Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולשאלתו של פיקסר , אינני מכיר דייהטסו שרייד טורבו!

ואני בספק אם קיים רכב כזה, אולי רק לך!

בברכה

צביקה

דיהטסו שרייד טורבו היה דגם הספורט של השרייד, ונמכר בארץ בשנות השמונים. רובן היו צבועות בסכמה של שני צבעים. אגב, המנוע של הטורבו היה מותקן גם בדגם האחרון של האינוצ'נטי דה-טומאסו.

מנוע הטורבו הוציא הספק של 68 כ"ס, לעומת 52 כ"ס בדגם CS הרגיל.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
דיהטסו שרייד טורבו היה דגם הספורט של השרייד, ונמכר בארץ בשנות השמונים. רובן היו צבועות בסכמה של שני צבעים. אגב, המנוע של הטורבו היה מותקן גם בדגם האחרון של האינוצ'נטי דה-טומאסו.

מנוע הטורבו הוציא הספק של 68 כ"ס, לעומת 52 כ"ס בדגם CS הרגיל.

לקובי שלום רב!

תודה על המידע, אך אני לא שמעתי על דייהטסו שרייד טורבו מעולם, ואני מאמין

שכמות רכבים כאלה היו בארץ. פחות ממספר האצבעות בכף ידי!

ולגבי תגובתו של זוהר ב99 אחוז בהמקרים לא ניתן להרכיב/להסב, קרבורטור

אחד מרכב מסויים למשנהו!

בברכה

צביקה

קרבורטורים נתניה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי הספרות שבידי הקרבורטור של הדיהטסו טורבו דומה לקרבורטור של דיהטסו רגילה כאשר ההבדל כנראה במחטים (כך אני הבנתי מהספרות בכל אופן).

לצביקה - דווקא היו בארץ יותר טורבו ממספר אצבעותיך - ואני אפילו זוכר אחת משנת 1988 (הדגם המעוגל) טורבו. אבל רובן היו כמובן הדגם הקודם שיוצר עד ל-1987.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לפי הספרות שבידי הקרבורטור של הדיהטסו טורבו דומה לקרבורטור של דיהטסו רגילה כאשר ההבדל כנראה במחטים (כך אני הבנתי מהספרות בכל אופן).

לצביקה - דווקא היו בארץ יותר טורבו ממספר אצבעותיך - ואני אפילו זוכר אחת משנת 1988 (הדגם המעוגל) טורבו. אבל רובן היו כמובן הדגם הקודם שיוצר עד ל-1987.

לאלון פ. שלום רב!

יבורכו בעלי שרייד טורבו אך אני משום מה מעולם לא נתקלתי!

אגב יש לך דרישת שלום מאלון ב. מירושלים, בעל הMG? !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לאלון פ. שלום רב!

יבורכו בעלי שרייד טורבו אך אני משום מה מעולם לא נתקלתי!

אגב יש לך דרישת שלום מאלון ב. מירושלים, בעל הMG? !

בברכה

צביקה

מכרו אותם במאות זו הייתה גרסה די פופולרית עם קצת כח (לא חורכת צמיגים)

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היו המון מהן, כמעט כולן צבועות חצי עליון אדום וחצי תחתון שחור אבל היו מעטות עם צביעה מגעילה של שני גוונים של תכלת מטלי. הן דוקא היו נחמדות מאוד, הדגם היותר בכיר GTTIמעולם לא יובא וחבל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היו המון מהן, כמעט כולן צבועות חצי עליון אדום וחצי תחתון שחור אבל היו מעטות עם צביעה מגעילה של שני גוונים של תכלת מטלי. הן דוקא היו נחמדות מאוד, הדגם היותר בכיר GTTIמעולם לא יובא וחבל!
הבחור עם השרייד באמת חשב להחליף את המנוע ל GTTI. הוא ראה בחו"ל אנשים שהצליחו להתקין מנוע כזה על דגם ישן יותר של השרייד. על מנת להתקין מנוע כזה על הדגם הישן יותר של השרייד (87), צריך היה להחליף מקרבורטור להזרקה, צמה וגם לעשות תושבות אחרות, לכן הפרוייקט לא יצא לאור כי אף מוסכניק לא רצה להיכנס לצרה הזאת :wink: אז הוא הסתפק בהחלפת מנוע חדש ומקורי של אותו הדגם.

אגב, הרכב בצבע לבן וחלקו התחתון אפור.

• תוכן חדש...