Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500

ELI172
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחלוק איתכם סטייה רצינית.

כבר שנים (ממש מילדות) הרכב שהכי עניין אותי היה פיאט 500,כל כך פשוט וכל כך יפה,

הריי רבים יגידו שהדבר היחידי שפיאט עושים טוב הוא מכוניות קטנות (מאוד).

אני מתלבט רבות אם להגשים את החלום (לא יכולתי לבחור חלום בדמות האוסטין הילי שחונה בניין לידי,הייתי חייב להתאהב בפיאט... :screwy: ) בחודשים הקרובים או לחכות עוד כמה שנים.

הסיבה העיקרית להתלבטות היא העלות :

א.האם אפשר למצוא אקזמפלרים בארץ או שיש כה מעט שהסיכוי שמישהו ימכור שואף לאפס?

ב.אם מחליטים על יבוא אישי מאירופה,האם הדבר אפשרי ?(כמובן לרכב בן 30 ומעלה,רכב אספנות)

ג.ואם הוא אפשרי מהי העלות (משוערת כמובן) להבאת רכב שכזה לארץ?

תודה מראש.

קצת פרופורציות...

Mvc-001f.jpg

פורסם

1. קודם כל, אתה לא מופרע או חולה-נפש: הפיאט קטנה אבל "ממזרה", חמודה מאוד ופשוטה לאחזקה וטיפול.

2. מכיוון שבזמנו היא היתה רכב נפוץ, יש הרבה חלקים משומשים למכירה דרך האינטרנט ואפילו חדשים. המחירים, עם זאת, יקרים יחסית מכיוון שהרכב מוגדר כקלאסיקה.

3. בארץ ישנן מספר מכוניות, חלקן במצב טוב עד מעולה, חלקן במצב גרוטאה. אני מכיר לפחות אחת בקריות במצב לא טוב (החלודה מחברת בין החורים שבפח, ויש הרבה).

4. להביא, אם בכלל, כדאי רק מאירופה - באר"הב מספר הרכבים קטן יותר והמשלוח יקר. הכי נכון זה להביא מאיטליה, אז יאן חיוב במכס (רק מס קניה ומע"מ) ויש שם המון - אבל המון - רכבים כאלו, חלקם במצב מושלם. יותר מכך - אפשר להשיג שם גם את הגרסאות היותר נחשקות, קרי ה"ספורטיביות".

5. מה שכן - עקב המחירים המאמירים באירופה, גם באיטליה מחרי ה-500 אינם "עממיים", ואקזמפלר במצב טוב ומעלה יכול בקלות להגיע ל-3000 עד 4000 יורו, לפני משלוח, מיסים וכו'. נסה ב-WWW.EBAY.IT, או במועדוני פיאט 500 באיטליהשם יש בד"כ דף קונים-מוכרים.

בהצלחה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כי לא משנה איך יקראו להכנסת היד של המדינה לכיס שלנו, הייבוא מאיטליה יעלה כסף.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
2. מכיוון שבזמנו היא היתה רכב נפוץ, יש הרבה חלקים משומשים למכירה דרך האינטרנט ואפילו חדשים. המחירים, עם זאת, יקרים יחסית מכיוון שהרכב מוגדר כקלאסיקה.

מנסיוני, מרבית החלקים דווקא זולים מאוד. מעט מאוד מהם אפשר להשיג בארץ (משומשים וחדשים)

וכולם זמינים באירופה - כולל שיפורים רבים, חלקים מקוריים או חליפיים וכדומה.

כדאי גם שתחשוב על הכיוון אליו אתה הולך עם 500 - היא יכולה להיות עירונית קטנה וחביבה, עם ביצועים גרועים (תשכח מ-100 קמ"ש ;-))

ולחלופין, היא יכולה להיות מכונית זריזה ומהנה למדי - בהשקעה כלכלית לא מבוטלת.

ב-ebay ואתרי מכירה אחרים יש בד"כ 500 למכירה, המחירים שם מעט גבוהים יותר מבמגרשי מכירה רגילים באיטליה.

500 במצב טוב תעלה כפי שצוין באחת ההודעות שלפני, לעומת זאת אחת מצ'וקמקת ניתן לרכוש במאות דולרים/יורו בודדים, כך שייתכן וזה משתלם יותר.

לגבי למצוא אחת בארץ - בהצלחה, זה לא יהיה קל ;-)

ובכלל, בהצלחה, בחרת יופי של מכונית להתאהב בה :D

נ.ב: תזהר מגרסאות אברת' למיניהן - מרביתן רפליקות וצריך לבדוק טוב טוב עד כמה באמת הושקע בשדרוג הנדרש.

פורסם

אלי,אינני יודע איפה אתה גר אך בחיפה יש פיאט 500 שחורה במצב מצויין (כך לפחות זכור לי) והיא חונה דרך קבע ברחוב טשרניחובסקי בכרמל הצרפתי בסמוך לשער של בסיס הנ"מ.

אם תאתר את הבעלים תוכל אולי לשכנעו למכור לך ותגשים את חלומך

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ה 500 השחורה עודנה ניראית מדי פעם ברח' טשרניחובסקי בחיפה. בעבר דווח עליה בשרשור " ענתיקות בדרכים " , כולל דיווח ממשהו שניסה ( ללא הצלחה כמובן ) לשכנע את הבעלים למכור .

לפני שש, שבע שנים בערך ,היתה פיאט 500 אדומה גם בשכונת דניה. מעניין אם היא עדיין באזור .

לפני 3 שנים בדיוק, פיספסתי 500 72 מושלמת, עם רשיונות במצב טוב + ב.......

7000 ש"ח ! כן שבעת אלפים שקלים ואני פיפסתי אותה - ביום אחד!!!

ובאותו הקשר :

אני מניח כי יש בין המשתתפים בפורום ,חברים בעלי ניסיון והכרות עם הפיאט הקטנה . שאלתי היא: האם אחותה הקצת יותר גדולה - הפיאט 600 , נחשבת כקלאסית / יחודית /

יקרת ערך ( מעבר לערך הסובייקטיבי שיש לכל אחד מאיתנו לכלי שלו ) ?

תודה

יניב.ש

פורסם
מעבר לערך הסובייקטיבי שיש לכל אחד מאיתנו לכלי שלו

ועל זה נאמר "אשליות" :lol:

תראה צילום של ה"כלי" שלך ואנחנו נקבע...

הנה צילו של ה"כלי" שלי:

18-Baseball-Bat.jpg

מה חשבתם שאני ישים כאן?! אהה? חולים....

:shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש פיאט 500 אחת בחיפה בשכונת נווה שאנן 5 ספרות, לא נסעה כבר שנים, דלתות נפתחות הפוך, מציאה אמיתית.

הבעיה היא שהרכב במצב קצת קשה (לא סופני ובהחלט ניתן לשיפוץ).

הבעיה הגדולה יותר שהבעלים פשוט לא מוכן למכור אפילו התחנונים של אישתו שיפטר מהגרוטאה לא עוזרים, הרכב היה שייך לאביו עליו השלום, וכנראה יש לו ערך סנטימנטלי אליו, אבל הוא לא עושה דבר למנוע את המשך הרקבון.

אני עובר ליד הרכב כל יום ופשוט מבכה את מר גורלו. חבל, פשוט חבל.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

לפני כחודשיים בגני יהודה (ליד סביון)

ברחוב הורדים (בית פינתי - בפניה לרחוב הזית)

הרכב בצבע אדום + לבן עומד מתחת לסככה.

תבדוק אם הוא עדיין שם ותנסה לאתר את הבעלים.

פורסם
אלי,אינני יודע איפה אתה גר אך בחיפה יש פיאט 500 שחורה במצב מצויין (כך לפחות זכור לי) והיא חונה דרך קבע ברחוב טשרניחובסקי בכרמל הצרפתי בסמוך לשער של בסיס הנ"מ.

אם תאתר את הבעלים תוכל אולי לשכנעו למכור לך ותגשים את חלומך

מכיוון שאני עובר באיזור די הרבה, אני יכול לעדכן שמבירור אין שום סיכוי שבעל הרכב ימכור :cry: (זו אהבת אמת). מה שכן, הרכב פשוט יפהפה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש בהרצליה, ברחוב ע"י הבין תחומי במגרש חניה פנימית פיאט 500 במצב מעולה לשיפוץ.

מדובר ברכב דיפלומטי לשעבר, יד 2, פחות מ-50K ק"מ, הרכב לא נסע זמן מה והתחילו קצת לפרק אותו, אבל רובו שלם למדי.

מהבן של הבעלים קניתי את הטווינגו שלי ויצא לי לדבר איתו על האוטו.

עם קצת לחץ יש סיכוי להוציא ממנו את האוטו.

פורסם
יש בהרצליה, ברחוב ע"י הבין תחומי במגרש חניה פנימית פיאט 500 במצב מעולה לשיפוץ.

מדובר ברכב דיפלומטי לשעבר, יד 2, פחות מ-50K ק"מ, הרכב לא נסע זמן מה והתחילו קצת לפרק אותו, אבל רובו שלם למדי.

מהבן של הבעלים קניתי את הטווינגו שלי ויצא לי לדבר איתו על האוטו.

עם קצת לחץ יש סיכוי להוציא ממנו את האוטו.

תודה ותודה גם לכל שאר העוזרים,כמו שזה נראה כדאי יותר להביא 500 משוחזרת מאיטליה במקום לקנות אחת ולשפץ ,שמועות אומרות שישנם חלקים יקרים מאוד ושבכלל העלות של הבאת 500 משופצת מחו"ל קטנה בהרבה מקניית אחת שזקוקה לשיפוץ בארץ.

בחודשים הקרובים אני אדע אם אוכל "ללכת על זה" או לחכות לתקופה (כלכלית) טובה יותר.

היורשת?

fiat 500.jpg

fiat 500-1.jpg

פורסם

אתמול, סוף סוף החלטתי, שהקישורית הזאת רצה מספיק זמן, כדי שאתעניין בה... :) ניכנסתי, קראתי, נהנתי, עד כאן הכל בסדר... 10 דקות אחרי, כשאני יוצא מעבודה (מגדלי זיו, רמת החייל, ת"א), מה אני רואה? עומדת מול הבניין פיאט 500 כתומה יפהיפיה, במצב חדש! ???!!!???!!!!! :shock2::shock3::loco:

ואני שואל אותכם: כמה כבר פיאטים כאלה יש בארץ, שבדיוק אחרי שאני אקרא את הקישורית, תגיע אחת ליד הבניין שבו אני עובד, ובדיוק בזמן שאני יוצא ממנו????? לא צירוף מיקרים מדהים????? :shock::shock::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ברשותי פיאט 600 במצב נדיר משופצת בבעלותי כ-8 שנים בקושי רב אני מוכן למכור המחיר הוא 25,000 ש"ח - אמיר 058577537 מחיפה

• תוכן חדש...