רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
גרוטאות ועוד..חלק שני 1 2 3 4 5
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 73 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
להזכירכם, זה של ידיד ולא שלי וחוץ משעה של צילום אני לא משקיע ולא מקבל תמורה ממנו. לפרטים אנא פנו אלי בה"פ וכדי לעשות סדר בבלגן, יש שם שלוש מכוניות XM
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
אני אחלוק איתכם סטייה רצינית. כבר שנים (ממש מילדות) הרכב שהכי עניין אותי היה פיאט 500,כל כך פשוט וכל כך יפה, הריי רבים יגידו שהדבר היחידי שפיאט עושים טוב הוא מכוניות קטנות (מאוד). אני מתלבט רבות אם להגשים את החלום (לא יכולתי לבחור חלום בדמות האוסטין הילי שחונה בניין לידי,הייתי חייב להתאהב בפיאט... ) בחודשים הקרובים או לחכות עוד כמה שנים. הסיבה העיקרית להתלבטות היא העלות : א.האם אפשר למצוא אקזמפלרים בארץ או שיש כה מעט שהסיכוי שמישהו ימכור שואף לאפס? ב.אם מחליטים על יבוא אישי מאירופה,האם הדבר אפשרי ?(כמובן לרכב בן 30 ומעלה,רכב אספנות) ג.ואם הוא אפשרי מהי העלות (משוערת כמובן) להבאת רכב שכזה לארץ? תודה מראש. קצת פרופורציות...
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מכיר משהו בבנימינה בעל פיאט 600 מודל 1958 למכירה מי שמעוניין יצור קשר ואני יותר פרטים
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 860 צפיות
מחפש פיאט x1\9 לשיפוץ ולא מוצא ראיתי אחת בת"א מהודעה שהשאירו בפורום והשארתי פרטים לבעל הרכב מתחת לדלת אך כנראה שהוא לא מעוניין למכור בבקששששששששה
הודעה אחרונה מאת mm55, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ההודעה המקורית נמצאת באתר "פרש" וניתן ליצור קשר עם המוכר בה"פ דרך פרש. http://www.fresh.co.il/dcforum/Sell/4602.html * * * נא לא להשאיר ה"פ, אין לי קשר לרכב הזה * * *
הודעה אחרונה מאת am5971, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
וסליחה שלא הייתי מספיק מהיר עם המצלמה. עודני עומד אתמול ברמזור במחלף נתניה דרום (איקאה) חלפה על פני חיפושית משופצת בצבע כסף, גג נפתח, לא קבריולט אלא ריבוע גדול בגג שמכוסה בגג מבד, ומאחור, חלון אליפטי מפוצל. ממש כמו בתמונה המצורפת. לא ידעתי שיש חיפושית ישנה כזאת בארץ הקודש.
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעונין בנתונים טכנים בעיקר מנוע ומידות רצוי גם תמונות סוסיתא קוביה סוסיתא "12" סוסיתא רום כרמל פורד אסקורט טריאומף ארלד ווקסול ויוה אופל רקורד לילנד ביבר
הודעה אחרונה מאת 1, -
חלק פנס חדש לפורד אנגליה
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 821 צפיות
למי שמעוניין בקלית פנס אחורית לפורד אנגליה, חדשה לגמרי (NEW OLD STOCK) פרטים בה"פ (והתנצלות מראש שלא שמתי בפורום מכירה, בכ"ז חלק לרכב אספנות...)
-
- 1 תגובות
- 814 צפיות
האם הוינל גאמין שהייתה בפתח תקווה עדיין שם??
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 35 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לכאן או לא אבל אני ישמח אם תחליטו לעזור לי... אני מחפשת מכונית שאני לא יודעת איך קוראים לה או של איזה חברה היא אז הדבר היחיד שאני יכולה לתת זה תיאור שלה בערך אז אם מישהו חושב שהוא יודעת על מה אני מדברת שיגיד : אני! זאת מכונית ישנה לא יודעת איזה שנה ניראה לי שהיא של דודג' אני לא בטוחה זאת מהמכונית שאין להם תחת וניראה לי שרוב המכוניות האלו בדרך כלל טורבו יש למכונית שתי פסים לאורך כאילו שעוברים המכסה מנוע עד פגוש והפנסים הקדמיים שלה מזכירים לי קצת את הפנסים של הפורשה 911 וזהו אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה חשוב לי מאודדד מאודדד מאודדד תודה בכל זאת
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נצפתה ברחובות אינוצנטי 82 במצב נסיעה, למכירה,לדעתי דגם מילה. טל : 08-9468652
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 806 צפיות
באופל קדט 66 מוט מעביר הכוח מיוצב ע"י גומיה עגולה גדולה היושבת בעריסת מתכת. ראיתי כי גומיה זו קרועה ואינה ממרכזת כראוי את הדריישפט בדרכו לדיפרנציאל האחורי. רעשים ודפיקות אין מהאזור לשמחתי. מה דחיפות החלפתה של הגומיה ומה הנזק העלול להגרם במידה ולא אשיג אחת שכזו. במידה ויש מידע מקצועי לאחד מקוראי הפורום אשמח להתעדכן. מור.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. אז ככה, יש לי התלבטות... ביקרתי אצל חבר במושב ויש לו פורד אסקורט MK1 שעומדת בחצר כבר כמה שנים טובות. הוא הציע לי אותה בחינם, מבחינה חיצונית היא נראית סביר+ מבחינה פנימית, חסרים הרבה דברים, בעיקר מושב שליד הנהג. מבחינה מכנית- המצב על הפנים. ועכשיו השאלות, במידה שאני לוקח אותה, מה מידת זמינות החלפים? המנוע הוא אותו מנוע כמו שיש בפיאסטה MK1???? היא דורשת השקעה רצינית! עצות ותגובות יתקבלו בברכה. שי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום וברצוני לומר שאני מאוד נהנה לראות איך שכולם עוזרים לכולם בשאלות ואם בחלקים אני רוצה לצרף את כולכם בשימחתי ,רכישת החיפושית החדשה (ישנה) "פינחס" גרמני שנת 74' דגם 1200 (בצבע כתום) , אח של "סיגלית" דגם 1300 אמריקאית שנת 73'הוותיקה שלי (צבע סגול) ,שני החיפושיות רכבי אספנות . תודה לכולם דרור בננה.
הודעה אחרונה מאת dror467, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשעה טובה, סוף סוף פירקתי ראש מנוע של הקאפרי... ברגע שפירקתי, לא היה צריך להיות מכונאי דגול, כדי להבין, למה לא עבדה הבוכנה השניה - באחד מהשסתומים יש חור! אני מתכוון לפרק ראש קומפלט ממנוע השני שלי, ולהרכיב אותו בינתיים כמו שהוא, לפחות שהאוטו יסע קצת (כמובן, אם הוא במצב סביר). הזמן פשוט לוחץ! דעתכם? אני יודע, שעדיף לנקות/לשפץ לפני שמרכיבים, אבל שוב - הזמן לוחץ...
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. לא מזמן חבר שלי סיפר לי שמועה שיש אלפא רומיאו 1750 במחסן של וורטהיימר בתפן במצב מזוויע . רציתי לדעת מה קורה איתה כי יש המון שמועות לגבי מצבה ומקום הימצאה עכשיו. בתודה, המיינור מסטר.
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מותר לנסוע במכוניות קיט בישראל? ואם זה אסור אז למה?
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מנוע 5000 V8 , טסט עד 9/04 . לפרטים 052-959480 http://www.classiccars.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=2009
הודעה אחרונה מאת SHAHAR.L, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש טוסטוס זקס בכל מצב, אשמח אם מישהו יודע על קיומו של זה. בנוסף, הבנתי שהוא הורכב בארץ והמנוע תוצרת ICM. האם מישהו יכול לאשר את המידע או לשפוך אור על ההיסטוריה? האם למישהו יש תמונה? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 7 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום יש לי ידע בסיסי על רכבים ובתור פרויקט שלי ושל אבא שלי אנחנון מעונינים לקנות רכב אספנות ולשפץ אותו לבד!! עכשיו אני חיפשתי ומצאתי למכירה שברולט קאמרו שנת 1974 דגם RS !!אין לנו בעיה לגישה של כלי עבודה מייוחדים או דברים כאלו וגם גישה לחומריים מיוחדים!! השאלה הגדולה היא האם יש חלקים זמיינים ומה בערך מחירם בארץ או בחול ואם יהיה קשה למצצוא אותם!! עוד שאלה היא האם מישהו שמבין במכוניות אלו יוכל להגיד לנו במה אנחנו צריכים להתמקד לפני שאנחנו קונים את הרכב הזה תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כשראיתי את התמונה נדלקתי. הBX כמו שלי עוד לא אספנות וגם האונייה כנראה לא חוזרת לכביש...
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
פנסים במרצדס
מאת slavochk-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יודע מדוע ההבדל בין הפנסים של שני מרצדסים מאותו הדגם? האם מדובר בפנסים סימטריים ואסימטריים?
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הזמנה להשקת STUDEBAKER LARK 1962 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ב-04-07-02 בשעה 17:30, בו תושק מכונית לארק משנת 1962 מתוצרת חברת סטודיבייקר האמריקאית, דגם זה זכה להצלחה בישראל בעיקר בגלל הרכבתו המקומית, להתרשמות ולהנאתכם מצורף אתר היסטוריה של דגם משנות ה-60 (לא רשמי אבל מהנה) http://www.beefco-international.com/my%2060.htm כמו כן נתן למצוא את הסיפור בעברית באלבום העשור בעמוד 34. האירוע יתקיים מול בית הקפה "ילו" בתחנת הדלק פז בלב המפרץ (מקום המפגש אגף צפון). לבאים מתל אביב - מיקנעם לצומת יגור והמשך ישר , כ- 100 מטר לפני צומת לב המפרץ מצד ימין ,יהיה שילוט מתאים. המקום יכול לאכלס 32 רכבי אספנות במתחם הקדמי ובצמו…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
זה כבר מפחיד כמה שרשורים יש על אסקורטים אבל לא מצאתי לנכון לצרף את ההודעה שלי לשרשור זה או אחר.. קודם כל - פורד אסקורט - למה קוראים לה ברנדה ובאיזה דגם בדיוק מדובר? במוסך שטיפלתי בו בפג'ו שלי, מוסך דוד בבת ים יש פורד אסקורט MK1 אנגליה משנת היצור 1968 אם אני לא טועה.. המדבקה של הטסט מראה על 2001.. האסקורט 2 דלתות, צבע אדום במצב די טוב הייתי אומר.. עומדת עם מכסה מנוע מורם, אבל עומדת כבר הרבה זמן.. הבנתי ממסמך שראיתי שהיא שייכת ככל הנראה למכונאי במקום.. אם מישהו ממש מעוניין ברכב אולי יוכל להצילו מכיוון שכרגע הוא משמש לאיחסון של חלקים קטנים למכוניות שונות.
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שתי שאלות: 1) היכן ניתן למצוא בקלית ימנית/שמאלית? 2) האם לרכב כרכב אספנות יהיה ערך כלשהו? (האוטו יד ראשונה ו50K)
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אפשר לקבל בבקשה פרטים על המכונית והאם היא הגיעה\קיימת בארץ ?
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בוקר טוב! בזמן אחרון - יומיים שלושה אני שומע רעש נוראי מכיוון REAR AXLE (אני אשתדל לדייק במונחים שנימרוד לא יצחק עליי) במהירות מעל 80 קמ''ש. רעש דומה לרעש של מיסבים קידמיים דפוקים, אבל מיסבים קידמיים הוחלפו לא מזמן ובכלל הרעש מגיע מאחורה. אני חושד במיסב המרכזי של גל הינע - שזה הכי קל, אבל אני פוחד שזה אחד המיסבים בדיפרנציאל. הספר אומר שזה כנראה לא מיסבי ה-HALF SHAFTS כי הם צריכים לדפוק ולא לעשות רעש רציף. איך אני יכול לבדוק מה הבעיה, או אולי למישהו זה כבר קרה? אם כבר, כמה יכול לעלות דופרנציאל חדש קומפלט? אנא עזרו לי כי הבעיה מאוד מעיקה. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש כרגע סט של 4 צמיגים חדשים לקאפרי שלי, המידה היא: 185/70 R13. איפה יש הכי זול, אני לא הולך להשתלל עם האוטו, לכן לא מחפש איזה "סופרספורט" מטורף או משהו בסיגנון, רק שיהיו חדשים! לא חשוב, מאיזה יצרן... אני מחפש מאיזור ת"א/בת-ים/חולון, או יבנה. תודה!
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היום מתקיים באלזס שבצרפת כנס רנו 16 לציון 40 שנה להוצאת הרכב המהפכני הזה לשוק. לצערי לא יכולתי לקחת חופש מהעבודה ולנסוע לשם עם הרכב שלי כמו שתכננתי וכמו שהכנתי אותו שיהיה מסוגל לחצות את אירופה מיוון לצרפת וחזרה. מצ"ב קישור להודעה על הכינוס http://www.auto-collection.org/site/r16/indexGB.html וכן תמונות של רנו 16 שונים בארץ.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום לאחר שהייתי לראשונה במפגש מועדון ה-5 (באתי בלאנצ'יה פולביה עם חבר ושמחתי לראות את ההתעניינות בה ) וראיתי 2 מכוניות אינוצנטי, התחלתי להתעניין מיכוון שהמכונית הזכירה לי זכרונות מעורפלים מהילדות. אחרי טיול בשכונה עם הכלב הזכרונות הפכו לברורים והבנתי כי 2 רחובות מהבית שלי שוכנת אינוצנטי...והיא למכירה ! מיד התקשרתי לטלפון ושוחחתי עם בעל הרכב, קטע נמחק ע"י מנהל הפורום מה אתם יכולים לספר לי על המכונית ? היא נראית לי די מקסימה ואני שוקל ברצינות לקנות אותה. עזרה מיודעי דבר בבקשה... תודה מראש, ארנון. שים לב ארנון: את דעותיך על בעל הרכב, שגובלות בהוצאת דיבה, תשאיר לעצמך. בני, מנהל הפורום
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92