רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה אופנוע במוו R-75/5, שנת 1971 במצב טוב. עם מזוודות. טסט + רשיונות. נוסע יומיום. טלפון : 050-6898258 אייל.
הודעה אחרונה מאת eyaldoc, -
- 11 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
טנדר שברולט C10 צבע כחול מקורי ומצוין. אפשרות החלפה בטרקטורון
הודעה אחרונה מאת עופר אלוש, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מאחר ומצורפת גם תמונה של פרטי הרכב, בכל הודעה יהיו מצורפות תמונת הרכב ותמונת ההסבר, זאת כדי למנוע בלבול תמונות. עמית
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 0 תגובות
- 838 צפיות
שלום אני מחפש קופסאות פלסטיק של רמקולים כמו של פעם שהיו על המגש האחורי אני צריך זוג במצב טוב אפילו בלי רמקולים מי שיש לו שיצור קשר בפרטי תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, למישהו יש אולי פרטים על המקום: "מוזיאון לתולדות הרכב"? (המיקום הוא באזור תעשייה החדש ראשל"צ, קרוב לחולון) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מכור לטרנספורטרים מכל הסוגים ובבעלותי שלוש רכבים אחד t3 ושנים t4 אני מתמצא די טוב ברכבים האלה
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
מהי לדעתכם המכונית הכושלת האולטימטיבית?היא יכולה להיות טובה לזמנה אבל בעלת מכניקה בעייתית(N.S.U RO 80)מכוערת בלי תקנה(אוסטין אלגרו)או "חמה" במיוחד(פורד פינטו)...
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
*לפי דעתי זהו הפורום הנכון לפרסם בו את את המשחק ולא פורום האוף טופיק. בנו חיפושית כרצונכם! http://www.busselecta.com/bugselecta/
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מחפש וספה משנות ה-70 ומטה לשיפוץ במידה ומשהו מכיר אשמח לקבל פרטים
הודעה אחרונה מאת רן 75, -
יש מפגשים מחר?
מאת מינימן- 2 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם שאלתי היא האם מתקיימים מפגשי המועדון מחר? ובצפון בעיקר ? מינימן
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
א. המילים "רכב אספנות " חיבות להופיע על שתי הלוחיות או שקדמית מספיק? ב. רכב נכשל בטסט ורשאי לנוע רק לצורך תיקון- מותר לו לנוע בין7-9? ג. לרכב רשיון תנועה עד 31 ספטמברשנה זו. ב1 לספטמבר נכשל בטסט ומקבל ארכה לנסוע עד ה10 לתיקונים בלבד. איזה רשיון בעצם בתוקף? עד ה31 לחוד ללא הגבלה... או עד ה10 עם הגבה לתיקון בלבד בתודה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 778 צפיות
הרבה אושר, הרבה בריאות והרבה דיונים פוריים בפורום שלנו.
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הזמנה להשקת GMC Half-Ton 1001 1965 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה 10 בספטמבר בשעה 17:30, בו יושק רכב GMC חצי טון 1001 משנת 1965 מתוצרת ארה"ב. ג'נרל מוטורס קורפוריישן היא כיום החברה הגדולה בעולם לייצור מכוניות והשם GMC מופיע רק על רכב מסחרי, משאיות, רכב שטח ואוטובוסים, השם מוכר בארץ מאז ומתמיד כמו האוטובוסים של אגד ודן משנות החמישים. להתרשמות ולהנאתכם מצורף צילום של דגם תואם של הדגם , כמו כן פרטים נוספים נתן למצוא באלבום העשור בעמוד 114. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב. מר נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש , יקבל את מכונית האס…
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחברים שלום, מפגש יום שישי ב- 17 בספטמבר מתקיים כרגיל בשני האגפים, ביום שישי ה- 24 בחודש ערב יום כיפור אין מפגש! חג שמח ולהתראות בשנה הטובה!!! הבאה אירית מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 3 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יצייד אותי באתרים (חוץ מאיביי) שבהם מוכרים מכוניות אספנות/קלאסיות/גרוטאות ישנות. רצוי אתרים שמכילים פרטים(רצוי גם תמונות) על המכוניות שמוכרים (מגרשים/לוחות כמו אצלינו, או משהו דומה). אני מחפש משהו מודל 72-75 בבלגיה/הולנד/גרמניה. המשך שבוע נעים, ניר.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברה . תסבירו לי בבקשה אם שווה לקנות רכב אולדסמוביל אומגה 1974 4.1 ליטר , מהו שווה מבחינת רכב קלאסי ? רכב במצב מושלם מבחינה מכני וחיצוני , אחרי צביעה , ריפוד סקאי חדש . רוצים עליו 30000 שקל , אני הורדתי מחיר ל 27000 . האם זה מחיר שלו ? האם לא עובדים עליי ? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו קיבל כבר את הגיליון של האבטומוביל של חודש 09/2004 ?
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, במגזין אוטוקאר של ה-24-30 לאוגוסט '04 ישנה כתבה על פורשה 356(לפני A) שנשלחה לביירות בשנת '53 ולאחר-מכן השתתפה במירוץ בחיפה בשנת '54. אותה השתתפות במירוץ זיכתה את המכונית הזו בכרטיס כניסה למרוץ הקלאסי של לה-מאנס. יש למישהו מושג מה באמת ההיסטוריה של אותה מכונית? מה היה אותו מרוץ? של מי הייתה המכונית? אני אודה לכל מי שיוכל לספק רקע מעניין! תודה, לירן.
הודעה אחרונה מאת לארק, -
לפני כמה ימים צלמתי באחד המוסכים בהרצליה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
נברתי בארכיון ההיסטוריה העשיר של הפורום אך לא מצאתי מידע לגבי רכבים משופרים. באירופה מאוד נהוג להכניס למנטה מנוע V8 או מינימום V6. עכשיו נגיד ומצאתי אחת כזו למכירה אז איך מחשבים את המחירון של הרכב (לא מדובר בדגם שיוצר בצורה סדרתית) ??? והאם ניתן בכלל לייבא רכב משופר (כי ברור שבארץ לא יאשרו השתלה כזו) ???
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לינק מכובד! http://www.classiccar.co.il/forum/viewtopic.php?t=1541 תהנו...
הודעה אחרונה מאת תומר אוזן, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם בשנת 65 לוולבו 122s היה שפריצר אחד כפול או שניים בודדים?? נ.ב של איזה שנה\תצורה השפריצרים שהוספתי?? תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
יבוא רכב אספנות מחו"ל 1 2
מאת yonit-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מה הפרוצדורה לייבא רכב אספנות מחו"ל? האם מדובר בפרוצדורה מסובכת כמו שיודעים לעשות בארץ? (ניירת וריצות) הבנתי שהמכס נקבע לפי הערכת הרכב בארץ ולא לפי מחיר הרכישה, עד כמה יש קשר בין הערכה לבין מחיר הקניה? האם אפשר לדעת מראש מה תהיה פחות או יותר הערכת הרכב בארץ?
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא היה הרבה מכוניות של מועדון החמש סחורה הייתה.... היה די נחמד ועוד יותר נחמד אחרי שהגעתי עם רכב חלומות חיי.... MUSTANG
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 965 צפיות
פרט לחנות וולו- היכן ניתן קנות בזול או מי היבואן ל"בולגויינטס להגה"?
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
האם יש בכלל דבר כזה? אם היה משאל בין האספנים (אם יש בכלל מושג כזה) איזה רכב היה זוכה בהכי הרבה קולות?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
לנצ'יה פולביה !
מאת גרנות- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם למישהו יש בטעות ידית אורות של לנצ'יה פולביה מן השנים 71' עד 76' אני חושב שתתאים כל ידית אורות של לנצ'יה מהשנים 71' - 76' *** ידית האורות בפולביה מחוברת ביחד עם ידית הוינקרים אשר מתחברת בהברגה לצד שמאל של ההגה. תודה רבה !!! אסף.
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שזה לא רכב אספנות עדיין, אבל בכל זאת קלאסי. שהייתי חייל בסדיר הייתה לי אחת כזו במצב ג'דיד מטופלת במוסך פליקס, אבל מכרתי אותה כשהציבו אותי בצפון. עכשיו הגעגועים הורסים אותי. למי שיכול למסור לי פרטים אודה לו מאד.
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 0 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם האם יש אינפורמציה לגבי "ארוע ראווה" בסוכות
הודעה אחרונה מאת תומר אוזן, -
גומיות לדלתות ?? 1 2
מאת bender-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג את הגומיות שאוטמות את משקוף הדלת והדלת וגם את הגומיות החיצוניות שעל הדלת שמונעות כניסת מים לחלון באיזור המרכז\ת"א.? דרך אגב מישהוא יודע מה המידה שצריך לסאאב 96?? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת mor, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 357 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hunter22
- BoazB11
- shahar188
- TheArcane
- yuvk
- Itzik-b
- rolling_stony
- Rongaflugen
- IsraCar
- לירון .ה.
- Shay Shd Dave
- גולדן191