רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה דעתכם על וולבו 122 1800 2 קרבורטורים אוטומט שנת 65 כרכב יומיומי? אשמח לדיעות\ הצעות מכל בחינה ותחום אפשרי!! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
שלום, אני מעוניין לייבא לארץ TVR 3000M שנת 73. במהלך שבוע הבא אני נוסע לראות את הרכב. האם מישהו יכול לייעץ לי מה עלי לבדוק מביחנה מכנית? ליידע כללי מדובר ברכב ששלדתו עשוייה מצנורות פלדה הגוף פיברגלס והמנוע ותיבת ההילוכים הם של פורד (assex V6 3.0). מעבר לכך הייתי שמח לדעת עם מישהו יודע מה שם המחירון לרכבים קלאסיים האירופה. אני מכיר את נדה ואת קראוס אבל בהם לא מופיע דגם ספציפי זה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מפגש הפורדים באיצטדיון רמת גן
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
רציתי לדעת אם אפשר לייבא רפליקה לארץ שמבוססת על רכב בן 30 ומעלה ראיתי פרארי שבנויות על דטסון משנות ה70 וזה מסקרן אותי כי אם יש להם טסט בארה"ב והן עומדות בכל הקריטריונים של יבוא אני לא חושב שצריכה להיות בעיה אותו דבר גם עם פורשה 356 או ספיידר שבנויות על חיפושיות אני פשוט סקרן מאוד
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב לא שלי אלא של חבר לעבודה, עומד מזה שנה, אבל שלם לחלוטין ובמצב מצויין !! הרשיונות לא הופקדו והוא חייב שתי אגרות חצי שנתיות. זוהי הזדמנות מצויינת לקנות את הרכב ע"מ להופכו לאספנות בעוד שלוש שנים, או לחלקים (שלמה לחלוטין כבר אמרתי...) וגם כדי להעלות אותו לכביש בטווח המיידי בהשקעה ממש מינימלית (שתי אגרות כבר אמרתי...). והמחיר אטרקטיבי - 1500 ש"ח (אם מישהו חושב שהמחיר לא אטרקטיבי בבקשה שיאיר את עיני ! ) להערות ופרטים פנו אלי כאן או בפרטי. זהר.
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
התמונה מדברת בעד עצמה ..........המחיר מצחיק 300 ש"ח לפרטים 054-4765012
הודעה אחרונה מאת x0xorena, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ברשותי וולוו 121 אוטומטית שנת 66 עם ידית הילוכים בהגה. האם הגיר זהה או ניתן להחלפה עם גיר של 144, או האם למישהו יש המלצה היכן ניתן להשיג גיר כזה???
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם... המטרה של השרשור הזה הוא ליצור מאגר מידע (שאולי יהפוך יום אחד לכתבה גדולה) ובו כל אחד יספר על שם יצרן והמקור שלו (מרצדס? בנטלי? סקודה?), סמל היצרן ומשמעותו (העיגולים של אאודי? פולקסוואגן וכו' -תמונות יבורכו) , שמות דגמים (מיורה? דינו? טופולינו?) וכן הלאה... בואו נעשה את זה מאורגן ויפה....כל אחד יספר על יצרן/דגם/סמל אחד בלבד, מפורט ככל הניתן, תמונות יוסיפו כאמור... בסוף, אם תשתפו פעולה, יהיה לנו כאן משהו מעניין ומלא מידע אני גם אצטרף לשרשור בשלב מסוים ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר'ה כמה תעלה לי לקנות בארץ אלפא ספיידר במצב טוב ? (משנות ה70 ומעלה) תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת igez, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בעסק של מכוניות ישנות הבעיה אני רק בן 24 ואני ניסיתי כל הסוגים של המכוניות "ספורט,גיפים,דיזל,משפחתית חדשה" אבל כלום לא עוזר יש לי אותו חלום מגיל 6 שאני רוצה 911 טורבו 3.3L שנות ה70 בטח יש עוד מכוניות אבל בינתים רק זאת מי יבא אוטו מחול ויכול לעזור לי בהבנת התהליך ועלויותו אני אודה לכל אחד שיעזור וכל עזרה מקובלת ומבורכת דרך אגב יש לי אוטו מעבודה "משעמם" ואני רוצה אוטו עם נשמה תודה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
כיוון הצתה כיצד?
מאת mor- 6 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
לאחר שיפוץ המפלג והרכבתו אני צריך לבצע כיוון הצתה ,ניסיתי וכנראה לא בהצלחה , 1. הרכב - אופל קדט 66 1100 סמ"ק. 2 . הרכב מגיב באיטיות לא מאיץ כראוי. 3. אשמח באים למי מחברי האתר מידע : האם ניתן לבצע כיוון ללא "אקדח " הצתה, ובמידה וצריך אקדח כמה מעלות לקדם את ההצתה, לכיוון נורמלי . כמו כן במידה ולאחר כיוון זה הרכב לא סוחב כראוי מה צריך לבצע - קידום או איחור של ההצתה ( מה נותן קידום ההצתה ומה נותן איחור ההצתה מבחינת ביצוע והתנהגות המנוע) תודה מראש למי שמבין ויוכל לסייע. מור
הודעה אחרונה מאת mor, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עכשיו לראשונה אחרי שנים אני ופרחי הנענו את הוולבו 122 הרדיאטור והמשאבת מים מפורקים סוף שבוע נרכיב אותם ונבדוק מה מצב המנוע והגיר ומה מצפה לי (בתקווה לטוב.... )
הודעה אחרונה מאת bender, -
רנו פואגו' ז"ל 1 2
מאת בני ל-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום. לפני מיספר ימים נעלמה הרנו פואגו הכסופה שחנתה המון זמן מול נאפיס באזור התעשיה הישן בראשל"צ. אם מישהוא רכש אותה לשיקום זה נהדר. אבל אם עירית ראשל"צ פינתה אותה אז החזירה נישמתה לבורא וחבל חבל חבל לרכב היה פוטונציל טוב לשיקום
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, לפני כחצי שנה פירסמתי כאן מודעה לגבי פורד קנדי שברשותו של אבי (http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25014) אני מעוניין להתחיל לשחזר את הרכב, האם מישהו עם נסיון יהיה מעוניין להצטרף בהתנדבות? או האם אני חצוף שאני בכלל מעז לחשוב על עזרה בהתנדבות (כבר יצא לי להתנדב בתחומים שאני טוב בהם, פשוט זה לא התחום שלי... אז חשבתי שאולי יש עוד אנשים כמוני - אבל עם ידע בשחזור רכבים ) בכל מקרה, ציוד יש בשפע (כולל מחרטות, רתכות, ברנרים, מכבשים וכו'...) חן חן למתחנחן.
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למברטה 150 שהגיעה היום מצורפות תמונות
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
מחירון של המכס
מאת sk- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני ברצוני לקנות מחוץ לארץ פורשה השאלה איך אני אדע מה המחירון במכס בקיצור איך אפשר לגשת למחירון הזה כך אני אדע מראש כמה יעלה לי כל העסק תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ב19.8 יש מפגש ענק באצטדיון רמת גן ברחבה של דן החל משעה 9 בערב!!!! מצפים לראותכם!!! ואת המפלצות...! המפגש של הסרטים נידחה לחודש ספטמבר!!! http://classiccar.msn.co.il/forum/viewtopic.php?t=1396 צוות A.C.I מועדון המכוניות האמרקאיות הישראלי www.classiccar.co.il/aci
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברים יקרים............... (הודעה זו פורסמה גם בפורום דגמים - אך מפורסמת כאן בעבור אלו אשר מתעניינם בדגמי קלאסיות ולא נמנים על "קהילת האספנים") בשל סיבות הנובעות בעיקר בשל חוסר מקום.....אני מוכר את האוסף שלי (90 אחוז ממנו...). רובם דגמים של קלאסיות ומכוניות על. האוסף כולל כמאה דגמי 1:18 וכמה עשרות 1:24. מכרתי לגויים (דרך איביי) את אוסף הhotweels שלי, כ-400 מכוניות, כאוסף קומפלט, אך נותרו כמה בודדות, נדירות ולא זולות... אני מארגן - Garage Sale של כל הדגמים, ביום שישי הקרוב ובזה שאחריו, מ-9:00 בבוקר עד 13:00. אני גר בכפר-סבא. כל מי שמעוניין בפרטים וכתובת, מוזמן להתקשר אליי 054-4554944. אני לא זוכר בע"פ תוצרת איזה יצרנים הדגמים ויש יותר מדי…
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים צריך את עזרתכם בבקשה לגביי עניין ייצוא רכב אני שוקל למכור את רכבי שנת 73 לתושב בארה"ב רציתי לברר מה הפרוצדורה לכך ואיך אני שולח את הרכב באוניה וכו' אודה לכולם על העזרה תודה
- 4 תגובות
- 992 צפיות
ביום רביעי נוסעים עם ה BX מודיעין. על כביש 443 וולו 145 "זועקת לצבע" אבל נוסעת... בתוך מודיעין מסתבר שהיא שייכת לאיזה בעל מקצוע...סולם ..פחים... צינורות... הולכים לקחת את התאומים מן הגן. לייד הגן וולו 144 שנת 1972 במצב יפה. מחפש עט להשאיר פתק בנוסח "יש לי וולו דומה תתקשר אלי" אין עט! חוזרים אחרי שעתיים הוולו כבר לא שם... היום יום שישי מוזמנים לארוחה במודיעין. זו הזדמנות גם לנסוע בוולו 144 מרעננה וגם לבדוק מד טמפ וגם צריכת דלק בין עירונית (עירונית5.7-6 ). הרכב נוסע ממש נחמד 80-100 ללא בעיה. לא טוב ב"פתיחות "אבל ממש מתמיד בנסיעת שיוט על 100 וללא התחממות! (טוב אין פקקים והשעות אחרי1700) צריכת דלק נבדוק רק ביום א
הודעה אחרונה מאת Type34, -
שלום לכולם מבקש עזרה אני מתכנן לייבא 911 ואני בשלב של ליקוט מידע מבקש לדעת איזה דגם נחשב האמין והמוצלח ביותר? מבחינת מנוע:איזה מנוע? 2.0 או 2.2 או 2.4 או 2.7 (אלו המנועים הבאים בחשבון מבחינת שנות היבוא) מבחינת גיר? מכל פרמטר אחר שעולה על דעתכם? נראה לי שהכי כדאי לייבא מארה"ב האם אני צודק? אשמח לתשובות שיעשירו את הידע שלי ויעזרו לי לגבש החלטה! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, כבר הרבה זמן מנקרת לי בראש מחשבה, אני מת מת מת לקנות רכב ישן כלשהו, ולשפץ אותו כך שישמש אותי בנסיעותי היומיומיות. (נסיעות במרכז ועליות תכופות לירושלים) כרגע יש לי רנו 5 מטופלת להפליא (על ידי) יש לי נסיון מאוד רב בתחום המכאני, כך שמבחינת טיפול ותחזוקה אני לא חושב שתהיה לי בעיה להחזיק אוטו ישן, השאלה שלי היא לגבי השימושיות של רכב כזה, מלבד ההגבלה של 9-6 בבוקר מבחינת איסור שימוש, עד כמה פטאלי ענין הגיל במכוניות כאלה? (אני מתכוון לBMW ישנות בעיקר, סוף השבעים, תחילת השמונים) ענין נוסף הוא העלות, אני מתכוון להשקיע כ10K לרכישה של רכב במצב "סביר" וועוד כ-7K ליישור קו עד כמה שאוכל, כשהשקעה נוספת תבוא בהמשך, כמין פרוייקט מתמשך כזה (אבל אני צריך שהרכב יוכל לשמ…
הודעה אחרונה מאת hatzkel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה: זוג גולגולות עבור הדלתות. מחיר לזוג: 30 שקל בברכה מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיים אתר שעוסק בתחבורה ציבורית אוטובוסים רכבות מטוסים גם חדש גם ישן http://www.tapuz.co.il/forums/main/galleries.asp?pagenumber=1&id=394&galleryId=6014
הודעה אחרונה מאת יוסי2, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
מחפש תלת -אןפנוע ב,ס,א מדגם "צבי -נוע " לשיפוץ 052-2694677 שלום
הודעה אחרונה מאת miller, -
הרכב בבעלותי כבר 4 שנים ועבר שיפוץ כללי
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לא ידעתי האם לשייך את ההודעה הזאת לשירשור האחרון שיצרתי לגבי הסברות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=41345&highlight=%EE%EB%F8%E4+%F1%E1%F8%E5%FA אך בכל זאת פירסמתי את הכתבה פה. ובכן רבותיי, אולי חלקכם נתקל בכתבה זו שפורסמה במגזין "הגה" לרגל יום העצמאות (שנת 2003), שהמשכה כלל גם מבחן דרכים לסוסיתא בעלת שלדת העץ. אצטט את עיקרי הכתבה (את הכתבה המלאה, כמובן, תוכלו למצוא במגזין "הגה" - הגליון החגיגי לחג מספר 50). והנה לכם, הכתבה כולל תמונות הרכב: קריאה מהנה! בלעדי: מכונית הספורט שיוצרה בישראל (29/4/2003,14:49 לרגל יום העצמאות וגליון 50 החגיגי של מגזין `הגה`, ערכנו מב…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אלפא ג'וניור לא משנה איזה מנוע ולא משנה מצב הרכב. אם לשיפוץ או במצב מושלם. וכמובן במחיר סביר.... לכל היודע, ראה, שמע על ג'וניור למכירה אשמח לקבל עזרה.
הודעה אחרונה מאת yami, -
צריך המלצות לפחח
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היא למכירה. מי שמכיר את הרכב, אפשר פרטים (שנה, דגם וכו')... תודה.
הודעה אחרונה מאת msigal,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- pooh-bear
- Nati2707
- Alosha
- BoazB11
- `Infinity
- גולדן191
- קוסקוס
- DC10
- mottis
- zaf
- Camaro 92