רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני חושב לרכוש אותה אני לא בקיא בענייני חוקי האספנות.... הכלי שנתיים ללא טסט.עפ"י טענת המוכר,יש לשלם ולעשות טסט (אישור בלמים כמובן). האם זה נכון? למה עלי לשם לב כידי לא להתקע עם הליכים בירוקרטיים מיותרים ויקרים. כמובן שאבדוק את כל הנושאים הטריוויאלים לטסט(חשמל,צמיגים,מספר מנוע ושילדה תואמים) תודה רמי
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישה של 504 קבריולט...כבר כמה ימים שאני חושב על אחת כזו עזרתכם נחוצה במציאת 504 פתוחה - כל מידע או הפניה לאינפורמציה לגבי מועמדת רלונטית יתקבל בברכה! ידוע לי שהתבצעה מכירה לא מזמן, אם למישהו יש פרטים אשמח לשמוע (אפשר גם בה"פ) היבט נוסף שרציתי לברר לגבי החזקה - אמינות, מחלות קושי במציאת חלפים ספר טיפולים וכו' תודה מראש ענבר 050-7308622
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
האוטו הזה אף פעם לא היה מיוחד, וספק אם יהיה לו אי פעם ערך אספני, אבל בעיני הוא מאוד נחמד. הפריט הספציפי הזה משומר היטב: יד שניה עם פחות מ 100K . רשיונות מופקדים משנת 1995 ובעוד שלושה חודשים ושבוע כבר יהיה אספנות. הקוים שלו מאוד יפים וישרים, ויש מעט מאוד לתקן כדי שיהיה מושלם. המוכר רוצה 7000 ש"ח, אבל לא העיף אותי בבעיטה כשהצעתי 2000 (שזה אגב מה שאני מעריך שהאוטו באמת שווה אם הוא אכן כפי שהוצהר). מה שהרשים אותי באוטו הזה, הוא מיעוט החלודה ומיעוט ההתעללות. אני אוהב מכוניות ש"הזדקנו בכבוד": נסעו איתן עד שהפסיקו, ולא ניסו להפוך למשהו שהן לא, או לתקן באופן חוראני במחיר הנמוך ביותר. לא הנעתי את האוטו, וכל מה שאני כותב כאן הוא מפי המוכר או ממה שראיתי. אין לי אחוזים או כל טובת…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש את הכתובת של אתר למכירת מכוניות ישנות וחדשות באמריקה.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה / החלפה בדו גלגלי fiat 500 במצב מעניין ... קובי - 052/4823294
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
כמה יכול לעלות אופנוע R60 בגרמניה?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך להחליף את ההגה של הנסיכה. מדובר על 230 77-85 מיותר לציין שאני מעוניין באחד במצב הכי קרוב למושלם...
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
לרצניים בלבד !!!! , מבצ מושלם ריפוד סקאי חדש , מערכת DVD + מסך 7" ( שווה 6500 ) , מנוע 4100 , שנת ייצור 1974 , טסט ל חצי שנה , רכב בשביל שימוש יומיומי ולא רק למפגשים. בלמים חדשיים , קרבורטור חדש .
הודעה אחרונה מאת liampro, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני מבין שדבר כזה צריך לעשות יבואן חלפים מורשה. אני לא יכול לבקש שיכניסו מנוע למעטפה וישלחו אליי. אז בהנחה שמדובר על מנוע עתיק, שלא זמין בקלות גם בחו"ל, איך זה נעשה ? אני מאתר אותו, ואז מחבר את המוכר ליבואן המקומי כאן לצורך היבוא ? או שאני דואג לכל התהליך ורק מוודא ששם יבואן החלפים בארץ יופיע על טפסי המשלוח? מישהו עשה כזה דבר ויכול להמליץ על סוחר חלפים שכזה ?
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה טנדר וויליס סגור 64 לחלקים בלבד אין נירות ואין מנוע 1500 שקל 050-8781430
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 9 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
האם החוק מתיר לגרור רכב באמצעות יצול? מהן המידות (מינ' ומקס') לאורך היצול? האם עליו להיות צבוע אדום/ לבן? האם יש מינימום לקוטר המוט או הגבלות אחרות? והכי חשוב, האם זה נכון שהרכב הגורר חייב להיות בנפח מנוע גדול מהנגרר (ז"א לרכב 1600CC מותר לגרור רכב 1300CC)? נשמע לי לא כ"כ הגיוני אבל זה מה שגורר ותיק אמר לי. T
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מוכר את הסאאב שלי מנוע 1700 4 דלתות במצב מושלם, אני עובר לשנת 74 מנוע 2000. ממליץ מאוד רכב מדליק ניתן לראות תמונות ומידע נוסף בקישור: http://classiccar.msn.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=2661 ויקטור
הודעה אחרונה מאת victora, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי צבע ופחחות . . . מה אתם אומרים ? אחרי שאסיים ריפוד ועצים בארגז אשלח תמונות נוספות. שנה טובה טל
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
כל עזרה תתקבל בברכה 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
מרצדס קופה
מאת slavochk- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מרצדס קופה במצב טוב, רצוי דגם 280ce, מדגם w123 (שנים 77 - 85) אשמח לפרטים, תודה, ושנה טובה גלעד
הודעה אחרונה מאת בן שעבס, -
דודג' דרט 1973
מאת netz-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ושנה טובה. אני לפני רכישה של דודג' דרט 1973 4 דלתות (לא הסווינגר לצערי). הרכב נראה טוב מאוד - קוים טובים, מאט חלודה בכנפיים- בחלקם התחתון, דרוש מאט מאוד פחחות, ריפודים ומנוע לא ידוע מאחר והמוכר אמור להדליק אותו בימים הקרובים. ולשאלתי... האם יש חלקים לרכב הנ"ל - מנוע וחלקיו, גיר וחלקי חשמל שונים. ובנוסף, האם מס' ידים ומקוריות השכרה גורע מהרכב. (הרכב ללא טסט מ-2001) ונוסף,, האם אפשר להעביר בעלות ללא טסט. אני חדש-חדש מאוד בנושא תודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם 1.אני מחפש דחוף רכב מרצדס שנות ה 70/80 בצבע לבן, לסרט שישמש כמונית.או פ'זו 504 סטיישן לבנה. מדובר על שעתיים צילום לפעמיים בלבד. 2. משאית הובלות שנות ה 70או 80 . מי שמכיר או שיש לו רכבים כאלו מוזמן להתקשר אלי 054-5456780. אמיל. תודה ושנה טובה.
הודעה אחרונה מאת emiltali, -
למכירה מרצדס
מאת צחי12- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מרצדס 190 לאחר שיפוץ כללי מנוע עשה 10000 ק"מ 0545318831 צחי
הודעה אחרונה מאת papirosi, -
שברולט קורבט
מאת liz- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איך אני יכולה לדעת מה שנת הייצור של שברולט קורבט אספנות אם יש לי רק את המספר שילדה ???
הודעה אחרונה מאת ido fallach, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בטנדר 4X4 שאני משפץ מותקן מנוע 6 צילנדר ראש שטוח עם דיסטריביוטר למעלה. נתקלתי (במסגרת חיפוש מנוע משופץ) במנוע שנראה זהה אבל הדיסטריביוטר בצד! השאלה- האם המנועים זהים בתושבות, התחברויות ,יחס דחיסה ,וביצועים? בתודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
068-713678
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מחפש פחח מאזור המרכז או השרון החיפושית שלי צריכה פחח באופן דחוף בעל רמת העבודה טובה שלא ימרח חומר אני מתכוון להכניס את הרכב בימים הקרובים
הודעה אחרונה מאת רן 75, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחחחח... אילו רק היה לי את הכסף והכוח הנפשי... זו הייתה בהחלט הקנייה הנכונה תצפית נדירה ביותר - קורטינה שנת 82 לבנה קבריולט, במצב יותר מסביר, חונה לה בנונשלנטיות בשדה קוצים אי שם בצפון.... חלום רטוב!
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף את כל הצינורות הישנים בחדשים . איפה אני משיג צינורות ברקס מנחושת , ופיטינגים להברגה מילימטרית . עמוס..
הודעה אחרונה מאת tgilboa, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באתר הזה http://www.4x4logistica.com/ היא מצויה תחת "חלפים ומציאות". לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה, תוכלו להעביר אותה אם היא לא במקום.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחסן של חלפים במצב טוב של סאאב 95+96 2 פעימות + וי 4 הרבה חלקים מכאנים, משאבות, ניקלים, פגושים, ציריות, קפיצים, בולמים ,חלקי פח, שעונים ,שמשות, חלקי קלאץ, מנוע, גיר ועוד ועוד!! 052-3980166
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב לכל האספנים! בד"כ אני לא כותב בפורום הזה,אבל הפעם אני צריך את עזרתכם בעניין מיוחד: חבר שלי (חובב ענתיקות מושבע) מצא טנדר עתיק כלשהו (לא יודע איזה,לא מבין בענתיקות) זרוק באיזה וואדי. .. הטנדר במצב שהוא אמנם זוועתי,אבל ניתן לשיפוץ..(או ככה לפחות הבנאדם חושב.. ) עכשו,הוא רוצה לאמץ את הרכב הזה ולשפץ אותו...מה הוא אמור לעשות? לבוא למשרד הרישוי ולהגיד "מצאתי אוטו"? ( ) מישהו יכול לפרט על הפרוצדורה לאימוץ רכב שנמצא זרוק איפשהו? תודה, מיכאל.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
מחירון אספנות
מאת amirski- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר טוב, היה פעם בפורום מישהו שיש לו מחירון "קראוס". רציתי לברר מחירם של יבוא פיג'ו מצרפת ואיך מתבצע החישוב. מדובר על 604 שנת 77 או שנת 82. בתודה ושנה טובה, אמיר
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם תושב חוזר יכול להביא רכב אספנות לארץ ואם כן האם הוא פטור ממיסים כמו על רכב חדש?
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם הטסט במחיר מלא או שיש הנחה כמו בביטוח חובה?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- David32
- פאר האורה
- דובצע
- לירון .ה.
- blackpolo
- הרקוליטו
- פולו,גולף
- garicho
- arice
- DareDevil
- yahaga