Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק אולי זוכרים ששאלתי לגבי העברת בעלות טסט לרכב הושבת רציתי לדעת עד כמה בערך יכול להגיע ביטוח חובה וצד ג לאספנות ידוע לי שזה יותר זול מרגיל משהו אמר לי בערך שאלה עד כמה יכול להגיע..

קראתי את הודעת פתיחה של פורום ולא מצאתי תשובה

תודה לעונים

צביקה

פורסם

כנס שוב להודעה הראשונה...

תרד למטה עד שתראה מגופן מודגש את המילה "ביטוח"

כדי שתוכל לחשב כמה יעלה בפועל אני אגיד רק שביטוח חובה (רגיל, ללא הנחות) עולה היום כ 1800 ש"ח.

פורסם

אחרי שכתבתי הודעה ראיתי שם 75% הנחה

אבל 1800 זה לא לגבי כל רכב......

אני יודע שאני וקרוב משפחה שלי לא משלמים אותו דבר ככה גם לגבי רכבים קודמים שלי....איך אפשר לדעת לגבי אותו רכב צריך לצלצל לסוכן כל פעם?

פורסם

יש סוכן ביטוח מצויין שיבטח אותך ויעזור לך בכל... ממש ממש נחמד ואני ממליץ עליו בחום.

אבי גולדר - הוא נמצא בגבעתיים. 03-7322475

לי עלה ביטוח חובה 517 ש"ח לשנה.

haters will hate

פורסם
הביטוח שלי מתחדש מחר וקיבלתי פוליסה מחברת איילון

חובה 540 ש"ח

צד ג' 490 ש"ח :lol:

אם אתה מעוניין בביטוח צד ג' כולל הכל בסביבות ה-400 ש"ח, שלח לי ה"פ, לא רוצה לעשות פרסומת סמוייה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...