Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האלפאסוד שניצלה מגריטה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה עם השיפוץ !!!

רכב פשוט מדהים !!!

פעם פגשתי ברמזור מישהו עם סוד יד ראשונה, הצעתי לו 5K ש"ח עליה והוא רשם את הטלפון שלי אבל לא חזר אליי לעולם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הי

מקריאת מה שכתבת ניתן לראות עד כמה אתה שמח בקניה, ואת חדות היצירה שלך.

אני בהחלט מבין אותך, ומאחל לך שיפוץ מוצלח ובעיקר מהנה.

לגבי הג'נטים - אין צורך להחליף. לפני כמה שבועות מסרתי לניקוי חול ג'נטים והם יוצאים כמו חדשים.

אגב, גם במקרה הזה נוכחתי שהיקר הוא הזול. בכמה מקומות ביקשו 80 ש"ח לג'נט, ובמפעל ח.צ.מ. בקיבוץ בארות יצחק (ע"י פתח תקוה) ביקשו 10 ש"ח ל ד ק ה !!! כלומר 0 0 6 ש"ח לשעה, משום מה החלטתי למסור דווקא להם, ובסופו של דבר לקח להם 24 דקות ניקוי של 5 ג'נטים משנות ה-50, ועלה 240 ש"ח (במקום 400 אצל האחרים "הזולים").

לאחר ניקוי החול ניתן לצבוע את הג'נטים (גם באותו מפעל אם רוצים - או לבד), ומסתיים התהליך.

אגב - מעצור היד נקרא הנד ברקס.

לסיום - אני שמח שאתה שמח כי אני שמח כששמחים . . .

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ובסופו של דבר לקח להם 24 דקות ניקוי של 5 ג'נטים משנות ה-50, ועלה 240 ש"ח (במקום 400 אצל האחרים "הזולים").

לסיום - אני שמח שאתה שמח כי אני שמח כששמחים . . .

אבי נוף.

האם יורשה לי לשאול לאיזה רכב משנות ה-50 שייכים הג'אנטים החדשים-ישנים ?...

ושימחת לי את הלב השמיייח במשפט השמחה המשומח שלך... :lol:

אה כן, ומזל טוב על האלפא, נא להנות מכל רגע אפשרי !

:twisted: חולה~הגה :twisted:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור חובב אלפא מושבע לשעבר אני יכול להציע לך כמה חלקים שיש לי

שני פנסים קדמיים שלמים ללא שבר

הגה כמו שלך מעץ

ואם אני אתאמץ אולי אמצא עוד כמה דברים

אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי אבי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע הזמן לעדכון,

עברו כבר יותר מארבעה חודשים מאז שקניתי את הסוד,

כשבשלושה חודשים האחרונים הסוד משמשת אותי כרכב יומיומי.

מה שהפליא אותי בסוד הזאת זה היד הנמוכה (שנייה, עכשיו שלישית :wink: ) ושהיא מקורית לגמרי,

עד כדי כך שאפילו אין ס"מ של איזולירבנד בתוך כל המערכת חשמל (חוץ מהחיבורים של הרדיו והרמקולים).

כנ"ל המנוע במצב טוב מאוד לגילו, הגיר לא חורק בשום הילוך, וכן כן אפילו ההרם-ברקס עובד.

הפנים גם די שמור, הוא רק מחכה לניקוי יסודי (SC - ריפודי חצי עור על המושבים ועור על הדלתות).

בנוסף, גם מצב הפח לא כל כך גרוע, יש רק כמה נקודות שצריכות טיפול וזה יבוצע.

הנקודה הכואבת היא שמבחינת הרישוי הייתי צריך לשלם בערך 3000 ש"ח

על אגרות של שלוש שנים שלא שולמו, והאגרה הבאה של החצי שנה הקרובה.

למזלי לא הייתי צריך לעשות בדיקת מעבדה (אין לי מושג למה) ועברתי בטסט שני, אחרי החלפת צמיגים ואגזוז.

חוץ מזה עשיתי ישור קו עצבני שאת רובו ככולו עשיתי לבד, עם ספר היינס ביד:

ברקסים (סיוט!), טיימינג + מותחנים ומשאבת מים (פה דווקא נהנתי), פילטרים (קשה למצוא), שיפוץ קרבורטור,

צמיגי DUNLOP, צינורות דלק, חוטי הצתה, פלאגים, מכסה מפלג+ רוטור, ואולי עוד דברים ששכחתי.

בנוסף החלפתי את הדוד האחורי לדוד פתוח של סופרספרינט שהיה מורכב בזמנו על הגולף שלי.

בעתיד הקרוב אני מתכנן כעת לקחת את הסוד לפחחות, לחתוך את החלודה,

לרתך תלאים ואז לצבוע אותה בלבן רגיל, לא שנהב.

השבוע כבר קניתי כנף קדמית חדשה לקראת הפחחות (ממכון גבאי בנתניה - התמחה פעם באלפות ונשארו לו המון חלקים),

עכשיו נשאר לי לחפש דלת אחורית גדולה (זאת מה-3/5 דלתות) כי שלי כבר רקובה לגמרי,

מראה אמצעית וימנית, ועוד כמה חלקים קטנים שאפשר לפרק מכל אלפאסוד.

אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה, אני זמין בפלאפון 054-6478957 או בה"פ.

בנתיים בסה"כ בהשקעה של סביבות ה-6000 ש"ח יש לי רכב שמסיע אותי כל יום לבסיס הלוך חזור,

עם התנהגות זריזה, אחיזה מצויינת, וגם די חסכונית בדלק (תודות לצביקה קרבורטורים!).

רק לחשוב שהיא הייתה אמורה להגיע לגריטה :shock:

זה הזמן להודות גם לכל המברכים ולכל מי שעזר וניסה לעזור לי בדרך,

צחי.

No worries 8)

פורסם
הגיע הזמן לעדכון,

עברו כבר יותר מארבעה חודשים מאז שקניתי את הסוד,

כשבשלושה חודשים האחרונים הסוד משמשת אותי כרכב יומיומי.

מה שהפליא אותי בסוד הזאת זה היד הנמוכה (שנייה, עכשיו שלישית :wink: ) ושהיא מקורית לגמרי,

עד כדי כך שאפילו אין ס"מ של איזולירבנד בתוך כל המערכת חשמל (חוץ מהחיבורים של הרדיו והרמקולים).

כנ"ל המנוע במצב טוב מאוד לגילו, הגיר לא חורק בשום הילוך, וכן כן אפילו ההרם-ברקס עובד.

הפנים גם די שמור, הוא רק מחכה לניקוי יסודי (SC - ריפודי חצי עור על המושבים ועור על הדלתות).

בנוסף, גם מצב הפח לא כל כך גרוע, יש רק כמה נקודות שצריכות טיפול וזה יבוצע.

הנקודה הכואבת היא שמבחינת הרישוי הייתי צריך לשלם בערך 3000 ש"ח

על אגרות של שלוש שנים שלא שולמו, והאגרה הבאה של החצי שנה הקרובה.

למזלי לא הייתי צריך לעשות בדיקת מעבדה (אין לי מושג למה) ועברתי בטסט שני, אחרי החלפת צמיגים ואגזוז.

חוץ מזה עשיתי ישור קו עצבני שאת רובו ככולו עשיתי לבד, עם ספר היינס ביד:

ברקסים (סיוט!), טיימינג + מותחנים ומשאבת מים (פה דווקא נהנתי), פילטרים (קשה למצוא), שיפוץ קרבורטור,

צמיגי DUNLOP, צינורות דלק, חוטי הצתה, פלאגים, מכסה מפלג+ רוטור, ואולי עוד דברים ששכחתי.

בנוסף החלפתי את הדוד האחורי לדוד פתוח של סופרספרינט שהיה מורכב בזמנו על הגולף שלי.

בעתיד הקרוב אני מתכנן כעת לקחת את הסוד לפחחות, לחתוך את החלודה,

לרתך תלאים ואז לצבוע אותה בלבן רגיל, לא שנהב.

השבוע כבר קניתי כנף קדמית חדשה לקראת הפחחות (ממכון גבאי בנתניה - התמחה פעם באלפות ונשארו לו המון חלקים),

עכשיו נשאר לי לחפש דלת אחורית גדולה (זאת מה-3/5 דלתות) כי שלי כבר רקובה לגמרי,

מראה אמצעית וימנית, ועוד כמה חלקים קטנים שאפשר לפרק מכל אלפאסוד.

אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה, אני זמין בפלאפון 054-6478957 או בה"פ.

בנתיים בסה"כ בהשקעה של סביבות ה-6000 ש"ח יש לי רכב שמסיע אותי כל יום לבסיס הלוך חזור,

עם התנהגות זריזה, אחיזה מצויינת, וגם די חסכונית בדלק (תודות לצביקה קרבורטורים!).

רק לחשוב שהיא הייתה אמורה להגיע לגריטה :shock:

זה הזמן להודות גם לכל המברכים ולכל מי שעזר וניסה לעזור לי בדרך,

צחי.

אני לא מבין בפחחות. עד היום הבנתי שחלודה מגרדים/עוקרים וממלאים במקום שפכטל פחחים. כשאתה אומר טלאים, האם השיוף של הפח והחלקתו כאילו היה חתיכה אחת מתבצע הן מחוץ לרכב (כמובן) והן מפנים הרכב? (מהצד הפנימי של השלדה שעינינו לא רואות...) ?

האם רמת הגימור יוצרת מראה אחיד לגמרי? או שתמיד נראה חוסר-אחידות בין שתי חתיכות הפח השונות ?

נ.ב.

אני מריח תמונות, מה איתך?...:roll:

מי צעק הרגע תמונות ?! שיקום ברגע זה ! :lol:

פנק, פנק אותנו בכמה תמונות מה"נבלה" שלך...:wink:

באמת כל הכבוד לך, ולחשוב שהיא הייתה אמורה להגיע לגריטה...

אתה רואה מה זה כשרצון ויכולת אישית הולכים ביחד?

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

רכב שבשבילי נוסטלגיה, לסבי זכרונו לברכה היתה כזאת ממודל 83 גם כן צבע חום, רק את הרעש שלה אני זוכר והייתי רק בן 4 מאז אני חולה על מכוניות.

אני מציע לך לשפץ את הרכב הזה ולהשקיע בו ולהחזיק אותו להרבה זמן, רכב מצויין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מקווה מאוד שבכל המערכות הבטיחותיות של הרכב טיפלת במוסך!!

חוץ מזה הרכב נראה ממש אחלה לגילו-כנראה היה אצל איזה סבא...

תתחדש!

:-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...