Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרור - ביום שבת, בשעה 15:00 נסעתי לטורניר כדורעף בקריות (לא שזה משנה) ופתאום, מתחת לגשר מול מפעל הזרע (לא לצחוק - יש מפעל כזה. ולא, זה לא בנק הזרע...) ראיתי אותך עומד בצד ומתווכח עם השוטרים.

מה אומר - לבי לבי, אבל בסה"כ מנסיוני לא כדאי לך ללכת "ראש בראש" - אין לך אפשרות להקדים את הדיון בפני ביהמ"ש לתעבורה, אלא כאשר תקבל זימון לדיון עליך להתייצב ולנסות לסגור עסקה מול התובע. הסיכוי לצאת זכאי אל מול החוק היבש הוא קלוש עד לא קיים, אבל לעניין העונש תוכל לסגור עסקה וחשוב לשם כך להוכיח במסמכים שהרכב תוקן בינתיים ועבר טסט.

לי בד"כ יש פתרון יותר פשוט - כאשר עוצר אותי שוטר ומבקש תעודות ורשיון נהיגה, אני מגיש לו במקומה ב"טעות" את תעודת עורך-הדין שלי. תתפלא לשמוע, אבל פתאום היחס הרבה יותר אדיב והשוטר נזהר מאוד בכל מילה שהוא כותב בדו"ח (אם בכלל הוא מגיע למסקנה שיש מקום לרישום דו"ח, דבר שבד"כ לא קורה...).

המסקנה - לכו ללמוד משפטים. מה זה כמה שנות "סבל" לעומת המבט המפוחד-משהוא של שוטר שנוכח לדעת שהבחור המפוייח והמלא גריז שכרגע יצא מהמוסך ב"רייס" (וזה לא אני... :roll: ) הוא עורך-דין... :wink:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כנראה שלא הבנת את שכתבתי, אולי הניסוח שלי לא היה למישעי. ובכן,

השוטר שעצר אותי לא עשה זאת בכדי לתת לי מחמאות, אלא בכדי לזכות את המדינה בהמחאות . . .

לאחר שניסה וניסה ולא מצא - אמר את אשר אמר במין התנשאות מלווה בנימה מעליבה כלשהי (והאמן לי - איננני מהנעלבים המקצועיים).

לכן, כתבתי את אשר כתבתי ואינני חוזר בי. מחמאות שניתנות מתוך כוונה טהורה מתקבלות תמיד בברכה. אך זו היתה שונה בהחלט.

לעניין המחיקה של משפט שכתבתי - הדבר איננו במקום לדעתי, אם כי תחשוב בוודאי שאינני אובייקטיבי.

המשפט שנכתב חמור בהרבה מחתימות שונות של חבר'ה בפורום, ומהתנסחויות אחרות המופיעות פה ושם. למעשה גם אין זה נושא "מיני".

היה צריך ביותר שקול דעת במחיקה, בסה"כ לא ניתן לאמר שהיתה בנאמר פגיעה במישהו מסויים (שהרי לא אני ולא אף אחד יודעים מי השוטר או פרט אחר עליו).

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

דרור צודק, אך מצד שני אינו צודק.

(1)ההורדה נעשתה כהילכתה ואינך יכול לערער עליה, ניתן לערער רק על קנס שניתן בעקבות הורדה על דברים שנהג מן הישוב אינו יכול לדעת כי הם תקולים(והיה פס"ד בנושא, בעקבות הורדה על חופש בתפוח הגה).

(2)בוחן/שוטר בא למשמרת לעשות מכסה - זה הכל, לעומתם בוחני הרכב של משרד התחבורה במקרה של דרור היו מסתפקים באזהרה ע"ג הרישיון(בחלק האחורי) ומציינים את הליקויים, בין אם הרכב עם רשיון זמני ובין אם הוא עם רשיון קבוע.

(3)ההזמנה לדין בוצעה בעקבות זה שהרכב ללא רישוי מעל חצי שנה(דרך אגב השוטר טעה פה, לרכב אספנות הגבול הוא 3 חדשים), ולא בעקבות ההורדה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מניסיון של שנים בנסיעה ברכבים ישנים. הבנתי שמכוניות ישנות הם אטרקציה לשוטרים.ואחרי

ששילמתי.קנסות במקום ללכת לבילוים.

אין יותר ויתורים.הפתרון לנהוג אם רשיון רכב תקף בלי לקחת סיכונים מיותרים.

אבל יש שוטרים נחמדים ויש פחות.חוק זה חוק.

היה לי בעבר סיפור דומה רק שלי היה רשיון וביטוח בתוקף ואחרי שהבוחן בדק את הרכב ולא מצא ליקוים קיבלתי דוח על פסים זוהרים.נכון זה מרגיז אבל מה לעשות חוק זה חוק.

תלונה כנגד השוטר תהיה מיותרת כי השוטר פעל על פי חוק.

אני מציע שמיותר ללכת לבית משפט עדיף לשלוח להישפט שלא בפניך ולכתוב את פרטי הארוע אם כול המסמכים הרצוים.ולקוות לטוב.

חג שמח ובהצלחה.

סובלנות תמיד משתלמת.לכול התחלה יש סוף.

פורסם

לעצם הזימון לבית משפט , אינני מבין את ההשלכה , ואין כל קנס בשלב הזה לשלם .

זוהי הזמנה ללא אפשרות תשלום או ערעור . אגיע לבית המשפט ונראה ,

אמרתי שאני מעוניין להפגש עם מנהל תחנת משטרת התנועה ולא על מנת לחוס עלי אלא , על מנת שיידע איזה שוטר / בוחן לא אנושי יש לו בתחנה .

אינני אומר לרגע שאני צודק לגמרי , חוץ מזה באמת הייתי אחרי הטיול אצל

חבר וסידרנו את ידית אור גבוהה , ונשאר לי רק כיוון שאותו עשיתי עוד באותו יום כבר בבית .

לעצם ההורדה מהכביש .

הבוחן יכול היה לוותר על השלב הזה מכיוון שממלא אני חייב לגשת לטסט

עם הרכב לאחר תיקון הליקויים כך - שממלא אין לאוטו רשיון בר תוקף יותר משבוע ימים .

כך שאם לא היה מבצע הורדה לא היה לי כאן שום הנחה .

התהליך היה אותו דבר. יש לפעמים גם לשטור , בוחן מקום לשיקול דעת.

אני חושב שזוהי נקודת המפתח כאן ( חוץ מהאנושיות כמובן ) כשרואים רכב

מסודר כל כך , שהכל מסביב חדש , צמיגים , מגבים , פנסים אחוריים , כסוי

למושבים , באמת שהאוטו משדר השקעה ולא זלזול , יש באמת מקום לשיקול

דעת לפני שעושים הורדה מהכביש . מב שעוד כואב כאן הוא היחס גם

לרכב אספנות שמצידנו ההשקעה היא גדולה מאוד , גם הזמן , אצלי זה גם עבודה כי אני עושה את הרוב לבד , וכמובן כסף .

לא הייתי נוסע עם האוטו מטר אם היה מבייש את המועדון , אותי ואת הנושא

"אספנות" . הרכב תקין לחלוטין מכנית , בלמים חדשים - כללי , דסקיות לפנים וסנדלים כולל דרמים מאחור , משאבות , החלפת נוזל בלמים - כללי.

פרונט , תפוחים , ממש הכל . ולמרות ההשקעה של כולנו , הזילזול וה"לחפש אותנו" זה מרגיז מאוודדדדד !

הבוחן שהיה מראש בנימה עצבנית משהו וחיפש בתוקף ראה שאין לאוטו טסט

ושהאוטו נוסע עם ארכה .

אבל כשברר בקשר ואמרו לו שהאוטו ללא טסט כבר 6 שנים , השתגע ממש .

לדעתי הוא חשב שאני נוסע ללא טסט כבר 6 שנים ולא היה מוכן לשמוע שקניתי את האוטו לפני חודש וחצי בערך , ורק עכשיו ניגשתי אותו לטסט

ראשון אחרי באמת 6 שנים . מאותו רגע בכלל אי אפשר היה לדבר איתו .

זהו להפעם ,

הלוואי שהמצב היה מעט שונה .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...