רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מי מכיר או יודע היכן ניתן למצוא מידע בארץ ו/או מישהו היודע משהו בתחום בלמי אויר? סתם מוסכי משאיות בורחים ממני... תודה.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי 3 ג'יפים לנדרובר משנות ה-50. הם לא נסעו כבר 20 שנה והרשיונות מופקדים. אני מעוניין לשפץ אותם, או לעשות עיסקה עם מישהו שישפץ. אפשר לפנות לאלי - 052-2842705, או לאלון 052-8991495.
למישהו יש טיפ לתת ,מחיר וולוו 145 מודל 74 מופיע ברישיון כרכב אספנות ,הרכב ניראה במצב מצויין.
הודעה אחרונה מאת nko, -
מיספר מנוע
מאת shai_oziel-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם ; יש ברשותי סאאב 96 אספנות והמנוע שמותקן בה לא תואם במיספרו למיספר המופיע ברשיון רכב (כך קניתי את הרכב ואן לי מושג מהיכן המנוע הזה) רציתי לדעת אם יש מישהו שמקיר אזה קומבינטור מספרי מנוע מיקצועי ואולי יש איזו דרך חוקית לשינוי המיספר בתודה מראש עוזיאל שי
הודעה אחרונה מאת ey, -
-
קורטינה 74 1 2
מאת .liron.- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום קנינו קורטינה שנת 74 צבע צהוב ידני XL . הרכב בשבוע הקרוב יתחיל בתהליך שיפוץ . הקורטינה השנייה שלנו היא שנת 76 לכן היא עדיין לא במועדון החמש . תמונות יעלו בהמשך.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
שלום לכולם. לאחר הרבה דין ודברים, עצות וכמובן גם שמועות, הגעתי למסקנה שיש 3 בתי עסק, שעוסקים בשיפוץ בלמי אויר ואשר רלונטים לגביי, באיזור תל אביב: הבלם א. שולמן, דנאור ודיסקל. מי יודע? מי ממליץ? איפה - למה - כמה? תודה!
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
אז ככה בקרוב אני אמור לקבל רכב אופל קדט שנת 88 יד ראשונה מנוע 1.6 הרכב כולל מזגן חדש ו4 צמיגים חדשים עלות הרכב למי מחירון לוי יצחק בין 8200 ל8700 בממוצע 8וחצי השאלה שלי זה האם ישנם פה אנשים בעלי פורד כפרי המעוניינים בהחלפה פלוס תוספת של בערך אלפיים שקלים אם מישהו שיהיה מעוניין לירכוש את הרכב ויודע על מישהו שמוכר קפרי במחיר סביר של 8-10 אלף שקל אחרי שיפור במצב סביר
הודעה אחרונה מאת dayanhay, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בינואר 2005 (עוד חודשיים) יהיה מותר לייבא שנת 1975 או 1974? רק מי שבטוח בתשובה בבקשה!!! אין לי חשק להביא לארץ שנה לא מתאימה . תודה גורג
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע על זה משהו? מישהו כבר עשה זאת בעבר? איפה? למה? כמה? איך?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זוכרים את השרשור הקודם בנושא ??? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=26481&highlight=%EE%E5%E3%F8%F0%E9%FA אז הנה מה שחברינו מעבר לים (פורום של מועדון אופל מנטה האירופאי) חושבים בנושא ... http://www.mantaclub.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3330
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש פורד קורטינה עד שנת 74 ידנית לא משנה שתי דלתות או ארבע.
הודעה אחרונה מאת דראג רייסר, -
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אולי אני טועה ואולי לא אבל ממה שאני שמתי לב עד עכשיו: בזמן שבחו"ל אספני רכב הם אנשים מאוד עשירים, בד"כ מי שיש לו רכב אספנות בארץ, אין לו גרוש על התחת ! את כל הרכבים הכי מדליקים מוצאים בחורים הכי שכוחי אל. יש למישהו מושג למה ? תתקנו אותי אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת udical, -
אספנות בכביש 6
מאת ttzz-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי קראתי בפורום חיפושיות על אחד שקיבל דוח מהניידת של כביש 6(מוזר הא?) בגלל שעלה עם הרכב וזה אסור ובקרוב יהיה תמרור (אולי חדש)של משרד התחבורה... רק כאן המקום לשאול... משהו יודע על מה מדובר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השירשור נמצא ברכב כללי כרגע כדי שרוב חברי הפורום יוכלו לראות אותו, ולאחר מכן יועבר לכאן. לאלו ממכן שאינם מבקרים בפורום הכללי באופן קבוע, מוזמנים להגיע ישירות לשירשור הנ"ל על ידי לחיצה פה. זהו שירשור ראשון ממוזיאון האספנות הנ"ל, צפויים עוד שנים נוספים. גיא.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מוכן לפרט עלויות של מחירי ביטוחים בבקשה לפי הסעיפים: 1) יצרן (רכב) 2) דגם 3) שנה 4) מרכב (פרטי פתוח/סגור. פרטי דו שימושי משא ועוד ............) 5) קבוצה ונפח מנוע(כפוף האחד לשני (ניתן ליראות ברשיון הרכב)). 6) חברת ביטוח 7) עלות ביטוח החובה עלות ביטוח צד ג' תודה מראש: משה (במידה ויש כמה רכבים אים אפשר אז לציין בצורת טבלה.) ניכתב בעיקבות ביטוח שעשיתי לסובארו ושבועיים אחר כך היתפרסם סקר באינטרנט ושילמתי את היקר ביותר (כ-500 שח יותר מהביטוח הזול ביותר עלפי הסקר).
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
http://www.jeepolog.com/j6tech_iras_cj_restore.htm אסף.
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 957 צפיות
בני הספל שלום, אתה נוהג לכנות עצמך כ"אבי תקנות האספנות" וככזה רציתי לשאול אותך מדוע רישום הרכב כ"רכב אספנות" היא פעולה בלתי הפיכה? האם זאת הייתה כוונת המשורר או שזה תולדה של המצב? האם יש אפשרות לבטל את עניין אי ההפיכות? תודה מראש יחזקאל.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 11 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מוסך ישר ומקצועי. זה עתה רכשתי ווספה שנת 68 שזקוקה להכנה לטסט וכל מיני..... תודה רמי
הודעה אחרונה מאת dorimoto, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש סובארו79 4-דלתות שלמה לחלקים
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
התגלגלה לרשותי כנף קדמית חדשה לגמרי של רנו חמש מהדור הראשון. מאחר ואין לי רנו חמש, אבל יש לי אשה שרגישה לכמויות הזבל שאני אוסף, מי שיש לו רנו כזו (תידרש הוכחת בעלות) ואין לו אשה כזו - יקבל את הכנף בחינם. נמרוד
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הצילו. אני מחפש רינגים לבוכנות של הונדה CB500 משנת 73'. ניתן להזמין אצל סוכני/חנויות הונדה בארץ אולם רק בייבוא מארה"ב וזה עולה הון תועפות. האפשרות של להביא באופן עצמאי (Ebay , או מספקים אחרים) גם אינה על הפרק, משום שמתקרבים מאד למחיר המוצע בארץ (כמובן לאחר ביקור מענג במכס הישראלי הנאור והמתקדם). שאלותי: האם יש מישהו בארץ שיש לו עדיין טבעות בוכנה שכאלה? האם אפשר פשוט "להתאים" רינגים מודרניים? נאמר, אם בהונדה 500 המדוברת יש 2 בוכנות, כלומר כול בוכנה היא 250 סמ"ק � אז האם רינגים של קטנוע 250 יוכלו להתאים? אני יודע שיש קטנוע הונדה שנקרא CH250. מה דעתכם? בתודה מראש! נ.ב. הבוכנות שברשותי חדשות.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 1 תגובות
- 885 צפיות
מחפש בקקס למוסטנג קלאסי שנת 67' לפרטים: נתן 052-8214021
הודעה אחרונה מאת yonit, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
פנסים אחוריים ללארק מאורכים [סטודבייקר] במצב מצוין .
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ועם כן איך זה הולך? איך זה מגיע? ולוקחים על זה מכס? תודה...
-
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ! אני מחפש מישהו עם נסיון באופנועי bmw מדגמי האספנות R25-R50 בכדי להתייעץ לפני פרוייקט. יש מישהו כאן שיכול לעזור? אולי מישהו מכיר מישהו....וכו'.... כל מידע יתקבל בברכה! תודה!
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבלוק למנוע ההריקו 6 צילינדר פורק! איך אני מנקה מעברי מיים פנימיים?? בתודה.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי שאלה לגבי רכב אספנות. רכב שמוגדר רכב אספנות עומד ללא טסט מזה 10 חודשיים,מה צריך לעשות בכדי להחזיר אותו לכביש והאם הוא צריך לבצע בדיקה של מכון התקנים?(ומה בנוסף יש לעשות) תודה.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אני רוכש מכונית משנות ה-60 המאוחרות ומתקין בה מנוע חדש של התקופה הזאת האם הרכב יהיה ראוי לאספנות? והאם בכלל מותר לעשות זאת מבחינת הרישוי? פלויד.
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
זוג בולמים חדשים קידמיים heavy duty למיני מיינור .
הודעה אחרונה מאת udi, -
רישוי אספנות
מאת מיכאל-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת מה הסטטוס של רכב שנת 72 שלא עבר טסט שנתיים (לא נרשם אספנות לפני שנתיים)? האם צריך לעשות בדיקה במכון התקנים?
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -