Jump to content

tal_s

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

הנקודות של tal_s

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. שלום לכולם לאחר כשבוע שבו לא נסעתי עם הפיאט אונו,היא לא הניעה הבוקר.המצבר מת. אני רוצה לקנות מצבר חדש עוד היום אבל אין לי גישה לפיאט עד הערב ואין לי מושג איזה מצבר אני צריך. (אני בעבודה,הפיאט בבית ושכחתי לבדוק איזה מצבר קיים). הרכב הוא פיאט אונו שנת 92 מנוע 1400 תודה טל
  2. היום הסתכלתי על מיכל הדלק:צינור הנשם יוצא מהחלק העליון של המיכל ומתחבר לצנור התידלוק קצת לפני הפקק. כלומר הפקק אמור לאפשר מעבר גזים ע"מ שהנשם יהיה יעיל. האם כדאי לקדוח חור בפקק או שכל הדלק יתאדה ?
  3. איך אני בודק אם הנשם סתום ?
  4. האם יכול להיות שהאטימה של הפקק אצלי יותר מדי טובה ? האם צריך להיות איזשהוא חופש מסוים ע"מ לאפשר למיכל דלק לנשום ?
  5. בתקופה האחרונה נוצר לחץ חיובי במיכל דלק אחרי נסיעות ארוכות יחסית (מעל רבע שעה). כרגע אני פשוט פותח את מיכל הדלק ע"מ לשחרר את הלחץ , והפקק עף החוצה בלחץ. כמו כן אני שומע את מיכל הדלק מתכווץ... מיכל הדלק ומשאבת הדלק הוחלפו לא מזמן (חלודה בתוך המיכל שגרמה לסתימת המשאבה) אבל גם עם המיכל הישן נוצר הלחץ. היום החלפתי את הפקק של המיכל אבל זה לא עזר. האם יש חמישהו רעיון מאיפה נובע הלחץ,ואיך לפתור את הבעיה ? האם יש סיכוי שמיכל הדלק יתפוצץ תוך כדי נסיעה ?
  6. הקריטריונים שחשובים לי הם אמינות במקום הראשון,צריכת דלק נמוכה במקום השני וכל השאר הרחק מאחור. ירדתי מהרעיון של רכב ישן למרות שהוא קסם לי כי אין לי את הידע הדרוש לתחזק אותו לבד (וזה חלק גדול מהקסם ברכב ישן) ואין לי את הזמן/כסף ללמוד לבד. זה משאיר אותי פחות או יותר עם הרכבים הבאים: סקסו דיזל שנת 97 רנו אקספרס/ סיטרואן C15 דיזל שנת 97 דייהו מאטיס 98 פונטו 1.1 95 הקריטריון החשוב ביותר הוא האמינות, ומדובר על 180 ק"מ ביום!
  7. יש לך דוגמאות לרכב כזה בתקציב סביר ( עד 20000 ש"ח) וקל יחסית לתחזוקה ? דרך אגב - מעוניין למכור את הרנו 4 ? היא תזכה לבית חם..
  8. האם רכב ישן עם מנוע קטן ישרוד קילומטראז' כזה ? ליתר דיוק , אני מתכוון בעיקר ל רנו 4 או סיטרואן דיאן שיקחו אותי לעבודה וחזרה כל יום.
  9. מה האמינות של הסקסו דיזל ? מה המשמעות של 200 אלף ק"מ לרכב כזה ? מתי בערך צריך לעשות אוברול למנוע ? עוד אפשרות שאני חושב עליה כרגע זה רכב ישן (שנות ה 80) עם מנוע קטן (לצריכת דלק נמוכה) ופשוט (לאמינות). האם רכב כזה יחזיק מעמד ? ( אני חושב בכיוון של רנו 4 או סיטרואן דיאן - חלום ישן שלי )
  10. ** בפעם הבאה, בבקשה לכתוב כותרת נורמלית ** אני צריך רכב שישמש אותי לנסיעות יום יומיות של כ ~180 קמ ביום (~45000 בשנה) התקציב עומד על 20000 שח לקניה + ישור קו. הדרישות הם קודם כל אמינות,אח"כ צריכת דלק נמוכה ואח"כ הנאה מנהיגה. כרגע יש לי פיאט אונו 1400 SX שנת 92 שעשה 260000 קמ עד עכשיו. בתקופה האחרונה האוטו התחיל לעשות בעיות ואפילו נתקעתי איתו בדרך,(בגלל מחשב הזרקה).התחושה הכללית שלי היא שהוא לא ישרוד את הקילומטראז' הדרוש... האופציות שחשבתי עליהם הם: 1. רנו אקספרס דיזל או כל מסחרי דיזל אחר (האם קיים בתקציב שלי ? ) 2. רכב קטן (בסיגנון פונטו,סקסו ושות') משנתון הכי מתקדם שאמצא (להערכתי ~97 ) 3. השקעת הכסף בישור קו של הפיאט - האם היא תשרוד עוד 3 שנים של נסיעות כאלו ? 4.אופנוע עד 500 סמ"ק (בסגנון DR 350) האם בחישוב כולל יוצא זול יותר ? (אפשרות בעדיפות נמוכה.... האשה מתנגדת...) בכל מקרה זהו רכב שני שישמש אותי לנסיעות לעבודה וחזרה כל יום כך שאמינות היא הגורם החשוב ביותר. מה דעתכם? אפשר גם להעלות עוד רעיונות שלא חשבתי עליהם .... ולא,אוטובוס זו לא אופציה טל
  11. יש לי את אותו הרכב ואת אותה הבעיה, רק קצת פחות חמורה. איך פתרת בסוף את הבעיה ?
×
×
  • תוכן חדש...