רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מבאר שבע ומחפש ליקנות ג'פ במחיר סביר דגמים ישנים בין 82 עד 88 או החלפה עם פיאט אונו מישהו מכיר מקום ספציפי שיכולו לעזור לי ....בבקשה...
הודעה אחרונה מאת shim3n, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים שמי שחר ואני ממיתר מחפש נואשות קלאץ לBSA תרנגול (חדש) אשמח לקבל כל מיידע בנדון תודה
הודעה אחרונה מאת shrani, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. במהלך שיטוטיי בחיפוש מציאות מצאתי את האוטו הזה... אין רשיונות אין מנוע וגיר אבל...יש חלקי פח כמו שאתם רואים, יש פנסים (אין לי מושג אבל אני בטוח שיש כמה חברה שעכשיו רואים את זה ולא מאמינים מאיפה זה נפל עליהם) יש סרנים קדמי ואחורי ועוד כל מיני מציאות. האוטו למכירה רק שהבעלים עדיין חושב על מחיר. תודיעו לי אם זה מעניין. נ.ב. בתמונה זה לא אני, זה חבר עם המישפוחה.
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחםש חיפושית מהישנות אבל לא אספנות כלומר שברישיון לא יהיה רשום אספנות! יצירת קשר ICQ 165550996 פלאפון 065-660302 תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
למכירה : חיפושית 1974 כחול מטאל אספנות המצב שלה לא משהו והיא דורשת עבודה (פנים חוץ ) המנוע טוב (אולי איזה כיוון קטן ) והיא שירתה אותי נאמנה 7 שנים ארוכות אבל כרגע היא פשוט יושבת לה מוזנחת וכואב לי הלב עליה אז לכל המעוניין נא ליצור קשר ב [email protected] לקבלת תמונות המחיר הוא 3000 ש"ח ולא ניתן לדיון . ורק כדי להסיר ספקות מליבי , מישהו יכול לספר לי איזה הליך אני צריך לעשות כדי "להוריד" את האוטו מהכביש ושאחר כך אני אוכל להחזיר אותה (כשיהיה לי זמן או כסף לשיפוץ ) ?
הודעה אחרונה מאת Avram, -
-
- 1 תגובות
- 951 צפיות
מי מאיתנו הלך עד כדי כך רחוק? גילי
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
הרכישה החדשה שלי!!! 1 2
מאת bagira-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
רק רציתי לעדכן אתכם על הרכישה החדשה שלי... טנדר אינטרנשיונל 62'. אינשאללה בקרוב על הכביש משופץ למשעיי!!! ושאף אחד לא יתלהב מהגרוטאה שצמודה אליו. היא מופשטת לחלוטין ואין שום חלק חילוף לקחת ממנה .כמו כן אין זכר לרשיונות ככה שזה אבוד!!! צמוד אליה נמצא גם טנדר שברולט שנת 52. ומצבו כמו זאת. מופשט... ערום...רקוב... ובלי רשיונות!
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשמח להעזר בנסיונכם לקראת רכישה אפשרית של ימהה XT-500 שנת 1980. מצאתי אופנוע שנראה מצויין, עם 11,000 ק"מ בלבד משופץ ומשוחזר למקור (לטענת בעליו). הבעיה היא שהמחיר המבוקש הוא 13,000 ש"ח, האם המחיר סביר ? החסרון העיקרי הוא שב-6 השנים הקרובות האופנוע לא יוכר כאופנוע אספנות והעלויות בהתאם. מאידך, ה-XT500 שינה את פני האופנוענות עם הופעתו בשנות השיבעים ועלול להיות בעל ערך אספנות בשנים הבאות. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 937 צפיות
האם רכב שרשום כאספנות ורשיונותיו היו מופקדים במשרד הרישוי חייב באישור מעבדה מוסמכת בנוסף לאישור מוסך מורשה (ברשיון שהוצא היום במשרד הרישוי נרשם חייב מעבדה מוסמכת) האם זאת טעות? תודה על תשובותיכם
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ג'יפ ווילס שנת 1955 מדגם CJ-3B, במצב מכני מצויין, מחיר גמיש + רכיבים נוספים להחלפה. טל' : 050-7347652
הודעה אחרונה מאת royal, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת יוצא היום בדואר הגיליון החדש של ה"אבטומוביל" לכל חברי מועדון החמש (המנויים אוטומטית מכח החברות במועדון) ולכל המנויים העצמאיים. ה"אבטומוביל", בטאון מועדון החמש, הוא כתב העת היחיד בישראל העוסק כולו במורשת מוטורית, במכוניות ובאופנועים קלאסיים וברכב אספנות ורואה אור במתכונת של דו ירחון 6 פעמים בשנה. בגיליון החדש, 52 עמודים בצבע, סקירת אירועים וחדשות (וישנות...) וכתבות בנושאים שמעניינים את כולנו: זמי לוין מספר על ה- F9 קבריולט תוצרת IFA המיוחדת של דוביק גרונדמן, בני הספל מספר על תולדות האוטובוס קומתיים בכבישי ישראל, חן פרחי מספר על גומי בתעשיית הרכב ומשיא כמה עצות מועילות, נמרוד ועמרי רחמימוב מציגים את "פרוייקט אסקורט" ונמרוד גם מספ…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך מחשבים במכס ערך של רכב שלא יובא לארה"ב ועל כן לא מופיע במחירון קראוס ??
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יכול להיות שאני מתפרץ לדלת פתוחה, האם יש מועדון או התארגנות של בעלי פיז'ו בישראל????????? אםלא אני מציע להתארגן והקים מועדון כזה. אני מוכן לרכז בשלב ראשון רישום של בעלי פיז'ו, ולמסד את הנושא בואו נעיר יחד את האריה של פיז'ו בארץ בעלי פיז'ו נא שלחו מייל לכתובת: [email protected] גואל
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתכנן בשבועות הקרובים, הובלה של מכונית מארה"ב לחיפה. הכנסה של יותר מרכב אחד למכולה מאפשרת לחסוך בעלויות ההובלה. יש מעוניינים ?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אני יודע שזה לא ממש קשור לאספנות, אבל מאחר ואני משתמש קבוע (מכור) לפורום, החלטתי לבקש את עזרת ה"מרגלים"... אני זקוק בדחיפות לסובארו E10 (סובארית) במקום זו שמתה לי... תודה רבה מראש לכולם על העזרה אמיר 050-8669963
הודעה אחרונה מאת shark, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שניה בשעה 23:30 ישודר תשדיר על שיפוץ פורד מוסטאנג 67 ע"י חבורת שחורים... חובה לראות בערוץ המוזיקה mtv ושידור חוזר ביום שלישי בעה 20:00
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, למי שעדיין לא מעודכן, לפני שבוע רכשתי את האלפאסוד מחולון שעמדה לפני גריטה... http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=39612 - תודה ליניב ש הגרר הוריד לי את האוטו ביום ראשון שעבר בחניון של הבנין שלי, בחניה של השכן!, כשחזרתי הביתה ובאתי לדחוף את האלפא לחניה שלי התברר לי שכנראה ההרם-ברקס תפוס. חשבתי להתניע ולהזיז אותה בנסיעה, הבאתי כבלים, היא הניעה מכה ראשונה אבל לא היה קלאץ! ויתרתי על הרעיון וחזרתי לשיטה הישנה, בסוף הצלחתי להזיז אותה אחרי מאמצים קשים (וזה הזמן להגיד תודה גם לך - מושיקו ). התחלתי לעבוד עליה, והדבר הראשון שעשיתי היה לטפל ב-2 נזילות דלק מצינור דלק שהתייבש, בנתיים חתכתי את הקצוות שנחתכו עם הזמן בגלל הבנד, בהמשך אני…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אני מעונין לקנות סיטרואן משנת 1933 עד שנת 1953, רוני שיפרוט 2501538-052.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בקרוב אמור להתקיים מפגש מועדון מרצדס,בכוונתינו לקיים את המפגש באזור נתניה/חדרה על מנת להקל על חברי המועדון המגיעים מהצפון. נשמח לקבל רעיונות למקום מפגש הכולל רחבת חנייה ובית קפה בסמוך.
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
אשמח לקבל עצתכם לשאלות הבאות: 1. זמינות חלקים מכניים (מנוע גיר מיתלים) וחשמל לרכב, והיכן ניתן לרכוש. 2. זמינות בקליות, פנסים וחלקי פח, ידיות וכדומה, והיכן ניתן לרכוש. 3. צמיגים מידה 165/80/13 היכן ניתן להשיג. 4. לאיזה מחיר להתכונן לגבי אקזמפלר שלם עם חלודה ברת שיפוץ. 5. ספר היינס או דומה לרכב. רב תודות למשיבים
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טיול קצר בנפלאות האנטרנט הובילו אותי לאתר הרשמי של "מוסטנג - ניו זילנד". פשוט מעורר הערכה לגבי צורת ההתארגנות של המועדון. כי אם חושבים על זה מדובר על סוף העולם שמאלה (ואח"כ ימינה), והחבר'ה האלו הרימו מועדון לתפארת. חושבים שזה אפשרי בארצנו הקטנה? אני ממליץ בחום לראות את התמונות שמתעדות את הטיול של חברי המועדון ברחבי המדינה. סה"כ 200 מוסטנגים השתתפו בו, והתמונות יותר מקסומות. תהנו http://www.nzmustang.com/NZPonyrun/coverage.htm
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נדמה לי שדובר כאן על הנושא, אך איני מצליח למצוא את הדיון בארכיון. מה עמדת הרשויות הנאורות שלנו בנושא רכב מיובא שמגיע ללא יכולת להתניע. לא מדובר על גרוטאה לחלקים, אלא על מכונית שזקוקה לעבודת מכונאות מסוימת כדי לחזור לחיים (לצורך העניין, החלפת קרבורטור או דיסטריבוטור - משהו בגודל כזה). האם ניתן לייבא ? איך מתנהל תהליך השחרור ? אודה למידע.
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
תמונות מצרפת
מאת Type34-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרתי לא מזמן מטיול של חודש באירופה. בעיר שאמוני (Chamonix), שבהרי האלפים הצרפתיים, נפלתי במקרה על סיום ראלי של מכוניות קלאסיות. הנה חלק מהתמונות שצילמתי. כמה מכוניות מדהימות ונדירות אתם מזהים?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תצוגת כלי רכב אספנות בקיבוץ בית ניר ראה אתר מצורף: http://www.agrinir.co.il/board/
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הזמנה להשקת Triumph Spitfire 1965 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה- 15 באוקטובר בשעה 16:45, בו תושק מכונית טריומף ספיטפייר משנת 1965 מתוצרת בריטניה. ב-1962 הוצג הדגם נשוא כתבה זו, שליווה את טריומף במשך 18 שנים: ספיטפייר. למעשה הדגם הראשון ניקרא BOMB, אך עוד טרם יצא את שערי המפעל זכה לשם ''ספיטפייר''. דגם זה היה חמוש במנוע 1147 סמ''ק שייצר הספק של 63 כ''ס. המנוע יוצר על ידי חברת סטאנדרט. וכמו שאומרים, ההצלחה לא אירחה לבוא. עוד הרוכשים מתלבטים בין ההילי ל-MG, והנה מצאו עצמם מפותים על-ידי הטריומף, שהיכה את הספרינט והמידג'ט באמינות ובעיקר בביצועים. אלו היו חייבים לא מעט גם להילוך היתר (חצי-הילוך) שהיה צמוד לכל הילוך רגיל. עד מהרה …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
סוף סוף... בעזרתם האדיבה של חברי הפורום הטכני, הכלה:לפני השיפוץ. הצעות, עזרה ותמיכה (נפשית) יתקבלו בברכה-רן
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
impala
מאת מוטי אשכנזי- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש באפשרותי לשלוח מארה"ב שברולט אימפלה HARD TOP מודל 1959 ברמה 5 הרכב במצב קטסטרופלי מלא במכות ולא מעט ריקבונות אבל......נוסע לא טוב אבל נוסע למישהוא יש מושג כמה הוא מופיע במיחרון של קראוס או לחילופין כמה יהיה עלי לשלם עבורו מיסים בידיעה שהמשלוח יהיה בקונטינר מלוס אנגלס שזה בסיבות ה 2000 דולר תודה נ.ב האם שווה לדחוף גם חלקים לרכב האם זה אפשרי ...לרבות מנוע וגיר חדשים והאם כאדי "ללכלך"אותם לפני זה ומה העלות עליהם מבחינת המכס בתודה מראש מוטי אשכנזי
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
למכירה סאאב 1964
מאת מיכה-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סאאב 1964 מצב טוב משופצת + טסט + חלקים לפרטים 464541 050
הודעה אחרונה מאת מוטי ג., -
-
- 5 תגובות
- 20.9 אלף צפיות
למכירה קטנוע רביט מודל 69 200 סמ"ק לפני שיפוץ במצב שלם . 2000 ש"ח . טל ' 052-4823294 / 03-5475455 קובי .
הודעה אחרונה מאת kobi-ka, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום האם יש פה אנשים שמלבד עיסוק באספנות ושיפוץ מכוניות מתעניינים גם בהיסטוריה של הספורט המוטורי ? דובי
הודעה אחרונה מאת לארק,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 356 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yor2
- David32
- פאר האורה
- דובצע
- לירון .ה.
- blackpolo
- הרקוליטו
- פולו,גולף
- garicho
- arice
- DareDevil
- yahaga