רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 927 צפיות
קיימת דרישה להתארגנות של חברים לנסיעה לשני האתרים. האירועים הם בספטמבר/אוקטובר פרטים בלוח האירועים הנמצא בהודעה קבועה בפורום הזה. ביוליי (אנגליה) 11 - 12 ספטמבר (בדרום אנגליה) קרלייל (ארה"ב) 29 ספטמבר - 3 אוקטובר הרשי (ארה"ב) 6 - 10 אוקטובר הארועים בקרלייל והרשי סמוכים מאד גיאוגרפית (במזרח ארה"ב) אז קדימה. כל חבר וחברה מתבקש/ת לשים הודעה עם שם הארוע בכותרת והמילה "כן"
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מכרה זהב.. אין צורך לחפש את זה, מדובר על פנסילבניה ארה"ב..
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היינז ואו manual book מחפש להשאלה\צילום תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת bender, -
פורום פיאט
מאת ArmeniaN-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הרשתי לעצמי לפתוח פורום זמני ביותר עד לפתיחת פורום רשמי........זה חלום שמתגשם........זה יעזור לי ולעוד הרבה בעלי פיאט אחרים............ http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=10367
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
עזרה בחלפים
מאת udical- 1 תגובות
- 759 צפיות
אהלן אני צריך לדעת איזה פלאגים, פילטר אוויר ופילטר שמן לשים בטאונוס 1972 gxl v6 2300 עד כמה שאני יודע, זה אותו דגם מנוע כמו בקפרי gt 2300. תודה !
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 960 צפיות
מחפש סוויץ למיני לדגם שבתמונה
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
ייבוא רכב (שאלה)
מאת orm7- 4 תגובות
- 968 צפיות
רציתי לדעת שבכדי לייבא רכב מארה"ב בתקציב של 40 אלף שקל אחרי הכל כל כל... באיזה סכום אני צריך לחפש תרכב לפני הקניה?
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אנחנו מעלים כל הזמן מכוניות שאנחנו רואים, מציינים מקומות, מוסיפים תמונות... ולא ראיתי שמישהו חזר ואמר "לקחתי, היא אצלי, מתחיל שיפוץ..." יכול להיות שאחרי כל ההודעות הרבות עוד לא קרה דבר כזה? או שאולי חמק מעיני? מה אתם אומרים? דב
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום,לפניי כמה שבועות אני פגעתי באדם וכיניתי אותו בשמות גנאי לא יפים זאתי פליטה שהייתה והיא לא תחזור על עצמה יותר,והאדם הזה הוא ירון .פ. ירון אם אתה זוכר מקרה זה אני מבקש סליחה לא התכוונתי להעליב או לפגוע זאתי הייתה פליטת פה כמו שאמרתי. ירון,סליחה אני מתנצל על ההתנהגות המגעילה שלי. יצאת גבר...ברוך השב לפורום בני
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 923 צפיות
לכל חברי הפורום שלום רב, לפני מספר חודשים שאלתי על חגורות בטיחות למושב נוסעים אמצעי בוולבו 245 שנת 1981. כיום הדבר הופך עבורי יותר ויותר צורך מוחשי בגלל הילדים הקטנים מאחר ולא ניתן להמשיך להושיב אחד מהם בכיסא ההפוך בתא המטען, ביחוד עקב הקפיצות וגם עקב כיוון הישיבה ההפוך לכיוון הנסיעה. אשמח מאד לקבל פרטים על מקומות באיזור גוש דן והמרכז להשגת החלקים הדרושים והחגורות התואמות למושב האמצעי. כמו כן, אשמח לקבל פרטים מדוייקים, היכן בדיוק במכונית ניתן להתקין את החגורות הללו. ניסיתי לאתרן באמצעות הספר של היינס אבל זה לא כל כך ברור לי. בתודה מראש צפריר
הודעה אחרונה מאת Tsafrir, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מישהוא ראה לאחרונה סובארו 600 ("רקס"...מנוע אחורי) ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש נק' בנוגע לרכב: 1) מפרט טכני 2) הסטורית הרכב (בקצרה) 3) כיצד הגיעו רכבים כאלו לארץ? 4) האם לרכב יש הנעה כפולה (4X4)? 5) ווריאציות שונות (במידה ויש) תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי שיודע או שיש ברשותו ומעוניין למכור שיצור קשר 4642756-052 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 4 תגובות
- 964 צפיות
חברה, אני חושב שכבר שאלתי, אבל לא מוצא את זה בחיפוש, אז, SORRY: אני רוצה להרכיב מנוע של הסיירה שלי (2000 סמ"ק, שנת 84), לקאפרי MK2 שלי, דגם GT 1600 שנת 74. מנועים נראים זהים, שני רכבים אוטומטיים. השאלה היא החוקיות, והאם שווא אם כן להרכיב את כל הסט (מנוע וגיר), או שמספיק רק מנוע, והגירים זהים? או שיש בסיירה 2000 גיר חזק יותר? לצערי, הסיירה צריכה "למות" בימים הקרובים - התחילו להרוס לי אותה בשכונה, ככה ששאלה מאד דחופה ואקטואלית... תודה! גנאדי.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
עוד משהו מעניין
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמפיקאר! רמת הרסטורציה מעל ומעבר לכל ביקורת, ראו את התמונות http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2484602885&category=6472#ebayphotohosting
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם אני מחפשת צינוריות ברקס קדמיות ושמשה קדמית איפה אפשר להשיג חלקים אלו תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת zivim, -
- 1 תגובות
- 946 צפיות
לאחרונה נתקלתי באדם מבוגר שיש ברשותו רנו 5 משנות השבעים הרכב שמור ומקורי ובפנים שלם לגמרי בלי חלודה וממש במצב מצויין. השאלה היא האם רכב כזה נחשב לרכב "אספני" או בעתיד הקרוב שימלאו לו 30 הוא יחשב כרכב אספנות? האם שווה להשקיע בו בכלל? תודה מראש למגיבים. איציק.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכוניות משנות ה 80' עם בודי 123 למי שמכיר, אם מישהו מכיר פירוקיות אז שיכתוב כאן תודה
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ביום חמישי ה-22 ביולי 2004 מהשעה 10:30 יערך מכירה פומבית של ציוד עקב סגירת מפעל מתכת בשם "ק.ד.ח בע"מ". המכירה תערך בפארק תעשיות בר-לב כביש 85 (עכו-כרמיאל) - 2 ק"מ מזרחית לצומת אחיהוד (סמוך למחלבות שטראוס) בין הדברים שיוצאו למכירה תוצא גם רנו קונסטה - מישהו מעוניין? בהצלחה! ניתן לבוא לביקורים מקדימים לבדיקת הציוד ביום רביעי ה-12 ליולי בין השעות 10:00 עד 15:00 וביום המכירה מהשעה 09:00 בבוקר. חובה להצטייד בתעודת זהות. המכירה במזומן בלבד. טלפון לבירורים: 03-5508119, שלוחה 105 (אין לי שום קשר למכירה הפומבית, ואני מסיר עלי כל אחריות לתוכן ההודעה שניתן לי ולטיב המוצר.)
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
ויליס CJ-A2
מאת יואב ש- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו מכיר? האם אפשר להשיג בארץ חלקים בשבילו?
הודעה אחרונה מאת יואב ש, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם למישהו מחברי הפורום ידוע היכן בארץ ניתן לראות רכב כזה ? תודה
הודעה אחרונה מאת טריומף, -
- 3 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם, איתרתי רכב שהיה ברשותי לפני שנים רבות, לאחר חודשים של חיפושים. בעל הרכב מסרב למכור אותו ומוכן להחליפו ב- ואני מצטט: "תן לי ג'יפ עם חמש ספרות וקח את האוטו"... אם כך, בלי שיש לי מושג מה אני ממש מחפש, אני מחפש ג'יפ עם חמש ספרות, במצב מכאני טוב או חיצוני טוב, אחד מהשניים, עם ניירות, במחיר סביר ככל האפשר.....הרכב שעליו אני אחליף את הג'יפ לא שווה הרבה, אך יש לו ערך נוסטלגי ואישי עבורי. הג'יפ שיוחלף יעבור שיפוץ מלא אצל אותו אדם. אשמח לתגובות, תצפיות, הצעות וכו'... כאן או בטלפון : 054-4554944 תודה מראש, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נצפתה רנו פואגו נטושה ומוזנחת באזור התעשייה הישן בראשל"צ מול הנאפיס צמוד לפאב ברשבסקי . נראית שלמה למעט פנס שבור מודל 82 . כדאי למהר כי בראשון גוררים מהר .
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות של רנו 16 אוסטראלית שעברה כמה שינויים קלים
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
מתג אורות קומפלט לפיאט 128 S\SL קופה
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 799 צפיות
יחידה שלמה (אורות, איתות ומגבים) חדש לגמרי, מקורי, חלק נדיר תמונות ופרטים בה"פ
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא ממש יודעת איזה דגם רק יודעת שזה אסקורט ישנה, צהובה בלבד במצב שמור בלבד, לצורך צילומי סרט ניתן ליצור קשר עם מיכל - מפיקה [email protected]
הודעה אחרונה מאת גולדיבלונד, -
מפגשים בצפון
מאת Guest l'Anonimo-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 872 צפיות
לגבי המפגשים של המועדון בצפון (בYELLOW מול לב המפרץ כל יום ששי) חוץ מההשקה האחרונה של הלארק, כל שבוע אותם אנשים, עם אותם רכבים, שזה לא הרבה, ובמיוחד השבוע היה מפגש קטנטן במיוחד. כאן המקום לומר שחס ושלום אין לי שום בעיה עם כל אותם חברה מאוד מאוד חביבים... אבל... זה כל מה יש?! אני יודע שיש הרבה יותר רכבי אספנות בצפון ממה שרואים במפגש. למה אין עוד אנשים\רכבים שמגיעים???
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
saab sonett
מאת ororororo-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
רציתי חוות דעת על האוטו
הודעה אחרונה מאת victora, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום שם רכב: פורד מוסטנג אני צריך עזרה ב: Ball Joint � Upper & Lower Hose Brake � Front Disk � Left & Right אנא, עזרתכם מתבקשת בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השנה היתה 65,ופולקסווגן הבינו שהתפיסה של החיפושית לא תשרוד בשוק הרכב המתפתח והמתקדם במהירות,והחלה לחפש חלופות לחיפושית,שכבר אז היתה כמעט בת 20.מלאכת הפיתוח של יורשת החיפושית הוטלה על פורשה,לא פחות,והם פיתחו אב-טיפוס של מכונית בעלת מנוע מרכזי בטור,בנפחים שנעו בין 1.0 ל 1.6,כשהגרסה הספורטיבית שלה סיפקה כ 100 כ"ס ממנוע מוזרק.פותחה סידרת מנועים חדשה לחלוטין,מודרניים בעלי גל זיזים עליון ובלוק וראש מנוע מאלומיניום.אב הטיפוס הנוסע היה מוכן למבחנים בשנת 70,ופולקסווגן החלה להערך לייצור שוטף,הציוד והמיכון נרכשו,התבניות והמבלטים נבנו בהשקעה של 450 מיליון(!)מרק,כשתחילת הייצור נועדה לשנת 73,כשהמכונית הייתה אמורה לערוך הופעת בכורה בתערוכת פרנקפורט בספטמבר 73.בסיכומו של עיניין,הסתבר לפו…
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 107 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Devb
- Rongaflugen
- milser
- amosbmw
- ברווז
- falou
- chrono
- TZR84
- discoTD5
- דוד495
- llaavvii