכוניות עתירות המטרג' והפח , בעלות אלפים רבים של ס"מ מעוקבים בקרביהם . למרות שבהחלט מדגדג לי לנהוג ולהיות בעליה הגאים של פורד טנדרבירד 65 למשל, נראה לי כי החלום עדיין רחוק מהתגשמותו . בינתיים אני נהנה מכל רגע בחברת המכוניות הקטנות , הקופצניות והסזיפיות משהו, בעלות הנשמה היתרה לגבי דידי . צרפתי מס' תמונות של המכוניות ש "עושות לי את זה " יותר מכל. שיהיה לכולנו בכיף ! יניב.ש
הודעה אחרונה מאת ido fallach, -
-
היה פילטר?
מאת msigal- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צ'מעו קטע - אתמול, אחרי כמה שעות רצופות של עבודה על סיכומים בתיק מעצבן (ותשאלו כל עורך-דין - סיכומים זה החלק ה"אהוב" ביותר בניהול התיק) החלטתי שלפני שאני יוצא מדעתי, אני חייב לבקר את הספיידר במוסך. אז בדרך עצרתי וקניתי נוזל לרדיאטור, פלאגים, שמן, נוזל שטיפה לרדיאטור, נוזל FLUSH (שטיפה) למנוע, פילטר אויר ופילטר שמן. אתם יודעים, סתם אחר-צהריים שגרתי. אז ככה, אחרי ניקוי המערכות חיברתי מחדש את הרדיאטור ומילאתי מים ירוקים, החלפתי פילטר אויר, החלפתי פלאגים, רוקנתי שמן ובאתי להחליף את פילטר השמן, ואז... איפה הוא לעזאזל? חיפשתי ימינה, חיפשתי שמאלה ולא יצא הפילטר! חשבתי אני מה אומרים משתגע - מנוע כ"כ קטן, הרבה מקום לחפש סביבו ואין פילטר? ואז יצא המרצע מהחתול (כנראה שהם היו בי…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש קרמן ואיזה בן ז**ה שבר לו את הפנסים מקדימה ומאחורה. משהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה? האוטו מודל 71 . תודה.
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חברים, היום הלכתי לתקן נזילה במחזיר שמן ב - 106 שלי. (600 ש"ח) ליד המוסך חנתה טריומף הראלד קבריו (Triumph Herald) מדהימה במצב חציוני לא כל כך טוב. נראה שהאוטו זקוק לפחחות מלאה וצבע. בעל המוסך אמר לי שמבחינה מכנית מצבה לט רע והיא נוסעת היטב. שאלה: אני יודע שקשה להעריך רכבים כאלה ובמיוחד שאין לי מספיק אינפורמציה, אבל בכל זאת, איזה מחיר גג נראה לכם הגיוני לשלם עליה? צירפתי תמונה של הדגם.. תודה, איתי
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נצפתה דוג' אספן שנת 79 למכירה נראית טוב. הרכב נראה בירושלים בשכונת גילה, אם מישהו מעוניין אשמח למסור את הטלפון של בעל הרכב הטלפון שלי 057665888 אלעד
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ישנה אפשרות להחזיר לישראל רכב בן יותר מ30 שנה עם רישוי פלשתינאי(לוחיות לבנות).מה אומרות תקנות משרד התחבורה?אפילו אם נדרש מאמץ האוטו שווה אותו
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 1 תגובות
- 965 צפיות
יש לי אפשרות לקנות mg רודסטר עם גג מתפרק (אין לי מושג איך הרכב הזה ניראה קיבלתי עליו מידע בטלפון מי שיוכל לצרף תמונה של הרכב הזה זה יהייה מצויין) השאלה שלי היא. 1. איך הוא ניראה??? 2. כמה צרות הוא עושה בתור רכב?? יש\אין בעיות בגיר של הרכב הזה בכללי (לדוגמת הגירים של טריומף) 4. איך השוק של הרכב הזה (סוחר אתם יודעים). 5. מה הערך שלו בשוק... 6. שווה\לא שווה להשאיר אותו לעצמי??? (הרכב במצב תצוגה) וכמה שווה לי לשלם עליו??? 7. כמה אנשים יכולים להכנס בו?? (מדובר על דגם רודסטר אם אני לא טועה). ממתין לתשובות רק עניניות למה ששאלתי (ולא לקשקש לי בגלל שאני סוחר) תודה וממתין לתשובה ירין אלקיים.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
מי לדעתכם המכונית הקלאסית הכי שווה בארץ מי שיצרף תמונה יקבל שתי נקודות או סוף שבוע בצאלים על פי בחירה-רן
הודעה אחרונה מאת yami, -
-
- 28 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום! יש לי בזמן אחרון תופעה מגעילה באסקורט. בהלוך ראשון ושלישי בהאצה מורגשת רעידה קלה - בכל הרכב. מה זה יכול להיות? תושבות - בסדר, גיר מוברג בסדר, דריישאפט מחובר, כל הברגים במקומםם ונראים טוב. אמרו לי - איזון דריישאפט? מה זה? איך זה יכול לעזור, למה פתאום צריך לאזן? לא הייתה מכה או משהו... מה שכן, אני עובד על האוטו ולפעמים נאלץ לפרק דריישאפט, לא מזמן פירקתי גיר, אבל הכל מוחזר למקום ונסגר היטיב. אולי אני עושה משהו לא בסדר? תעזרו לי בבקשה. תודה, מקס
הודעה אחרונה מאת yaron_z,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 327 אורחים (הצג רשימה מלאה)