רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מבקש מידע וסיוע
מאת hemi- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי המועדון. כמי שמקווה להצטרף אליכם בקרוב, אני מוצא לפנות אליכם בבקשה זו. אני מתעתד לייבא לארץ רכב אמריקאי ובימים אלה שוקד על למידת הליך הייבוא והבנתו. כפי שנמסר לי על ידי אגף המכס, קיים מחירון רכבים עתיקים אשר על פיו נקבע ערכו של הרכב המיובא. שאלתי, ואני בטוח שתהיינה עוד בקרוב, היא כיצד ניתן להשיג מחירון זה. אודה על תשובתכם ואעריכה מאד. בכבוד רב ובתודה מראש, חמי יובל
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי רכב אמריקאי שאני משפץ מזה חצי שנה... לפי הערכתי... יש עוד איזה שנה של שיפוץ.. הרכב נקנה במצב נסיעה, עם טסט, ביטוח והכל.. נהגתי בו הביתה ואיך שהוא נכנס לחניה התחילו הפירוקים.. שאלתי היא כזאת.... לרכב היה טסט עד אוגוסט 2004.. מן הסתם הרכב היה מפורק אז באוגוסט לא נסעתי להעביר אותו טסט... לפני שבועיים בערך הגיע לי מכתב הביתה.. הנדון: "תזכורת על אי חידוש רשיון רכב לרכב מספר ******* הנה מה שכתוב בקצרה: "בהתאם לרישומינו נמצא כי תוקף רשיונך פג בתאריך 24.08.04 נהיגה ברכב מותרת רק עם רשיון נהיגה ורשיון רכב בני תוקף. בלה בלה בלה בלה בלה............... [X] לפי רישומנו לא שולמה האגרה - נא להמציא צילום מהרשיון, בו מופיעה חותמת הבנק המאשרת את התש…
הודעה אחרונה מאת sun34, -
חיפושית למכירה!
מאת ooza- 0 תגובות
- 897 צפיות
הרכב לא שלי אני שם מודעה בשביל חבר טוב. חיפושית שנת 75,גרמניה,מנוע אחרי 1300 אחרי אובארול,מצב מכני מעולה האוטו היא נוסעת כמו מלכה(מנסיון,נסעתי על האוטו הרבה). לחיפו ריצפת ציריות(חצי אוטומט לשעבר). על הרכב כיסאות ספורט,הגה ספורט(של 205 ג'י טי איי אם אני לא טועה). מצב פח בינוני+. קצת חלודות על הכנפיים אבל חוצמזה בודי נקי מפגיעות. מחיר-5000 גמיש. טלפון של הבנאדם-0505381131 תגידו שעוז הפנה אתכם.
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב מחפש לקנות חיפושית 64 ומטה במצב לא סופני עם רשיונות. מבקש את עזרת חברי הפורום הנכבדים! אם למישהו יש כזאת,ראה ,שמע,יש לו חבר וכ"ו,אשמח לדעת. ניתן להשאיר לי הודעה פרטית או ליצור קשר בטל:052-3429296 תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
סאאב שנת 1969 דגם 96 שתי דלתות מנוע 1500 סמ"ק. נדירה ביותר במצב תצוגה. 052-8358544 משה
הודעה אחרונה מאת yairok, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאחר ונושא שעות הנסיעה נדון בפורום פעמים רבות, בין היתר מבחינת ההיבט הביטוחי, מצאתי לנכון להביא לידיעתכם כתבה המפורסמת היום (3.1.2005) ב-YNET. הכתבה מבהירה את גישת חברות הביטוח ובית-המשפט לגבי כיסוי ביטוחי כאשר בעל הפוליסה אינו עומד בתנאי הפוליסה. פירוש הדבר שחברת הביטוח תתנער (ובצדק) מכיסוי נזק שנגרם בשעת חריגה מובהקת מתנאי הרישיון/פוליסה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027491,00.html
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 934 צפיות
מישהו יודע אולי היכן ניתן להשיג חלקי ניקל לוספה מודל 76? אם יש למישהו והוא מוכן למכור שיצור איתי קשר בה"פ. תודה משה.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
שלום, אני בונה דגם של ford thunderbird 1962 עם מנוע mileage maker six 138 hp / 4200 rpm ואני מחפש תמונות של המנוע, תמונות מפורטות של המנוע ושל ה bay. ואם אין ביכולתכם לעזור, אנא תגידו לי איך איכן נמצא ה ignition coil על המנוע ואני אשמח אם גם תסבירו לי מה זה.
הודעה אחרונה מאת garydia1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר בטנדר כרמל דוכס. הבעלים מבוגר מאוד ועלול להזדכות על הציוד... חס וחלילה. לא בא לי להתעסק אח"כ עם הסכמי ירושה וכו'. האם אישור עו"ד להעברת הבעלות יספיק? האם נוטריון? T
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך בדחיפות חלקים לסאאב שלי מדובר בסאאב 96 V4 אני צריך תפוחי הגה כמו בתמונה ומראות צד ונהג ניקל גם כמו בתמונה. אני יודע שיש בebay אבל אני מחפש מהארץ בגלל הטסט הקרוב. כל מי שיש לו שבריר של מידע על חלקים אלו ואחרים שנשארו לאיזו חנות בסטוק ישן מוזמן להגיב בתודה מראש .
- 0 תגובות
- 812 צפיות
אני צריך גיר אוטומט לקורטינה מודל 71 טל 0577-48886
הודעה אחרונה מאת גיא2, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נמצא בפורום הכללי בשביל אלו שאינם נכנסים לפורום אספנות, אתם מוזמנים לבוא ולזהות את הרכבים. שירשור מספר 1 מתוך 5 אשר יעלו בקרוב. נמצא פה
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני שמח להודיע לכם שבקרוב הסאאב 96 שלי תעבור טסט ותיצטרף אל הקלאסיות בכבישי ישראל. צרפתי מספר תמונות לפני השיפוץ ואחריו כמו כן אני רוצה להעביר פו מסר לכל המשפצים ובעיקר לאלו שרוצים וכלכלית לא יכולים , רכב זה שופץ בחצר ביתי כול התיקונים היתבצעו אך ורק באמצעותי מלבד בלמים שפרקתי לחריטה והרכבתי משאבות חדשות הכל לבד , חשמל, מכונאות , פחחות וצבע, ריפוד ועוד ועוד... בקיצור לקח לי כשנה וחצי להגיע למצבה היום והמסר הוא שכל אחד יכול אם קצת רצון קצת יכולת וידיים טובות נהפוך יחד גרוטאות למכוניות נוסעות. saab 96 1969 v4 1500 cc 65hp
ארץ נהדרת ... 1 2
מאת DrorBANANA- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם ,,, אני ופינחס הדוגמן מופיעים בתוכנית "ארץ נהדרת" שתשודר היום 02/01/2005 בשעה 21:00 בערוץ 2 קשת. הצילומים היו ממש כפיים ומרגשים לעבוד מול השחקנים המובילים של התוכנית "ארץ נהדרת" . המון תודות וחיוקים לקרין המתוקה לשחקנים ולצוות שנתן לי את הביטחון לעשות את מה שעשיתי עם עצמי ועם פינחס ממש מרגש. ביי מדרור בנה.
הודעה אחרונה מאת Mafteah, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שמורה , ללא טסט , בהזדמנות 6000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
קפיצי עלים
מאת YYYUVAL B-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היום במהלך נסיעת שטח נשבר לי בcj5 קפיץ עלה (אחד מתוך 5) 1 אפשר להחליף לבד? (או לרתך) 2 אם לא אז איפה?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי אופל קדט 1973 יד שניה עשתה רק 101000 ק"מ , נוסעת פיקס עם ביטוח וטסט , פשוט מדהימה . לצערי לפני יומיים כשהיתה חונה בחניה מישהו סטה ונכנס בה , עכשיו אני בתהליכים של תביעה לביטוח אבל איך אפשר להעריך את הנזק . כל עזרה תתקבל בברכה תודה תמיר מאילת
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
פלימות פיורי
מאת hemi- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין לקנות פלימות פיורי 1973 [email protected]
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפנס, למשל, היה משולב כחלק מהכנף. היו וספות שנסעו עם הסירה הזאת, אבל במקור היא יוצרה עבור רביט S-601 (שהיתה חזקה יותר משאר הרביטים..). T
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי פעם מכונית מאוד מרשימה מסרט די זניח, ועלוב של סילבסטר סטלון משנות השמונים. בשם "קוברה" ,יש שם מכונית אמריקאית משנות הארבעים בערך . הניחוש שלי: (על פי הסתמכות מהשוואה מציור של הצייר יהושוע גריפית) שמדובר בדה-סוטו קאסטום 48 אבל אני לא בטוח לגמרי . רק מי שראה ושרד את הסרט (לפחות עד למחצית) יודע על מה מדובר (המכונית היתה הפרט המענין היחיד בסרט)
הודעה אחרונה מאת gaditoyota, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אודה מאד למי שיוכל לעזור לי למצוא תמונה של ידית וינקר של רכבי פורד משנות השבעים בעיקר דגמי קורטינה או אסקורט. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
לבעלי bsa m20
מאת haimy12- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם יש למשהו מוסג מיכן אפשר לקנות וסת מתח אלקטרוני בארץ או בחול
הודעה אחרונה מאת עמי, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחודש האחרון הפורד סקורפיו שלי בילתה במוסך. בתחליה עשיתי תאונה ושברתי פנס ראשי ימני - לא מצאנו בפרוק אחד וחדש עלה בסופו של דבר את הסכום הבלתי יאמן של 1250 ש"ח לאחר מכן הייתי צריך לעשות ראש מנוע, פעם ראשונה זה לא הצליח, פעם שניה התברר שיש סדק בתוך הראש בין השסתומים של אחד הצילינדרים ומחוסר ראש חלופי הלחמנו את זה בסופו של דבר. פעם שלישית, לאחר שחלק מאטמי המנוע השתחררו להם תוך 24 שעות מהרגע שקיבלתי לרשותי את הרכב. שילמתי רק על פעם אחת, אבל הרכב נעלם לי לחודש. לכן כמובן נסעתי על הרנו 16 המדהימה שלי במשך חודש כרב יום יומי לכל דבר. סה"כ הרנו עשתה בחודש הזה 4500 ק"מ. ד"וח נזקים: 1. רצועה שורקת. 2. טרמוסטט שנתפס ויוחלף בימים הקרובים. 3. טינופת רבה מסביב. 4. טינו…
הודעה אחרונה מאת עמי, -
coming back!!a
מאת bender-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
i'm coming back in a week (4 the last 4 monthes iv'e been in boston)fd i got a lot of stories and photos and my volvo is waiting for a major job take care guys and happy new year bender
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מפגש דרומיים
מאת ליאו- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לארגן מחר מפגש קטן של אספנות בביג {קפה סיאסטה} כל מי שתומך ברעיון {כמובן שמתכוון להגיע} שיגיב להודעה לגבי השעה חשבתי בשעות הבוקר אבל גמיש ליאו
הודעה אחרונה מאת shrani, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אורי סהר מבקש לעדכן שכתובת אתר האינטרנט של המוזיאון שלו עודכנה לכתובת הבאה: http://www.saharcarmuseum.com/ שעות הפתיחה נשארו כבעבר - מידי שבת בין 10:00 ל- 13:00. בנוסף, אורי מעוניין לשדרג ולעדכן את האתר (בעלות סבירה...). חברים בפורום שעוסקים בבניה ותחזוקה של אתרי אינטרנט, מוזמנים ליצור עימו קשר בטלפון של המוזיאון: 09-7493-628 , בשעות היום. לסיום, זו עוד הזדמנות להמליץ לכל חובבי הרכב הקלאסי לבקר במקום המיוחד הזה - להנות גם מהמכוניות, וגם מאורי - איש נהדר בזכות עצמו. בברכה, קובי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
קורטינה mk3
מאת re_ilan- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה/מסירה חלקים + ספר רכב. (מכרתי את הקורטינה ונשארו אצלי המון חלקי חילוף). 050-6961283, אילן
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאילו אשר בשנה הקרובה יחליפו קידומת ולכלי הרכב אשר עוד יומיים יוכלו להפוך לאספנות ולעלות לכביש. (למעט 0700-0900). שנה טובה ובטוחה ישי
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אודה למי שיוכל לעזור לי ברשותי אימפלה שנת 74 8 צילנדרים מנוע 5700 סמ"ק. הרכב עומד מזה עשור לא חסרים לו חלקים, מצב חיצוני ופנימי סביר, מצב המנוע לא ידוע. אשמח למי שיוכל להעריך את שוויה במצב הנוכחי, כמו כמה יעלה לשפץ אותו למצב נסיעה במה זה כרוך ומה יהיה ערכה לאחר השיפוץ
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
עים רישיונות (לא משנה המצב) 050-7875859 .
הודעה אחרונה מאת sun34,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 219 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- הרקוליטו
- yuvk
- rolling_stony
- spidrman
- SlowRide
- BoazB11
- gadik6
- IsraCar
- פלוני אלמוני21
- winner
- Yondalar