רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המנוע של הוויליס הקשיש שלי ממשיך להיבנות. הבוכנות (אובר סייז 20) כבר בבלוק. הקראנק כמובן במקום (אובר סייז 10). הטלטלים (אובר סייז 40 בגלל הדפיקה) מחוברים. ידעתם שהטלטל אינו סימטרי ימין/שמאל ושעליו לנטות לכיוון המיסב הראשי הכי קרוב? (מי שלא מבין שישאל ואני אסביר יותר טוב). מסתבר שגם מוסכניקים מדופלמים לא ידעו. תאמינו לי ששאלתי. המנוע עובד יופי גם כך וגם כך אבל הסכוי לעקם או לשבור טלטל עולה בהרבה אם לא שמים לב. מה נשאר? לסגור את הטיימינג ואת אגן השמן, לכווץ שסתומים, לכוון אותם, לסגור ראש. וכמובן - לצבוע. אפרופו צבע - איפה קונים צבע עמיד בחום, שאינו שחור/ כסף/ לבן ? לוויליס MB המקסים שהופיע לפני כמה הודעות יש מנוע צבוע בצבע הרכב עצמו (קקי). אפשר? לא מתקלף…
הודעה אחרונה מאת T, -
- 22 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ועובד כמו שעון דוקסה(טפו טפו)
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני לא יודע הרבה פרטים על האוטו למעט מה שרשום במודעה, חשבתי שסברה עשוייה לעניין אחד או שתיים מהאספנים שביננו http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=2&ad_id=1290 ליאור.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
רק רציתי להראות לכם את הרכב של אבא של קארן אישתי אני מנדנד לו שיביא את הרכב לארץ מקווה שאצליח
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
לפי דעתכם מי מבין הרכבים הנעים על כבישי ארצנו יהיה, בבוא הזמן, רכב קלאסי ואספני? בטוח שהלאנטיס לא יהיה כזה...... בואו נשמע דעתכם בענין
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
את הרכב הזה קניתי ליפניי שנה מיד ראשונה הפנים של הרכב מקורי לחלוטין למעט הכסא של הנהג שהוחלף בכסא מקורי אך בצבע אחר גם המנוע והגיר מקוריים
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עד ליום שישי האחרון, החנתי את ויני (פיאט 500 מחופשת למכונית רודסטר) בגבעת שמואל, בחנייה של אחד מחברי המועדון. כשהגעתי לחניון ביום שישי האחרון גיליתי שהשלט לא פותח את השערים יותר, שיחה עם הבנאדם שתיווך ביני לבין בעלי החניון גילתה שהוא שכח לציין משהו קטן - בעלי החניון זורקים אותנו לרחוב בלית ברירה הוצאתי את האוטו (בשיטת ההתגנבות... כשמישהו נכנס - יצאתי שער אחד, כך 4 שערים ) והעברתי אותו לאחר עשרות טלפונים והתקף לב קל לחניה של גיא (Guy מהפורום, ותודה רבה לך!). אך זהו פתרון זמני בלבד, משום שויני מפריעה שם. לצערי, אני לא יכול להחנות אותה ברחוב או בחניון של הבית שלי - משום שהוא פתוח לחלוטין ונראה מהרחוב. שגם נמצא מטרים ספורים משלושה בתי ספר וילדים אוהבים את וינ…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני חושב שהכתבה מדברת בעד עצמה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2819442,00.html יישום התוכנית ינחית מכת מוות על רכבי אספנות פונטציאליים עתידיים ויכול להיות שגם על זמינות חלקי החילוף לנ"ל. האם במועדון החמש מישהו מודע למה שהולך לקרות האם כבר באו בדברים עם הרשויות המוסמכות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אודה למי שיזהה באיזה סוג רכב מדובר? (אגב מדובר ברכב ישראלי)
הודעה אחרונה מאת mg midget, -
-
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אתמול ראיתי בחדרה רנו פואגו 87 אם אני זוכר נכון מצב סביר חיצוני מי שמעוניין לקבל את הטלפון שיצור איתי קשר בה"פ
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום (שבת) משפחתיחזרה מטיול בדרום וסיפרה על וולו 144 כחולה נטושה ליד הקניון הסמוך לגשר עד הלום. מישהוא יכול לאמת??? *להבא בבקשה לדייק יותר בכותרת, הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת max, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום האם מישהו יודע מה החוקים והמגבלות לגבי ייבוא רכב משומש (אך לא "אספנות") לישראל? אודה על תשובה גם ב דואר אלקטרוני [email protected] תודה הרצל
הודעה אחרונה מאת הרצל פרנקל, -
-
mga
הודעה אחרונה מאת הרצל פרנקל, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב להוריי היתה פרינץ בעת חתונתם וישנן הרבה תמונות איתה. עושה משהו בלב לראות את זה. היכן ניתן למצוא רכב פרינץ עדיין על 4 שדורש תיקונים לא רבים ויעמוד במבחן המזומן? תודה על כל עצה ושבוע נעים מתן
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך נתונים של פונטיאק פיירברד טרנס אם שנת 72כול מה שאפשר! **עשיתי חיפוס באינטרנט וכול פעם היו נתונים שונים!!** תודה שי.
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
זהו הקדילק 69 (שם הדגם) מודל 56 אם אני לא טועה של עו"ד שלמה גדרון רכב ענק ומדהים, אני מזהה אותו לפי התאור על האגזוזים שמובנים בתוך הטמבון, בשילוב עם הצבע הירוק המוזר.
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חלון הביית שלי במוו ישנה *נא להשקיע 10 שניות מחשבה בכתיבת הכותרת, להבא כותרת של מילה אחת תגרום למחיקת ההודעה*
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפושית של חבר מצב תצוגה אגב הרכב למכירה 50000 שח
הודעה אחרונה מאת yuvalbo1, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם , זוהי הפעם הראשונה שאני פותח נושא בפורום זה . אבא שלי תמיד אהב מכוניות ישנות , אבל תמיד אהב אותן גדולות , לא לא לא גדולות , ענקיות . במרוצת השנים הוא היה בעלים של מספר לארקים ויש לי אפילו תמונה של אחת מהן צהובה עם נשר על המכסה מנוע ( מסתבר שזה מה שהיה הולך בשנות ה 70 ... ) אבל אתם יודעים , אנשים מתבייתים , אבל האהבה לרכבים אף פעם לא גוועת. לאבי יש מזה 3 שנים וולוו 244 , הרכב הוא דגם אמריקאי אשר הגיע ביבוא אישי בשנת 77 , הרכב היה יד ראשונה במשך כל השנים עד אשר קנה אותו אבי , לרכב היה ערך סנטמינטלי לבעליו הקודם ולכן הוא נשמר כראוי לאורך השנים. הרכב עבר שיפוץ חיצוני וצבע בשנת 96 אם אני זוכר נכון , הרכב במצב מכני מדהים ונוסע טוב…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
just amazing... mmm did anyone say 'meches'??! http://www.sportscarmarket.com/profiles/current/042004-alfa.php
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 1 תגובות
- 967 צפיות
מישהוא מכיר באזור המרכז מוסך\מוסכניק שמתעסק עם מכוניות מיוחדות כגון פורשות ישנות\קורבטים ישנות\מרצדס ישנות בקיצור מוסך בעל ידע עם מכוניות מסובכות ומיוחדות יחסית תודה מראש
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לסרט לערוץ ההסטוריה המשחזר מסע מוטורי מסוף שנות ה- 40 דרושים ג'יפים מהתקופה, במצב נסיעה אמין כמובן. מדובר בטיול של יומיים בסוף חודש מרץ 2004 נא לפנות לליאת מעידן חדש הפקות 02-6521222. תודה
הודעה אחרונה מאת אספנות, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בהמשך לדיון על ערכי הוולבו, וערך של רכב אספנות בכלל, מענין לראות בכמה נמכרים בנכר רכבי אספנות "פושטים". לא מדובר ברכב נדיר או אקזוטי, אלא דגם נפוץ של רכב מיצור המוני שכמותו אפשר עוד למצוא פה ושם גם בארץ. כמה שווה הרכב הזה?: השובה: $5278 בארה"ב!: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2461157340&sspagename=ADME%3AB%3ADS%3AUS%3A28 אמנם הרכב הספציפי הזה יחסית יפה, אבל הוא לא נהדר. אפשר למצוא דומה בארץ או לשפץ אחד לרמה כזו. אם מצרפים את עלויות המשלוח + גיור, מגיעים ל 80,000 ש"ח לערך - ואני בספק אם מישהו בארץ יהיה מוכן לשלם סכום כזה על 403. מכאן: הרלבנטיות של מחירוני חו"ל למצב בארץ נמוכה. נמרוד
הודעה אחרונה מאת karmon, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 941 צפיות
אז במוזיאונים של ענתיקות לא הייתי, אבל בוינה אסף אותי יעקב ברנע, שהוא אספן המכוניות הכי גדול באוסטריה, עם רולס רויס 1954 ויחד לקחנו זוג לכנסיה. הוא הרויח כסף ואני הרוחתי חצי יום נסיעה ברולס... בסלובניה ראיתי משהו מאד מעניין, רנו 4 פתוחה...יש שם, כבר הרבה שנים, מפעל גדול של רנו.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קצת תמונות של הMERCURY comet לפני צבע ואחרי ואני עדיין מחפש שמשה קדמית כך שמי שבמקרה יש לו שמשה לפורד מווריק או קומט אבקש שיצור עימי קשר מרקו גלריית התמונות : http://photos.walla.co.il/amarco
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
איזה מפתחות פותחים את ברגי הריקון ( drain plug ) לשמן מנוע ושמן גיר? (היינס לדגם הזה ממש ספר גרוע!)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
נא לפנות בה"פ. תודה T
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר בוולבו 145 מנוע 2.0(שנת 71) ידני שחבר שלי קונה, וסתם מעניין אותו כמה היא שותה. מישהו שמכיר מקרוב יכול לתת הערכה לצריכת דלק? לי נראה 1\8..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רוב הרכבים שיבאו לישראל היגיעו עם ריפוד סקאי (וויניל). 3 מכוניות שבדקתי בארץ-אם ריפוד סקאי . המכונית שלי עם ריפוד הרוס לחלוטין על בסיס סקאי בצבע אדום/בורדו. האפשרויות: (עלותן הכספית זהה) * לשחזר לסקא י- ממש לא פרקקטי בישראל.(ראה צילום...) * לשחזר בבד - ממש לא אוטנטי. מה דעת האספנים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצערי עקב מגבלת מקום אני צריך לפנות את המיני. מדובר בעיקר בשלד (אין רישיונות)הכולל: חלקי פח בלוק מנוע גלגלים ועוד... אין פלסטיקים או חלונות אמסור את הרכב לראשון שיבוא לקחת (כמובן עם גרר/עגלה) שגיא נ.ב - הרכב נמצא באזור המרכז!
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- makatuvkan
- BassDriver
- amosbmw
- מ.צ
- פאר האורה
- שביט
- ezuf
- Markm4
- avic78
- Nemesis
- davemustaine87