רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מכונאי\מוסך
מאת גיא69- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש מוכנאי או מוסך הגון שמטפל בולוו 144 שנת 72,בתודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת shaz, -
מוסך\מכונאי
מאת גיא69- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מוסך או מכונאי הגון שמטפל בוולוו 144 שנת 72 ,ומעוניין למכור גם אותה,בתודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הזדמנות ! ! ! הייתי קונה, אך נגמר לי הכסף הקטן . . . http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6315&item=4510384763&rd=1&tc=photo בכל אופן, בהצלחה. . .
הודעה אחרונה מאת udical, -
למישהו יש תמונות מהמפגש? פרטים על המכוניות?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
שלום,לקרוב משפחה שלי יש כבר כמה שנים טובות (15-10) נאש קטן וחביב (ברשיון רשום תחת השם אוסטין) בחצר האחורית. דגם מטרופוליטן מודל 59 הייתי מעונין לקבל פרטים על הרכב הזה ואם יש כאלה עדיין בארצנו. בכמה אפשר יהיה לימכור אותו לאחר שיפוץ מקיף? תודה וברכת שנה טובה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי, אני מחפש בנרות קרמן ג'יאה ולא מוצא בארץ. ראיתי שבחו"ל יש מגוון אדיר במחירים טובים. האם בכלל ניתן לייבא רכב פרטי משנות ה- 50-70 ? לפי מה משלמים מיסים? מה אני עוד צריך לדעת בגדול? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 1 תגובות
- 967 צפיות
צריך בדחיפות עזרה למצוא אם יש למישהו או שמישהו מכיר ויודע איפה אפשר להשיג גומיות לחלונות צד לאלפא רומיאו "אלפתא GTV" שנות ה-70. תודה רבה רבה, דני 0508297699 אני פשוט לא רוצה להירטב בגשם......
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשדרות יהודית בתל אביב, מס' 17. הרכב נראה שלם אבל סובל מחלודה קשה (חורים ממש) במספר מקומות (מסביב לחלונות) והוא מלא בדברים לא ברורים, כנראה משמש כמחסן. לוחית הזיהוי עדיין עליו. עדיין לא אספנות אבל יבוא יומו. אם למישהו יש מקום עודף וסבלנות...
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עדיין מחפש טרנספורטר t2 משנת 79 ומטה רצוי במצב נסיעה ועים רשיונות לא משופצת במחיר הגיוני ולא במצב סופני תודה מראש כפיר 78
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות נוספות מעבודת השיקום:
הודעה אחרונה מאת -Galant-, -
רכב שהורד מהכביש במשרד הרישוי נירשם בטופס "מבוטל תקנות תעבורה" יש דרך להוציא רשיון חדש ולהעלות אותו לכביש ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה ב.מ.וו 700 שנת 61 מנוע וגיר לאחר אוברול בודי לפני שפוץ ,הרבה חלקי חילוף. אודי 054-4658582
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין ברכב קטן לפני שיפוץ: ווספה 400, פיאט 500 מיני סובארו, פיאט 600, פיאט 600 מולטיפלה BMW IZETA ופתוח להצעות נוספות. קובי 4989496-054
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, פגשתי בחור מהשכונה שבחצרו יושבת אסקורט שנת 76, 1.3 או 1.6 אוטומטית. התחלתי לדבר איתו על הרכב והוא סיפר לי שהוא אוהב את הרכב, אבל לפני כ-3 שנים התקלקל הסטרטר, הרדיאטור דרש ניקוי וכו' (בקיצור טיפולים שוטפים), ומאז הרכב עומד בחצר. הוא אמר שהוא לא ידע על עניין הפקדת רישיונות, ועכשיו הוא תקוע עם 3 טסטים לשלם. עכשיו אני זוכר שכשמכונית מגיעה לגיל 30 שנים, כלומר גיל אספנות (עוד שנה לאסקורט שלו), ניתן לרשום אותה כאספנות וכל הטסטים שנצברו מתבטלים. האם זה נכון ומה בדיוק אומרות התקנות על הנושא ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מחפש מנוע לפורד אנגליה +כסאות+ניקלים+ טמבונים וכל חלק אשר יכול לעזור בהשלמת הרכב תודה ליאור 0577731125
הודעה אחרונה מאת ליאור פרחי, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין למכור את ה-99 שנת 1970 במצב מושלם שלי לטובת רכב אספנות אוטומטי עבור הגב', אם משהו מעוניין או מכיר מישהו שמעוניין נא להפנותו אלי ראה קישור: http://classiccar.msn.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=3417
הודעה אחרונה מאת victora, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ב.מ.וו 2002TII הרכב היה בעל הזרקה מכנית אבל עכשיו יש 2 קרבורטורים כפולים דלורטו 40 הצתה אלקטרונית, 5 הילוכים, ניפוחים של שניצר הוחלפו: חוטי הצתה, קויל, דיסטרביוטר, מודול הצתה, אלטרנטור, סטרטר, משאבות ברקסים, רפידות, קלאץ' ועוד.. ג'אנט כוורת וצמיגים במידה 205\40\15 מה שנשאר לעשות הוא לכוון את הקרבורטורים או להרכיב קרבורטור יחיד (נמצע בתא המטען ביחד עם סעפת 4 ל1) להרכיב טמבון קדמי וללכת לטסט אני דורש 30000 וזה נשמע גבוה אבל תעברו על רשימת הדברים שיש באוטו בהשוואה למקור ותבינו אני גמיש במחיר ואפילו רוצה להחליף ברכב אספנות אחר או ברכב מודרני 0544-801800
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
-
שלום לכולם. האם משהו יודע היכן ניתן להשיג מחירונים של מכוניות אספנות? ברשותי וולבו 145 שנת 1969 יד ראשונה וקילומטרז' נמוך (בערך 270000). עקב מחלת אבי הרכב עמד כ 3 שנים ללא הנעה. וכעת אני שוקל למכור אותו. כמה ניתן לקבל עליו?
הודעה אחרונה מאת shaz, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מועדון אלפא רומיאו הישראלי פינק אתמול את חבריו וגם את חברי מועדון החמש בסופגניות חמות עם ריבה אדומה חג שמח! כבוד ליוזמה . אודי.
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תהנו ! http://taunus.xl.free.fr/frames_gb.htm
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני ממליץ בחום לצפות בפרק בן שעה ששידרו בערוץ אגו בכבלים על המיני מיינור, (כנראה ישודר שוב, אני מקווה, אני מצטער שלא הודעתי לפני השידור אבל אני עצמי התחלתי לצפות כמעט מהאמצע ולא רציתי להפסיד עוד חלק מהתכנית). מאז שנות ה60 ועד היום, המכונית שמיוצרת בעבודת יד ממש, תוך השינוי הדרמטי שערכו בה וההגדלה שלה. עובדות, דעות, בעד ונגד המכונית והשינויים שערכו בה, ההיסטוריה שלה, תגובות האנשים אליה ועוד.. מאז המיני מיינור האגדית ועד המיני קופר של היום. באמת תכנית מרתקת! שווה צפיה. יוסי.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לדעת מה היו השינויים בדגמי הפורד אסקורט בשנות ה-70 וה-80, בעיקר אלו שהגיעו לארץ. ועד מתי האסקורט הייתה בעלת הנעה אחורית ? ובכלל אם מישהו יכול לתת לי אתר טוב (אם אפשר בעברית, אם לא, ניחא) להיסטוריית הדגמים של פורד + מידע טכני. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אירוע חנוכה יום שבת � 11.12.2004 הגביע הנודד של ירחון "אוטו" ע"ש שאול גלאי ז"ל ומועדון החמש תצוגת כלי רכב אספנות בגן הלאומי "בית ג'וברין" ארץ 1000 המערות - אירוע "ראשון המסיק" בהמשך למסורת , חברנו איציק שביב וחב' "אגריניר" , יצרני שמן זית כתית מקיבוץ בית-ניר , הנכם מוזמנים לאירוח שישלב גם את טקס הענקת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל , בחסות ירחון "אוטו" , ירחון הרכב הנפוץ והגדול בארץ , ובשיתוף מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל , לחברים שיזכו ב- 3 המקומות הראשונים על שיפוץ רכב האספנות בבעלותם. מה מחכה לנו ??? טקס הדלקת נרות חנוכה בחנוכיית שמן זית # טקס הענקת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל מכירת שמן זית + דוכני מכירה שונים # מסלול: יציאה דרומה לכב…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
לקראת סיום הצבע
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי תקופה של בערך שישה חודשים עבודות מזגרות הפחח בקושי רואה .השחזנו את כול הריקבונות ועשינו טלאים חדשים הרכב עבר לצבעי להמשיך עבודה ואכשיו מתחילים לראות את הצורה החדשה של הפיאט בקרוב גם תמונות אחרי הצבע.
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שיש או שמבין בחשמל לאופנוע bsa m20 אני רוצה לחבר ריגולטור של בוש אמרו לי שצריך לחווט את החוטים של הדינמו שונה מהאורגינל בריגולטור של בוש יש את החיבורים אם האותיות האלה (d+,d-,df,B) איך צריך לחווט את החוטים ולאן לחבר אותם בריגולטור emil [email protected]
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 1 תגובות
- 717 צפיות
אשמח לקבל פרטים תודה אלי
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
אהלן , האם Armstrong עדיין קיימת? היכן יוצר הרכב? באיזה שנים יוצר הדגם הנ"ל ; Armstrong Siddeley?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מציע למכירה כלים מיוחדים לעבודות פחחות צבע ודקורציה. יש גם כתבות הדרכה http://www.eastwoodco.com
הודעה אחרונה מאת danש, -
חברה טובה קטנה אני צריך את האורך בס"מ של זרוע וישר של פיאט 127 תודה מראש ליאו
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
4989496-054
הודעה אחרונה מאת kobimeler,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ