רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האירוע היה מאורגן בצורה יוצאת מן הכלל כל הכבוד למארגנים נהנו מאוד ראו תמונות להנאתכם
הודעה אחרונה מאת T, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה. מה מסמלת האות "ת " לפני המספר באופנועים הישנים ?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם........ מובאת לפניכם כתבה אודות המפגש השנתי הגדול בהרשי - פנסילווניה, מפגש אשר אף מילה ותמונה לא יתארו....תכינו את המזוודות כתב וצילם: ליאור ברוך אחת לשנה, בשבוע השני של חודש אוקטובר, מתאספים, מארצות הברית גופה אך גם משאר חלקי תבל, מאות אלפים לגביע הקדוש של מפגשי הרכב העולמיים � המפגש השנתי הגדול והעתיק בעולם למכוניות קלאסיות ועתיקות בהרשי, פנסילבניה. כמעט כמו בכל דבר באמריקה, הגודל והכמות הן מילות המפתח בהרשי. המפגש הוא גם שוק פשפשים ענק, גם תערוכת מכוניות וגם יריד מכוניות קלאסיות למכירה. לאלו אשר עולם הרכב הקלאסי זורם בעורקיהם, זוהי חוויה אשר אין כמותה על גבי הגלובוס. פרטים כ-1500 מכוניות קלאסיות מוצגות ב-85 קטגוריות שיפוט מטעם ה-A…
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במזל טוב קניתי את המרצדס 190 (1964) שלי!!! אבל אני לא ממש מוצא את מיספר השילדה שלו... יש לו את פחית אולומיניום עם הקורה מעל הרדיאטור, ועליה כתוב מיספר השילדה. אבל אמור גם להיות מספר מוטבע, לא?! חיפשתי על הקורות הצדדיות של תא המנוע, וגם בפנים, איפה זה?! זה מתחיל להזכיר לי את הציור השבועי של ג'קי (דני אמא שלו יצאו לטייל, דני הלך לאיבוד, מי יכול למצא את דני?)... בין הפותרים נכונה יוגרלו שלוש קריאות "כיפק היי" ושמו ינשא למרחוק ברחבי הפורומים וינצר לתהילת עולם במסד הנתונים של הפורום תודה מראש לכל מי שעונה, או שיש לו רעיון... גילי
הודעה אחרונה מאת כפיר פ, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך אני מוצא דשבורד לפיאט ספיידר 1800 ========================== מחפש תמונות של שיפוץ פיאט ספיידר 1800
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
מחפש כבר הרבה זמן... היכן ניתן למצוא?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
מישהו מכיר את הרכב הנ"ל? וולוו 140 משנת 1973 4דלתות.
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מיני מיינור, ואם למשהו יש תמונות של פרוייקטים זה יעזור
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש אלפא ג'וליה 2000 GTV משנת 1973-1974 עם רשיונות בכל מצב שהוא. טל.0547295795 דואל [email protected] *להבא נא לדייק יותר בכותרת. אתה הרי לא מחפש סתם פרוייקט אלא רכב ספציפי. הודעתך נערכה*
הודעה אחרונה מאת Ilans, -
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האם כל העצות תקפות גם למנוע שתי פעימות ??? יש לי למברטה שהחלטתי סוף סוף לאחר 4 שנים להעניק לה קצת אהבה, ואני לא רוצה להזיק לה תוך כדי..... שמן ובנזין ביחס 1:1 לא יכול לגרום לשבירת הקרנק ?? אני מקווה מאוד שיש למישהו כאן נסיון עם מנוע שתי פעימות, ואודה על כל עצה
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 0 תגובות
- 824 צפיות
הינה כמה תמונות מהמפגש כנסו לפה: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=57B382A9F84A44348BB64D83A0BA0457&alid=65850
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
מישהו זוכר סיטרואן עמי 8 ,אני מחפש אחת כזאת במצב נסיעה או משופצת מיהו יודע על רכב כזה? אם אני זוכר טוב זו היתה התשובה של סיטרואן לרנו4 .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מצליח לזהות את המרצדס (בנמל של רודוס)? את הפיאט דווקא זיהיתי בקלות...
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי גיפ ווילס 66 שתיקנתי ואני צריך הסבר מדויק איך אני יכול להעלות אותו לכביש + כתובות וטלפנים של המשרדים השונים תודה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קרה לכם שפינטזתם על מישהי ובסוף מימשתם את הפנטזיה? האם גם קרה שבבוקר אחר כך אמרתם לעצמכם "נו, אז הייתי איתה, ביג דיל"? (לטובת הבנות שקוראות: נניח שמדובר בכוסון שראיתן בבריכה). אז ככה: הפנטזיה המוטורית שלי מבוגרת מחלק מחברי הפורום. מדובר במרצדס SL, בדגם שיוצר משנת 72 עד 88. מאז שאני זוכר את עצמי אני רוצה כזאת. עוד לפני שידעתי שמרצדס זה רכב יוקרתי. לדוד שלי בדרום אפריקה היתה כזו ואני גם רציתי (אגב, יש לו גם מיאטה - המיאטה הראשונה שנהגתי בה). עברתי קצת על הלוחות של סוף השבוע ובמקרה נתקלתי במודעה "280SL יד רביעית, שני גגות". צלצלתי. עדיין אקטואלי. מדובר במודל 82. ישן, אבל לא מספיק ישן בשביל להיות רכב אספנות. נסעתי לראות את המכונית בצהלה. החנתי את המיאטה ליד…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז לכל המקנאים, בשבת אני לוקח את מקל הנדודים וטס למינכן ומשם ברכב לאלפים האיטלקים, נסיעת נופש, לשם שינוי. אז תהיו ילדים טובים כי אחרת יטפלו בכם מנהלי הפורומים האחרים... בייייי
הודעה אחרונה מאת Spliff, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תוכן (היה כתוב שחובה להכניס תוכן להודעה...)
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כלים אלו נצלו מתנורי מפעלי ההתכה, הגיעו לחצר כגרוטאות מוחלטות ושופצו חיצונית על ידי אמנון.
הודעה אחרונה מאת zvir, -
וויליס צבאי 1 2
מאת ron_mazda323-f-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
במפגש ביום שישי בהדר יוסף ראיתי מספר ג'יפים צבאיים (וויליס), יש אחד שנראה ממש מצוחצח, חדש דנדש מישהו יכול לתת מעט פרטים אודות הרכב, מתי נעשה בו שימוש, בידי מי, מתי יוצר הראשון, מתי הופסק הייצור, הבנתי שהג'יפ עליו אני מדבר היה במחסן של נאטו והובא לארץ, יש אמת בדבר? בקיצור, כל פרט מעניין בקשר לוויליס הצבאי שבמפגש (אני יודע שיש כמה אבל אחד פשוט נראה שמור כאילו רק יצא מהמפעל) והוויליס הצבאי בכלל יהיה לעזר בשבילי... בתודה מראש. רון.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המכונית שלהלן נצפתה אתמול ברחוב הראשי של קרית שרת בחולון. למכונית יש מדבקת טסט בתוקף, נראת מושלמת, דורשת פחחות. בירכתי המכונית יש שאריות של השם . עדיין לא הצלחתי לזהות. מה זה? יניב .ש
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
אם למישהו יש אינפורמציה על דלת מפירוק או את הדלת עצמה של פיאט 128SL ספורט קופה שנת 73, בבקשה ליצור קשר.... תודה!!! [/b]
הודעה אחרונה מאת akigot, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
לחבר'ה האלה היה גיר שחיבר בין שרשרת ההינע (שסובבה ע"י תיבת ההילוכים) לבין הדרייב-שאפט (שהתחבר לסרן האחורי). הגיר הזה הכיל (כנראה) רוורס וניוטרל (שהיה מיותר כיוון שניוטרל אחד כבר קיים בתיבת ההילוכים). ושאלתי היא - האם ייצרו את הגיר הזה בארץ? האם ניתן למצוא או לאלתר תחליף? כן כן, ניחשתם נכון. רשיונות לתלת כבר יש, וגם חלק קדמי ומנוע. חסר - גיר שרשרת/דרייבשאפט וסרן אחורי. כל השאר עבודת מסגרות פשוטה. T
הודעה אחרונה מאת T, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שנים68 69
הודעה אחרונה מאת arikocc, -
-
פיאט X 1/9
מאת redbaron- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום עברתי ליד "רון קאר" וראיתי אותה חונה (למה הוו למה אין לי מצלמה!)... X1/9 על הסמלים היה כתוב Bertone... צבע זהב בז' (אולי זה נסמע מגעיל אבל בפועל היא יפה!!!) נראת במצב מושלם... יפיפיה אמיתית!!! למי שעובר שם עם מצלמה, אנא, תשלימו את מה שאני התחלתי, OK? גילי
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
וולו אספנות
מאת jlavi2002- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוולו 144 שנת 74 אין חגורות בטיחות מאחור. האם מותר להסיע ילד בן3 יושב על הריצפה??
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 14 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קראתי קצת על הרכב וראיתי תמונות שלו ,למרות שאין לי משיכה לרכבים צרפתיים בדרך כלל הדגם הספציפי הזה נראה לי מרשים ויוצא דופן.
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://fiat850.free.fr/Idroconvert/Idroconvert.htm לא הבנתי, גם לא עם התרגום של גוגל, איך העסק עובד. נ"ב - יש לפיאט כזו ערך אספני כלשהו (מדובר במודל 1966 לדעתי) ? האם פיאט 850 היא קלה יחסית לעבודה עצמית ?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם לצילומים של פרק בסדרת טלוויזיה מוכרת דרושה מכונית ישנה עם 4 דלתות, רצוי במצב לא משהו...כלומר נראית ככה ככה מבחוץ וככל שהיא יותר ישנה ומוזנחת, ככה טוב הכי חשוב...שיהיה לה טסט ותוכל להגיע בנסיעה למקום הצילומים שיהיה באיזור גוש-דן. הוצאות דלק וכו' יוחזרו למי שרכבו יצולם לסדרה וכמובן קרדיט תודה בכתוביות. לפרטים נא לפנות אליי, ליאור ברוך, בטלפון 054-4554944 תודה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה מה שמצאתי בMAX-TUNING http://www.max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=21201&PN=1 מה שהבנתי שנפגשים ביום חמישי בשעה 21.00 ברמת גן....גם מועדון ה5 באים
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין באופנוע קלאסי מעניין תמורת רנו פורגונט 59
הודעה אחרונה מאת zemer20,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 426 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Eyal Amzleg
- mcaspi
- yoav911gt2
- baer
- adir10
- levy
- לירון .ה.
- BoazB11
- orankohn
- bv12
- ArikC