רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל-מועדון החמש מצדיע לעיר באר-שבע אירוע סוכות במוזיאון חיל האוויר בחצרים חוה"מ סוכות - יום ג' ה- 5 באוקטובר 2004 בתאריך ה 5 באוקטובר יום ג' (חול המועד סוכות) יתקיים "ראלי" המועדון למוזיאון חיל האוויר בחצרים. במסגרת "ראלי" זה , יתקיים מסע הצדעה לעיר באר-שבע ברחובותיה הראשיים , בחסות משטרת ישראל, לאחר מכן הגעה למוזיאון חיל האוויר ומיקום כלי הרכב הקלאסיים בין המטוסים במשך כל אותו היום ועד השעה 15:30. השיירה תצא דרומה בבוקרו של אותו היום מתחנת הדלק "הסיירים" בשעה 08:00 כאשר לאורך כל הדרך יחברו חברי מועדון בעלי כלי רכב קלאסיים נוספים עד להגעה למוזיאון. מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל �…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 977 צפיות
Yesterday I was at the classic cars meeting in Carslile. it was great with many many cars and parts. I began a project of photographing cars under 3000$ for sale.It is quite a challenge The bargain I saw is a Corvair 4 doors from 1969, driving and looks fair in 800$ Next weekend - Hershey Bye Benni
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 43 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
עזרו ליישב סכסוך בן עשרות שנים בין אנשי הפונטיאק פיירבירד/שברולט קמארו/פורד מוסטאנג ובעיקר, בין בעלי מכוניות אלו בארץ בנוגע לשאלה; מי ממכוניות הפוני האלו היא הטובה ביותר (יופי, נוסטלגיה, אמינות, יוקרה, ביצועים וכו'....) הצביעו והשפיעו http://www.classiccar.co.il/forum/viewtopic.php?t=1622 ליאור. הבהרה של בני, מנהל הפורום: הסקר שהוספתי לא בא להתחרות בסקר של ליאור. אנא הצביעו בשניהם ויהיה מה להשוות... בני
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים , אני מחפש חיפושית לחלקים , לא חשוב מצב הבודי , אפשר גם ללא רשיונות . העיקר שיהיה מכני סביר ועל הגלגלים . תודה לכולם . דרור .
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
חלקים לפיאטים
מאת udi- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שסתומים לפיאטים: 131,132מנוע 2000, פיאט 600, 600d פיאט 850. גלגל טיימינג קראנק פיאט 850
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מעונין לקנות אחת כזו שיווקה הופסק בשנת 80 לערך רכב אנגלי מפיברגלאס שלוש דלתות קטנה וחמודה אשמח אם משהו יודע או ראה חג שמח אלי
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש ויליס במצב הניתן לשיפוץ ולהעלות אותו על הכביש (ניירות ומנוע ) במחיר סביר.... שנה טובה טל
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 875 צפיות
מחפש רדיאטור לגי'פ cj 5 מודל 1974 4 צילינדר .
הודעה אחרונה מאת עמוס קאשני, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכב לפרוק תודה טל 057-7237903
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מתי אמורה להתקיים התערוכה של מועדון ה-5 בבאר שבע, לרגל סוכות ?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
חברים יקרים אני מחפש אנטנה לקדילק דאוויל קבריולט משנת 1969 תומר
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חבר'ה וחג שמח. היום נסעתי בדרך בן צבי בת"א ועברתי על יד מקום שלא ידעתי שקיים קודם לכן. מדובר בפירוקייה שהכניסה אליה נמצאת ברח' שרירא גאון (ליד המאפייה עם הבייגלה הכי טעים שיש! ) עוד כמה סנטימטרים קדימה ופונים שמאלה ורואים אותה כמה מן הדברים שמצאתי שם (במבט חטוף תוך כדי נסיעה איטית וכניסה לסמטאות) : ווקסהול/אופל שנראה לי זה שבט או ויוה (היה הייתה בצבע חום) הייתה לה צורת האצ'בקית כזו. סוסיתא כרמל דוכס סטיישן כרמל דוכס (במצב ח-ד-ש! לחלוטין) יכולה להיות מצוינת לחלקים או לשיפוץ טרנספורטר בצבע 'ירוק שכם' (סגור - מדגם 'וודסטק') גם במצב סביר שיכול להיות בר-שיפוץ (או יותר ריאלי: תרימת איברים) החלק הטוב: רנו 12 (כן כן! לא דלתא) במצב טוב גם כן והנה החל…
הודעה אחרונה מאת srack, -
אופנוע אספנות
מאת דודו- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום האם אופנוע אספנות משלם ביטוח רגיל או כמו רכב אספנות תודה דודו
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצ"ב מספר תמונות עדכניות מהליך השיפוץ של הב מ וו שלי. כמו שניתן לראות, החלק העיקרי והקשה כבר מאחורינו, ובע"ה בימים הקרובים יזכה המרכב לצבע חדש שיעטוף אותו וייתן לו מראה עם הרבה נוכחות. חג שמח לכולם, שמוליק.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב לכולם! אנחנו מזמנים את כולכם להגיע למפגש של מועדון המכוניות האמריקאיות הישראלי את המפגש נערוך כרגיל באצטדיון רמת גן בשעה 20:30 בערב בחניה הגדולה. מקווים לראות אותכם... צוות ACI WWW.CLASSICCAR.CO.IL/ACI http://www.classiccar.co.il/forum/viewtopic.phpt=1636&sid=487985a78a761d8912c6448c8e1987a9
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במהלך הזפזופים שלי גיליתי שבשעה 1:30 בערוץ ההיסטוריה תוקרן תוכנית על ההיסטוריה של הפורד ת'אנדרבירד (ציפור הרעם) משנת 1954 ועד לתקופתנו. נראה לי מעניין. עמית
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
איפה הצופר?
מאת תומר אוזן- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קרוב משפחה שלי רכש לפני מספר ימים קדילק סאוויל שנת 69 קבריולט (לשעבר של רפי גינת) אולם עד היום טרם נמצא הכפתור שמפעיל את הצופר נשמע מוזר אבל הוא הפך את סביבת הנהג ומצא שאת האורות מפעילים דרך כפתור ברגל אך לא מצא איך להפעיל את הצופר. יש למשהוא מושג איפה הוא נמצא?
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 4 תגובות
- 902 צפיות
hi i'm in boston so thats why the english does anybody knows about something intersting in boston? thanks
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי מה שידוע לי דגמי ה "1302" ו "1303", הם הדגמים הכי טובים של האוטו, הייתי רוצה לדעת פרטים על שני הדגמים... ויש אנשים שיש להם בחיפושיות מנועי 1600 סמ"ק, האם זה מנועים מקוריים, או החלפה או שידרוג של המנוע הרגיל.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Hot Rod American Street Drag, האם קיים משחק השני(המשך)?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי מה שידוע לי דגמי ה "1302" ו "1303", הם הדגמים הכי טובים של האוטו, הייתי רוצה לדעת פרטים על שני הדגמים... ויש אנשים שיש להם בחיפושיות מנועי 1600 סמ"ק, האם זה מנועים מקוריים, או החלפה או שידרוג של המנוע הרגיל.
הודעה אחרונה מאת דראג רייסר, -
רשימת מצרכים
מאת ttzz- 3 תגובות
- 948 צפיות
בוקר טוב לכולם... משהו מחפש לאופל רקורד 1700 סטיישן 73' חלון קדמי צד ימין בדלת...אם למשהו יש אשמח לדעת כמו כן המנוע שלו כמעט מת,מה יותר ישתלם או במה כרוך לבצע שיפוץ/החלפה? תודה צביקה
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חברה . אני עוסק ב שיפורי אינטרייר בעזרת טכנולוגיה מתקדמת וחומרים מתקדמים : 1) אבקת פוליאסטר : מאוד דומה לקטיפה 2) אבקת וויסקיזה : מאוד דומה לזאמש * הפורום לא מיועד לפרסומות, נא לקרוא את כללי הפורום *
הודעה אחרונה מאת liampro, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ביום רביעי אחה"צ אני עולה על מטוס לוינה ואחרי לילה בחיק המשפחה שלי שם אני ממשיך לושינגטון. עשרה ימים אח"כ אני חוזר לוינה ואחרי עוד כשבוע, ב 21 לחודש אוקטובר, אחזור, טפו טפו טפו, לב"ג. כל הטיסות עם "אוסטריאן אירליינס". לוינה עם איירבוס קטן ולושינגטון וחזרה עם איירבוס גדול (ואני מקווה ששוב תהיה שם מצלמת חרטום שתראה לי את הנחיתה מנק' המבט של הטייס). אז שימרו על המולדת ואני אצלם מכוניות ואוטובוסים עתיקים בפסטיבל הענתיקות בהרשי שבמזרח ארה"ב. חג שמח
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי שאלה יש לי אולדסמוביל אומגה שנת 80 מצב חדש מנוע 3800 חומה הכל אורגינל מקורי שמורה אני חושב אולי יד ראשונה או שניה כי הכל אורגינל!!! המצת חדש לא השתמשו בו תודה מראש על התשובה מקווה לשים בימים הקרובים תמונות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכב זה משמש אותי בתקופת ביניים, בעוד הרכב הראשי שלי (E21 עם מנוע 2,000 סמ"ק ו4 ציל' בלבד), בתהליכי שיפוץ. אז רגע לפני שאני נפרד מה320/6 לזמן בלתי מוגדר (לאחסנה עד גיל אספנות), מצאתי לנכון להעלות את כל רשמיי ממנה. נכון שהמכשיר הקבוע שלי לא "רע", אבל עדיין אני יתגעגע לאותה "ב מ וו שחורה". קבלו (מתוך הכתבה) את אחת הסיבות: "א ב ל ה"מוי כיף" מבחינתי הוא העברת ההילוכים. ה"קליק" בין הילוך להילוך הוא דבר שקשה להסביר, ולא משנה אם זה בין הילוך שלישי לרביעי, שני לשלישי, או בכלל. תחושה של משיכה חזקה קדימה, כאילו רק עכשיו התחלת בנסיעה. שוב, בכל הילוך. כמעט ולא תלוי סל"ד". והנה הקישור לכתבה: http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=321&club_id=12 …
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לא משנה המצב
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 2 תגובות
- 42.9 אלף צפיות
למכירה - וגוניר 73, אספנות, צבע כחול מנוע 258, עם מערכת גז! גיר 4 הילוכים, יחסי העברה מהירים של בלייזר בסרנים צמיגים 31 ברשיון, הגה כח, וו גרירה, מזגן מפוצל, חלון אחורי חשמלי. מחיר - 24,000 ש"ח לפרטים - דובי 057-7730585
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=50AE76B804F340B5A6041D91B4143127&alid=116270
הודעה אחרונה מאת מנור, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר'ה חג ראשון שלי עם אספנות וטסט... מה לגבי נסיעה 7-9 בחול המועד? מבחינת בנקים זה חצי חג,מבחינת חנויות לרוב זה לא... תודה חג שמח צביקה
הודעה אחרונה מאת ttzz,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- David32
- פאר האורה
- דובצע
- לירון .ה.
- blackpolo
- הרקוליטו
- פולו,גולף
- garicho
- arice
- DareDevil
- yahaga