Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw transporter

כפיר 78
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב אחד העם בחדרה ממש בכניסה (ליד בקלאבמרקט) חונה אחת כזאת צהובה בשלבים של חלודה קלה, אבל חלקים שם מקוריםן ונוסעת מידי יום, שמעתי שהוא רוצה למכור, לא בטוח, אם אתה מעוניין אני ישאיר לו פתק בשמך, רק תשאיר לי פרטים שלך בפרטי

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חבר שחשב שאני ירצה לקנות עכשיו כזאת נתן לי את המספר הבא .אם אני לא טועה זה בחדרה גם אבל הרכב ירוק . בהצלחה ...0528637321

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מכיר את הרכב הירוק הוא היה שייך במקור למישהו מרמת גן כרגע הרכב יד שניה הבחור שקנה את הרכב עובד איתו מה שניתגלה כטעות גדולה הוא כבר עשה שיפוץ מנוע לרכב אין טסט ויש צורך להחליף את שני הדלתות הקידמיות הם רקובות לגמרי הרכב עדיין בצבע מקורי משנת 73 הייתי איתו במומ הרבה זמן כאשר המחיר ההתחלתי היה 24000 שח היום הוא כבר מסכים לשחרר את הרכב ב10000 שח אבל כרגע כבר איבדתי את החשק על הרכב הזה בכל מיקרה תודה רבה כפיר

78

כפיר:

להלן כמה מילים המופיעות במילון בן יהודה וכדאי שתלמד אותן ואת משמעותן:

פסיק (,)

נקודה (.)

בני, מנהל הפורום.

• תוכן חדש...