רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
לאוהבי ברנדות... http://buy.walla.co.il/ts.cgi?path=620&id=208499
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הזמנה להשקת Triumph Spitfire 1965 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה- 15 באוקטובר בשעה 16:45, בו תושק מכונית ספיטפייר משנת 1965 מתוצרת חברת טריומף הבריטית. האירוע יתקיים במעמד הנספח המסחרי הבריטי מר פיטר סטיבנסון , ומר עוזי יצחקי סמנכ"ל בכיר תנועה � משרד התחבורה. לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב. לפרטים נוספים: אירית בורג, מזכירת מועדון החמש, במשרד המועדון - 7318818-03
הודעה אחרונה מאת Playmouth61, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים, מה נהיה ? לפי האישה הנחמדה במשרד התחבורה, כל חודש מיובאות לישראל כמה מכוניות אספנות. אף אחד מהיבואנים האלה לא מסתובב בפורום ? או שזו עונה חלשה ליבואנים ? להזכירכם, בתוך חודש לערך, אני מביא מכונית מחו"ל. אם נכניס מכונית נוספת לאותה מכולה, נחסוך בעלויות. המעוניינים מוזמנים לפנות אליי. ארנון
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי האחרון, חזרה אליי ה318 (320) שלי מגלות בת כחודשיים אצל הפחח. בשלב זה, התוצאות לא הכי משביעות רצון, ואני אמור לראות ולכלכל את צעדיי הבאים בתבונה (צביעה חוזרת היא אחת האופציות). בכל מקרה - הרבה תמונות אין, וגם הם לא עדכניות - לפני (כמעט) שהתחלתי להרכיב משהו. לכל המעוניין - הנה קישור לתמונות: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=3854180F528B4884AFBD37C750EEAEA0&alid= שמוליק.
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
ביקרתי היום אצל ינוביץ- אין לו!!! היכן ניתן למצוא/ להזמין?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
חלקים לאלפא
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 880 צפיות
לכל המעוניין משאבת קלאץ' עליונה (ראשית) לספיידר\אלפטא\75, חדשה בקופסא ביחד עם מיכל ומכסה חדשים משאבת קלאץ' תחתונה אלפטא\75\GTV חדשה מקורית בקופסא פרטים + טלפון בה"פ
-
- 1 תגובות
- 726 צפיות
תגובות לרישוי לרכב אספנות בבקשה להגיב כאן כדי ליצור רצף של תקנות ללהפרעות באמצע. ביקורות בונות יתקבלו בחום.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לקנות אופנוע עם סירה מסוג URAL. לא משנה השנה (שנות התשעים או אספנות). פלאפון - 054-7830444. דידי.
הודעה אחרונה מאת didif, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש מפלג Lucas 45D או 25D, חדש או במצב מצויין. (נכון שיש ב-EBAY בלי סוף, אבל אני מעדיף להתחיל עם השוק המקומי...) תודה, קובי
הודעה אחרונה מאת udi, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי ספר שניקרא "אוגדן לבחינת רכב". ספר זה נימצא בכול מכוני הרישוי ואני אוסף את כל התקנות ואפרסם אותן באתר. קצת סבלנות.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
מעוניין לדעת האם יש רכבים מסוג זה בנפח 1900(האם זה אפשרי מבחינת מנוע) כמה אמור לעלות רכב משנות ה-70 משופץ לגמרי? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מיכאל, -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
מפגש מועדון מרצדס ה-2 יתקיים ביום ששי הקרוב 04\10\22 בשעה 15.30 בבית קפה בונו במתחם תחנת הדלק ביקום. כל בעלי מרצדס אספנות והקהל הרחב מוזמנים. אופן ההגעה ליקום מפורט ב:http://www.classiccar.co.il/clubs/events.asp?club_id=10
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי כמעט חודשים שהיא אצלי היא מפורקת חלקים חלקים לא נשאר בורג אחד במקום שלו הכל פורק עכשו כדי לעשות ניקוי חול איפו וכמה ? ואחד שיעשה לה צבע יפה רצוי באזור המרכז וכמו כן דרושים חלקים כמו פלסטיקים על המגש מאחורה ספידומטר [אולי אפשר לשפץ כי רק הפלסטיק אים המהירויות שבור ] פילטר אויר + הצינור שלו וחומר בעיברית על הלמברטה
הודעה אחרונה מאת danש, -
חוזרים לכביש...
מאת yaniv- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בזמן שחלקכם בילו בשוק העתיק אני ביליתי בקרצוף שכבות אבק ולכלוך מעל הסאאב. שתי סיבות מצויינות גורמות לי להחזירה אל הכביש: אני עוזב את העבודה ורכב החברה חוזר לבעליו (מה שאומר שהסאאב תחזור להיות אמצעי התחבורה העיקרי שלי), אנו מתחתנים בסוף החודש והשאיפה היא להשתמש בסאאב כרכב ה"חתן-כלה". אני מתבייש לספר, אבל הרכב עמד ברחוב, חשוף לפגעי מזג האוויר, לא הותנע ולא הוזז ממקומו במשך כארבעה חודשים. היו לי מספר שעות פנויות ביום שישי בצהריים וניצלתי אותן היטב. התנעתי ההתנעה דווקא הייתה מאוד פשוטה. המצבר חדש ולכן לא היה צורך להטעינו, בדקתי נוזלים (שמן, מים), שפכתי קצת דלק לקרבורטור (כדי להקל על ההתנעה) ותוך שני סיבובי מפתח המנוע פמפם בהנאה (שלו ושלי). חיכיתי מספר דקות עד שהוא…
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בעלים של פורד\GM בעלי 8 צילינדר: למכירה Ignitor של חברת Pertronix (דור ראשון). הרכיב עצמו יושב בתוך הדיסטרבוטור ומחליף בתפקידו את הפלטינה. למעשה לא רואים אותו כלפי חוץ והוא שומר על אוטנטיות של המנוע כלפי חוץ לאלו שרוצים את המקור. מה הוא עושה? צריכת דלק חכמה יותר, שריפה נכונה של דלק, תוספת של כוחות סוס למנוע, מאריך את חיי הפלאגים, ולא צריך להחליף יותר את הפלטינה!! בארה"ב מדובר על להיט של ממש, ונמכרו למעלה מ 2 יחידות. (המוצר הוכיח עצמו ללא ספק). להלן תאור קצר: Pertronix Ignitor Electronic Ignition for 1957-1974 GM/Ford V8 with single points. Never change points again! No more gapping, dwell angles or pitted contacts! Replace your ignition points…
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 1 תגובות
- 994 צפיות
במהלך שיטוט ברשת, מצאתי לינק ישיר לספריית תמונות באתר כלשהו. יש שם מאות תמונות של עשרות יצרנים. תהנו http://www.bilavefur.com/myndasafn/
הודעה אחרונה מאת sk, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, אני מזמין ספר היינס מ-EBAY UK במחיר מגוכך ביותר... המכירה הפומבית עומדת כרגע על 1 פאונד לספר... וקיים מבחר עצום של ספרים... אם מישהו רוצה להשתתף בעלויות המשלוח, ולהזמין ספר נוסף מהמוכר הזה אנא, דפדפו במבחר הגדול של הספרים שיש לו, ואולי נוכל להזמין ביחד... ההודעה מופנית בעיקר לבעלי חשבון PAYPAL, שיוכלו להעביר אלי כסף, ושאני אשלם בשם שנינו על 2 הספרים + המשלוח במרוכז - כשהספרים יגיעו אלי, אני מבטיח לשלוח את הספר אל כתובת כבקשתכם.... מקווה שתהיה היענות... דרך הפורום, או בה"פ. בברכה!
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
מיני מינור
מאת mini2005- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אם מישהו שמע יודע על מיני (בכל מצב מכל שנה) למכירה או סתם זרוקה אשמח לשמוע בתקוה להצטרף לאוכלוסיית האספנים תודה
הודעה אחרונה מאת mini2005, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לאחר חיפוש קטן במחסן המשפחתי מצאתי כל מיני שטיות ששיכות לאבא שלי. 4 קרבורטורים. את המנוע הקטן של ההגה כוח. אלטרנטור. קולר שמן(נראה שזה מה שזה). ו-4 גאנטים שהיו שייכים לאמריקאית. הנה התמונות שלהם, מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם משהו מהדברים שווה משהו, או שהמקום היחיד בשבילם זה הפח?! אלא התמונות של הקרבורטורים- זה מה שנראה לי כמו קולר שמן. ואלה הגא'נטים. למי שלא מצליח אלא הן המידות- 215/70/14 תודה רבה לכם על העזרה... זהר.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
אוסטין A40
מאת שלום- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, האם ניתן/כדאי לשפץ אוסטין A40 שנת 1965? האם יש חלפים זמינים? האם יש מכוניות מסוג זה בארץ? שלום.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 21 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם בכמה פנטזיות (קלאסיות כמובן) רטובות שלי.... תרגישו חופשי לספר מה הפנטזיות הרטובות שלכם... וכמובן...לצרף תמונות. דודג' צ'ארג'ר R/T שנת 69': עוד תמונות : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2494307953&category=6199&sspagename=WDVW אחותה מאותה משפחה, הצ'אלנג'ר : עוד תמונות : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2493192746&category=6198 דה-טומאסו פנתרה, חלום באמת רטוב ודי בר השגה : עוד תמונות : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2494377853&category=6472&sspagename=WDVW שברולט …
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
האם ישנו דגם כזה בארץ והאם הוא נפוץ אני מדבר על הזה שיש לו 2 זוגות של פנסי חזית תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת בבקשה קצת פרטים לגבי מיני מינור! אז ככה רציתי לדעת אייך הרכב מבחינת תחזוק? האם חלפים יקרים?וזמינים? האם יש הרבה תקלות?? ואיך הוא מבחינת נסיעה על הכביש ? תודה מראש שמעון ד"א עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את המידע שאני זקוק לו
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
כיסוי גג פנימי
מאת ליאו- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני זקוק לעזרה במציאת בעל מקצוע טוב +++ לריפוד תיקרה של פיאט 128 ספורט{שיצאה מהתנור} וזה ממש דחוף בנוסף אני העדיף אם הוא יוכל לבצע עבודת חוץ {אשדוד} ליאו
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
ובכן אני יתחיל בקצת רקע מי שמשתעמם שיעבור לפיסקה הבאה. בכל מקרה,בתור ילד קטן לא ממש התלהבתי ממכוניות ,כמובן בצורה מסויימת כמו כל פעוט ידעתי שמות של מכוניות (סובארו עונדה! וכו') אבל לא ממש התלהבתי אבל כשהחלתי ללמוד נהיגה החלתי להתעניין יותר ויותר אני עדיין לא יודע הרבה אבל מה שכן התאהבתי ,תמיד אהבתי מכניקה וטכנולוגיה אבל פשוט התאהבתי במכוניות D: ובכן לימודי הנהיגה עברו חלפו ולפני ששמתי לב כבר יש לי רישיון ביד ונגמרה תקופת המלווה (ת'אמת החודשיים הארוכים בחיי אבל אני מוכן לשקר בשביל עושר ספרותי) ועכשיו לעיקר כמו כל ילד מתלהב רציתי אוטו משלי מה שכמובן אני לא מקבל אבל חשבתי אולי אקנה רכב אספנות או קרוב לאספנות בזול ואשפץ אותו להנאתי....תוך…
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כול מי שמכיר סוסיתא קוביה עים גריל גול שעומדת או מסתובבת במקום כל שהוא שיכתוב כאן. יש לי חבר (מוכר במועדון ה-5) שמחפס אחת כזו. (של יורם מקובר כבר מוכרת )
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
first of all... i dont know why i cant write in hebrew...nvm. i bought a long time ago ford taunus 64 staition, but i dont really now where to begin, and how so i need help from anyone that can.. please help! if anyone that know what to do, and can gide me a little, please do (im from modein)
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
גיליון אבטומוביל מס' 55 הגיע אתמול. אין ספק שמרשים ומקצועי ביותר. מסתבר שחברנו אייל פ. שידרג את הבטאון לעין ערוך. מופיעה בגיליון זה כתבת השיפוץ וההשקה של פורשה 356 מדהימה. היום בצהריים נכנסתי כהרגלי לאתר של ליאור ברוך ומה רואות עיני הפורש הנדונה מוצעת למכירה!!! כן כן זה לא שקר כנסו וראו. שאלתי היא מה המחיר הריאלי (שימו לב דגש על ריאלי) לרכב כזה?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
vwמסחריות ישנות 1 2
מאת כפיר 78-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מחפש מסחריות מודלים 69 ומעלה פולקסווגן במצב נסיעה לשיפוץ
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיני מיינור מודל 1983 בעלת נפח מנוע של 1300 סמ"ק חלונות חשמל, נעילה מרכזית, אעזקה. בצבע ירוק בקבוק 056996843 (אם אני אמצא תמונות אני אנסה לפרסם) ** הרכב לא שלי ואני לא מכיר את המוכר **
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- David32
- פאר האורה
- דובצע
- לירון .ה.
- blackpolo
- הרקוליטו
- פולו,גולף
- garicho
- arice
- DareDevil
- yahaga