Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמי 8

sun34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו זוכר סיטרואן עמי 8 ,אני מחפש אחת כזאת במצב נסיעה או משופצת מיהו יודע על רכב כזה?

אם אני זוכר טוב זו היתה התשובה של סיטרואן לרנו4 .

פורסם

נדמה לי שקוראים לזה אמי ולא עמי .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

בשנת 61 הוצגה האמי 6,שהיתה גירסת ה"פאר" של הדה-שבו.סיטרואן רצו לפנות לפלח שוק קצת יותר גבוה,וגם להחזיר תשובה לרנו שהציגו את ה 4 החדשה.האמי השתמשה בדיוק באותם מכללים של הדה-שבו.המנוע היה בנפח 602 סמ"ק עם 22 כ"ס בין השנים 61-63, 25 כ"ס בין השנים 64-67, 28 כ"ס בין השנים 66-68, ו35 כ"ס בין השנים 69-72,סוף הייצור שלה.שני הגרסאות האחרונות עשו שימוש במאייד כפול.בשנת 69,כתגובה לרנו 6 בחדשה,הציגה סיטרואן את האמי 8,שהצליחה לעשות את הלא יאומן,ולהיות יותר מכוערת מהאמי 6...גם היא עשתה שימוש במנועי הדה-שבו,שהיו בתצורת בוקסר,כמובן,אבל היא הציעה אופצייה יחודית של מנוע וונקל בנפח ליטר אחד,וגם את מנוע ה GS הראשונה בנפח 1015 סמ"ק עם הספק מכובד של 54 כ"ס.ייצורה נמשך עד שנת 79.מדגם האמי 6 יוצרו 1,039,000 מכוניות.במבחינה מיכנית הן זהות לדה-שבו ולדיאן(מנוע,גיר,מיתלים)כך ששיפוץ לא אמור להוות בעייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...