רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני יודע שאצטער על זה , אבל אני מוכר. מדהימה ומקורית. כל מילה מיותרת צריך לראות כדי להבין. שנת 83 , יד 5 ברשיונות ושלישית בפועל. יש קבלות על כל טיפול וטיפול משנת 1983 כולל ספר רכב מקורי וספר של היינס. היד הראשונה החזיק אותה כמעט 20 שנה. רדיאטור חדש ,צמיגים קדמיים חדשים דוד אחורי וכריות בולמים. טסט. פח יפה מאוד , הכל עובד , חוץ מהספידומטר אותו אני יכול לסדר...מצב המנוע סביר בהחלט לגילו עובד יפה ועגול ללא דפיקות שסתומים. מנוע עובד יפה, גיר פיקס , לא חורק ולא קופץ. סלון במצב מדהים ומקורי כולל כיסאות עם הריפודים המקוריים והשלמים שלהם. מחיר : 10,000 ש"ח. אה.. גם ספוילר אחורי של TI, סמלים ..יפיפייה בקיצור. צבע שנהב. בנוסף , יש לי כמות אדירה של חלקי חילוף - טומבוני…
הודעה אחרונה מאת alfisto, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעבודה כמות לא גדולה של חלקים לפורדים ישנים באריזות המקוריות שלהם,אין לי הרבה מושג מה יש שם,קיבלתי אותם מבעל חנות לחלקי חילוף שסגר את החנות,אחרי שפרש לגימלאות.וכמו בהודעות הקודמות-כמובן לא למטרת רווח.ניתן להשאיר לי הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת איצ11, -
-
ספוג מתחת לשטיח?? 1 2
מאת bender-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
איפה אני יכול להשיג ספוג בעובי 2 ס"מ בערך כדי לשים מתחת לשטיח?? האם יש עדיפות לסוג ספוג מסויים.? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני זקוק לאינפורמציה לגבי פחחים טובים באזור המרכז כאשר הדגש על בעלי מקצוע איכותיים שיידעו כיצד להיתמודד עם הרבה חלודה
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ביום שישי ג' חוה"מ פסח 9.4 החל משעה 10 יערך מפגש מועדון פורד קאפרי בחניון מאחורי איצטדיון ר"ג (היכן שהיו המפגשים בעבר). כל בעלי הפורדים: קפרי , אסקורט, קורטינה, טאונוס וכו' התייצבו !!! כמובן מוזמנים גם שאר בעלי וחובבי פורד לדורותיהם חדשים וישנים למיניהם. במפגש ,מלבד הרכבים, יוצגו תמונות ,ספרות רכבי פורד , קטלוגים של חלקי פורד ועוד.... משהו יודע על זה משהו???[ שים לב שיום שלישי בחול המועד חל ב 6 אפריל ואילו 9 אפריל זה יום ששי!!!! אז שנה את הכותרת או את גוף הידיעהבני[/b]
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 1 תגובות
- 7 אלף צפיות
מישהו פירסם כאן איזה מיסמך דוגמא לאין צריך להראות טופס זכרון דברים... הישתמשתי בחיפוש ולא ממש מצאתי דברים רלוונטיים אם מישהו זוכר או יודע, אנא צרפו קישור תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אודה לכם באם מישהו יוכל לעזור באיתור רכב שפורסם למכירה לפני כשנתיים במועדון החמש זהו הילמן האסקי 1957 והוא פורסם בצירוף לעוד מספר מכוניות שאותו מפרסם רצה למכור. ניתן להשאיר הודעה ב051960789 באם לא זמין בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
למי שזוכר; לפני כמה זמן שאלתי לגבי שיפוץ ספידומטר, שעשה הרבה רעש. היום פתרתי את הבעיה. התברר שהידקתי יותר מדי את הכבל. שחררתי אותו קצת, ועכשיו הוא עובד בשקט. זה מראה כמה חשוב קודם לבדוק את הפתרונות הפשוטים, לפני שמוציאים כסף.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם לחובבי הטרנפורטר נצפת בקיבוץ דברת שבצפון להלן תמונה מינימן
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש רכב עם רישיון מוקפא, הרכב עבר את "משבר גיל ה30":-)... רציתי לדעת כמה דברים... 1) רציתי לדעת איפה יכולות להיות נקודות הכשל, או בשפה של בני אדם איפה אני יכול להידפק, וממה להיזהר! 2) קראתי את זה שירשור ישן ורציתי לשאול האם כאשר מוציאים רכב מ"הקפאת רישיון" צריך לשלם? האם הרכב יוגדר כאספנות במקום ואז אני לא צריך לעשות טסט? מיותר לציין כי הרכב במצב של "פאזל" ואני בספק אם הוא יעבור טסט ככה (אני בספק אם הבוחן ידע על איזה רכב מדובר במצבו הנוכחי )... 3) איפה אפשר לעשות את כל ה"סלאט הבירוקרטי" הזה, בכל סניף של מישרד הרישוי או שאפשר גם בסניף דואר? 4) אם יש עיקול על הרכב, האם בהעברת בעלות יגידו לי, או שאני יגלה את זה יום בהיר אחד שיבואו "אדונים ניכבדים", יום …
הודעה אחרונה מאת ey, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהל'ן פרצו לי לפיאסטה 85, ושברו חלקים מהדש-בורד (אין לי מושג מה עשו איתם...). אני לא מצליח למצוא חלפים. מעבר לכך שכל החוטים שם חשופים, ואני לא יכול להפעיל את מפשיר האדים והמאוורר, אין סיכוי שטסטר יראה דבר כזה ויעביר אותו. איפה אפשר למצוא חלפים? וכמה שיותר קרוב לירושלים, יותר טוב. תודה רבה רז [email protected]
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בידוד אקוסטי לרכב אני מעוניין להתקין בידוד אקוסטי לרכב, לבודד אותו מרעשי הסביבה והמנוע. בידוד לריצפה לדלתות קיר תא נוסעים-מנוע וכו' אני לא יודע באיזה חומר להישתמש ואיפה לקנות. מאחר ומדובר בהמון עבודה קשה של פירוק והרכבה לצורך פריסת הבידוד חשוב לי לבצע העבודה עם החומר הנכון בפעם הראשונה.. עם מישהו ביצע עבודה כזאת או יודע איזה חומר בידוד מתאים ואיפה קונים או יכול לתת טיפים ועצות לגבי ביצוע העבודה כגון איך לדפן את הגג וכו' אני אשמח מאוד לשמוע . בתודה
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
איך מאתרים את הבעלים של רכב נתוש?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום קניתי עוד חלק מאוד נדיר למנטה שלי דרך איביי. רק רציתי להגיד שמי שהמציא את איביי פשוט גאון, כ"כ קל ופשוט לקנות חלקים שבחיים אני לא אמצא בארץ לאוטו שלי. באיביי גרמניה מוכרים פשוט הכל למנטה, מברגים למנטה ועד חלקי פח ושלדה. הזמנתי כבר יותר מ-30 חלקים (סמלים, מראות, ספרים, ידיות, מבחנים וכו'). לפני כחודש הזמנתי פסים שהגיעו עם המנטה ברמת גימור ראלי או GT/E, מדובר בחלק מאוד נדיר והוא גם עלה בהתאם. היום קניתי רדיו מקורי של בלאוקפונט, מדובר בחלק סופר נדיר שפשוט אי אפשר להשיג. יש לי כבר פאנל מתכת חדש מקורי (NOS) שקניתי לפני שבוע. הידיים שלי קצת רועדות עכשיו מרוב התרגשות, אז תסלחו לי על כתיבת שטויות ו/או שגיעות כתיב סגרתי עוד מעגל קטן במסע הארוך להביא את המנטה שלי הכ…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש כרב רשיון לאופל קדט קןפה . עבר טסט , הכל כשורה ודרך אגב לכל מי שסקרן מה נגמר עם סיפור הבוחן המהולל ניגשתי ללשכת התנועה חיפה , ומתברר (לא סופי ) שעל ליקוי כמו אין אור גבוהה ואין צופר , לא עושים הורדה מהכביש אלא צריך לרשום "דוח ליקויים" . כנראה , ואני עדיין זהיר , השוטר לא צדק במקרה הזה . העיניין עדיין בברור . תעודכנו . ביי וחג שמח לכולם דרור.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב ארוע ההשקה של ה"טראקסיון" , חברים הבאים עם רכב "רגיל", מתבקשים לא לחנות בתוך מגרש החניה "שלנו". בתודה ועד המועדון
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש למישהו מושג אם יש בארץ פורד מוסטאנג MACH 1? *הכותרת נערכה, להבא נא לדייק יותר בכותרת או שהודעתך תימחק.*
הודעה אחרונה מאת avital, -
פיאט 850 למכירה
מאת Lotem- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טסט עד יוני, במצב מצוין. לפרטים: [email protected]
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר את הדגם פיאט ספיידר מנוע 1800 שנת 73 קבריולט ויכול לספר לי עליו בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ברשיון הרכב, תחת סעיף תנאים והגבלות מופיע: רכב אספנות חייב אישור מעבדה מוסמכת לטסט-אישור מוסך מורשה מה זה? האם זה קבוע או חד-פעמי?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם למישהו יש מדיד שמן מתאים או יודע איפה אפשר להשיג שישאיר לי הודעה תודה אור
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נפל ברשותי הטרקטור הנ"ל .. ואני צריך עזרה לגביו .. תודה !.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אני סטודנטית בעיצומו של פרויקט גמר. הפרויקט הינו קליפ מוסיקה לערוץ 24 כאשר הקונספט הראשוני והנוכחי מתבסס על מכונית יפיפייה - קרייזלר שנת 68 שנתרמה ע"י חבר מאוד קרוב ליום צילומים אחד שאמור להיות חוויה אלוהית ותוצאות מדהימות היום הגיעה הבשורה המרה, כאשר החבר מכר את הרכב בשל שליחות דחופה לחול... מעבר למצופה... האכזבה הינה עצומה עבורי... ואני אובדת עצות ברמות היסטריות... אני לא ממש מבינה בתחום... האם אפשר להגיע למקום שבו אפשר להציע את ההצעה תמורת קרדיטים? האם ישנו מקום שבו אפשר לשכור רכב דומה בעלות נורמלית לסטודנטית מרוששת... שמחפשת רק את ההצלחה? מה עושים? איך עושים? היום צילומים אמור להיות ב 12 לאפריל... והזמן שאול.. השקעתי המון כסף על ה…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מבקש מהפורום עזרה ,היכן ניתן לשפץ/לקנות משאבת ברקס מרכזית לחיפושית 71 במחירים סבירים,
הודעה אחרונה מאת danjan, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בצער רב! אני מוכר את הוולוו 121 שנת 1962 מנוע 1800 בצבע לבן... פרטים בפרטי!
הודעה אחרונה מאת SPIDER LOVES GIULIETTA, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סיפור שהיה - כך היה , מצטער שזה ארוך , אבל מעניין . היום יום שבת ונסעתי בחזרה מחברי מתיקון קל לטסט באופל קדט ה"חדשה" שלי. הרכב ניגש לטסט בשבוע שעבר והיו לו כמה תיקונים קלים כמו איתות , אור מספר , והחלפת אור גבוהה . כן , ודוד אגזוזט אחורי , שכבר הוחלף בחדש בעזרה של חבר . בחזרה הביתה היום (שבת ) בשעות אחה"צ עוצר אותי אדם לבוש חולצה כמו טרנינג כחול ומכנסי דגמח חומים , באמצע הכביש במסלול האמצעי (מיתוך 3 מסלולים ) . בצד על המדרכה היו 2 שוטרים לבושי מדים . בתחילה לא ידעתי עי זהו שוטר אולם הוא ממש עצר אותי על הנתיב בהתפרצות לכביש ועצרתי במרחק רב ממנו . הוא סימן לי לחזור אליו ושני השוטרים שהיו בצד ירדו אף הם לכביש ואז הבנתי שעוצרים אותי . השוטר שעצר אותי ע…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שמכיר - אני מחפש עבור חבר מרצדס SL/SLC משנות השישים/שבעים (הדגם המרובע). לא משנה נפח המנוע והמצב - רצוי אפילו משהוא לשיפוץ טוטאלי. למי שיכול לעזור - אנא שילחו ה"פ ותבוא עליכם הברכה (ואני מכיר את ברכה - בחורה מדהימה... )
הודעה אחרונה מאת Harel, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 74 מצב שמור ,שתי גגות ,ריפודי עור ... הראל 055-655177
הודעה אחרונה מאת Harel, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר כל התיקונים והשיפורים שבצעתי במוסטנג, הגיע הפינאלה הגדול אצל הצבעי. סוף סוף תפסנו יום ששי שבו לא היה גשם או חשש לגשם ורפי מלכה קיבל את הנסיכה בבית המלאכה שלו (תחנת דלק מול הכפר הירוק - מומלץ). כעבור ארבע שעות הפינה הקדמית ימנית, זאת שהוחלפה בחלקים שהבאתי מהרשי, נצבעה באדום מבריק וכמותה גם הפינה האחורית שמאלית שחטפה מכה מעמוד לפני שנתיים בנסיעה לארוע המועדון בחצרים... ובכך הסתיים שלב ברומן שלי ושל המוסטנג (היא בבעלותי משנת 1989...). הנה הנסיכה כפי שצולמה היום...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
חבר מחפש מיני
מאת bender-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 828 צפיות
עדיפות לאחרי שיפוץ אך אפשרי גם מצב אחר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 344 אורחים (הצג רשימה מלאה)