רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
לאספן המתחיל
מאת ELI172- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד:כמה לעזאזל עולה להביא רכב אספנות לארץ? מי קובע כמה צריך לשלם כדי להעלות אותו על הכבישים הנהדרים פה? והאם יש הגבלה לדגמי מכוניות שונים מלבד הגה בצד שמאל? בא נגיד שמצאתי ברומניה פיאט 500 ABARTH משוחזרת עד הפרט האחרון ומוצעת לי למכירה ב-1500$.מה אני צריך לעשות כדי להעניק לה חיי מלחמות וכבישים רקובים(מספר צהוב ).או נגיד שמצאתי באר"הב- 'CORVETTE STINGRAY 64 במחיר של 20,000$ איך אני גורם לה להתגייר?
הודעה אחרונה מאת asahaf, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש תמונות של גיפ ווילס כמה שיותר יותר טוב...
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
ברשותי טנדר ווילס שנת 66 קומפקט חסרים לי חלקים קטנים כמו ידית לדלת ימינית מסגרת לחלון פנימית ג'נט וכד' אם מישהו ראה ווילס דומה זרוק נא להודי לי תודה
הודעה אחרונה מאת shgi999, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביום שישי במפגש מועדון ה5 ניגש אליי בחור וסיפר על אינוצנטי נטושה בירושלים באזור תעשייה בתלפיות. כמובן שבשבת בבוקר נסעתי לשם אך לצערי לא מצאתי כלום לפי התיאור שנמסר לי. עם מישהו יודע פרטים על זאת או אחרת אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
מועדון פיאט
מאת שחרוש- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי הכול אני מבין שאין אנשים שרוצים לפתוח מועדון לפיאט בארץ.כמה חבל...
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום לכוווווווולם, נכון שפניתי להרבה אנשים פה בפורום בעזרה לגבי כל מיני דברים הקשורים לסוסיתא, אך ברצוני לקנות סוסיתא (לא משופצת, אך במצב שמוגדר כ"אוטו"...) במחיר סביר. מחיר סביר הוא המחיר שפעם ירין אלקיים נתן לסוסיתא - בין 1000 ל-1500 ש"ח...! תראו לדוגמא את המכונית לתפארת שהייתה/נמצאת עדיין של דרור מהפורום. פשוט יצירת אמנות ! מחכה לתגובות פה / הודעות פרטיות. תודה רבה רבה לכולם, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
כתב: קובי מילוא פורסם במקור באבטומוביל - מועדון החמש אז מה זה MG ? אחת השאלות הראשונות שנשאל כל בעל MG (אחרי ה"מוכר?" ו"כמה היא סוגרת") היא "מה ראשי התיבות האלו?". אנחנו נענה על השאלה עוד מעט, אבל קודם נאמר כמה מילים על הברנש שהתחיל את כל הסיפור באנגליה � ססיל קימבר. אהבתו הראשונה של קימבר הייתה אופנועים כבר בתחילת המאה ה-20 , אבל תאונה קשה הותירה אותו עם צליעה מתמדת, והעבירה את התעניינותו למכוניות ומרוצים. קימבר לא היה מהנדס, אבל היה מנהל מוכשר ביותר, בעל חוש טבעי לעיצוב מכוניות ובעיקר � חוש להבנת נפש הלקוחות. לאחר מספר תפקידי ניהול ומכירות בעסקי רכב שונים הגיע קימבר בשנת 1921 לסוכנות מכירות ומוסך של חברת Morris באוקספורד, אנגליה. בשנה הראשונה ניהל את המכירו…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=949505
הודעה אחרונה מאת אספנות, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבוע טוב. ביום רביעי ראיתי רכב אמריקאי ארוך מאוד, ורחב מאוד. שברולט. הוא בצבע אדום-בורדו, ואם אני לא טועה יש לו טאסות של שברולט שאפשר לראות גם על ה GMC וונדורה. יש למישהו מושג איזה רכב זה? ועוד דבר: בנוגע לפיאט 125, האם יש אנשים שעדיין נוסעים ברכב הזה בארץ? הוא שהיא חייה שנכחדה לגמרי? (סתם שאלה שעלתה לי במהלך שיטוט באינטרנט)
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
-
קדט 66 למכירה.
מאת מור- 0 תגובות
- 925 צפיות
קדט 66 מנוע 1100 אחרי שיפוץ מלא והרצה , צמיגים חדשים , חלפים רבים , טסט ל5 חדשים, ניתן לכתוב לי לקבלת תמונות נוספות של המנוע , ריפודי סקי אורגינילם, פנים וחוץ הרכב. [email protected] 067-204981
הודעה אחרונה מאת מור, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה: STAGE ONE למיני 1300, הכולל: פילטר אוויר קוני למיני של K&N, מתאים לקרבורטור HIF44 1.75? מחט עשירה BDK קרבורטור HIF44 סעפת יניקה FREE FLOW סעפת פליטה LCB מתוצרת MANYFLOW קוטר פנימי 1.75 (כמעט חדשה) צינור קישור + דוד אחורי מרכזי אוניברסאלי (כמעט חדש) מחיר קומפלט - 1500 ש"ח (לא גמיש). יתכן ויימכר גם בחלקים. בנוסף למכירה: שני פילטרים קטנים לנשם הקרטר, 100ש"ח שניהם לוח שעונים של מיני אינוצ'נטי קופר (מרכזי, כולל סל"ד) זקוק לשיפוץ 350 שח דיפונים פנימיים מבד לבד (מקורי) למיני, ניקלים סביב הגריל , מראה מקורית וכו' ארבעה ג'נטים 13 של מטרו טורבו , ללא צמיגים (מתאים גם למיני) 400 ש"ח גוף של מטרו טורבו לחלקים (ללא מנוע ומושבים)…
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי הרבה אנשים מכירים, אבל מי שלא - בתל אביב, ברח' המסגר 35 (קצת דרומית ליצחק שדה) יש עסק גדול וותיק מאוד בתחום הפירוקים והחלפים המשומשים. יש אצלם כל מיני דברים (אם כי תמיד מה שבדיוק צריכים אין...), והאיש איתו דיברתי היה נחמד מאוד (אלי), הוא מכיר את המכוניות, ויודע די טוב מה יש לו ומה לא. לא יודע כלום על מחירים, לא מצאתי שום דבר שאני צריך, אבל זה לא אומר כלום.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
למכירה Fiat 600
מאת Guest zalik-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
Fiat 600 שנת 1970 במצב מצויין (לא שלי ) לפנות ל-אלון 277723-057
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
-
לינקולן 1947
מאת yonit- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי הגעתי למפגש השבועי של המועדוןו הכל היה כרגיל פחות או יותר עד שלפתע.... נכנסה לינקולן מודל 47 בצבע לבן, אמנם לפני שיפוץ אבל מדהימה. לשאלתי איפה הוא רכש? אמר לי בעל הרכב שהיא הייתה זרוקה באיזה מקום. דבר אחד אני לא מבין איך עד היום למרות המודעות ולמרות כל "הכרישים" בתחום האספנות עדיין ניתן למצוא כאלה דברים מדהימים "זרוקים" באיזה מקום?
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
לכל המעוניין אנחנו נפגשים ביום חמישי שעה 21:00 בחניה האחורית של אצטדיון רמת גן. לפרטים http://www.classiccar.co.il/clubs/event_details.asp?event_code=25&club_id=4 http://classiccar.msn.co.il/forum/viewtopic.php?t=1099
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מיתכוון לשפץ לוח מכוונים... דשבורד "בעיברית" הוא מהסוג הרך (פוליאויתן שמצופה בחומר רך)... אין סדקים, אבל הבעלים הקודמים צבע אותו עם צבע ומיברשת (אלוהים, צריך לקצוץ להם את האצבעות לאנשים האילו, לא?!). אני רוצה להוריד את הציפוי ולעשות חדש... השאלה היא איך? אני יודע שכדי להוריד את הציפוי צריך "פן" (לא של שער אלא תעשייתי כמו של שרוולים מיתכווצים). השאלה היא איך להדביק את חומר הציפוי לדש? איזה ציפוי? אני חושב שאפשר להצמיד את חומר הציפוי בעזרת וואקום (כמו שעושים יציקות פיבר-גלס)... הצעות? תמונות? בבקשה, אל תשלחו אותי ל"מומחים", אני רוצה לעשות את זה פעם אחת לבד... יש לי ניסיון בשיפוץ דש-בורד קשיח, אבל כאן מדובר בדש-בורד מהסוג הגמיש (רך כזה) גי…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עם חלקים מקוריים, במצב טוב לשיפוץ קל..
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הוצאתי את הספרינט ספציאל לסיבוב ליד הבית הנה התמונות: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=50991DDA637A436388737DC1079B5498&alid=59186&page=3&dspmode=1 אלעד[/img]
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם.... בשבועיים הקרובים אני אטייל הרבה על קטנוע בכל איזור המרכז. היום יצא לי לראות לא קצת מכוניות בכל מיני חצרות פינות אפלות ולאחר בירורים יש לי גם את הפרטים של הבעלים כולל טלפון. אני מקווה לדווח על כמה שיותר מכוניות למכירה כל המכוניות שראיתי הן במצב סביר הדורש שיפוץ מסיבי בחלקן ושיפוץ קל ביתר. אם מישהו רוצה פרטים ספציפית על רכב מסויים, שישאל, אני מקווה שאזכור ואענה...בשבוע הבא אני כבר אצטייד במצלמה. נגלה ראשונה, כולן באיזור פ"ת: - טנדר שברולט אפאש שנת 62 מנוע V. טלפון: 051-792849 - ב.מ.וו, לא סגור על השנה והדגם, נראית תחילת השבעים, שתי דלתות, מצב לא רע. טלפון: 050-747290 כל המכוניות הבאות נמצאות בחצר אחורית של קיוסק/מסעדת פועלים והט…
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
- 20 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
הונדה 50 cd 1974 משופצת , אספנות מקורית לחלוטין 052-3997662 שלומי המחיר 9000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת T, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם האם יש מוסך מומלץ בבאר שבע העוזר בטיפול והעברת רכב אספנות טסט
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל, כל הכבוד בני !!! דבר שני, אני שמח מאוד לשמוע שהאבטומוביל התרחב וגדל, אכן זו החלטה מבורכת להגדיל את הגודל שלו ולהגביר את התפוצה מ-4 מהדורות ל-6 מהדורות ... אני רוצה גם לברך את אייל פלד שהצטרף לבני ויעזור לו בעריכת האבטומוביל ... לפי דעתי צריך לעשות יותר כתבות על רכבים של חברי המועדון, כל פעם שאני מקבל קלאסיקון אני ישר מדפדף לעמוד שבו מסופר על שיפוץ רכב של חבר מועדון כי אלו הסיפורים הכי מעניינים ... ולסיום, אני אשמח גם לגייס את עצמי בשביל לעזור באבטומוביל ... ועוד שאלה קטנה, רציתי רק לשאול מה הסטנדרטים להשקת רכב אספנות ???
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בהמשך ל: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=268686#268686 השמאי התבונן, בדק, חשב ... וכך עבר כחודש בחיפושים אחרי חלקי חילוף לרכב ( כנף ) לבסוף נמאס לי ואמרתי לו שאני ישיג את הכנף וכל מה שהוא צריך לעשות זה להכריז על הנזק. ועל כן הוא העריך הנזק ב- 5000 ש"ח כי כך אף אחד לא יבוא עליו בטענות וזה ללכת על בטוח. התשובה לא כל כך מצאה חן בעני. אני מעריך שכל הבעיה מתחילה מהעובדה שאין לרכב ערך מוכר. האם למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות בנוגע הערכה הנמוכה והמגבולת ?[/url]
הודעה אחרונה מאת igalezra, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה וולבו 144 1970 אספנות 054-7954424
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב, עקב חוסר אפשרות לערוך את ההודעה הקודמת ולצרף תמונות, רצ"ב תמונות של הרכב. וכמובן - הרכב למכירה, לא התמונות...
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז מה יש לנו : 1 רכב מודל 1982 שרשיונותיו מופקדים למעלה משנה, לא אספנות וללא טסט בתוקף. 1 נעבעך שרוצה לשפץ אותו ולהחזירו לכביש. והשאלות : 1) נניח שבאים למשרד הרישוי ורוצים להוציא את הרשיונות מההפקדה (אני משער שרק הבעלים יכול, או שאני עם יפוי כח+ת.ז שלו), צריך לשלם איזה סכום/אגרה על המקום או שפשוט מקבלים רשיון רכב רגיל ומשלמים אותו בדואר בזמני החופשי ? 2) האם יש סיכוי שמכון הרישוי יסתפק ביפוי כח בלבד ללא ת.ז הבעלים בצמוד לצורך העברת הטסט ? 3) הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה לפני הטסט ? כל זאת אני שואל משום שהבעלים נמצא יותר מ100 ק"מ ממני, ולא נראה לי שהוא ירצה להשאיר אצלי את הת.ז. שלו ...
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
רכב שהושבת
מאת ttzz-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא יודע אם זה ממש מתאים למועדון ה5 אבל ככל הנראה מדובר ברכב אספנות לא יודע אם הוא כבר רשום אספנות או לא השאלה היא כזאת האם ניתן לשפץ רכב שהושבת לא משנה מאיזו סיבה ולהעלות אותו לכביש....הכוונה יותר במה זה כרוך מאשר אם אפשר....? תודה לעונים צביקה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה אפשר למצוא את הטבלה המציגה כי צמיג 700 יכול להחליף את הצמיג 600 בג'יפים הישנים? הטסטר מבקש סיוע... תודה T
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 920 צפיות
שלום, חברי הפורום המכובדים, האם ניתן לקרוא לכל בעלי המוסטנגים (בארץ!?) למפגש אחד? לא יודע אם זה יומרני מדי, אבל שווה להציע, ולנסות. בוא ננסה להפיץ את השמועה, ולראות מה אומרים. (כמובן שהמפגש פתוח לכולם, אך הדגש הוא על המוסטנגים) בברכה מאיר
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קוסקוס
- guccii800
- לירון .ה.
- KOOKE
- שחר 1
- yuvk
- סולל הדרך
- T_A
- rev-Match
- parnuk
- hans