רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא יודע כמה זה אספנות וכמה זה מעניין את האנשים כאן ... אבל לי זה היה נראה עתיק צבע בורדו , אוטו מלא אבק עם חלונות שבורים . נראה שלא נסע המון זמן ולא זז מהמקום . הרכב נראה בחניון ברח' לוריא בת"א , מעיין חניון קומתי . בקומה הראשונה באחת הפינות נמצא הרכב .
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
רנו 5 gt 1 2
מאת carisma kfir-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חבר'ה, מישהו יודע של מי שייך הרכב הזה? ואם אתהבעל הרכב זה שלך כתוב לי בפרטי, אני מעונין לרכוש (אם אתה מוכר) תודה. כפיר http://www.classiccar.co.il/photogallery/pic.asp?iCat=17&iPic=1205
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת אני צריך גריל לפיאט שלי. Fiat 127 מודל 87. אם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מוזמן לחלוק איתי את המידע. תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שאלה קצת מדעית
מאת ליאו-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך ניתן לדעת האם דלק מזוייף תידלקתי בב"ש את הbsa שלי בתחנה זולה יחסית ו אפילו על bsa מסתבר מושפע מדלק "מעורבב" הוא נכבה כל הזמן איך אני יכול לאמת את מחשבותיי על היות הדלק מזוייף וללא מעבדה אם יש למישהו רעיון שיתן אותו אני חושב על כיוון של משקל סגולי הבעייה היא עם מה החלאות מערבבים את הבנזין!!! על כל מקרה התחנה החשודה עד להוכחה מוחלטת היא ליד השוק הבדואי אני מדגיש חשודה אני הולך לחקור את זה עד שאני הוכיח או אפריח. ליאו
הודעה אחרונה מאת roysol, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, בפורום הטכני לא קיבלתי מענה למקום שמתעסק בקפיצים לרכב פרטי (ספירליים רגילים, לא עלים). אני מאמין שכאן יש לחברים קצת יותר נסיון בתחום. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברצוני לדעת,האם ניתן לבצע העברת בעלות לרכב אספנות שעומד מיזה כשנה בלי טסט. ומה המיקבלות שיש במידה שיש בכלל. תודה.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למפגש בחיפה היגיעו חברי המועדון מהצפון ומכובדי החברים מהמרכז ובראשם היו"ר נחום קדמיאל . בגאווה רבה ולאחר נאומים אודות פורד בכלל ואנגליה בפרט הוסר הכיסוי מעל האנגליה הנוצצת לתשועות הקהל הרחב שהתקבץ במקום . להפתעתו של אמיר חברנו הטוב הכינה אישתו עוגה נפלאה שעליה תמונת הרכב . לפניכם כמה תמונות .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעונין בפיאט 500 בכל מצב לשיפוץ מוטי 0544973157
הודעה אחרונה מאת kobi-ka, -
- 0 תגובות
- 764 צפיות
שלום לכולם לפני שנים, שהייתי ילד, נהגתי להסתובב בשדות על יד קיבוץ רמת רחל בירושלים. אחד המקומות האהובים עלי היה מגרש הגורטאות, בכניסה הישנה לקיבוץ, לכיוון תלפיות. במקום היה פגר של רכב גדול יחסית, בסגנון הצ'קר המפורסם, היחוד של הרכב הנ"ל שהיו לו שלוש דלתות בכל צד, סה"כ שש דלתות. לימים פונה מגרש הגורטאות/משחקים שלי ובסיורים שלי בסביבה לא מצאתי זכר לרכב. יש מישהו שיודע באיזה רכב מדובר ומה נהיה איתו?-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום שתופר גגות לרכבי קבריולט, כמובן בתורה איכותית. תודה
הודעה אחרונה מאת ALF, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בי אס אי עם סירה מודל 1960 bm21 האופנוע מצב טוב עם טסט לחצי שנה המחיר 11000 ש"ח 052-3997662
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם בטעות משהו רואה אחת כזאת זרוקה אנא הודיעו לי בתודה מראש רונן
הודעה אחרונה מאת ronendn, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז טענות ומענות נא להפנות למנהלי האתר. ביי בני
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
עזרה לגבי צבע
מאת .liron.- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב! כידוע אני משפץ כרגע פורד קורטינה 74XL ידנית . האוטו בשבועיים האחרונים עבר פחחות וטלאיים. כאשר הגענו לשלב הצבע לא הצלחנו במדיוייק להגיע לצבע. כאשר מצאנו צבע לפי הקטלוג ראינו שבנקודה קטנה היה דומה מאד לצבע שבתוך האוטו חשבנו שזה הצבע וצבענו את האוטו. כאשר עבודת הצבע הסתיימה (אחרי הרבה שכבות)ראינו שהצבע של האוטו לא הצבע שציפינו לו. אני מבקש את עזרתכם מי שיודע או שיש לו קטלוג של צבעי פורד אירופה מהשנים 1974 נא לכתוב פה או בפרטי. תמונות של הקורטינה כאשר הייתה לפני פחחות וצבע ואחרי פחחות וצבע . שימו לב לצבע של לפני העבודה , כזה אנחנו מחפשים נ.ב בתוך מכסה המנוע רשום שסוג הצבע הוא T4 .
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 21.1 אלף צפיות
יש גיליון חדש (גיליון 56 נובמבר-דצמבר 2004) של האבטומוביל. 52 עמודים בצבע ובהם: * בני הספל מספר על זיגפריד מרקוס והמכונית הראשונה. * נחום קדמיאל חולק רשמים ממפגש המכוניות בהרשי פנסילבניה. * נמרוד ועמרי רחמימוב, בפרק 2 של מדריך לשיפוץ עממי של רכב אספנות, מספרים כל מה שצריך לדעת על ציד חלקים וחלפים. * אריה תאומים ועזרא דושי חזרו עם חוויות וצילומים מפסטיבל סיטרואן בשוויץ. * וגם - סקירה מצולמת רחבת הקף (18 עמ') של אתרי האספנות בישראל: תל-חי (מכוניות), תפן (מכוניות), חיפה (קטרים ורכבות), עין שמר (טרקטורים ורכבת), עין ורד (טרקטורים), קיבוץ איל (מכוניות), מוזיאון ארץ ישראל (כבאי, אוטו דואר ודיליג'אנס), בית האוסף ביפו (ג'יפים, סליק נייד, מכוניות שרד של שרי בטחון וע…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה- 03 בדצמבר בשעה 16:30, בו תושק מכונית פורד אנגליה משנת 1946 מתוצרת בריטית. האירוע יתקיים במקום המפגש אגף צפון, בתחנת הדלק "פז" YELLOW בלב המפרץ. ליוצאים מאזור הדרום: 14:30 - מפגש בתחנת הדלק "פז האשל" בצמת הסירה בהרצלי. 14:45 - תזוזה. פרטים נוספים באתר מועדון החמש - דף ארועים . נסיעה טובה לכל המגיעים !
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מעוניין בסאאב 95 (סטיישן) מנוע V4 1500 cc ,שנת ייצור 1973? יש רישיונות מוקפאים, המנוע תקין -מניע, האוטו מושלם. במשפחה משנת 1986. יד 3. צריך לעבוד קצת על האוטו, בסך הכל עומד כבר 10 שנים. כמו כן יש לי עוד אחד לחלקים. חבל לי עליהם סתם עומדים, אולי מישהו יעשה בהם שימוש או יחזיר אותם לכביש. לפרטים: מוטי 054-4703935 גבעת עדה.
הודעה אחרונה מאת מוטי ג., -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לצערי הרב, אחרי 8 שנות ידידות, אני נאלץ לממש את הוולבו 121 סטיישן (שנת 1965) שלי. המנוע במצב טוב, המרכב - מעט ניצני חלודה בגג - וזהו. מחיר מבוקש 15K (ויש על מה לדבר). והטלפון כמובן... 2516946 - 052
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 9 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם! צריך עזרה במציאת אתרים(חוץ מ-EBAY) שמיועדים למכירת רכבים קלאסיים בכלל ופורשים בפרט! בארה"ב ובאירופה! המלצות על דרכים נוספות למצוא רכב לקנייה יתקבלו בברכה... תודה מראש גורג
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מספר תמונות מתחילת השיפוץ
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קמתי משבעה ואני מבקש להודות לכל אלה שניחמו אותי ועמדו לצידי בשעתי הקשה. לאלה שצלצלו, שלחו מיילים, ביקרו נכחו בהלויה וחיבקו. כתבה על אימי המנוחה, יהודית דויטש-הספל, מתפרסמת היום (יום ראשון) בעיתון "ידיעות אחרונות". יהי זכרה ברוך.
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זהו ,אני מוכר אותה לצערי.עוד לא הספקנו להכיר וכבר אני נאלץ לשחרר אותה לחופשי (סיבות אישיות). מקווה שהבעלים הבאים יהנה ממנה כמו שאני לא הספקתי. הצעות מחיר יתקבלו בה"פ בלבד.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
המרצדס של גולדה מאיר ??? 1 2 3 4 5
מאת DrorBANANA-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 61 תגובות
- 10 אלף צפיות
בוקר טוב חם ויבש לכל חברי האספנים,,, יש ברשותי מרצדס שנת 73' כמובן שאספנות ברשוי, לאחרונה נודע לי שהמרצדס שלי הייתה שייכת לגב' ראש הממשלה גולדה מאיר כרכב א' בתחילת שנות השיבעים ,,, איך אני יכול לדעת בוודאות עם הרכב הנ"ל היה שייך באמת לגב' ראש הממשלה גולדה מאיר ??? ברצוני לציין שבניירת רשום : רישום קודם מדינת ישראל,,, תודה לכל העוזרים מדרור בננה. בתמונה המרצדס הכחולה שלי ,,
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
למכירה קויל/ סליל הצתה 6V חדש . אודי 054-4658582
הודעה אחרונה מאת udi, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ג'נטים מגנזיום מקוריים ונדירים של רנו הישנות עם 3 חורים לברגים הג'נטים במצב מעולה כחדשים ללא עיקומים כניראה שמתאים גם לדיגמי סיטרואן 052-3608886 אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא משנה המצב
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל האספנים ,,, חבר'ה מועדון רכבי החיפושיות בישראל מודיעים על ... מפגש ענק " אויר עגול באיקאה 2004 " יוצא לדרך יום שישי בתאריך 17/12/2004 בשעה 14:00 ברחבת חניון איקאה נתניה. הציבור מוזמן להתרשם ממגוון רחב של חיפושיות ודגמים שונים של חב' VW מקוררים אויר. מחכה לכולם תודה מדרור בננה.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פיאט 500 למכירה במצב קלאסי לשיפוץ במחיר של 15000 ש"ח. טל ' - 052/4823294
הודעה אחרונה מאת Criminal, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שאלתי את השאלה בפורום תפוז והפנו אותי אליכם. השאלה היתה: על מה המכס מסתכל כשאני מביא מכונית לארץ? על האוטו עצמו או על כל המכלול כלומר אם אני מביא מכונית "עתיקה" שנת 75 אבל באמריקה כבר שיפצתי לה את כל המנוע, וזה מנוע חדש, אפילו משופר אני אשלם יותר? את המכונית אני מקווה לייבא בעוד שלוש שנים, אין לי בעייה לקנות אותה ולהשאיר אותה באמריקה משום שדוד שלי גר באמריקה. מה שתיכננתי זה לקנות מכונית במצב סביר (אפשר למצוא גם זולות מאוד). ולשפר לה את כל המכלול המכאני למצב מעולה כי ממה שהבנתי המכס מעניין אותו הLOOK החיצוני ולא האינטריור. עוד משהו שרציתי לדעת זה מה קורה אם אני משפר את המנוע, לא כמנוע סטנדרטי אלא כמנוע משופר. ממה שהבנתי עדיף להביא אוטו במצב 4 או 5, אך …
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אנשים! אמנם הרונדה האהובה עליי אינה כה עתיקה ואספנות אך אתם המקצוענים לנדב לי אינפורמציה באיתור חלפים. רונדה 86 1.2 פנס איתות שמאלי קידמי וקשת גלגל אחורי שמאלי. היכן אני מאתר את החלקים הללו? אודה לכם מאד. יאיר.
הודעה אחרונה מאת המגרש של מני, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 186 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אלעדית
- meir_gi
- yuvk
- במבליק
- SlowRide
- rev-Match
- farkash7
- Step
- רפי לין
- יובל .מ.
- Pavlik
- Supertigre